Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| EllaMaria wrote:Andreea naștere ușoară! Poate se gândește să vină mai devreme! Nu ,nu lasa sa stea cuminte ca e bine asa la 38 Multumesc fetelor! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| AleC wrote:Fetelor, eu am nascut dimineata, suntem bine amandoua, va povestesc zilele urmatoare intreaga aventura. Andreea, nastere usoara!
Felicitari ! Sa fiti sănătoase :* recuperare usoara !!!! |
|
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| ANDREEA2929A wrote:Pe vineri a ramas la mine. Revin cu vesti dupa! Sarcini usoare fetelor, va imbratisez! m
Andreea , nastere usoara si întâlnire magica iti doresc ! Te imbratisez !!!! :* |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Inca in spital.. Fetita doarme in patut si am zis sa va scriu. Ieri dimineata eram programata la cezariana. Luni a trebuit sa merg in spital, pt test covid si analize. Ok, am mers, drum de 1h30, intors acasa, facut ultimele pregatiri, etc. Seara la 22.30 m-am pus la somn, iar la 23.30 m-a trezit o durere f puternica.. Mi s-a rupt apa .. Deci panica, a doua cezariana, 140 km de mers cu masina.. Am sunat medicul, mi-a zis sa plec linistita la spital..m-am calmat si am fugit, noroc ca era noapte, libera autostrada, sotul a mers cu o viteza mai mare ca cea legala si am ajuns la camera de garda, internat, analize, monitorizat, etc, pana dimineata, cand a venit medicul meu. Cu toate ca am trecut din nou prin contractii atat de dureroase, la 6 min, toata noaptea, m-am bucurat ca am reusit sa nasc cu el, si nu cu altcineva. Fix aceeasi poveste si la prima sarcina, cand nu vroiam cezariana, dar dupa 12h cu membrane rupte, nu am mai avut de ales.
Suntem bine, incerc sa ma recuperez, desi doare, iar eu fiind o plangacioasa amplific treaba, dar ma bucur din inima ca Ema Isabela a venit cu bine pe lume, o piticuta de 3560gr.
Andreea, inca o data nastere usoara, va pupam si ne vedem la mamici! |
|
| AleC wrote:Inca in spital.. Fetita doarme in patut si am zis sa va scriu. Ieri dimineata eram programata la cezariana. Luni a trebuit sa merg in spital, pt test covid si analize. Ok, am mers, drum de 1h30, intors acasa, facut ultimele pregatiri, etc. Seara la 22.30 m-am pus la somn, iar la 23.30 m-a trezit o durere f puternica.. Mi s-a rupt apa .. Deci panica, a doua cezariana, 140 km de mers cu masina.. Am sunat medicul, mi-a zis sa plec linistita la spital..m-am calmat si am fugit, noroc ca era noapte, libera autostrada, sotul a mers cu o viteza mai mare ca cea legala si am ajuns la camera de garda, internat, analize, monitorizat, etc, pana dimineata, cand a venit medicul meu. Cu toate ca am trecut din nou prin contractii atat de dureroase, la 6 min, toata noaptea, m-am bucurat ca am reusit sa nasc cu el, si nu cu altcineva. Fix aceeasi poveste si la prima sarcina, cand nu vroiam cezariana, dar dupa 12h cu membrane rupte, nu am mai avut de ales. Suntem bine, incerc sa ma recuperez, desi doare, iar eu fiind o plangacioasa amplific treaba, dar ma bucur din inima ca Ema Isabela a venit cu bine pe lume, o piticuta de 3560gr. Andreea, inca o data nastere usoara, va pupam si ne vedem la mamici! Inca o data felicitari! Bine ca S a terminat cu bine |
|
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| AleC wrote:Inca in spital.. Fetita doarme in patut si am zis sa va scriu. Ieri dimineata eram programata la cezariana. Luni a trebuit sa merg in spital, pt test covid si analize. Ok, am mers, drum de 1h30, intors acasa, facut ultimele pregatiri, etc. Seara la 22.30 m-am pus la somn, iar la 23.30 m-a trezit o durere f puternica.. Mi s-a rupt apa .. Deci panica, a doua cezariana, 140 km de mers cu masina.. Am sunat medicul, mi-a zis sa plec linistita la spital..m-am calmat si am fugit, noroc ca era noapte, libera autostrada, sotul a mers cu o viteza mai mare ca cea legala si am ajuns la camera de garda, internat, analize, monitorizat, etc, pana dimineata, cand a venit medicul meu. Cu toate ca am trecut din nou prin contractii atat de dureroase, la 6 min, toata noaptea, m-am bucurat ca am reusit sa nasc cu el, si nu cu altcineva. Fix