Gravidutele noastre dragi - 61
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Sisi2
Scris: Sunday, September 12, 2021 2:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
ANDREEA2929A wrote:
Revin cu vesti. 🥰
Fetita noastra Astrid de 3430g , a venit ieri la amiază pe lume, abia azi ne am intalnit. Totul a decurs normal, papa și doarme, speram sa plecam luni acasa.
Burtici sarcini usoare va doresc! 😘

Felicitari!!! Sa creasca mare si sanatoasa!!! Recuperare usoara!!Cheek Kiss foarte frumos nume i-ati ales!hearts
carlita
Scris: Monday, September 13, 2021 3:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
ANDREEA2929A wrote:
Revin cu vesti. 🥰
Fetita noastra Astrid de 3430g , a venit ieri la amiază pe lume, abia azi ne am intalnit. Totul a decurs normal, papa și doarme, speram sa plecam luni acasa.
Burtici sarcini usoare va doresc! 😘

Ooooo, ce vesti frumoase!
Felicitari, Andreea si AleC! Sa va traiasca bebelinele si sa va aduca numai bucurii! Adaptare cat mai rapida ambelor mamici! DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
IoanaIoanaC
Scris: Tuesday, September 14, 2021 10:57 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Ale, Andreea, felicitari si crestere usoara!Bravoo Bravoo Bravoo
AleC
Scris: Tuesday, September 14, 2021 12:04 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Multumim din suflet, fetelor! Cheek Kiss
Simii
Scris: Tuesday, September 14, 2021 8:12 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/11/2021
Buna fetelor, am ramas prima pe lista din ce am observat topai

Eu am fost la control azi si bebelina are 2 kg. E totul bine si frumos coeur coeur coeur

Medicul meu m-a pus sa fac testul de toleranta la glucoza dar mi-a facut programare abea pe 2 octombrie si atunci o sa am aproape 35 de sapt .. oare mai are relevanta testul asa tarziu?

Am programat si examenul preanestezic iar dupa toate astea ma duc la el si cred ca stabilim si data .

Sper sa fie totul ok pana atunci, fara evenimente neplacute coeur coeur Love Love Love Love
Lyli
Scris: Tuesday, September 14, 2021 10:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
Simii wrote:
Buna fetelor, am ramas prima pe lista din ce am observat topai

Eu am fost la control azi si bebelina are 2 kg. E totul bine si frumos coeur coeur coeur

Medicul meu m-a pus sa fac testul de toleranta la glucoza dar mi-a facut programare abea pe 2 octombrie si atunci o sa am aproape 35 de sapt .. oare mai are relevanta testul asa tarziu?

Am programat si examenul preanestezic iar dupa toate astea ma duc la el si cred ca stabilim si data .

Sper sa fie totul ok pana atunci, fara evenimente neplacute coeur coeur Love Love Love Love

Eu stiam ca pe la 28 de saptamani se face testul , dar poate are relevanta si atunci ,poate te ajuta fetele care au facut eu nu am facut inca
wannabemom
Scris: Thursday, September 16, 2021 10:31 AM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
Neata!

Da, asa am auzit si eu despre testul cu glucoza, ca s-ar face pe la 28 saptamani.
Eu am programare saptamana viitoare (voi fi in 27 de saptamani atunci) si o sa vad ce analize imi va da sa fac - imi spusese de data trecuta ca urmatoarele analize le voi face la 28 de saptamani.
Burtica creste tot mai mult, e greu cu somnul, chiar si cu perna intre picioare.
Eu aveam 57 de kg inainte....am pus cam mult....in jur de 17-18 kg pana acum si nu inteleg de ce...pentru ca nu am mancat atat de mult :(

wannabemom attached the following image(s):
241967469_1055574411863073_6942655912753338379_n.jpg

Lyli
Scris: Thursday, September 16, 2021 11:21 AM
Nivel

wannabemom wrote:
Neata!

Da, asa am auzit si eu despre testul cu glucoza, ca s-ar face pe la 28 saptamani.
Eu am programare saptamana viitoare (voi fi in 27 de saptamani atunci) si o sa vad ce analize imi va da sa fac - imi spusese de data trecuta ca urmatoarele analize le voi face la 28 de saptamani.
Burtica creste tot mai mult, e greu cu somnul, chiar si cu perna intre picioare.
Eu aveam 57 de kg inainte....am pus cam mult....in jur de 17-18 kg pana acum si nu inteleg de ce...pentru ca nu am mancat atat de mult :(
Ce burtica frumoasa ai Love eu nu am luat asa mult in greutate aveam 59 kg si am 68 dar la fel ma simt mare eu sunt si scunda am 1,65 . Toti imi zic ca din spate par la felLol . Eu in octombrie mai am programare , ma cheama o data pe luna m-am cam decalat putin in august a fost medicul in concediu . Nu mi-a zis de testul asta ca ar trebui sa-l fac , mi-a mai dat 2 saptamani de Arefam si magneziu cand am fost la ultimul control, iar alte analize a zis ca in trimestrul 3 mai fac, pana atunci doar control normal, oare sa intreb si eu ?
wannabemom
Scris: Thursday, September 16, 2021 12:15 PM
Nivel

Multumesc, mie mi se pare ca o am prea mare pentru etapa asta... biometric bebe e cu cel putin 10 zile mai mare...cel putin asa era acum 4 saptamani la morfo2.

