Nivel: Membru
Inregistrat: 6/24/2021 Mesaje: 12
| Hello am fost și noi la control ieri Bebe are 3300 gr ,sta cu caputul fix la întrare :)))) a coborat destul de mult .Îl așteptăm să vină când vrea suflețelul lui deocamdată sunt ok , nu am nici un simptom ca ar vrea sa vina Va pupacimmmm o sa va pun si o pozica cu el
https://ibb.co/rQ9Zd0d
Următorul control este Marti :x |
|
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 78
| AleC wrote:Inca putin!
Da, da! Abia astept sa o vad, am niste emotii... |
|
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 78
| Ia, hai sa vedem daca ma descurc sa ii pun si eu o poza cu fatuca.
https://ibb.co/hMsNRKb
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| wannabemom wrote:Hey! Daaa... de ceva timp simt chestii. Aseara chiar si sotul stand cu mana pe burtica a simtit! <3 Eu maine seara am eco, abia astept, nu l-am mai vazut de la morfo1. Sunt in 19 saptamani, ma fac din ce in ce mai mare... am mari pofte de mancare...greturile s au dus considerabil fata de cum erau, insa am probleme cu somnul si ma trezesc cu dureri de spate... caut sa imi cumpar perna din aia de dormit ptr gravide, pe care ulterior sa o pot folosi si ptr alaptare. Te pup PS. Iti dai seama? Suntem amandoua cam la jumatate - dar de acum o sa ne creasca burtica din ce in ce mai repede si de acum o sa l simtim din ce in ce mai bine
Daa si eu m-am marit si mananc exagerat de mult , dar am intelea ca si vitaminele sunt de vina iau femosun , magneziu si acid folic. Eu am urmatorul eco sapt viitoare dar si eu abea ast va fi morfo 2 la mn , eu l-am mai vazut pe bebe acum 3 saptamani la eco pt triplu test dar a fost rapid doar masuratori. Ziceai de greturi ,eu am fot norocoasa nu am avut in schimb contractii am ... dureri de spate si pelvine , medicul zice va e normal uterul in expansiune si durerea ar fi de ligament rotund , am unele zile ,,, "minunate " dar sa speram ca bebe e ok si suport eu asta este |
|
Inregistrat: 3/11/2021 Mesaje: 60
| Capsunica93 wrote:Hello am fost și noi la control ieri Bebe are 3300 gr ,sta cu caputul fix la întrare :)))) a coborat destul de mult .Îl așteptăm să vină când vrea suflețelul lui deocamdată sunt ok , nu am nici un simptom ca ar vrea sa vina Va pupacimmmm o sa va pun si o pozica cu el https://ibb.co/rQ9Zd0dUrmătorul control este Marti :x
Odododo Ce grasunel ai tu acolo Nastere usoara iti doresc! |
|
| Fetelor cum va impacati cu caldura? Eu stau la casa si nu ma simt in stare sa stau nici in terasa , transpir, simt ca ma sufoc ,in piscina nu intru din cauza clorului, nu mi-a zis nimeni ca ar fi periculos dar am eu un pitic pe cap care nu ma lasa sa fac nimic de griji , oare temperaturile astea ridicate fac rau la bebe ? |
|
| Lyli wrote:Fetelor cum va impacati cu caldura? Eu stau la casa si nu ma simt in stare sa stau nici in terasa , transpir, simt ca ma sufoc ,in piscina nu intru din cauza clorului, nu mi-a zis nimeni ca ar fi periculos dar am eu un pitic pe cap care nu ma lasa sa fac nimic de griji , oare temperaturile astea ridicate fac rau la bebe ?
Si eu o suport foarte greu …inca merg la munca si am nenorocul de a sta in Constanta si de a prinde zilnic aglomeratia de pe litoral .. si dus si intors. Dar cu aer conditiinat fac fata pt ca altfel nu stiu ce m-as face. In casa aerul merge non stop, de iesit afara ziua in afara de munca si acasa nici nu se pune problema.. doar seara cand macar nu mai bate soarele |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Lyli wrote:Fetelor cum va impacati cu caldura? Eu stau la casa si nu ma simt in stare sa stau nici in terasa , transpir, simt ca ma sufoc ,in piscina nu intru din cauza clorului, nu mi-a zis nimeni ca ar fi periculos dar am eu un pitic pe cap care nu ma lasa sa fac nimic de griji , oare temperaturile astea ridicate fac rau la bebe ?
Lyli, e foarte sanatos sa inotam in timpul sarcinii... Eu am noroc ca stau intr un complex rezidential cu piscina proprie - a noastra, a locatarilor. Incerc sa inot cate 30 de minute o data la 2-3 zile. E totul ok, intri la dus imediat dupa si dai jos tot clorul ala...am citit multe articole care m-au incurajat sa merg sa inot. Si partea buna e ca te simti foarte usoara in apa <3 + ca miscarea e ft benefica pentru gravide. Bineinteles, nu trebuie sa exageram! Cat despre caldura, am noroc ca lucrez inca de acasa si stau cu aerul conditionat mai mereu....altfel.... afara e sufocant rau :( |
|
| Superbe pozele cu bebelusii, fetelor <3 Sunt adorabili! Va doresc nastere usoara! @Andruta, @Capsunica |
|
| Simii wrote:Si eu o suport foarte greu …inca merg la munca si am nenorocul de a sta in Constanta si de a prinde zilnic aglomeratia de pe litoral .. si dus si intors. Dar cu aer conditiinat fac fata pt ca altfel nu stiu ce m-as face. In casa aerul merge non stop, de iesit afara ziua in afara de munca si acasa nici nu se pune problema.. doar seara cand macar nu mai bate soarele
Dar totusi in Constanta nu e putin mai racoare de la briza marii? In Bucuresti este insuportabil... Of Simii.... ce-as iesi si eu seara...dar sunt asa multi tantari...si cumva vin toti la mine |
|
| wannabemom wrote:Dar totusi in Constanta nu e putin mai racoare de la briza marii? In Bucuresti este insuportabil... Of Simii.... ce-as iesi si eu seara...dar sunt asa multi tantari...si cumva vin toti la mine
Pai cred ca este putin mai racoare fata de restul tarii .. dar azi spre ex la masina imi aratau 44 de grade desi au fost anuntate doar 34-35 parca . Mi se pare exagerat de mult |
|
| La mine azi au fost 38 de grade Simi , abea am indraznit sa ies din casa sa ma joc putin cu catelul, aerul meu este dat jos in cuti pentru ca nu am terminat de izolat partea din spate a casei deci... iar cu piscina wannabemom stiu si eu am citit si despre aquagim dar nu stiu de ce ma gandesc la clor si la faptul ca nu am bagat robotelul de filtrare dar cred ca de maine acolo o sa ma racoresc ca nu am variante . |
|
| App Wannabemom cum a fost la eco? |
|
| Lyli wrote:App Wannabemom cum a fost la eco?
Maine seara am, la ora 6. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Eu am întrebat medicul dacă pot înota ,având piscina acasă, iar răspunsul a fost ca atâta timp cât nu exista un motiv medical o poți face. cât despre clor ,dacă e piscina proprie,presupun ca verificați ph-ul apei si atunci dacă este ok nu ai de ce sa îți făci probleme.
Fetelor,ce au crescut bebeii! Capsunica wannabemom ,ce repede a trecut timpul,parca ieri te citeam și erai in primele săptămâni iar acum ai ajuns la jumătate ...sa vezi ce repede trece timpul de acum încolo. Va pupicesc pe toate! |
|
|