Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| Da se cam aseamana durerile , nu stiu sa le explic exact uneori sunt mai intense cand stau , eu miscare sa sti ca fac destul de multa chiar daca nu muncesc , stau la casa ( in oras nu la tara nu am munci agricole) gatesc curat spal zi de zi am si un catel foarte activ de care ma ocup , baiatul meu cel mare , deci am activitate zilnic casa o am in renovari acum , nu stiu cum e cu miscarea cred ca la mine este odihna cea de care am nevoie, mai nou bebe e foarte qctiv in burtica il simt ca-mi rupe coastele , nu sunt sensibila de fel dqr sarcina chiar doare in cazul meu |
|
| Wannabemom ce faci ? Ai facut testul? Azi merg si eu la control, trebuia saptamana viitoare dar ma reprogramat azi sa vedem cum e bebe |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Lyli wrote:Wannabemom ce faci ? Ai facut testul? Azi merg si eu la control, trebuia saptamana viitoare dar ma reprogramat azi sa vedem cum e bebe Neata! Abia acum am vazut mesajul tau. Da...am fost ieri...a iesit bine testul. Mi-a dat doua pahare de plastic pline sa beau...eu cred ca au ei o pudra pe care o amesteca cu apa. Dezgustator... ft ft ft dulce....am ametit putin dupa, am baut multa apa dupa. Ideea e asa - iti vor lua glicemia mai intai.... daca iese bine (rezultatul a venit cam intr-o ora), atunci iti dau sa bei glucoza. Dupa glucoza, iti vor lua sange din nou la o ora dupa si apoi la 2 ore dupa.
Cum e bebe? |
|
| wannabemom wrote: Neata! Abia acum am vazut mesajul tau. Da...am fost ieri...a iesit bine testul. Mi-a dat doua pahare de plastic pline sa beau...eu cred ca au ei o pudra pe care o amesteca cu apa. Dezgustator... ft ft ft dulce....am ametit putin dupa, am baut multa apa dupa. Ideea e asa - iti vor lua glicemia mai intai.... daca iese bine (rezultatul a venit cam intr-o ora), atunci iti dau sa bei glucoza. Dupa glucoza, iti vor lua sange din nou la o ora dupa si apoi la 2 ore dupa.
Cum e bebe?
Ma bucur ca a iesit bine ! Mie nu mi-a dat testul asta l-am intrebat aseara a zis ca nu e cazul , bebe parea ok are in jur de 1300 kg si vreo 40 de cm , a stat ba cu manuta in gura ba la ochi n-a vrut deloc sa stea la poza cand incerca sa-l prinda atunci punea mana , mi-a mai dat niste analize de sange pt trimestrul 3 urina , glicemie mi-a oprit tratamentul cu arefam a zis ca mai luam daca mai e nevoie ,in noiembrie la urmatorul control o sa facem si planul de nastere si o sa-mi ia si o cultura de col. Nu prea a avut ce sa-mi zica parea totul ok. Acum pregtim camera lui bebe incet incet sa avem totul pregatit , am toata casa intoarsa , muncitori etc |
|
| Lyli wrote: Ma bucur ca a iesit bine ! Mie nu mi-a dat testul asta l-am intrebat aseara a zis ca nu e cazul , bebe parea ok are in jur de 1300 kg si vreo 40 de cm , a stat ba cu manuta in gura ba la ochi n-a vrut deloc sa stea la poza cand incerca sa-l prinda atunci punea mana , mi-a mai dat niste analize de sange pt trimestrul 3 urina , glicemie mi-a oprit tratamentul cu arefam a zis ca mai luam daca mai e nevoie ,in noiembrie la urmatorul control o sa facem si planul de nastere si o sa-mi ia si o cultura de col. Nu prea a avut ce sa-mi zica parea totul ok. Acum pregtim camera lui bebe incet incet sa avem totul pregatit , am toata casa intoarsa , muncitori etc
La noi mai dureaza putin....momentan unde va fi camera lui bebe e un fel de depozit....ne am mutat anul trecut si inca nu avem suficiente spatii de depozitare. Vom face zilele astea un mare dulap in alta camera si apoi ne apucam de camera lui bebe - deci vor fi muncitori, ca la tine :) Cultura din col mi-a luat si mie saptamana trecuta cand am fost la eco - rezultatul a venit ok, nu mi-a iesit nimic aiurea. Pe langa testul cu glucoza de ieri, am dus si mostra ptr urocultura, cum ti-a cerut si tie, plus am facut inca cateva analize de sange - inca astept rezultat ptr astea ultimele. De asemenea mi a spus ca dupa 35 de saptamani parca, o sa repetam culturile din col plus o sa facem la 2 saptamani niste analize necesare inainte de internare.... exudat faringian...si tot felul de alte analize... Dupa 37 de saptamani (parca) o sa trebuiasca sa fac un test covid la fiecare 3 zile :( O sa ma usuce de bani :( |
|
| wannabemom wrote:
