Gravidutele noastre dragi - 61
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, September 8, 2021 1:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
EllaMaria wrote:

Andreea naștere ușoară! Poate se gândește să vină mai devreme! hearts

Nu ,nu lasa sa stea cuminte ca e bine asa la 38 Buddy1
Multumesc fetelor!
BBEma
Scris: Wednesday, September 8, 2021 1:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
AleC wrote:
Fetelor, eu am nascut dimineata, suntem bine amandoua, va povestesc zilele urmatoare intreaga aventura.
Andreea, nastere usoara! Cheek Kiss

Felicitari ! Sa fiti sănătoase :* recuperare usoara !!!!
BBEma
Scris: Wednesday, September 8, 2021 1:40 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2020
ANDREEA2929A wrote:
Pe vineri a ramas la mine. Revin cu vesti dupa! Sarcini usoare fetelor, va imbratisez!coeur
m

Andreea , nastere usoara si întâlnire magica iti doresc ! Te imbratisez !!!! :*
AleC
Scris: Wednesday, September 8, 2021 3:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
Inca in spital.. Fetita doarme in patut si am zis sa va scriu. Ieri dimineata eram programata la cezariana. Luni a trebuit sa merg in spital, pt test covid si analize. Ok, am mers, drum de 1h30, intors acasa, facut ultimele pregatiri, etc. Seara la 22.30 m-am pus la somn, iar la 23.30 m-a trezit o durere f puternica.. Mi s-a rupt apa Big Surprise.. Deci panica, a doua cezariana, 140 km de mers cu masina.. Am sunat medicul, mi-a zis sa plec linistita la spital..m-am calmat si am fugit, noroc ca era noapte, libera autostrada, sotul a mers cu o viteza mai mare ca cea legala Lol si am ajuns la camera de garda, internat, analize, monitorizat, etc, pana dimineata, cand a venit medicul meu. Cu toate ca am trecut din nou prin contractii atat de dureroase, la 6 min, toata noaptea, m-am bucurat ca am reusit sa nasc cu el, si nu cu altcineva. Fix aceeasi poveste si la prima sarcina, cand nu vroiam cezariana, dar dupa 12h cu membrane rupte, nu am mai avut de ales.

Suntem bine, incerc sa ma recuperez, desi doare, iar eu fiind o plangacioasa amplific treaba, dar ma bucur din inima ca Ema Isabela a venit cu bine pe lume, o piticuta de 3560gr.

Andreea, inca o data nastere usoara, va pupam si ne vedem la mamici! Cheek Kiss
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, September 8, 2021 7:06 PM
Nivel

AleC wrote:
Inca in spital.. Fetita doarme in patut si am zis sa va scriu. Ieri dimineata eram programata la cezariana. Luni a trebuit sa merg in spital, pt test covid si analize. Ok, am mers, drum de 1h30, intors acasa, facut ultimele pregatiri, etc. Seara la 22.30 m-am pus la somn, iar la 23.30 m-a trezit o durere f puternica.. Mi s-a rupt apa Big Surprise.. Deci panica, a doua cezariana, 140 km de mers cu masina.. Am sunat medicul, mi-a zis sa plec linistita la spital..m-am calmat si am fugit, noroc ca era noapte, libera autostrada, sotul a mers cu o viteza mai mare ca cea legala Lol si am ajuns la camera de garda, internat, analize, monitorizat, etc, pana dimineata, cand a venit medicul meu. Cu toate ca am trecut din nou prin contractii atat de dureroase, la 6 min, toata noaptea, m-am bucurat ca am reusit sa nasc cu el, si nu cu altcineva. Fix aceeasi poveste si la prima sarcina, cand nu vroiam cezariana, dar dupa 12h cu membrane rupte, nu am mai avut de ales.

Suntem bine, incerc sa ma recuperez, desi doare, iar eu fiind o plangacioasa amplific treaba, dar ma bucur din inima ca Ema Isabela a venit cu bine pe lume, o piticuta de 3560gr.

Inca o data felicitari! Bine ca S a terminat cu bineClap
Lyli
Scris: Thursday, September 9, 2021 12:04 AM
Nivel

Inregistrat: 3/18/2021
AleC wrote:

Felicitari!! Ai avut o adevarata aventura! Ma bucur ca e bine acum !
Aleahim
Scris: Thursday, September 9, 2021 9:14 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
AleC wrote:

Ale felicitari si recuperare usoara.
Andreea nastere usoara!coeur
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, September 9, 2021 4:26 PM
Nivel

Aleahim wrote:

Ale felicitari si recuperare usoara.
Andreea nastere usoara!coeur

Multumesc, Aleahim!iloveyou
EllaMaria
Scris: Thursday, September 9, 2021 6:41 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
ANDREEA2929A wrote:

Multumesc, Aleahim!iloveyou

Am dat un refresh la forum și când am văzut ca ultimul mesaj e de la tine am intrat repede sa vad ce veste ne dai. Lol

Cum ești cu contractiile?pupici
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, September 9, 2021 8:23 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

Am dat un refresh la forum și când am văzut ca ultimul mesaj e de la tine am intrat repede sa vad ce veste ne dai. Lol

Cum ești cu contractiile?pupici

Sunt internata de azi pt test dar au venit rez m am linistit , maine nasc! Buddy1 mai am dar sunt bine, mi a urcat tensiunea de la dexa azi, dar suntem ok. Speram sa ne ia repede maine!Revin cu detalii! Va pup!
EllaMaria
Scris: Thursday, September 9, 2021 9:25 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
ANDREEA2929A wrote:

Sunt internata de azi pt test dar au venit rez m am linistit , maine nasc! Buddy1 mai am dar sunt bine, mi a urcat tensiunea de la dexa azi, dar suntem ok. Speram sa ne ia repede maine!Revin cu detalii! Va pup!

Asteptam vesti! Fii linistita, o sa fie bine computerlove iloveyou
Lyli
Scris: Friday, September 10, 2021 11:33 AM
Nivel

Andreea nastere usoara !!!Cheek Kiss majoreta
wannabemom
Scris: Friday, September 10, 2021 8:46 PM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
Ce mai faceti, fetelor?

Lyli, tu esti din Buc? Am uitat...
Voiam sa iti reamintesc de voucherele Materna, azi am fost sa imi ridic prima transa.. e exact ca un carnet cu bonuri de masa... 20 la numar, in valoare de 50 de lei fiecare.
Lyli
Scris: Saturday, September 11, 2021 12:09 PM
Nivel

wannabemom wrote:
Ce mai faceti, fetelor?

Lyli, tu esti din Buc? Am uitat...
Voiam sa iti reamintesc de voucherele Materna, azi am fost sa imi ridic prima transa.. e exact ca un carnet cu bonuri de masa... 20 la numar, in valoare de 50 de lei fiecare.

Wannabemom eu sunt din Craiova , stiu despre ce e vorba multu, din pacate la noi nu se dau ,este un program si la noi la fel ai ceva gratuitati dar pentru primele investigatii in sarcina , nu mai retin cum se numeste .
OtiliaC
Scris: Saturday, September 11, 2021 1:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2020
Lyli wrote:

Wannabemom eu sunt din Craiova , stiu despre ce e vorba multu, din pacate la noi nu se dau ,este un program si la noi la fel ai ceva gratuitati dar pentru primele investigatii in sarcina , nu mai retin cum se numeste .

Si eu o sa nasc tot in Craiova. Citisem ceva despre decontarea unei sume de catre casa de asigurari daca nasti la privat.Era vorba de 1900 lei nasterea naturala si 3000 lei cezariana. Stii cumva este valabila si la noi?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.