aceeasi poveste si la prima sarcina, cand nu vroiam cezariana, dar dupa 12h cu membrane rupte, nu am mai avut de ales. Suntem bine, incerc sa ma recuperez, desi doare, iar eu fiind o plangacioasa amplific treaba, dar ma bucur din inima ca Ema Isabela a venit cu bine pe lume, o piticuta de 3560gr. Andreea, inca o data nastere usoara, va pupam si ne vedem la mamici! Felicitari!! Ai avut o adevarata aventura! Ma bucur ca e bine acum ! |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| AleC wrote:Inca in spital.. Fetita doarme in patut si am zis sa va scriu. Ieri dimineata eram programata la cezariana. Luni a trebuit sa merg in spital, pt test covid si analize. Ok, am mers, drum de 1h30, intors acasa, facut ultimele pregatiri, etc. Seara la 22.30 m-am pus la somn, iar la 23.30 m-a trezit o durere f puternica.. Mi s-a rupt apa .. Deci panica, a doua cezariana, 140 km de mers cu masina.. Am sunat medicul, mi-a zis sa plec linistita la spital..m-am calmat si am fugit, noroc ca era noapte, libera autostrada, sotul a mers cu o viteza mai mare ca cea legala si am ajuns la camera de garda, internat, analize, monitorizat, etc, pana dimineata, cand a venit medicul meu. Cu toate ca am trecut din nou prin contractii atat de dureroase, la 6 min, toata noaptea, m-am bucurat ca am reusit sa nasc cu el, si nu cu altcineva. Fix aceeasi poveste si la prima sarcina, cand nu vroiam cezariana, dar dupa 12h cu membrane rupte, nu am mai avut de ales. Suntem bine, incerc sa ma recuperez, desi doare, iar eu fiind o plangacioasa amplific treaba, dar ma bucur din inima ca Ema Isabela a venit cu bine pe lume, o piticuta de 3560gr. Andreea, inca o data nastere usoara, va pupam si ne vedem la mamici! Ale felicitari si recuperare usoara. Andreea nastere usoara! |
|
| Aleahim wrote:Ale felicitari si recuperare usoara. Andreea nastere usoara! Multumesc, Aleahim! |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 848
| ANDREEA2929A wrote:Multumesc, Aleahim!
Am dat un refresh la forum și când am văzut ca ultimul mesaj e de la tine am intrat repede sa vad ce veste ne dai.
Cum ești cu contractiile? |
|
| EllaMaria wrote:Am dat un refresh la forum și când am văzut ca ultimul mesaj e de la tine am intrat repede sa vad ce veste ne dai. Cum ești cu contractiile? Sunt internata de azi pt test dar au venit rez m am linistit , maine nasc! mai am dar sunt bine, mi a urcat tensiunea de la dexa azi, dar suntem ok. Speram sa ne ia repede maine!Revin cu detalii! Va pup! |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 848
| ANDREEA2929A wrote:Sunt internata de azi pt test dar au venit rez m am linistit , maine nasc! mai am dar sunt bine, mi a urcat tensiunea de la dexa azi, dar suntem ok. Speram sa ne ia repede maine!Revin cu detalii! Va pup!
Asteptam vesti! Fii linistita, o sa fie bine |
|
| Andreea nastere usoara !!! |
|
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Ce mai faceti, fetelor?
Lyli, tu esti din Buc? Am uitat... Voiam sa iti reamintesc de voucherele Materna, azi am fost sa imi ridic prima transa.. e exact ca un carnet cu bonuri de masa... 20 la numar, in valoare de 50 de lei fiecare. |
|
| wannabemom wrote:Ce mai faceti, fetelor?
Lyli, tu esti din Buc? Am uitat... Voiam sa iti reamintesc de voucherele Materna, azi am fost sa imi ridic prima transa.. e exact ca un carnet cu bonuri de masa... 20 la numar, in valoare de 50 de lei fiecare. Wannabemom eu sunt din Craiova , stiu despre ce e vorba multu, din pacate la noi nu se dau ,este un program si la noi la fel ai ceva gratuitati dar pentru primele investigatii in sarcina , nu mai retin cum se numeste . |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Lyli wrote: Wannabemom eu sunt din Craiova , stiu despre ce e vorba multu, din pacate la noi nu se dau ,este un program si la noi la fel ai ceva gratuitati dar pentru primele investigatii in sarcina , nu mai retin cum se numeste .
Si eu o sa nasc tot in Craiova. Citisem ceva despre decontarea unei sume de catre casa de asigurari daca nasti la privat.Era vorba de 1900 lei nasterea naturala si 3000 lei cezariana. Stii cumva este valabila si la noi? |
|
|