Ai putea sa intrebi daca ai nr doctorului ca sa nu astepti pana atunci...mie imi spune saptamana viitoare ce analize am de facut la 28 de saptamani.

Ca inaltime eu sunt la 1.68, putin de tot mai mult ca tine.
Am inceput sa lucrez la lista cu lucruri de cumparat pentru bebe si camera lui <3
EllaMaria
Scris: Thursday, September 16, 2021 1:30 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
wannabemom wrote:
Neata!

A trecut ceva de când nu s-au mai postat burtici pe forumLove
Intradevar e cam mult 17-18 kg, dar nu prea se vad pe tine aceste kg,burtica e tare frumoasa
. Mi-e dor și mie de burtica hohot Oricum se dau jos ușor după naștere. Eu am pus 14 pana am nascut și acum am revenit la kg dinainte de sarcina, fără dieta, fără sport, cu muuuulte dulciuri Lol

Sarcina usoara în continuare!

Sper ca toate de la aspirici sa treaca la burtici sa vedem cât mai multecomputerlove
wannabemom
Scris: Thursday, September 16, 2021 4:01 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

A trecut ceva de când nu s-au mai postat burtici pe forumLove
Intradevar e cam mult 17-18 kg, dar nu prea se vad pe tine aceste kg,burtica e tare frumoasa
. Mi-e dor și mie de burtica hohot Oricum se dau jos ușor după naștere. Eu am pus 14 pana am nascut și acum am revenit la kg dinainte de sarcina, fără dieta, fără sport, cu muuuulte dulciuri Lol

Sarcina usoara în continuare!

Sper ca toate de la aspirici sa treaca la burtici sa vedem cât mai multecomputerlove

Multumesc! Cheek Kiss

Si eu tot citesc aspiricile si sper sa vina cat mai multe aici.
Lyli
Scris: Thursday, September 16, 2021 6:08 PM
Nivel

wannabemom wrote:
Multumesc, mie mi se pare ca o am prea mare pentru etapa asta... biometric bebe e cu cel putin 10 zile mai mare...cel putin asa era acum 4 saptamani la morfo2.

Ai putea sa intrebi daca ai nr doctorului ca sa nu astepti pana atunci...mie imi spune saptamana viitoare ce analize am de facut la 28 de saptamani.

Ca inaltime eu sunt la 1.68, putin de tot mai mult ca tine.
Am inceput sa lucrez la lista cu lucruri de cumparat pentru bebe si camera lui <3

Si eu am inceput de mult , am mai scris intr-o postare nu m-am putut abtine am luat deja ,carucior 3 in 1 , patut(pe acesta l-am primit) , sterilizator , aparat de lapte , baby monitor, hainute la greuras , chiar si un set de biberoane l-am prins la reducere de la philips avent 8 biberoane la 150 de lei, leagan . La sfarsitul lunii incepem sa renovam o camera pentru bebe, pentru mine nu am luat mai nimic ... tot comand chestii pentru bebe nu ma pot oprii 🙈 as vrea sa am tot pana vine bebe pt ca mi-e teama ca no sa-mi arda de cumparaturi 1
MariaS
Scris: Friday, September 17, 2021 2:03 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Lyli wrote:

Si eu am inceput de mult , am mai scris intr-o postare nu m-am putut abtine am luat deja ,carucior 3 in 1 , patut(pe acesta l-am primit) , sterilizator , aparat de lapte , baby monitor, hainute la greuras , chiar si un set de biberoane l-am prins la reducere de la philips avent 8 biberoane la 150 de lei, leagan . La sfarsitul lunii incepem sa renovam o camera pentru bebe, pentru mine nu am luat mai nimic ... tot comand chestii pentru bebe nu ma pot oprii 🙈 as vrea sa am tot pana vine bebe pt ca mi-e teama ca no sa-mi arda de cumparaturi 1

Va sfătuiesc pe toate , încercați să gândiți cât mai rațional atunci că faceți shopping pt bebe, știu, e plăcută senzația de a-i cumpăra lucruri lui bebe, dar trebuie să vă gândiți dacă le veți folosi pe toate.
De asemenea când alegeți un cărucior să luați în considerare mai multe aspecte cum ar fi scoica, să fie una cu rezultate cat mai bune la testele de impact, scoica e concepută pt transportul în mașină, faptul că vedeți mulți părinți ce își plimbă bebelușii în scoică cu căruciorul înseamnă că sunt părinți neinformați sau delăsători, un alt aspect de luat in considerare în alegerea carucirului e greutatea și manevrabilitatea, un cărucior bun trebuie să se manevreze ușor cu o mână (când îl veți folosi veți înțelege).
Pe Facebook găsiți pagina ai grupul Siguranță auto copii, acolo găsiți ft multe informații legate de "scaunul" copilului, e păcat să îl "stricați" pe bebele mult așteptat din cauză că nu ați știut anumite lucruri.
Dacă deranjează pe cineva comentariul va rog sa îl ignorați.
Lyli
Scris: Friday, September 17, 2021 4:01 PM
Nivel

