Gravidutele noastre dragi - 61
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lyli
Scris: Friday, September 17, 2021 7:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
ANDREEA2929A wrote:

Lyli krausman am luat si noi, monitorul deja il folosesc si e super util cum zici, iar la Sterilizator m am gandit mult si totusi am cumparat ceva de la babymoove si e super util in 6 minute face treaba si nu trebuie sa l supraveghez, acum utilitatea sa la mine e redusa pt ca alaptez exclusiv la san insa de exemplu azi am avut nevoie sa i las biberon pt ca am avut de scos firele si nu stiam cand scap si cu siguranta o sa mai am nevoie. Pompa de san am luat spectra cea fara fir si am testat o . In 16 minute scoate de la ambii sani, momentan..vedem pe parcurs. Multe gadgeturi sunt folositoare pt unii iar pt altii nu, tu fa cum simti asa am procedat si eu in ciuda părerilor primite.
Ps:setul acela l am vrut și eu de biberoane însă era stoc epuizat pe bbtei si am luat tommeetippee unde avea și o suzeta pe care deja am incercat o. Pupici

Andreea Tommeetippe am vrut si eu sa iau pt ca am aparatul acela de facut lapte,ceai, dar ma sfatuit cumnata mea sa iau avent zice ea sunt mai durabile acum o sa vad poate am noroc sa alaptez, pe ce-l mare numai 3 luni l-am alaptat n-am mai avut lapte de la un soc , iar sterilizatorul al meu e 3 in 1 mappy se numeste poti face si iaurt la el , sterilizeaza si poate fi mai tarziu folosit pe post de steamer pentru legume la diversificare a fost si destul de ieftin pe emag . Cum te simti? A fost greu la operatie , bebelina sa acomodat acasa?
ANDREEA2929A
Scris: Saturday, September 18, 2021 3:45 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
Lyli wrote:

Andreea Tommeetippe am vrut si eu sa iau pt ca am aparatul acela de facut lapte,ceai, dar ma sfatuit cumnata mea sa iau avent zice ea sunt mai durabile acum o sa vad poate am noroc sa alaptez, pe ce-l mare numai 3 luni l-am alaptat n-am mai avut lapte de la un soc , iar sterilizatorul al meu e 3 in 1 mappy se numeste poti face si iaurt la el , sterilizeaza si poate fi mai tarziu folosit pe post de steamer pentru legume la diversificare a fost si destul de ieftin pe emag . Cum te simti? A fost greu la operatie , bebelina sa acomodat acasa?

A decurs bine, la ati mi s a parut cel mai greu dar apoi m am pus pe picioare foarte repede m a ajutat ea enorm, n ai încotro 🙈 ce a fost mai greu a trecut, acum ne acomodam cu programul ei de somn. Da, cand am ajuns prima seara a dormit bustean pt ca ultima seara in spital a fost foarte agitata si eu extrem de obosita n am inchis un ochi cat am stat acolo. In general e foarte cuminte, s a adaptat extraordinar la san inca de la spital doar prima noaptea i am dat și supimentul adus pt ca mi se părea ca nu de satura, acum doarme 2-3h si papa.Buddy1 cum vrei/poti sa nasti?
Lyli
Scris: Saturday, September 18, 2021 10:55 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

A decurs bine, la ati mi s a parut cel mai greu dar apoi m am pus pe picioare foarte repede m a ajutat ea enorm, n ai încotro 🙈 ce a fost mai greu a trecut, acum ne acomodam cu programul ei de somn. Da, cand am ajuns prima seara a dormit bustean pt ca ultima seara in spital a fost foarte agitata si eu extrem de obosita n am inchis un ochi cat am stat acolo. In general e foarte cuminte, s a adaptat extraordinar la san inca de la spital doar prima noaptea i am dat și supimentul adus pt ca mi se părea ca nu de satura, acum doarme 2-3h si papa.Buddy1 cum vrei/poti sa nasti?

