Gravidutele noastre dragi - 61
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Oana.c
Scris: Thursday, October 21, 2021 8:26 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/28/2021
Multumesc fetelor! Si voua va doresc la fel 💝
wannabemom
Scris: Thursday, October 21, 2021 9:49 AM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
Ma bucur, Oana!!! Gata acum ramai aici SimplyLove
wannabemom
Scris: Thursday, October 21, 2021 9:50 AM
Nivel

7Andreea wrote:

Cu drag,stiu cum e sa te intrebi daca ai luat decizia buna,o incurajare in plus nu strica.
Si eu am ajuns tot asa,ca mi-a placut doctora.
E si un grup pe fb " nasteri la Sanador" ,unde s-au adunat mamici care au nascut acolo,poate nu stiai de el si te ajuta ceva de pe acolo.
Si pe mine ma poti intreba orice daca ai vreo curiozitate si te pot ajuta.

Multumesc mult, o sa caut grupul!
wannabemom
Scris: Thursday, October 21, 2021 8:24 PM
Nivel

Hello viitoare mamici!
Azi am fost la Morfo de trimestrul 3!
Suntem cronologic la 31 sapt si 3 zile, dar Biometric baiatul meu e de 34 sapt si 1 zi.
E un grasun, are 2060gr, +- 300 gr (atat pot devia masuratorile)
E bine baiatul meu, ft activ si bine dezvoltat. Mi-a spus dna doctor ca i se vedeau pana si genele lungi si arcuite - si s-a mirat, a spus ca de obicei alea se vad cand e aproape de termen.

wannabemom attached the following image(s):
247149486_384535790043631_3228907017907981410_n.jpg

Lyli
Scris: Thursday, October 21, 2021 9:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
wannabemom wrote:
Hello viitoare mamici!
Suntem cronologic la 31 sapt si 3 zile, dar Biometric baiatul meu e de 34 sapt si 1 zi.
E bine baiatul meu, ft activ si bine dezvoltat. Mi-a spus dna doctor ca i se vedeau pana si genele lungi si arcuite - si s-a mirat, a spus ca de obicei alea se vad cand e aproape de termen.

Uuu super e grasunel abea ast sa merg si eu , la mine miscarile s-au cam diminuat nu mai e asa activ , de cand cu raceala asta insa misca la numaratoare cum trebuie , da nu e mare diferenta 34 de saptamani cand ai cronologic 31? Eu am burtica mica rau chiar ma gandeam sper ca a mai luat in greutate
wannabemom
Scris: Thursday, October 21, 2021 9:17 PM
Nivel

Lyli wrote:

Uuu super e grasunel abea ast sa merg si eu , la mine miscarile s-au cam diminuat nu mai e asa activ , de cand cu raceala asta insa misca la numaratoare cum trebuie , da nu e mare diferenta 34 de saptamani cand ai cronologic 31? Eu am burtica mica rau chiar ma gandeam sper ca a mai luat in greutate

Sunt exact ca mama... mama a facut 2 copii grasuni...eu am avut 3900 la nastere...si fratele meu a avut 4kg
Fiecare femeie e diferita, mai am o amica insarcinata si bebe e fix cat de mare ar trebui sa fie. La mine a vrut el sa fie grasun....eu stiu de ce? ras ras ras
Eu am burta ft mare deja....asa mi se pare
OtiliaC
Scris: Friday, October 22, 2021 10:27 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2020
Felicitari Oana, sarcina usoara si la termen!
Wow wannabemom ce fatuca dulcica a stat la poza. A mea e super agitata, nu sta deloc, abia astept controlul de la 29 sapt, sper sa stea si ea sa ii faca poza. Bebelina mea e mai mica cu 3 zile, desii si mie mi se pare ca am ditamai burta😁
Fetelor, voi aveti probleme cu forumul? De cateva zile nu prea imi merge sa intru, incerc sa ma conectez si de 10 ori pe zii si sa zic ca o singura data merge. Imi apare asta https://ibb.co/WxM6FrV
wannabemom
Scris: Friday, October 22, 2021 10:45 AM
Nivel

OtiliaC wrote:
Felicitari Oana, sarcina usoara si la termen!
Wow wannabemom ce fatuca dulcica a stat la poza. A mea e super agitata, nu sta deloc, abia astept controlul de la 29 sapt, sper sa stea si ea sa ii faca poza. Bebelina mea e mai mica cu 3 zile, desii si mie mi se pare ca am ditamai burta😁
Fetelor, voi aveti probleme cu forumul? De cateva zile nu prea imi merge sa intru, incerc sa ma conectez si de 10 ori pe zii si sa zic ca o singura data merge. Imi apare asta https://ibb.co/WxM6FrV

Hmm
Incearca un clear cookies poate..?
Sau intri de pe telefon? Eu de pe PC nu am probleme.
Oana.c
Scris: Friday, October 22, 2021 2:15 PM
Nivel

Inregistrat: 6/28/2021
wannabemom wrote:
Hello viitoare mamici!