La noi mai dureaza putin....momentan unde va fi camera lui bebe e un fel de depozit....ne am mutat anul trecut si inca nu avem suficiente spatii de depozitare. Vom face zilele astea un mare dulap in alta camera si apoi ne apucam de camera lui bebe - deci vor fi muncitori, ca la tine :) Cultura din col mi-a luat si mie saptamana trecuta cand am fost la eco - rezultatul a venit ok, nu mi-a iesit nimic aiurea. Pe langa testul cu glucoza de ieri, am dus si mostra ptr urocultura, cum ti-a cerut si tie, plus am facut inca cateva analize de sange - inca astept rezultat ptr astea ultimele. De asemenea mi a spus ca dupa 35 de saptamani parca, o sa repetam culturile din col plus o sa facem la 2 saptamani niste analize necesare inainte de internare.... exudat faringian...si tot felul de alte analize... Dupa 37 de saptamani (parca) o sa trebuiasca sa fac un test covid la fiecare 3 zile :( O sa ma usuce de bani :(
Da si pe mine o sa ma rupa la bani, mi-a zis apropo de testul covid sa nu ma apuc sa fac ca o sa-mi faca gratuit la internare iar rezultatele vor veni in timp ce eu stau in rezerva si ma vor pregati pentru operatie. |
|
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Buna fetelor, imi fac curaj si scriu aici dupa testele pozitive si beta cu crestere frumoasa. Maine ar fi ziua cand ar trebui sa apara menstruatia , care sper sa nu apara si totul sa fie ok. Pe langa teama pe care o am din cauza cresterii prea acelerate a beta hcgului in 48 h , a mai aparut in aceasta seara o scurgere pe slip de marimea unei monede alb rozalie( cum ar fi cea de implantare numai ca azi 13 dpo nu ar avea cum sa apara asa tarziu), va intreb daca ati experimentat asa ceva si e ok ? |
|
| Oana.c wrote:Buna fetelor, imi fac curaj si scriu aici dupa testele pozitive si beta cu crestere frumoasa. Maine ar fi ziua cand ar trebui sa apara menstruatia , care sper sa nu apara si totul sa fie ok. Pe langa teama pe care o am din cauza cresterii prea acelerate a beta hcgului in 48 h , a mai aparut in aceasta seara o scurgere pe slip de marimea unei monede alb rozalie( cum ar fi cea de implantare numai ca azi 13 dpo nu ar avea cum sa apara asa tarziu), va intreb daca ati experimentat asa ceva si e ok ? Oana nu am experimentat dar mai citesc pe la aspirante si iti stiu povestea , felicitari pentru teste, te sfatuiesc sa mergi la medic sa iti dea ceva progesteron pentru sustinere , stiu ca vrei sa mai astepti rezultatul la inca un beta dar mergi totus sa vezi, iar apropo de crestere stiu ca la inceput creste mai repede apoi începe sa se dubleze . |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Oana, felicitari!! Si eu am avut scurgeri rozalii asa cum descrii tu de cateva ori pana pe la 9 săptămâni. Daca nu e sange rosu ca la menstruatie nu ai de ce sa iti faci griji. Poti sa pui progesteron ca rau nu face. |
|
| Multumesc #Roser si #Lyli , am vbit la telefon cu 2 din medicii mei , unul din ei mi a dat arefam preventiv si am pus de ieri seara. Sunt inspaimantata mai ceva decat sa fi vazut ca imi apare menstra si nu sunt insarcinata(cu ideea asta eram deja obisnuita insa sa mai trec iar prin dezamagirea pierderii nu cred ca mai sunt pregatita-nici nu am fost vreodata). Stiu ca nu am ce face momentan , chiar de m as trezi cu sangerare , fiindca azi e ziua cand mi ar fi venit menstra cred ca nici dc as merge la spital nu ar avea ce sa mi faca , considerandu se avort menstrual . Ma rog sa nu devina scurgerile de alta culoare si nici sa mai apara macar, din acea pata alba rozalie , mai pe seara am avut cateva picaturi alb maronii...acum imi e si teama sa ma dau jos din pat sa nu vad cine stie ce scurgere....in fine, va mai tin la curent cu ce mai apare. Va imbratisez 🤗 |
|
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| |
|
| Oana.c ma bucur sincer sa te vad aici!!! Te asteptam |
|
| wannabemom wrote:Oana.c ma bucur sincer sa te vad aici!!! Te asteptam Sper sa dureze...sunt f speriata, mi e teama ca zbor inapoi. |
|
| In urma rezultatelor analizelor, doctora mi-a dat sa iau Altrifer 1 comprimat pe zi, timp de o luna. |
|
| wannabemom wrote:In urma rezultatelor analizelor, doctora mi-a dat sa iau Altrifer 1 comprimat pe zi, timp de o luna. Si eu am luat luna trecuta acum urmeaza alte analize apoi vedem daca imi mai da ceva in noiembrie , momentan mai am cateva pastile de magnerot , mi-a zis sa le termin. |
|
RamonaTedi |