Eu tot pentru cezariana optez insa mi-e frica de sonda aia si de anestezie , sper sa nu fac vr-un atac de panica, de asta nu mai vreau sa nasc natural , tot de atacuri.
ANDREEA2929A
Scris: Saturday, September 18, 2021 12:30 PM
Nivel

Lyli wrote:

Eu tot pentru cezariana optez insa mi-e frica de sonda aia si de anestezie , sper sa nu fac vr-un atac de panica, de asta nu mai vreau sa nasc natural , tot de atacuri.

E ok, nu simtit durere, simti ca umbla dar nu doare, o sa doară dupa insa iti fac calmante și e ok. Ridicarea din pat a2a zi e un picut dificila dar o sa reusesti,iar apoi când aduce bebele iti zic eu ca te mobilizează fără să ti dai seama. Eu cand am ajuns acasa eram deja mult mai ok si de la zi la zi mai bine. Azi deja parca n am fost operată. Mai dureros și mai greu a fost la mine miomectomia laparoscopica. Mi a mai făcut și acum o miomectomie ca aveam un fibrom marisor.
O sa fie bine nun ti fa stres de pe acuma, ca eu mi am facut și am fost surprinsă ca nu a fost asa de rau am stat cu tensiune cu o zi inainte mare și nu e ok.
Lyli
Scris: Saturday, September 18, 2021 1:10 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

E ok, nu simtit durere, simti ca umbla dar nu doare, o sa doară dupa insa iti fac calmante și e ok. Ridicarea din pat a2a zi e un picut dificila dar o sa reusesti,iar apoi când aduce bebele iti zic eu ca te mobilizează fără să ti dai seama. Eu cand am ajuns acasa eram deja mult mai ok si de la zi la zi mai bine. Azi deja parca n am fost operată. Mai dureros și mai greu a fost la mine miomectomia laparoscopica. Mi a mai făcut și acum o miomectomie ca aveam un fibrom marisor.
O sa fie bine nun ti fa stres de pe acuma, ca eu mi am facut și am fost surprinsă ca nu a fost asa de rau am stat cu tensiune cu o zi inainte mare și nu e ok.

Da incerc sa stau linistita oricum sper sa stea bebe cumimte pana la termen , acum ma focusez pe asta pt ca deja imi apasa pe col am inceput sa ma misc foarte greu , medicul zice ca e totul ok colul e inchis doar ca sta el acolo jos , in octombrie mai am urmatorul control, nu mi-a dat repaos la pat dar a specificat sa ma odihnesc mai des si sa nu ridic nimic
ANDREEA2929A
Scris: Saturday, September 18, 2021 1:50 PM
Nivel

Lyli wrote:

Da incerc sa stau linistita oricum sper sa stea bebe cumimte pana la termen , acum ma focusez pe asta pt ca deja imi apasa pe col am inceput sa ma misc foarte greu , medicul zice ca e totul ok colul e inchis doar ca sta el acolo jos , in octombrie mai am urmatorul control, nu mi-a dat repaos la pat dar a specificat sa ma odihnesc mai des si sa nu ridic nimic

Incearca sa te odihnesti cat mai mult!Buddy1 o sa fie bine!
wannabemom
Scris: Thursday, September 23, 2021 9:29 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
Neata!!!

Simt ca explodeeeez
Diseara merg la doctor, abia astept.... nu l-am mai vazut pe asta micu' de la 22 de saptamani!
Cum te mai simti, Lyli?

Te pup Cheek Kiss

wannabemom attached the following image(s):
242508948_1270053646788476_4618348731627254065_n.jpg

Lyli
Scris: Thursday, September 23, 2021 8:25 PM
Nivel

wannabemom wrote:
Neata!!!

Simt ca explodeeeez
Diseara merg la doctor, abia astept.... nu l-am mai vazut pe asta micu' de la 22 de saptamani!
Cum te mai simti, Lyli?

