Gravidutele noastre dragi - 61
Subiectul anterior · Subiectul urmator
wannabemom
Scris: Thursday, July 29, 2021 8:46 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
Andreeax wrote:
Eu am întrebat medicul dacă pot înota ,având piscina acasă, iar răspunsul a fost ca atâta timp cât nu exista un motiv medical o poți face. cât despre clor ,dacă e piscina proprie,presupun ca verificați ph-ul apei si atunci dacă este ok nu ai de ce sa îți făci probleme.

Fetelor,ce au crescut bebeii! coeur Capsunica Cheek Kiss
wannabemom ,ce repede a trecut timpul,parca ieri te citeam și erai in primele săptămâni iar acum ai ajuns la jumătate ...sa vezi ce repede trece timpul de acum încolo. coeur
Va pupicesc pe toate! Cheek Kiss

Prind curaj cand va citesc, povestile voastre cu nasterile.
Imi este cam frica de durere si de cat de mult mi se va mari burta.... dar cu siguranta va merita coeur
Andreeax
Scris: Thursday, July 29, 2021 9:48 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2020
wannabemom wrote:

Prind curaj cand va citesc, povestile voastre cu nasterile.
Imi este cam frica de durere si de cat de mult mi se va mari burta.... dar cu siguranta va merita coeur

Îți doresc o nastere ușoară cu un travaliu super scurt. O sa vezi cât de minunat e corpul și ce putere de refacere are. Eu îmi iubesc corpul mai mult decât o făceam înainte,e extraordinar prin ce trece si cum se "reorganizează" după ce naști. Și asta iti spun in calitate de persoana care indiferent câta sala făceam,cât de tonifiata era pielea,cât de slaba eram tot nu eram mulțumită de mine si voiam mai mult. Sarcina m-a învățat sa îmi iubesc mai mult corpul,sa cad altfel lucrurile si implicit sa fiu mai fericita! Însă privești in spate după ce naști și o sa faci mișto de gândurile pe care le-ai avut. Aștept sa îmi spui dacă am avut dreptate. Cheek Kiss coeur

Sa te întorci cu o pozica frumoasa de la eco sa ne arați și noua. coeur
wannabemom
Scris: Thursday, July 29, 2021 11:12 AM
Nivel

Andreeax wrote:

Îți doresc o nastere ușoară cu un travaliu super scurt. O sa vezi cât de minunat e corpul și ce putere de refacere are. Eu îmi iubesc corpul mai mult decât o făceam înainte,e extraordinar prin ce trece si cum se "reorganizează" după ce naști. Și asta iti spun in calitate de persoana care indiferent câta sala făceam,cât de tonifiata era pielea,cât de slaba eram tot nu eram mulțumită de mine si voiam mai mult. Sarcina m-a învățat sa îmi iubesc mai mult corpul,sa cad altfel lucrurile si implicit sa fiu mai fericita! Însă privești in spate după ce naști și o sa faci mișto de gândurile pe care le-ai avut. Aștept sa îmi spui dacă am avut dreptate. Cheek Kiss coeur

Sa te întorci cu o pozica frumoasa de la eco sa ne arați și noua. coeur

Ce frumos ai spus-o! Asa eram si eu... vesnic la diete...acum in sarcina am renuntat la orice dieta...
Da, abia astept sa il vad pe junior diseara si sa facem poze coeur
AleC
Scris: Thursday, July 29, 2021 11:37 AM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Ieri am avut control, bebelina e bine, 2295gr, toate bune, ne vedem peste 2 saptamani. Aveam programare la 15, cu o seara inainte m-a anuntat ca intarzie, si am intrat abia la 19, asa ca, in toata zapaceala aia nu mi-a dat analizele pt trimestru 3, eu nu am intrebat, abia acasa mi-am amintit, nu acum trebuiau facute?
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, July 29, 2021 11:51 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
AleC wrote:
Ieri am avut control, bebelina e bine, 2295gr, toate bune, ne vedem peste 2 saptamani. Aveam programare la 15, cu o seara inainte m-a anuntat ca intarzie, si am intrat abia la 19, asa ca, in toata zapaceala aia nu mi-a dat analizele pt trimestru 3, eu nu am intrebat, abia acasa mi-am amintit, nu acum trebuiau facute?

Mie mi a scris in sapt 36.
Ptiu ptiu e super bine...eu ma vad cu el abia peste 1 luna uff sper sa stea
AleC
Scris: Thursday, July 29, 2021 12:05 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Mie mi a scris in sapt 36.
Ptiu ptiu e super bine...eu ma vad cu el abia peste 1 luna uff sper sa stea

Inseamna ca la urmatorul control, nu mai stiam exact...o sa stea, fii relaxata, cat mai mult repaus si sigur va fi ok. Cheek Kiss
BBEma
Scris: Thursday, July 29, 2021 2:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
Felicitari Ale!!! Ma bucur ca sunteti bine :* da si mie mi le a dat la 33 de sapt , cred ca depinde de medic …

Fetele cât de des pot lua no spa forte ? Am luat acum o ora si nu m a lăsat durerea…. De aseară am crezut ca s a întors bebe sau s a asezat pe un intestin ceva … ca am dureri joase si in spate asa , si simt ca se lasă pe partea dreapta foarte tare , pare asa o durere de constipatie , dar nu stiu ce e …. Sper sa fie doar asta si nu altceva … :( ca mi e tare frica
AleC
Scris: Thursday, July 29, 2021 2:52 PM
Nivel

