Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| Si Oana nu te speria bataile inimi se pot auzi si mai tarziu daca sonda cu care se face eco nu este prea performanta la mine la 6 saptamani s-au auzit insa la 4 sapt la primul control imi amintesc ca se vedea bine saculetul gestational , chiar zicea doctorul ca ce sonda buna are , incearca la alt doctor oricum iti trebuie cineva sa te supravegheze constant si in care sa prinzi incredere |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| In orice caz , am o programare in spital miercuri, voi avea 6s5z si voi cere atunci sa aud, imi e teama si acolo pt ca se desfasoara pe fff repede inainte consulatiile la spital. Poate dat fiind faptul ca suntem colegi si lucrez si eu in spital poate va tine cont si ma va lamuri/asculta cand voi cere sa aud inima. |
|
| Oana.c wrote:In orice caz , am o programare in spital miercuri, voi avea 6s5z si voi cere atunci sa aud, imi e teama si acolo pt ca se desfasoara pe fff repede inainte consulatiile la spital. Poate dat fiind faptul ca suntem colegi si lucrez si eu in spital poate va tine cont si ma va lamuri/asculta cand voi cere sa aud inima. Da mai asteapta putin o sa fie bine o sa vezi. |
|

| Lyli wrote: Da mai asteapta putin o sa fie bine o sa vezi.
Sper...e f greu la inceput, mai ales cand ai si cateva experiente urate din trecut. Sper sa fie bine de data asta . Oarecum am o liniste interioara.. |
|
| Oana.c wrote: Sper...e f greu la inceput, mai ales cand ai si cateva experiente urate din trecut. Sper sa fie bine de data asta . Oarecum am o liniste interioara..
Te inteleg si stiu povestea dar crede-ma ca nici o sarcina nu seamana cu alta , incearca sa gandesti pozitiv , si eu sunt foarte panicoasa dar incerc sa fiu pozitiva pt bebe sa se dezvolte frumos |
|

| Lyli wrote:Te inteleg si stiu povestea dar crede-ma ca nici o sarcina nu seamana cu alta , incearca sa gandesti pozitiv , si eu sunt foarte panicoasa dar incerc sa fiu pozitiva pt bebe sa se dezvolte frumos Asta incerc sa fac, mereu cand ma enervez imi vine in cap doar faptul ca as putea face rau in interiorul meu si incerc sa elimin starea rea prin orice metode. Imi doresc sa stiu ca am facut tot ce am putut ca totul sa mearga asa cum trebuie . |
|

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Oana.c, momentan doar cu putin Arefam administrat vaginal ai putea sa ajuti, spun eu. Rau nu are cum sa faca. |
|

| wannabemom wrote:Oana.c, momentan doar cu putin Arefam administrat vaginal ai putea sa ajuti, spun eu. Rau nu are cum sa faca. Initial il puneam vaginal insa dr mi a spus ca il pot lua si pe gura si mi a fost mai usor sa il iau asa. |
|
| Oana.c wrote: Initial il puneam vaginal insa dr mi a spus ca il pot lua si pe gura si mi a fost mai usor sa il iau asa.
Si eu am luat in primele 3 luni oral dar ma ametea rau de tot ,tin minte in noaptea de paste ma tineam de cruci pe la cimitir nu mai puteam merge , ca si cum bausem tot vinul de la masa , eu zic ca e mai ok vaginal |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/4/2020 Mesaje: 167
| wannabemom wrote:
Si eu tot la Privat, dar in Bucuresti, la Sanador. Si incerc nastere naturala...daca se va putea.
EU am nascut la Sanador,din pacate nu s-a putut natural,a fost ok acolo.
|
|

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| 7Andreea wrote:
EU am nascut la Sanador,din pacate nu s-a putut natural,a fost ok acolo.
Multumesc pentru raspuns, apreciez! Asta m-a facut sa aleg spitalul...pe langa faptul ca doctora care imi supravegheaza sarcina e de acolo - toate mamicile care au nascut acolo au spus ca a fost ok. |
|

| Buna fetelor ! Am fost astazi la eco 6s5z , am auzit inima bebelusului si sunt f fericita. Am de facut analizele de sange de prim trimestru si revin peste 2 sapt. Embrionul are 6 mm si 136 batai pe minut. 💝 |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/4/2020 Mesaje: 167
| wannabemom wrote:
Multumesc pentru raspuns, apreciez! Asta m-a facut sa aleg spitalul...pe langa faptul ca doctora care imi supravegheaza sarcina e de acolo - toate mamicile care au nascut acolo au spus ca a fost ok.
Cu drag,stiu cum e sa te intrebi daca ai luat decizia buna,o incurajare in plus nu strica. Si eu am ajuns tot asa,ca mi-a placut doctora. E si un grup pe fb " nasteri la Sanador" ,unde s-au adunat mamici care au nascut acolo,poate nu stiai de el si te ajuta ceva de pe acolo. Si pe mine ma poti intreba orice daca ai vreo curiozitate si te pot ajuta. |
|
| Oana.c wrote:Buna fetelor ! Am fost astazi la eco 6s5z , am auzit inima bebelusului si sunt f fericita. Am de facut analizele de sange de prim trimestru si revin peste 2 sapt. Embrionul are 6 mm si 136 batai pe minut. 💝 Felicitari Oana ma bucur ca e totul ok |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Oana.c wrote:Buna fetelor ! Am fost astazi la eco 6s5z , am auzit inima bebelusului si sunt f fericita. Am de facut analizele de sange de prim trimestru si revin peste 2 sapt. Embrionul are 6 mm si 136 batai pe minut. 💝 Felicitari Oana! Nu am apucat sa ti scriu! Cu Doamne ajuta înainte! Te imbratisez 😘 |
|
|