Ce dulceata !!!! 😍
OtiliaC
Scris: Friday, October 22, 2021 9:48 PM
Nivel

Fetelor astazi am facut si eu testul de toleranta la glucoza, mai jos sunt valorile. Asistenta de la recoltare mi-a zis ca este diabet gestational, dr meu m-a trimis la diabetolog. La ce sa ma astept? Se poate tine sub control doar cu regim alimentar?

https://ibb.co/fCxKWZC
Simii
Scris: Friday, October 22, 2021 10:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/11/2021
OtiliaC wrote:
Fetelor astazi am facut si eu testul de toleranta la glucoza, mai jos sunt valorile. Asistenta de la recoltare mi-a zis ca este diabet gestational, dr meu m-a trimis la diabetolog. La ce sa ma astept? Se poate tine sub control doar cu regim alimentar?

Buna Otilia, mi se pare ciudat, stiu ca depinde de laborator dar aceleasi valori de referinta si la prima si la a doua si la a treia recoltare? Pai nu este evident ca sunt crescute valorile la o ora si la doua?.. m-am uitat peste rezultatele mele si la prima trebuia sa fie sub 92, la a doua sub 180 si la a treia sub 153..

Stiu ca se poate tine sub control cu regim alimentar, mai erau fete pe aici pe forum cu rezultatul acesta si totul a fost bine pana la urma.
OtiliaC
Scris: Friday, October 22, 2021 10:26 PM
Nivel

Simii wrote:

Buna Otilia, mi se pare ciudat, stiu ca depinde de laborator dar aceleasi valori de referinta si la prima si la a doua si la a treia recoltare? Pai nu este evident ca sunt crescute valorile la o ora si la doua?.. m-am uitat peste rezultatele mele si la prima trebuia sa fie sub 92, la a doua sub 180 si la a treia sub 153..

Stiu ca se poate tine sub control cu regim alimentar, mai erau fete pe aici pe forum cu rezultatul acesta si totul a fost bine pana la urma.

Sincer si eu m-am gandit ca ar trebuii sa fie crescuta macar prima valoare dupa ce am baut glucoza. Doctorului meu i-am transmis rezultatele doar prin telefon (fara intervalul de referinta) si mi-a zis sa ma vada un diabetolog. Tocmai marti am gasit loc, sper sa imi raspunda fetele care au trecut prin asta, sa ma linistesc putin.
ANDREEA2929A
Scris: Saturday, October 23, 2021 7:40 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
OtiliaC wrote:

Otilia eu am avut diferente mai mici ca tine și am primit diagnostic, da mergi la diabetolog ca el iti da regim daca e cazul, nu te stresa, eu una am mâncat de toate 😘.
Prima valoare e ok, și celelalte vad ca sunt marite, sa te gândesti mereu ca niciodata nu o sa manânci atata dulce încât să sară asa...e un test pe care nu l inteleg.
freya1
Scris: Saturday, October 23, 2021 8:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Otilia, nu e diabet, cum zice si Simii nu sunt acelea intervalele de referinta, nu stiu ce laborator e, la 1h trebuie sa fie sub 180 si la 2h sub 153. Diabetologul stie sigur, dar te pun pe drumuri aiurea pt ca sunt incompetenti la laborator, iar ginecologul ar fi trebuit sa isi dea seama
wannabemom
Scris: Saturday, October 23, 2021 9:16 AM
Nivel

Otilia, eu am avut asa:

*Test de toleranta la glucoza per os screening diabet gestational - ser Metoda spectrofotometrica

- a jeun 74.2 mg/dL < 92
- la 1 ora - ch. umeda 164.6 mg/dL < 180
- la 2 ore - ch. umeda 104.6 mg/dL < 153

Si a fost ok la mine... sigur e o greseala, vad ca deja ti-au raspuns fetele
Valorile din dreapta erau cele sub care trebuia sa ma incadrez (cel putin astea sunt la Sanador)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.