Gravidutele noastre dragi - 61
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreeax
Scris: Friday, July 16, 2021 9:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2020
Andreea,suntem bine,creștem și am căpătat mai multă încredere ca la început la cât de mic era mai ca nici nu îmi venea sa îl mut un metru mai încolo Lol Abia aștept sa te văd la mămici. coeur
OtiliaC
Scris: Friday, July 16, 2021 10:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/22/2020
Va multumesc mult! Astept cu nerabdare urmatorul eco sa imi confirme 100% ca e fetita. Sarcini usoare va doresc in continuare!! 😘😘
Capsunica93
Scris: Friday, July 16, 2021 11:53 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/24/2021
Maria.mmh wrote:

Done computerlove Cheek Kiss

Multumesc Maria iloveyou coeur
Simii
Scris: Monday, July 19, 2021 10:36 AM
Nivel

Inregistrat: 3/11/2021
Fetelor, ce analize in afara de cele obisnuite de sange ati facut dupa saptamana 24?
Sisi2
Scris: Monday, July 19, 2021 11:52 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Buna, fetelor!!
Ce faceti? Cum sunteti?hearts
Eu sunt bine, operatia doare din ce in ce mai putin. Bebe e bine, e cuminte. hearts
Maine mergem acasa. Tati abia asteapta sa-l cunoasca. Din pacate l-a vazut doar video.

Simii, eu pe la 27 de sapt cred, am facut o gramada de analize de sange, nu as stii sa iti zic ce, dar am facut multe. Probabil si de ce am fost dupa Covid.
ANDREEA2929A
Scris: Monday, July 19, 2021 12:36 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Simii wrote:
Fetelor, ce analize in afara de cele obisnuite de sange ati facut dupa saptamana 24?

O sa ti mai dea medicul, se mai face testul de intoleranta la glucoza, Urocultura, sumar urina, secretii.
La sange inafara de hemoleucograma am avut și cele de fier, calciu, magneziu, ft4, tsh.
Simii
Scris: Tuesday, July 20, 2021 11:11 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

O sa ti mai dea medicul, se mai face testul de intoleranta la glucoza, Urocultura, sumar urina, secretii.
La sange inafara de hemoleucograma am avut și cele de fier, calciu, magneziu, ft4, tsh.

Am inteles, multumesc frumos !pupici
Simii
Scris: Tuesday, July 20, 2021 11:16 AM
Nivel

Sisi2 wrote:
Buna, fetelor!!
Ce faceti? Cum sunteti?hearts
Eu sunt bine, operatia doare din ce in ce mai putin. Bebe e bine, e cuminte. hearts
Maine mergem acasa. Tati abia asteapta sa-l cunoasca. Din pacate l-a vazut doar video.

Simii, eu pe la 27 de sapt cred, am facut o gramada de analize de sange, nu as stii sa iti zic ce, dar am facut multe. Probabil si de ce am fost dupa Covid.

Sisi, ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe, asta e tot ce conteaza.
Si eu la prima nastere am facut cezariana si nu pot sa zic ca m-a mai durut din a 2-a sau a 3-a zi ci doar ca m-au tinut firele pana cand le-am scot. Apoi m-am putut misca mult mai bine si mai lejer.
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, July 21, 2021 6:11 PM
Nivel

Angel am iesit si noi de la eco. Avem 2007g , grasuna mea e mai mare, arata de 32s2z, este bine. A zis sa am grija la efort sa nu avem surprize la cicatricile de pe uter. In rest totul bine.Buddy1 pupici
EllaMaria
Scris: Wednesday, July 21, 2021 6:15 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
ANDREEA2929A wrote:
Angel am iesit si noi de la eco. Avem 2007g , grasuna mea e mai mare, arata de 32s2z, este bine. A zis sa am grija la efort sa nu avem surprize la cicatricile de pe uter. In rest totul bine.Buddy1 pupici

Cresteti si mai e atât de putinhearts Ma bucur ca totul e bine! Oricum e recomandat sa te odihnesti cât mai mult, o sa apreciezi asta după ce vine bebelinacomputerlove
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, July 21, 2021 7:02 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

