Gravidutele noastre dragi - 61
Subiectul anterior · Subiectul urmator
wannabemom
Scris: Saturday, October 2, 2021 9:00 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
Lyli wrote:

Si eu am luat luna trecuta acum urmeaza alte analize apoi vedem daca imi mai da ceva in noiembrie , momentan mai am cateva pastile de magnerot , mi-a zis sa le termin.

Tu cand ai termen? Cronologic, eu as avea pe 20 dec - daca sta cuminte acolo pana atunci. Abia astept miracolul de Craciun Love Love
Lyli
Scris: Saturday, October 2, 2021 10:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
wannabemom wrote:

Tu cand ai termen? Cronologic, eu as avea pe 20 dec - daca sta cuminte acolo pana atunci. Abia astept miracolul de Craciun Love Love

Cronologic eu am pe 12 dupa aplicatia mea , dar eu sper undeva pe 6 dec daca sta cuminte pana atunci m-am gandit la data asta daca tot fac cezariana si pot programa , dar depinde de medicul meu cand va fi de garda in noiembrie ne vom pune de acord, sunt oricum foarte speriata , nu vreau sa te sperii dar am mai zis prima nastere la mine a fost traumatizanta , a fost greu si cu complicatii si am tinut eu neaparat sa nasc natural , aveam 20 de ani si nu eram atat de informata , acum am 31 si mult acces la internet Crazy dar sper sa nu intru in panica in apropiere de termen NuStiu
wannabemom
Scris: Saturday, October 2, 2021 10:13 PM
Nivel

Lyli wrote:

Cronologic eu am pe 12 dupa aplicatia mea , dar eu sper undeva pe 6 dec daca sta cuminte pana atunci m-am gandit la data asta daca tot fac cezariana si pot programa , dar depinde de medicul meu cand va fi de garda in noiembrie ne vom pune de acord, sunt oricum foarte speriata , nu vreau sa te sperii dar am mai zis prima nastere la mine a fost traumatizanta , a fost greu si cu complicatii si am tinut eu neaparat sa nasc natural , aveam 20 de ani si nu eram atat de informata , acum am 31 si mult acces la internet Crazy dar sper sa nu intru in panica in apropiere de termen NuStiu

6 Decembrie... se va numi Nicu? :) Glumesc, dar mi s-ar parea o idee super sa vina chiar de Mos Nicolae
Oricare din noi ar naste prima... o sa intram aici si o sa povestim experienta - fie ea cezariana sau naturala. Trebuie sa avem insa curaj - mie una mi-e teama
Lyli
Scris: Saturday, October 2, 2021 10:58 PM
Nivel

wannabemom wrote:

6 Decembrie... se va numi Nicu? :) Glumesc, dar mi s-ar parea o idee super sa vina chiar de Mos Nicolae
Oricare din noi ar naste prima... o sa intram aici si o sa povestim experienta - fie ea cezariana sau naturala. Trebuie sa avem insa curaj - mie una mi-e teama

Nicu Big Laugh, sigur nu Nicu , avem cateva nume dar inca nu ne putem pune de acord , eu tot insist sa ne hotaram pana terminam camera lui bebe , as vrea deja sa comand o lenjerie pentru patut personalizata cu numele dar... inca suntem in dezbateri ... iar despre nastere da abea ast sa ne povestim experientele.
wannabemom
Scris: Thursday, October 7, 2021 4:49 PM
Nivel

Clap Ma chinui de ceva timp sa prind asta intr un video :)

Atasamente:
video-1633599586.mp4 459 KB, salvati 99 ori.

Lyli
Scris: Thursday, October 7, 2021 7:15 PM
Nivel

wannabemom wrote:
Clap Ma chinui de ceva timp sa prind asta intr un video :)

Hihi , Am reusit si eu dar cand fac video parca stie abia se misca ,in schimb seara cand sunt doar eu , are niste miscari de zici ca iasa acum hohot , si sotul zice ca la el nu face asa .
Lyli
Scris: Sunday, October 10, 2021 4:11 PM
Nivel

Buna fetele ! Eu m-am pricopsit cu o frumusete de raceala ,am dureri in piept tuse seaca dureri de cap , nu pot dormii, mi-am facut testul covid si nu am , medicul mi-a recomqndat ospen la 12h si paracetamol e cineva pe aici care a mai luat ? Am o teama nefondata de antibiotice .. dar as lua orice numai sa ma simt mai bine
wannabemom
Scris: Monday, October 11, 2021 11:28 AM
Nivel

Lyli wrote:
Buna fetele ! Eu m-am pricopsit cu o frumusete de raceala ,am dureri in piept tuse seaca dureri de cap , nu pot dormii, mi-am facut testul covid si nu am , medicul mi-a recomqndat ospen la 12h si paracetamol e cineva pe aici care a mai luat ? Am o teama nefondata de antibiotice .. dar as lua orice numai sa ma simt mai bine

Offf imi pare tare rau :(
E bine ca nu e Covid totusi.
Ospen nu am luat, iau doar Paracetamol la nevoie cand ma doare capul.
Dar da, e sezonul racelilor... :( si eu am nasul infundat...mai ales noaptea cand incerc sa dorm....si o usoara durere de urechi.
Ai grija de tine, odihneste te si stai la caldura Buddy1 Cheek Kiss
Roser
Scris: Monday, October 11, 2021 3:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2018
Lyli, daca medicul ti-a dat Ospen poti sa il iei fara nicio grija. E compatibil cu sarcina.
Si eu numai ce am iesit dintr-o raceala :)
Sper sa te faci bine curand Cheek Kiss
Lyli
Scris: Monday, October 11, 2021 6:18 PM
Nivel

