Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Revin cu vesti. 🥰 Fetita noastra Astrid de 3430g , a venit ieri la amiază pe lume, abia azi ne am intalnit. Totul a decurs normal, papa È™i doarme, speram sa plecam luni acasa. Burtici sarcini usoare va doresc! 😘 |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| ANDREEA2929A wrote:Revin cu vesti. 🥰 Fetita noastra Astrid de 3430g , a venit ieri la amiază pe lume, abia azi ne am intalnit. Totul a decurs normal, papa È™i doarme, speram sa plecam luni acasa. Burtici sarcini usoare va doresc! 😘 Felicitari, Andreea, pentru printesa sa fie sanatoaasa si tie recuperare usoara ! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| ANDREEA2929A wrote:Revin cu vesti. 🥰 Fetita noastra Astrid de 3430g , a venit ieri la amiază pe lume, abia azi ne am intalnit. Totul a decurs normal, papa È™i doarme, speram sa plecam luni acasa. Burtici sarcini usoare va doresc! 😘 Felicitari, Andreea! Recuperare rapida!
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| OtiliaC wrote: Si eu o sa nasc tot in Craiova. Citisem ceva despre decontarea unei sume de catre casa de asigurari daca nasti la privat.Era vorba de 1900 lei nasterea naturala si 3000 lei cezariana. Stii cumva este valabila si la noi?
Otilia din cate stiu la Madonnamaria nu deconteaza nimic casa de asigurari este privat am o prietena care a nascut acolo, daca nasti la stat si esti asigurata, ai card cnas activ, nu platesti nimic decat "atentii" la doctor si asistente . M-am gandit si eu la Madonnamaria sa nasc dar daca se intampla cv te transfera tot la stat si pachetul standard Degetica cred ca se numea nu mai e disponibil , iar sa dau 7000 de ron doar cazare si nastere ( pt ca analizele de internare se plateac in plus la ei si pt bebe dupa nastere la fel si se fac doar la cerere)deci sari de 10000 de ron, prefer sa nasc la stat conditiile nu-s wow dar am mai multa siguranta , iar "atentiile " nu ma duc mai mult de 5000 de ron . Dar este strict parerea mea ! |
|
| ANDREEA2929A wrote:Revin cu vesti. 🥰 Fetita noastra Astrid de 3430g , a venit ieri la amiază pe lume, abia azi ne am intalnit. Totul a decurs normal, papa È™i doarme, speram sa plecam luni acasa. Burtici sarcini usoare va doresc! 😘 Felicitari Andreea ! Recuperare usoara , cand ai timp poate ne povestesti mai in detalii cum se desfasoara operatia |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| ANDREEA2929A wrote:Revin cu vesti. 🥰 Fetita noastra Astrid de 3430g , a venit ieri la amiază pe lume, abia azi ne am intalnit. Totul a decurs normal, papa È™i doarme, speram sa plecam luni acasa. Burtici sarcini usoare va doresc! 😘 Felicitari!! Sa creasca mare si sanatoasa! Recuperare usoara, Andreea!😘😘 |
|
| Lyli wrote: Otilia din cate stiu la Madonnamaria nu deconteaza nimic casa de asigurari este privat am o prietena care a nascut acolo, daca nasti la stat si esti asigurata, ai card cnas activ, nu platesti nimic decat "atentii" la doctor si asistente . M-am gandit si eu la Madonnamaria sa nasc dar daca se intampla cv te transfera tot la stat si pachetul standard Degetica cred ca se numea nu mai e disponibil , iar sa dau 7000 de ron doar cazare si nastere ( pt ca analizele de internare se plateac in plus la ei si pt bebe dupa nastere la fel si se fac doar la cerere)deci sari de 10000 de ron, prefer sa nasc la stat conditiile nu-s wow dar am mai multa siguranta , iar "atentiile " nu ma duc mai mult de 5000 de ron . Dar este strict parerea mea !
Lyli eu la Madonna nasc, si nu mi-a spus nimeni ca nu e disponibil pachetul de baza. Am prietene care au nascut recent acolo si pachetul de baza l-au ales si au fost super multumite. Intr-adevar contine doar analize de baza pentru bebe, daca vrei ceva mai amanuntit platesti.. |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Felicitări Andreea! Ce nume frumos i-ati ales Sa crească mare, sănătoasă si sa vă bucurați de ea. Iar ție recuperare ușoară |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 848
| Andreea felicitări! Sa crească mare È™i sănătoasă micuta Astrid recuperare cât mai uÈ™oară |
|
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| ANDREEA2929A wrote:Revin cu vesti. 🥰 Fetita noastra Astrid de 3430g , a venit ieri la amiază pe lume, abia azi ne am intalnit. Totul a decurs normal, papa È™i doarme, speram sa plecam luni acasa. Burtici sarcini usoare va doresc! 😘
Felicitari Andreea !!!! Bine ai venit Astrid ! Recuperare si acomodare usoara ! Ne vedem la mămici :* Abia asteptam vestile de la tine :* |
|
| OtiliaC wrote: Lyli eu la Madonna nasc, si nu mi-a spus nimeni ca nu e disponibil pachetul de baza. Am prietene care au nascut recent acolo si pachetul de baza l-au ales si au fost super multumite. Intr-adevar contine doar analize de baza pentru bebe, daca vrei ceva mai amanuntit platesti..
ai facut cerere pe mail cu oferta? Nu gasesc mailul , sau poate nu am inteles eu bine, sunt doar 7 locuri disponibile, probabil poate in perioada in care nasti tu inca nu s-au facut contracte |
|
| Lyli wrote: ai facut cerere pe mail cu oferta? Nu gasesc mailul , sau poate nu am inteles eu bine, sunt doar 7 locuri disponibile, probabil poate in perioada in care nasti tu inca nu s-au facut contracte Nu am facut, doar am vorbit cu medicul meu care acolo lucreaza. Joi am programare ai chiar o sa vorbesc din nou cu el despre contract, te tin la curent. |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Multumesc frumos fetelor! O sa va mai povestesc dar sa ajungem acasa! |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| ANDREEA2929A wrote:Multumesc frumos fetelor! O sa va mai povestesc dar sa ajungem acasa! Felicitari!!!! Recuperare usoara si acomodare lina |
|
| OtiliaC wrote: Nu am facut, doar am vorbit cu medicul meu care acolo lucreaza. Joi am programare ai chiar o sa vorbesc din nou cu el despre contract, te tin la curent.
Chiar te rog, sunt curioasa, clinica e foarte ok si personalul am inteles ca este atent dar in cazul meu (cezariana) imi spuneau ca separat de pachet trebuie sa platesc tot ce tine de recuperare/reanimare perfuzii, calmante si analize , plus 2 controale la ei la clinica pentru ca medicul care ma supravegheaza nu lucreaza in clinica lor. |
|
|