Cresteti si mai e atât de putinhearts Ma bucur ca totul e bine! Oricum e recomandat sa te odihnesti cât mai mult, o sa apreciezi asta după ce vine bebelinacomputerlove

Eu nu dorm nici acum, umblu noaptea ca o bufnita Lol iloveyou
AleC
Scris: Wednesday, July 21, 2021 10:22 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
ANDREEA2929A wrote:

Bebelina grasuna coeur! Ma bucur ca sunteti bine. Noaptea si eu bantui pe aici, merg la baie de cateva ori, deja ma dor toate cele, dar trece timpul repede.
EllaMaria
Scris: Wednesday, July 21, 2021 10:34 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
ANDREEA2929A wrote:

Eu nu dorm nici acum, umblu noaptea ca o bufnita Lol iloveyou

Te inteleg perfect, nici eu nu am putut sa ma odihnesc în sarcina, spre final. Apoi după ce am nascut ma gândeam ce bine era dacă ma odihneam la timpul potrivitLol acum nu dorm mai mult de 3 ore legate, dar merita din plin sa fiu mai mult treazaLove Fetelor, abia astept sa aveti si voi bebeii vostri sa simtiti fericirea pe care o aduc ei când vin în viata voastra! iloveyou E mirific! Love coeur pupici
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, July 22, 2021 4:32 AM
Nivel

EllaMaria wrote:

Te inteleg perfect, nici eu nu am putut sa ma odihnesc în sarcina, spre final. Apoi după ce am nascut ma gândeam ce bine era dacă ma odihneam la timpul potrivitLol acum nu dorm mai mult de 3 ore legate, dar merita din plin sa fiu mai mult treazaLove Fetelor, abia astept sa aveti si voi bebeii vostri sa simtiti fericirea pe care o aduc ei când vin în viata voastra! iloveyou E mirific! Love coeur pupici

Da clar, mi as fi dorit si eu sa pot dormi, insa de la 16s asa ma plimb cum zice si Ale, nu am 3 ore legate de somn. Asta e..merita orice sacrificiu eu am mai spus. Chiar imi zicea dr acum , ca sunt o norocoasa ca am ramas avand in vedere istoricul.
BBEma
Scris: Thursday, July 22, 2021 1:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
Felicitari pentru vestile bune fetele !!! Va imbratisez pe fiecare si abia astept sa ne mutam la mămici :*

Eu am fost in pauza de forum cam o sapt ca a fost si sotul in concediu si ne am deconectat putin de on line , de asta va cer scuze pentru felicitările la modul general :* dar parca de când s a schimbat forum ul e cam greu sa urmăresti in urma cu câteva pagini :*

Am fost si eu la dr ieri si bebe e bine, creste are deja 2,5 kg , va las portretul mai jos desi nu ma mai asteptam sa primesc :* însă placenta mea după ce era ridicată si nu mai era asa mare pericolul acum o luna acum s a transformat intr o placenta praevia centrală , s a scurtat si colul de la 4 la 3,2 … am primit 4 doze de dexa din care am făcut deja 2 si Arefam câte 2 seara … 2 sapt pana merg iar la control stau la pat :( si dr a zis ca spera sa ajung la 36 s fata sângerare dar ca sunt sanse f mari :( sunt cam suparata … dar ce sa fac, incerc sa ma conformez si sa sper ca sta bebe acolo cât trebuie . Mi au iesit si analizele de trim 3 si am corpi cetonici in urina destul de multicei… desi glicemia a iesit buna … mi e ciuda asa pe situatie … si parca după a doua doza de dexa a început si bebe sa fie mai linistit , diseară oricum merg la un tns , sper sa iasă bine … singurul lucru care ma alina acum e fatuca grasuna a lui bebe , ziceti si voi :)) :*

BBEma attached the following image(s):
85cf59ca-27ec-4327-9f42-eb0fcf68aa93.jpeg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.