Gravidutele noastre dragi - 61
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Capsunica93
Scris: Thursday, July 22, 2021 1:43 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/24/2021
Heii gagici hearts Felicitări proaspetelor mamici hainoroc !!
Acomodare si refacere usoara coeur !!!
De MIRI mai stiti ceva ? HEYYY Miriiiiii cum esti ?
NuStiu

Ema , ohhh ce grasunel frumos ai tu acolo ! Eu zic ca sta în burtica la mami cuminte hearts pana la 38 s ,oricum e mare ,e dezvoltat coeur no stress
Ale mai ai si tu un picut! majoreta

Andreea incearca sa dormi noaptea ,pentru ca somnul e foarte important atat pentru bebe cat si pentru tine :) .Mai ales daca zici ca nu dormi 3 ore legate de la 16 s ,asta nu e tocmai ok Boredom .Cam de o saptamaba nu reușesc sa dorm nici eu tare bine, ma trezesc des dar fac tot posibilul sa adorm. Pe mine ma ajuta meditatiile, pernele de dormit , muzica relaxanta în surdina.
Pupam grasunica ta coeur !
Noi suntem bine în general , totul este pregatit, marti pe 27 avem control la 38 s , monitorizare, sa vedem ce mai face bebe :p în rest ,aștept cumintica sa vina bebe.Bineinteles , e din ce în ce mai greu, simt presiune pe pelvis , ma misc mai greu , ma ridic greu din pat , merg de vreo 10 ori pe noapte la baie , ma doare burtica..contractiile sunt mai dureroase acum, dar nu ma plang ,sunt recunoscatoare pentru tot ce mi se intampla si bucuroasa ca am mai trait odata minunea sarcinii ❤ ! Va pupacesc si va tin la curent iloveyou
Mag , multumesc mult iloveyou La novogyn Nasc ❤❤❤❤
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, July 22, 2021 5:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
Bbema de la dexa creste glicemia poate de asta si cu urina a iesit asa. Este super greutatea, o sa fie bine, si placenta mea a coborat deși era anterioara și a.trecut la.gr1 de Maturare. Si eu am indicatie de stat cuminte pt ca din cauza miomectomiei exista riscul sa plesneasca cicatricile. La pat cu noi, mai e putin, o sa fie bine! Eu dexa am facut la 28s.coeur
Capsunica usor de zis dar nu pot, mai ales acum cand merg la baie de 2 ori intr o jumate de ora. Somn am si inca cum dar nu pot, ma plimb des, nu stau comod, am dureri, cand gasesc o pozitie buna nu i place ei si etc. Incepem galeria pt tine coeur
Capsunica93
Scris: Friday, July 23, 2021 12:03 AM
Nivel

Inregistrat: 6/24/2021
ANDREEA2929A wrote:
Bbema de la dexa creste glicemia poate de asta si cu urina a iesit asa. Este super greutatea, o sa fie bine, si placenta mea a coborat deși era anterioara și a.trecut la.gr1 de Maturare. Si eu am indicatie de stat cuminte pt ca din cauza miomectomiei exista riscul sa plesneasca cicatricile. La pat cu noi, mai e putin, o sa fie bine! Eu dexa am facut la 28s.coeur
Capsunica usor de zis dar nu pot, mai ales acum cand merg la baie de 2 ori intr o jumate de ora. Somn am si inca cum dar nu pot, ma plimb des, nu stau comod, am dureri, cand gasesc o pozitie buna nu i place ei si etc. Incepem galeria pt tine coeur

Știu cum e ,abia reușesc si eu..sa vezi în ultima luna :))) se accentuează.
Da multzuu majoreta nu îmi vine sa cred ca a mai rămas atat de puțin,Doamneeeee coeur
BBEma
Scris: Friday, July 23, 2021 4:23 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
ANDREEA2929A wrote:

Asa e Andreea, la pat cu noi , dacă am ajuns pana aici ce mai sunt câteva săptămâni :* de stat cumintele, mai rău ca e vara si aveam chef de plimbări , dar da le incolo , bebe e cel mai important :* o sa fim bine , te imbratisez !!!

Capsunica multumesc de încurajări , si iti tin pumnii sa ai nastere usoara si o întâlnire magica cu bebe !! Vb Andreei , începem galeria :*
ANDREEA2929A
Scris: Friday, July 23, 2021 8:53 AM
Nivel

BBEma wrote:

Asa e Andreea, la pat cu noi , dacă am ajuns pana aici ce mai sunt câteva săptămâni :* de stat cumintele, mai rău ca e vara si aveam chef de plimbări , dar da le incolo , bebe e cel mai important :* o sa fim bine , te imbratisez !!!