MariaS wrote:

Va sfătuiesc pe toate , încercați să gândiți cât mai rațional atunci că faceți shopping pt bebe, știu, e plăcută senzația de a-i cumpăra lucruri lui bebe, dar trebuie să vă gândiți dacă le veți folosi pe toate.
De asemenea când alegeți un cărucior să luați în considerare mai multe aspecte cum ar fi scoica, să fie una cu rezultate cat mai bune la testele de impact, scoica e concepută pt transportul în mașină, faptul că vedeți mulți părinți ce își plimbă bebelușii în scoică cu căruciorul înseamnă că sunt părinți neinformați sau delăsători, un alt aspect de luat in considerare în alegerea carucirului e greutatea și manevrabilitatea, un cărucior bun trebuie să se manevreze ușor cu o mână (când îl veți folosi veți înțelege).
Pe Facebook găsiți pagina ai grupul Siguranță auto copii, acolo găsiți ft multe informații legate de "scaunul" copilului, e păcat să îl "stricați" pe bebele mult așteptat din cauză că nu ați știut anumite lucruri.
Dacă deranjează pe cineva comentariul va rog sa îl ignorați.
Maria e un sfat foarte bun , in cazul meu sunt la a 2-a sarcina si stiu in mare ce trebuie cumparat si cum de asta m-am si apucat atat de devreme , sunt costisitoare lucrurile de calitate , am si o nepotica de 6 luni am vazut cam tot ce i este util cumnatei mele si ce nu , intr-adevar la primul bebe nu am stiut prea multe , iar fetele care sunt la prima sarcina trebuie sa se documenteze bine inainte , cum am spus ai dat un sfat foarte bun , daca ajuta pe cineva carucior eu am ales Krausman scoica e perfecta eu am si isofix la masina , iar ce mi se pare genial este baby monotorul care ajuta maxmim cand iti faci treaba prin casa dar nu cel pe tel cel cu monitor separat , la primul bebe nu am avut il urmaream cu randul cand dormea , biberoanele le sterilizam la vechea metoda "fierte". Am vazut si lucruri neutile cum eate caruselul de patut nici un nou nascut nu-l baga in seama sau hainutele care arata bine la aspect dar spalate si dezinfectate ajung carpe ... deci da fetelor daca nu aveti in familie exemple intrebati la orice cumparati
ANDREEA2929A
Scris: Friday, September 17, 2021 5:08 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Lyli wrote:
Maria e un sfat foarte bun , in cazul meu sunt la a 2-a sarcina si stiu in mare ce trebuie cumparat si cum de asta m-am si apucat atat de devreme , sunt costisitoare lucrurile de calitate , am si o nepotica de 6 luni am vazut cam tot ce i este util cumnatei mele si ce nu , intr-adevar la primul bebe nu am stiut prea multe , iar fetele care sunt la prima sarcina trebuie sa se documenteze bine inainte , cum am spus ai dat un sfat foarte bun , daca ajuta pe cineva carucior eu am ales Krausman scoica e perfecta eu am si isofix la masina , iar ce mi se pare genial este baby monotorul care ajuta maxmim cand iti faci treaba prin casa dar nu cel pe tel cel cu monitor separat , la primul bebe nu am avut il urmaream cu randul cand dormea , biberoanele le sterilizam la vechea metoda "fierte". Am vazut si lucruri neutile cum eate caruselul de patut nici un nou nascut nu-l baga in seama sau hainutele care arata bine la aspect dar spalate si dezinfectate ajung carpe ... deci da fetelor daca nu aveti in familie exemple intrebati la orice cumparati

Lyli krausman am luat si noi, monitorul deja il folosesc si e super util cum zici, iar la Sterilizator m am gandit mult si totusi am cumparat ceva de la babymoove si e super util in 6 minute face treaba si nu trebuie sa l supraveghez, acum utilitatea sa la mine e redusa pt ca alaptez exclusiv la san insa de exemplu azi am avut nevoie sa i las biberon pt ca am avut de scos firele si nu stiam cand scap si cu siguranta o sa mai am nevoie. Pompa de san am luat spectra cea fara fir si am testat o . In 16 minute scoate de la ambii sani, momentan..vedem pe parcurs. Multe gadgeturi sunt folositoare pt unii iar pt altii nu, tu fa cum simti asa am procedat si eu in ciuda părerilor primite.
Ps:setul acela l am vrut și eu de biberoane însă era stoc epuizat pe bbtei si am luat tommeetippee unde avea și o suzeta pe care deja am incercat o. Pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.