Te pup Cheek Kiss

Buna! Eu sunt bine , la fel simt ca m-am ingreunat , noi ne-am apucat de camera lui bebe nu aveam de gand de acum dar... suntem in constructii. Eu peste o saptamana mai merg la control. Sa ne povestesti dupa control poate prinzi si o pozica frumoasa !
wannabemom
Scris: Thursday, September 23, 2021 8:32 PM
Nivel

Hey, am ajuns acum acasa.
Totul bine! Bebe grasunel, are 1286 gr (+-188 gr), si este biometric cu vreo 2 saptamani mai mare, mai exact de 29 sapt si 6 zile - desi eu sunt de 27 sapt si 3 zile cronologic.

Voi opri aspenterul pana la Morfo3 - cand vom vedea daca se va dezvolta bine in continuare.
Motivul? Am niste sangerari nazale aproape zilnice in ultimele seri... si stiu ca Aspenterul poate contribui....

wannabemom attached the following image(s):
242577360_363131795494502_1234612359270456072_n.jpg

Lyli
Scris: Thursday, September 23, 2021 9:44 PM
Nivel

wannabemom wrote:
Totul bine! Bebe grasunel, are 1286 gr (+-188 gr), si este biometric cu vreo 2 saptamani mai mare, mai exact de 29 sapt si 6 zile - desi eu sunt de 27 sapt si 3 zile cronologic.

Voi opri aspenterul pana la Morfo3 - cand vom vedea daca se va dezvolta bine in continuare.
Motivul? Am niste sangerari nazale aproape zilnice in ultimele seri... si stiu ca Aspenterul poate contribui....
Hey, super este grasunel la mine la ultimul control era doar cu cateva zile mai mare vreo 6 , abea ast sa merg si eu. coeur
freya1
Scris: Friday, September 24, 2021 8:35 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
wannabemom wrote:

Sangerarile nazale sunt de la sarcina, nu de la aspenter, ma mir ca nu a zis asta medicul, eu am avut in trim 2 si 3 si nu am oprit aspenterul, acum daca tu ai tensiunea pe arterele uterine ok (nu stiu daca faci si analize de coagulare gen d-dimeri) banuiesc ca nu e pb sa il opresti, eu l-am luat pana pe la vreo 33-34 sapt, nu nai stiu exact
wannabemom
Scris: Friday, September 24, 2021 8:54 AM
Nivel

freya1 wrote:

Sangerarile nazale sunt de la sarcina, nu de la aspenter, ma mir ca nu a zis asta medicul, eu am avut in trim 2 si 3 si nu am oprit aspenterul, acum daca tu ai tensiunea pe arterele uterine ok (nu stiu daca faci si analize de coagulare gen d-dimeri) banuiesc ca nu e pb sa il opresti, eu l-am luat pana pe la vreo 33-34 sapt, nu nai stiu exact

Neata Freya!
A spus asta medicul, a spus de asemenea si ptr sangerarile gingivale. Le am si pe alea, doar ca la mine cele nazale au fost persistente si aproape in fiecare noapte... stateam mereu mult timp sa reusesc sa le fac sa se opreasca.
freya1
Scris: Friday, September 24, 2021 8:58 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Am inteles, la mine nu erau abundente, dar in permanenta imi suflam nasul cu sange, sper sa nu te mai deranjeze atunci daca opresti aspenterul
wannabemom
Scris: Friday, September 24, 2021 2:32 PM
Nivel

Saptamana viitoare - marti dimineata - merg sa fac testul de intoleranta la glucoza (a trebuit sa fac programare ptr testul asta) + urocultura, sumar urina, analize de sange specifice ptr saptamana a 28-a.
wannabemom
Scris: Monday, September 27, 2021 9:41 PM
Nivel

Lyli, ce mai faci?
Spuneai ca ai dureri...dureri am si eu.... si am gasit un articol care explica perfect durerile pe care le am.

https://doc.ro/sarcina-bebelusi-sanatatea-mamei/simfiza-pubiana-si-durerile-centurii-pelviene-in-sarcina#

Cumva sunt fix la fel si la tine???
Eu intentionez sa ies mai mult din casa sa ma plimb in jurul blocului, chiar daca nu mai lucrez....ca nu e ok sa ma doara asa...simt ca se agraveaza cand merg, pe zi ce trece..
O sa mai revin maine sa povestesc cum a fost la testul cu glucoza..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.