Capsunica multumesc de încurajări , si iti tin pumnii sa ai nastere usoara si o întâlnire magica cu bebe !! Vb Andreei , începem galeria :*

Mai e putin, ne plimbam dupa. Am finalizat și noi toate cumparaturile,mai astept comanda de la farmacie si cam asta e..asteptam bebelul coeur
BBEma
Scris: Friday, July 23, 2021 10:05 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Mai e putin, ne plimbam dupa. Am finalizat și noi toate cumparaturile,mai astept comanda de la farmacie si cam asta e..asteptam bebelul coeur

Eu mai am de comandat cădita la care nu ma pot hotărî , as fi vrut o pe cea pliabilă de la stokke cu suport dar parca nu ma lasă sufletul sa dau atâta pe ea … si tot asa si noi mai asteptam comanda la farmacie si suntem pregătiti cel putin cu cumpărăturile ca psihic am niste emotii :)))) pe de o parte mi e frica de sângerare si sa nu vina mai repede , pe de alta parte sunt asa bucuroasa si nerăbdătoare ca in sfarsit îmi voi cunoaste puiul <3 multe sentimente ma incearca :))) dar sunt extrem de recunoscătoare ca am ajuns cu bine pana aici .
Sa ma anunti când începem sa ne facem bagajul :)) :*
ANDREEA2929A
Scris: Friday, July 23, 2021 10:57 AM
Nivel

BBEma wrote:

Eu mai am de comandat cădita la care nu ma pot hotărî , as fi vrut o pe cea pliabilă de la stokke cu suport dar parca nu ma lasă sufletul sa dau atâta pe ea … si tot asa si noi mai asteptam comanda la farmacie si suntem pregătiti cel putin cu cumpărăturile ca psihic am niste emotii :)))) pe de o parte mi e frica de sângerare si sa nu vina mai repede , pe de alta parte sunt asa bucuroasa si nerăbdătoare ca in sfarsit îmi voi cunoaste puiul <3 multe sentimente ma incearca :))) dar sunt extrem de recunoscătoare ca am ajuns cu bine pana aici .
Sa ma anunti când începem sa ne facem bagajul :)) :*

Eu am primit una mai trebuie sa iau burete de pus inauntru. Eu le am pregatit in sertar doar sa le pun in geanta Lol si sa vina comanda partea de la farmacie.
BBEma
Scris: Friday, July 23, 2021 12:28 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Eu am primit una mai trebuie sa iau burete de pus inauntru. Eu le am pregatit in sertar doar sa le pun in geanta Lol si sa vina comanda partea de la farmacie.

Treabuie sa ma pun si eu serios pe treaba cu gentuta , dar am ce face 2 sapt cât stau degeaba :)) :*
ANDREEA2929A
Scris: Saturday, July 24, 2021 11:52 AM
Nivel

Fetele, ati experimentat si voi senzatia de tremurat al bebelului in burtica? Azi face valuri si niste miscari parca tremura.uff
AleC
Scris: Saturday, July 24, 2021 1:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
ANDREEA2929A wrote:
Fetele, ati experimentat si voi senzatia de tremurat al bebelului in burtica? Azi face valuri si niste miscari parca tremura.uff

Da, da, le-am simtit. coeur
ANDREEA2929A
Scris: Saturday, July 24, 2021 2:00 PM
Nivel

AleC wrote:

Da, da, le-am simtit. coeur

Eu imi faceam griji Lol
AleC
Scris: Saturday, July 24, 2021 2:03 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Eu imi faceam griji Lol

Le tineam minte de la prima sarcina, atunci si mie mi se pareau ciudate Lol
andrutannc
Scris: Monday, July 26, 2021 10:43 AM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2020
Pffff, am luat-o din Iunie sa recuperez tot ce n-am mai apucat sa citesc.
Felicitari fetelor care au nascut, sunt asa dragalasi toti bebeii. AngelNot AngelNot M-am uitat la toate pozele.
Je are cezariana programata pentru 20 August...mai e asa putin. Acum o saptamana avea 2.700 Kg. ras ras
ANDREEA2929A
Scris: Monday, July 26, 2021 3:41 PM
Nivel

andrutannc wrote:
Pffff, am luat-o din Iunie sa recuperez tot ce n-am mai apucat sa citesc.
Felicitari fetelor care au nascut, sunt asa dragalasi toti bebeii. AngelNot AngelNot M-am uitat la toate pozele.
Je are cezariana programata pentru 20 August...mai e asa putin. Acum o saptamana avea 2.700 Kg. ras ras

Mai e putin! Iti tin pumnii!
Eu tare cred ca nu apuc septembrie hearts
AleC
Scris: Monday, July 26, 2021 4:51 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Mai e putin! Iti tin pumnii!
Eu tare cred ca nu apuc septembrie hearts

Cum esti? Abia astept sa ajung si eu miercuri la control, am burta mereu tare, dureri, contractii, sper sa fie totusi ok, stiu ca e normal sa apara astfel de schimbari in perioada asta, dar tot speriata sunt.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.