Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Casuta anterioara: http://https://forum.7p.ro/gravidutele-noastre-dragi---61.aspx?g=posts&t=19357
Gravidutele noastre dragi
1.OtiliaC2.Andreealee3.Oana.c
4.Madalina.d
5.Gaby_41 6.AliciaAlicia
Sarcina usoara tuturor burticilor! Ultima actualizare: 28.12.2021 |
|
| Hey, am zis sa intram in noul an cu casuta proaspata pentru burtici, poate asa atrage mai multe Astept inscrierile pentru listuta |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Maria.mmh wrote:Hey, am zis sa intram in noul an cu casuta proaspata pentru burtici, poate asa atrage mai multe Astept inscrierile pentru listuta Sa ma bagi și pe mine te rog,mulțumesc!😘 |
|
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Multumim Maria. Si eu vreau pe lista |
|
| AliciaAlicia wrote: Sa ma bagi și pe mine te rog,mulțumesc!😘
Vad ca nu ai Ticker si nimic trecut la semnatura. Eu pun fetele in functie de varsta sarcinii |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Bunaaa! Și eu vreau pe lista. Multumesc! |
|
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Maria.mmh wrote:Hey, am zis sa intram in noul an cu casuta proaspata pentru burtici, poate asa atrage mai multe Astept inscrierile pentru listuta Buna Maria!!! Si eu vreau pe listuta 💝 |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1539
| Bună și eu vreau pe listă.
|
|
| Maria.mmh wrote:Hey, am zis sa intram in noul an cu casuta proaspata pentru burtici, poate asa atrage mai multe Astept inscrierile pentru listuta Lyli si Wannabemom au nascut ! 🤗 |
|
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Buna fetelor. Am fost si eu la eco si e totul bine. Mi-a recoltat acum triplu test, desi ma asteptam ca se face odata cu morfo 2 dar mi-a spus asistenta ca e ok si acum. Placenta mea a mai urcat putin si nu mai acopera colul, deci sunt pe drumul cel bun, Doamne ajuta.
|
|
| Oana.c wrote: Lyli si Wannabemom au nascut ! 🤗
Multumesc de info, Oana Am cam lipsit in ultimul timp si nu sunt la zi cu vestile.. |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1539
| Mulțumesc frumos Maria! |
|
| Maria.mmh wrote:Multumesc de info, Oana Am cam lipsit in ultimul timp si nu sunt la zi cu vestile.. Au eliberat locul pt voi fetelor 🤗 un an mai bun va dorim ! |
|
| Andreealee wrote:Buna fetelor. Am fost si eu la eco si e totul bine. Mi-a recoltat acum triplu test, desi ma asteptam ca se face odata cu morfo 2 dar mi-a spus asistenta ca e ok si acum. Placenta mea a mai urcat putin si nu mai acopera colul, deci sunt pe drumul cel bun, Doamne ajuta.
Super!!!! Asa am patit eu la bi test...mi a recoltat mai devreme de morfo cu 3 sapt. Dar daca ai facut bi test mai era necesar si triplu? Parca stiam ca trebuie doar unul din ele. Eu din moment ce am facut nifty cred ca nu mai e cazul de triplutest. |
|
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Maria.mmh wrote:
Vad ca nu ai Ticker si nimic trecut la semnatura. Eu pun fetele in functie de varsta sarcinii
Nu știu cum sa ma semnez, am 13 săptămâni și 2 zile |
|
|