Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Lyli wrote: Sisi felicitari !!! Sa fie sanatos sa va bucurati de el si recuperare usoara !! O intrebare ai nascut la spital de stat sau la privat? Si sa sti ca si eu mai mult de sonda aia si de anestezie ma tem
Am nascut la privat. Daca de asta te temi, nu ai pentru ce sa iti bati capul! La sonda simti un mic disconfort care trece repede. Mai ales ca o monteaza cu 5-10 min inainte de operatie. Iar la anestezi, nu am simtit nimic...o mica intepatura. Anestezia de la dentist doare mai tare. |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Sisi2 wrote:Buna fetelor! Uuu, am reusit sa fiu si eu prima pe lista Astazi in jur de ora 10:00 a venit pe lume Paul, un bebe care a primit 10 la nastere, are 3465 g si 55 de cm. Cat despre operatie, nu a fost asa grea, nici pregatirile premergatoare. Stiu ca multe fete au retineri in ceea ce priveste clisma, sonda, anestezia. Si eu am avut dar sunt super ok. Nu sunt dureroase, mai mult creaza disconfort. Partea mai grea a venit cand s-a dus efectul anesteziei. Am avut dureri destul de mari vreo 4 ore. Am primit 3 feluri de calmante. Durerea a cedat pana la urma si sunt ok. Intalnirea cu bebe a fost cel mai frumos lucru din viata mea. Nu am vazut ceva mai frumos si mai perfect. 💙💙💙 Va pupp si va multumesc pentru incurajari si cuvintele frumoase!!🥰🥰🥰
Felicitarii!! Crestere usoara pentru Paul si recuperare usoara pentru tine! 😘😘😘
Maria, si eu vreau pe listuta, azi am 12w1d, ieri la dublu test am aflat ca sunt sanse mari sa avem o fetita❤ totul merge bine. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Lyli wrote:Andreea ms am reusit sa fac ticker-ul dar nu reusesc sub nici o forma sa arate poza am incercat sa copiez si cu url si cu img si simplu http nu stiu ma bate rau am lasat linkul simplu , apare tickerul dar doar la click , oare sa fie din cauza tabletei ? Eu nu folosec pc dar daca trebuie neaparat o sa intru pe pc , sau nu stiu eu exact ce sa copiez am dat la forumuri si am incercat toate adresele url pe care le genereaza ma simt ca la scoala
De la forums ambele copiate, stai linistita ca si eu m.am chinuit putin cu ele. Eu l.am facut de pe telefon, mereu am intrat asa.
https://ibb.co/0XM9CqB |
|
| OtiliaC wrote:
Felicitarii!! Crestere usoara pentru Paul si recuperare usoara pentru tine! 😘😘😘
Maria, si eu vreau pe listuta, azi am 12w1d, ieri la dublu test am aflat ca sunt sanse mari sa avem o fetita❤ totul merge bine.
Oti, acus e gata trim1 |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Felicitari, Sisi Otilia, fetita, ce frumos |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1867
| Sisi, felicitari! Bine ai venit, bebe Paul! Sa ai o crestere frumoasa Mie mi-au pus sonda dupa operatie si de la anestezie nu am simtit absolut nimic.
Otilia, felicitari pentru fetita!! chiar te vedeam mama de fetita! sa ai o sarcina usoara in continuare! |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Sisi2 wrote:Buna fetelor! Uuu, am reusit sa fiu si eu prima pe lista Astazi in jur de ora 10:00 a venit pe lume Paul, un bebe care a primit 10 la nastere, are 3465 g si 55 de cm. Cat despre operatie, nu a fost asa grea, nici pregatirile premergatoare. Stiu ca multe fete au retineri in ceea ce priveste clisma, sonda, anestezia. Si eu am avut dar sunt super ok. Nu sunt dureroase, mai mult creaza disconfort. Partea mai grea a venit cand s-a dus efectul anesteziei. Am avut dureri destul de mari vreo 4 ore. Am primit 3 feluri de calmante. Durerea a cedat pana la urma si sunt ok. Intalnirea cu bebe a fost cel mai frumos lucru din viata mea. Nu am vazut ceva mai frumos si mai perfect. 💙💙💙 Va pupp si va multumesc pentru incurajari si cuvintele frumoase!!🥰🥰🥰
Sisiiii Felicitari si recuperare usoara ! Fetelor, am facut update la listuta. Daca mai sunt fete, doar pana la pranz cred ca mai e timp de editare. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/24/2021 Mesaje: 12
| Tikerul meu nu e bun ,mi-am.schimbat profilul :* poți sa adaugi tikerul nou?:* multuuuu
|
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Capsunica93 wrote:Tikerul meu nu e bun ,mi-am.schimbat profilul :* poți sa adaugi tikerul nou?:* multuuuu
Done |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| ANDREEA2929A wrote:De la forums ambele copiate, stai linistita ca si eu m.am chinuit putin cu ele. Eu l.am facut de pe telefon, mereu am intrat asa. https://ibb.co/0XM9CqB Am bagat si asa nu a vrut imi apare codul pur si simplu o sa las asa linkul |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Sisi,felicitari!!! Recuperare ușoară și acomodare lina. Bun venit micuțului Paul!
Otilia ,te-am văzut ieri online și chiar eram curioasa ce mai faci,cum mai sunteți! Ma bucur ca sunteți bine! Acum vin fetițele. |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Felicitari Sisi! Bine ai venit bebe Paul, sa cresti mare si sanatos |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 788
| Sisi ma bucur pentru voi! Felicitari!!! recuperare usoara si sa te bucuri din plin de momentele ce urmează! |
|
| Andreeax wrote:Sisi,felicitari!!! Recuperare ușoară și acomodare lina. Bun venit micuțului Paul! Otilia ,te-am văzut ieri online și chiar eram curioasa ce mai faci,cum mai sunteți! Ma bucur ca sunteți bine! Acum vin fetițele. echilibram balanta! Cum sunteti voi? |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Multumesc mult fetelor!! Otilia, felicitari pentru fetita!! |
|
|