Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Andreea,suntem bine,creștem și am căpătat mai multă încredere ca la început la cât de mic era mai ca nici nu îmi venea sa îl mut un metru mai încolo Abia aștept sa te văd la mămici. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Va multumesc mult! Astept cu nerabdare urmatorul eco sa imi confirme 100% ca e fetita. Sarcini usoare va doresc in continuare!! 😘😘 |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/24/2021 Mesaje: 12
| Maria.mmh wrote:Done Multumesc Maria |
|
Inregistrat: 3/11/2021 Mesaje: 60
| Fetelor, ce analize in afara de cele obisnuite de sange ati facut dupa saptamana 24? |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Buna, fetelor!! Ce faceti? Cum sunteti? Eu sunt bine, operatia doare din ce in ce mai putin. Bebe e bine, e cuminte. Maine mergem acasa. Tati abia asteapta sa-l cunoasca. Din pacate l-a vazut doar video.
Simii, eu pe la 27 de sapt cred, am facut o gramada de analize de sange, nu as stii sa iti zic ce, dar am facut multe. Probabil si de ce am fost dupa Covid. |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Simii wrote:Fetelor, ce analize in afara de cele obisnuite de sange ati facut dupa saptamana 24? O sa ti mai dea medicul, se mai face testul de intoleranta la glucoza, Urocultura, sumar urina, secretii. La sange inafara de hemoleucograma am avut și cele de fier, calciu, magneziu, ft4, tsh. |
|
| ANDREEA2929A wrote: O sa ti mai dea medicul, se mai face testul de intoleranta la glucoza, Urocultura, sumar urina, secretii. La sange inafara de hemoleucograma am avut și cele de fier, calciu, magneziu, ft4, tsh.
Am inteles, multumesc frumos ! |
|
| Sisi2 wrote:Buna, fetelor!! Ce faceti? Cum sunteti? Eu sunt bine, operatia doare din ce in ce mai putin. Bebe e bine, e cuminte. Maine mergem acasa. Tati abia asteapta sa-l cunoasca. Din pacate l-a vazut doar video. Simii, eu pe la 27 de sapt cred, am facut o gramada de analize de sange, nu as stii sa iti zic ce, dar am facut multe. Probabil si de ce am fost dupa Covid.
Sisi, ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe, asta e tot ce conteaza. Si eu la prima nastere am facut cezariana si nu pot sa zic ca m-a mai durut din a 2-a sau a 3-a zi ci doar ca m-au tinut firele pana cand le-am scot. Apoi m-am putut misca mult mai bine si mai lejer. |
|
| am iesit si noi de la eco. Avem 2007g , grasuna mea e mai mare, arata de 32s2z, este bine. A zis sa am grija la efort sa nu avem surprize la cicatricile de pe uter. In rest totul bine. pupici |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 922
| ANDREEA2929A wrote: am iesit si noi de la eco. Avem 2007g , grasuna mea e mai mare, arata de 32s2z, este bine. A zis sa am grija la efort sa nu avem surprize la cicatricile de pe uter. In rest totul bine. pupici
Cresteti si mai e atât de putin Ma bucur ca totul e bine! Oricum e recomandat sa te odihnesti cât mai mult, o sa apreciezi asta după ce vine bebelina |
|
| EllaMaria wrote:Cresteti si mai e atât de putin Ma bucur ca totul e bine! Oricum e recomandat sa te odihnesti cât mai mult, o sa apreciezi asta după ce vine bebelina Eu nu dorm nici acum, umblu noaptea ca o bufnita |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| ANDREEA2929A wrote: am iesit si noi de la eco. Avem 2007g , grasuna mea e mai mare, arata de 32s2z, este bine. A zis sa am grija la efort sa nu avem surprize la cicatricile de pe uter. In rest totul bine. pupici Bebelina grasuna ! Ma bucur ca sunteti bine. Noaptea si eu bantui pe aici, merg la baie de cateva ori, deja ma dor toate cele, dar trece timpul repede. |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 922
| ANDREEA2929A wrote:Eu nu dorm nici acum, umblu noaptea ca o bufnita
Te inteleg perfect, nici eu nu am putut sa ma odihnesc în sarcina, spre final. Apoi după ce am nascut ma gândeam ce bine era dacă ma odihneam la timpul potrivit acum nu dorm mai mult de 3 ore legate, dar merita din plin sa fiu mai mult treaza Fetelor, abia astept sa aveti si voi bebeii vostri sa simtiti fericirea pe care o aduc ei când vin în viata voastra! E mirific! |
|
| EllaMaria wrote:Te inteleg perfect, nici eu nu am putut sa ma odihnesc în sarcina, spre final. Apoi după ce am nascut ma gândeam ce bine era dacă ma odihneam la timpul potrivit acum nu dorm mai mult de 3 ore legate, dar merita din plin sa fiu mai mult treaza Fetelor, abia astept sa aveti si voi bebeii vostri sa simtiti fericirea pe care o aduc ei când vin în viata voastra! E mirific! Da clar, mi as fi dorit si eu sa pot dormi, insa de la 16s asa ma plimb cum zice si Ale, nu am 3 ore legate de somn. Asta e..merita orice sacrificiu eu am mai spus. Chiar imi zicea dr acum , ca sunt o norocoasa ca am ramas avand in vedere istoricul. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| Felicitari pentru vestile bune fetele !!! Va imbratisez pe fiecare si abia astept sa ne mutam la mămici :*
Eu am fost in pauza de forum cam o sapt ca a fost si sotul in concediu si ne am deconectat putin de on line , de asta va cer scuze pentru felicitările la modul general :* dar parca de când s a schimbat forum ul e cam greu sa urmăresti in urma cu câteva pagini :*
Am fost si eu la dr ieri si bebe e bine, creste are deja 2,5 kg , va las portretul mai jos desi nu ma mai asteptam sa primesc :* însă placenta mea după ce era ridicată si nu mai era asa mare pericolul acum o luna acum s a transformat intr o placenta praevia centrală , s a scurtat si colul de la 4 la 3,2 … am primit 4 doze de dexa din care am făcut deja 2 si Arefam câte 2 seara … 2 sapt pana merg iar la control stau la pat :( si dr a zis ca spera sa ajung la 36 s fata sângerare dar ca sunt sanse f mari :( sunt cam suparata … dar ce sa fac, incerc sa ma conformez si sa sper ca sta bebe acolo cât trebuie . Mi au iesit si analizele de trim 3 si am corpi cetonici in urina destul de multicei… desi glicemia a iesit buna … mi e ciuda asa pe situatie … si parca după a doua doza de dexa a început si bebe sa fie mai linistit , diseară oricum merg la un tns , sper sa iasă bine … singurul lucru care ma alina acum e fatuca grasuna a lui bebe , ziceti si voi :)) :* BBEma attached the following image(s):
|
|
|