Fetelor multumesc , wannabemom ai grija sa nu racesti ca e oribil , ma durea fiecare particica din corp.
Roser am inceput sa iau ospenul se simte diferenta , inca nu pot manca bine ma fortez dar ziua ma simt mai ok seara ma ia mai cu frisoane nu-mi gasesc locul tusesc bebe e foarte agitat in burtica... incerc sa ma fortez sa ma pun pe picioare ...dar de multi ani n-am mai racit asa ... prima seara m-am panicat tare nu puteam respira nu am inchis un ochi 2 seri la rand... sper sa imi treaca repede.Fiul meu cel mare a venit de la scoala tusind l-am tinut acasa cateva zile dar nu a facut febra nu nimic doar putin nasul infundat si tusea , cred ca de la el am luat raceala i-am facut si lui test covid , e tot negativ , dar totus nu inteleg de unde raceala asta urata la mine probabil si sistemul imunitar acum apara bebele din burta mai mult iar eu sunt mai sensibila
Simii
Scris: Tuesday, October 12, 2021 6:50 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/11/2021
Buna fetelor, revin si eu cu update coeur

Am fost la control si bebelina este foarte bine, are aproape 3 kg dupa eco. Am stabilit si data, pe 25 octombrie.
Mai avem de cumparat una alta dar in mare am cam terminat.. am multe chestii inclusiv patutul ramas dela prima fetita plus multe body-uri caciulite paturici pe care deja le am spalat si calcat si deja o asteapta Love Buddy1

Intre timp am facut si testul de toleranta la glucoza si a iesit mare prima valoare, celelalte doua iesind super bine.

Nu a zis medicul mai nimic decat putin regim, dat fiind faptul ca mai avem putin si gata.
Mult a fost, putin a ramas dar parca putinul asta mi se pare din ce in ce mai greu.

M-am ales si cu o durere in gat si de cap, dureri care fix ele mai lipseau, in rest le aveam pe toate NuImiPasa NuImiPasa si ca sa fie pachetul complet ori eu i-am dat fetitei ori ea mie, ca si ei ii curge nasul si tuseste raaau si n-am cum sa o duc la gradii… deci ne descurcam amandoua cum putem ..

Va urez sarcini usoare burticilor si muulta rabdare coeur
Lyli
Scris: Tuesday, October 12, 2021 8:14 PM
Nivel

Simii wrote:

Am fost la control si bebelina este foarte bine, are aproape 3 kg dupa eco. Am stabilit si data, pe 25 octombrie.
Mai avem de cumparat una alta dar in mare am cam terminat.. am multe chestii inclusiv patutul ramas dela prima fetita plus multe body-uri caciulite paturici pe care deja le am spalat si calcat si deja o asteapta Love Buddy1

Intre timp am facut si testul de toleranta la glucoza si a iesit mare prima valoare, celelalte doua iesind super bine.

Nu a zis medicul mai nimic decat putin regim, dat fiind faptul ca mai avem putin si gata.
Mult a fost, putin a ramas dar parca putinul asta mi se pare din ce in ce mai greu.

M-am ales si cu o durere in gat si de cap, dureri care fix ele mai lipseau, in rest le aveam pe toate NuImiPasa NuImiPasa si ca sa fie pachetul complet ori eu i-am dat fetitei ori ea mie, ca si ei ii curge nasul si tuseste raaau si n-am cum sa o duc la gradii… deci ne descurcam amandoua cum putem ..

Simi super!!! Abea asteptam sa ne povestesti o sa nasti prin cezariana nu? Iar despre raceala asa sunt si eu cu baiatu cel mare el doar tuseste acum eu am toate durerile posibile ma gandesc serios sa merg la spital daca nici in noaptea asta nu voi dormii
wannabemom
Scris: Wednesday, October 13, 2021 4:28 PM
Nivel

Simii wrote:

Ce bebelina mare coeur
Asteptam cu nerabdare sa ne povestesti experienta ta. Esti din Bucuresti? Unde o sa nasti?
Te pup Cheek Kiss
Simii
Scris: Thursday, October 14, 2021 10:28 AM
Nivel

Lyli wrote:

Simi super!!! Abea asteptam sa ne povestesti o sa nasti prin cezariana nu? Iar despre raceala asa sunt si eu cu baiatu cel mare el doar tuseste acum eu am toate durerile posibile ma gandesc serios sa merg la spital daca nici in noaptea asta nu voi dormii

Daa Lyli, prin cezarianta. Pt mine nu e o noutate , sunt ft relaxata deocamdata pt ca stiu ce ma asteapta, nasc tot unde am nascut si prima oara si unde am facut toate controalele morfologii si eco, deci e ca o a doua mea casa Lol Lol hohot
Simii
Scris: Thursday, October 14, 2021 10:30 AM
Nivel

wannabemom wrote:

Ce bebelina mare coeur
Asteptam cu nerabdare sa ne povestesti experienta ta. Esti din Bucuresti? Unde o sa nasti?
Te pup Cheek Kiss

Nuu din Bucuresti, sunt din Constanta 😬 si nasc la privat
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.