BBEma wrote:
Felicitari Ale!!! Ma bucur ca sunteti bine :* da si mie mi le a dat la 33 de sapt , cred ca depinde de medic …

Fetele cât de des pot lua no spa forte ? Am luat acum o ora si nu m a lăsat durerea…. De aseară am crezut ca s a întors bebe sau s a asezat pe un intestin ceva … ca am dureri joase si in spate asa , si simt ca se lasă pe partea dreapta foarte tare , pare asa o durere de constipatie , dar nu stiu ce e …. Sper sa fie doar asta si nu altceva … :( ca mi e tare frica

3 no spa forte/zi mi-a zis mie. Eu iau de mai bine de o luna ca si tratament practic, nu doar la durere, daca iau forte iau dimineata si seara, daca iau simplu iau 3, cam la 6 ore, ultima inainte de somn. Si eu am tot felul de dureri in ultima vreme, nu cedeaza mereu la no spa, mai degraba la repaus la pat, sper sa fii ok totusi, sa treaca. Cheek Kiss
BBEma
Scris: Thursday, July 29, 2021 3:06 PM
Nivel

AleC wrote:

3 no spa forte/zi mi-a zis mie. Eu iau de mai bine de o luna ca si tratament practic, nu doar la durere, daca iau forte iau dimineata si seara, daca iau simplu iau 3, cam la 6 ore, ultima inainte de somn. Si eu am tot felul de dureri in ultima vreme, nu cedeaza mereu la no spa, mai degraba la repaus la pat, sper sa fii ok totusi, sa treaca. Cheek Kiss

Multumesc Ale , deci abia l am luat de o ora , pana diseară nu mai iau. Daaa , iti dai seama ca acum ma sperii la orice durere , parca începe sa ma mai lase totusi , offff … sper sa nu am surprize ca dacă citesc pe net vad tot felul de bazaconii … :(
wannabemom
Scris: Thursday, July 29, 2021 8:54 PM
Nivel

Buna seara, fetelor.

Am fost si noi la control. Sunt trista ca nu a vrut deloc sa ne bage in seama, era intors cu spatele tot timpul :(
Nu am o poza :(
In rest...suntem foarte bine, avem 308 grame, corespunzator ptr 19 saptamani si ceva :)
Acum urmeaza abia Morfo2 pe 19 august.
AleC
Scris: Thursday, July 29, 2021 9:11 PM
Nivel

wannabemom wrote:
Buna seara, fetelor.

Am fost si noi la control. Sunt trista ca nu a vrut deloc sa ne bage in seama, era intors cu spatele tot timpul :(
Nu am o poza :(
In rest...suntem foarte bine, avem 308 grame, corespunzator ptr 19 saptamani si ceva :)
Acum urmeaza abia Morfo2 pe 19 august.

Important e ca sunteti bine! Ma bucur Cheek Kiss
wannabemom
Scris: Thursday, July 29, 2021 10:27 PM
Nivel

AleC wrote:

Important e ca sunteti bine! Ma bucur Cheek Kiss

Multumesc mult, te pup Cheek Kiss computerlove

ANDREEA2929A
Scris: Friday, July 30, 2021 7:46 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
BBEma wrote:

Multumesc Ale , deci abia l am luat de o ora , pana diseară nu mai iau. Daaa , iti dai seama ca acum ma sperii la orice durere , parca începe sa ma mai lase totusi , offff … sper sa nu am surprize ca dacă citesc pe net vad tot felul de bazaconii … :(

Bbema cam la 4 ore , daca nu cedeaza suna medicul se pot face injectii cu gynipral si no spa injectabil, sa nu fie contractii, stiu ca indometacin se poate folosi pana in sapt 28 apoi probabil ca urgenta doar la recomandarea medicului.
Lyli
Scris: Friday, July 30, 2021 11:05 AM
Nivel

Inregistrat: 3/18/2021
BBEma wrote:

Ti-ai facut urocultura recent? Eu am patit la prima sarcina pe la 7 luni si cv de la o infectie urinara cam ce descrii tu , imi amintesc perfect pt ca m-am speriat foarte tare ziceam ca o sa nasc prematur credeam ca sunt contractii nu intelegeam ce se intampla ,nu ceda la no spa durerea, era cumva asa durere in flanc si spate.
BBEma
Scris: Friday, July 30, 2021 3:56 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Bbema cam la 4 ore , daca nu cedeaza suna medicul se pot face injectii cu gynipral si no spa injectabil, sa nu fie contractii, stiu ca indometacin se poate folosi pana in sapt 28 apoi probabil ca urgenta doar la recomandarea medicului.

Fetele va multumesc pentru griji si răspunsuri , se pare ca a fost o durere datorata constipatiei ….după ce am fost la toaleta mi s a dus durerea instant…De când iau fier si calciu ma constip groaznic da groaznic …. Adică îmi vine sa fac si rămâne blocat si ma si doare de mor , îmi amintesc ca am mai patit asa prin trimestrul 1 .
Urocultura e ok Lily , burtica e relaxata , nu sunt contractii , o sa incerc sa beau mai multa apa , sa mananc mai multe fructe desi cu regimul de diabet nu i chiar indicat dar asta e … ma bucur ca n a fost altceva . Va pup si va imbratisez !!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.