Gravidutele noastre dragi - 61
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Sisi2
Scris: Friday, July 16, 2021 6:18 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Lyli wrote:

Sisi felicitari !!! Sa fie sanatos sa va bucurati de el si recuperare usoara !! O intrebare ai nascut la spital de stat sau la privat? Si sa sti ca si eu mai mult de sonda aia si de anestezie ma tem

Am nascut la privat. Daca de asta te temi, nu ai pentru ce sa iti bati capul! La sonda simti un mic disconfort care trece repede. Mai ales ca o monteaza cu 5-10 min inainte de operatie. Iar la anestezi, nu am simtit nimic...o mica intepatura. Anestezia de la dentist doare mai tare. ras
OtiliaC
Scris: Friday, July 16, 2021 7:21 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2020
Sisi2 wrote:
Buna fetelor! Uuu, am reusit sa fiu si eu prima pe listahearts Astazi in jur de ora 10:00 a venit pe lume Paul, un bebe care a primit 10 la nastere, are 3465 g si 55 de cm.
Cat despre operatie, nu a fost asa grea, nici pregatirile premergatoare. Stiu ca multe fete au retineri in ceea ce priveste clisma, sonda, anestezia. Si eu am avut dar sunt super ok. Nu sunt dureroase, mai mult creaza disconfort. ras

Partea mai grea a venit cand s-a dus efectul anesteziei. Am avut dureri destul de mari vreo 4 ore. Am primit 3 feluri de calmante. Durerea a cedat pana la urma si sunt ok.

Intalnirea cu bebe a fost cel mai frumos lucru din viata mea. Nu am vazut ceva mai frumos si mai perfect. 💙💙💙

Va pupp si va multumesc pentru incurajari si cuvintele frumoase!!🥰🥰🥰

Felicitarii!! Crestere usoara pentru Paul si recuperare usoara pentru tine! 😘😘😘

Maria, si eu vreau pe listuta, azi am 12w1d, ieri la dublu test am aflat ca sunt sanse mari sa avem o fetita❤ totul merge bine.
ANDREEA2929A
Scris: Friday, July 16, 2021 7:22 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
Lyli wrote:

Andreea ms am reusit sa fac ticker-ul dar nu reusesc sub nici o forma sa arate poza am incercat sa copiez si cu url si cu img si simplu http nu stiu ma bate rau am lasat linkul simplu , apare tickerul dar doar la click , oare sa fie din cauza tabletei ? Eu nu folosec pc dar daca trebuie neaparat o sa intru pe pc , sau nu stiu eu exact ce sa copiez am dat la forumuri si am incercat toate adresele url pe care le genereaza ma simt ca la scoala hohot

De la forums ambele copiate, stai linistita ca si eu m.am chinuit putin cu ele. Eu l.am facut de pe telefon, mereu am intrat asa.

https://ibb.co/0XM9CqB
ANDREEA2929A
Scris: Friday, July 16, 2021 7:26 AM
Nivel

OtiliaC wrote:

Felicitarii!! Crestere usoara pentru Paul si recuperare usoara pentru tine! 😘😘😘

Maria, si eu vreau pe listuta, azi am 12w1d, ieri la dublu test am aflat ca sunt sanse mari sa avem o fetita❤ totul merge bine.

Oti, acus e gata trim1 coeur Buddy1
freya1
Scris: Friday, July 16, 2021 7:34 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Felicitari, Sisi coeur
Otilia, fetita, ce frumos coeur
Ellena20
Scris: Friday, July 16, 2021 9:12 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Sisi, felicitari! Bine ai venit, bebe Paul! Sa ai o crestere frumoasa coeur
Mie mi-au pus sonda dupa operatie si de la anestezie nu am simtit absolut nimic.

Otilia, felicitari pentru fetita!! coeur chiar te vedeam mama de fetita! ras sa ai o sarcina usoara in continuare!
Maria.mmh
Scris: Friday, July 16, 2021 9:16 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Sisi2 wrote:
Buna fetelor! Uuu, am reusit sa fiu si eu prima pe listahearts Astazi in jur de ora 10:00 a venit pe lume Paul, un bebe care a primit 10 la nastere, are 3465 g si 55 de cm.
Cat despre operatie, nu a fost asa grea, nici pregatirile premergatoare. Stiu ca multe fete au retineri in ceea ce priveste clisma, sonda, anestezia. Si eu am avut dar sunt super ok. Nu sunt dureroase, mai mult creaza disconfort. ras

Partea mai grea a venit cand s-a dus efectul anesteziei. Am avut dureri destul de mari vreo 4 ore. Am primit 3 feluri de calmante. Durerea a cedat pana la urma si sunt ok.

Intalnirea cu bebe a fost cel mai frumos lucru din viata mea. Nu am vazut ceva mai frumos si mai perfect. 💙💙💙

Va pupp si va multumesc pentru incurajari si cuvintele frumoase!!🥰🥰🥰

Sisiiii hearts Felicitari si recuperare usoara ! coeur computerlove
Fetelor, am facut update la listuta. Daca mai sunt fete, doar pana la pranz cred ca mai e timp de editare.ras
Capsunica93
Scris: Friday, July 16, 2021 11:18 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/24/2021
Tikerul meu nu e bun ,mi-am.schimbat profilul
:* poți sa adaugi tikerul nou?:* multuuuu

Maria.mmh
Scris: Friday, July 16, 2021 12:11 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Capsunica93 wrote:
Tikerul meu nu e bun ,mi-am.schimbat profilul
:* poți sa adaugi tikerul nou?:* multuuuu

Done computerlove Cheek Kiss
Lyli
Scris: Friday, July 16, 2021 12:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
ANDREEA2929A wrote:

De la forums ambele copiate, stai linistita ca si eu m.am chinuit putin cu ele. Eu l.am facut de pe telefon, mereu am intrat asa.

https://ibb.co/0XM9CqB

Am bagat si asa nu a vrut imi apare codul pur si simplu o sa las asa linkul
Andreeax
Scris: Friday, July 16, 2021 4:25 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Sisi,felicitari!!! firstprize Recuperare ușoară și acomodare lina. Bun venit micuțului Paul! coeur

Otilia ,te-am văzut ieri online și chiar eram curioasa ce mai faci,cum mai sunteți! Ma bucur ca sunteți bine! Acum vin fetițele. coeur coeur
Roser
Scris: Friday, July 16, 2021 5:22 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Felicitari Sisi! Bine ai venit bebe Paul, sa cresti mare si sanatos coeur
EllaMaria
Scris: Friday, July 16, 2021 5:57 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Sisi ma bucur pentru voi! computerlove Felicitari!!!Love recuperare usoara si sa te bucuri din plin de momentele ce urmează! hearts
ANDREEA2929A
Scris: Friday, July 16, 2021 7:14 PM
Nivel

Andreeax wrote:
Sisi,felicitari!!! firstprize Recuperare ușoară și acomodare lina. Bun venit micuțului Paul! coeur

Otilia ,te-am văzut ieri online și chiar eram curioasa ce mai faci,cum mai sunteți! Ma bucur ca sunteți bine! Acum vin fetițele. coeur coeur

DistanceKiss echilibram balanta! Cum sunteti voi?
Sisi2
Scris: Friday, July 16, 2021 7:25 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Multumesc mult fetelor!!Cheek Kiss
Otilia, felicitari pentru fetita!!majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.