Gravidutele noastre dragi - 61
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Magda 77
Scris: Wednesday, August 18, 2021 12:14 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/12/2020
Fetelor , tot am vrut sa va scriu sa va întreb dacă vreuna dintre voi s a confruntat în sarcina cu sindromul picioarelor nelinistite. Mie mi s a declanșat la a doua sarcina iar din cauza simptomelor am suferit de depresie 6 ani. Acum din luna 7 trăiesc același coșmar. Dorm 2 ore din 24 ore', Adorm undeva în jur de 7 dimineața ma trezesc la 10 dacă am noroc.. sunt zombi .. Am noroc ca bb se odihnește atunci când eu nu dorm. În sarcina nu exista tratament pentru acest sindrom foarte puțin studiat de altfel . Știe vreuna dintre voi despre ce vorbesc??
BBEma
Scris: Wednesday, August 18, 2021 4:59 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
AleC wrote:
Si eu am fost la control, suntem bine, bebelina are 2850gr, nu am stabilit data exacta pt cezariana, tot asa, de la un control la altul, dr vrea sa stam pana la 39 saptamani. A recoltat pt streptococ, mi-a dat ultimele analize, si ne mai vedem luni, fiindca apoi pleaca din tara o saptamana Big Surprise.. Am murit cand l-am auzit, sper sa stea bebe cuminte pana se intoarce, desi mi-a zis ca o sa imi lase alt medic pt contact, in caz de ceva.

Simii, ma bucur ca totul este in regula si a fost doar o sperietura.

BBEma, Andreea, cum sunteti?Cheek Kiss

Capsunica a scris oare, si am ratat eu?

Si eu sunt ok , merg la tns săptămânal si pana la urma a rămas cezariana pe 27 ,deci mai e f putin . Nu mai iau decât no Spa si Arefam … bebe s a întors si el si avea 3,500 gr sper sa stea cumintel pana pe 27 . Parca tot am mici contractii dar trec la no Spa , ii tot zic sotului sau tuturor care ma întreabă dacă sunt pregătită , ca sunt dar nu mai repede de 27 :))
Ma bucur ca sunteti si voi bine, abia astept sa ne reunim la mămici :*
Ale pupam bebelina :* si dr meu e sapt asta in concediu si tot stau cu frica pana duminica sa nu ma apuce ceva
Andre burtica mea e joasa mereu , doar ca de când s a întors parca simt ca pot sa respir mai bine desi tot la coaste ma loveste :)) ma gandesc ca s a întors si începe sa se coboare si bebelina ta :* dar am înteles ca poate face asta cu o luna înainte deci sta ea cumintica si asteapta pana cand trebuie . Succes la eco !
Va puuuup :*
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, August 18, 2021 7:08 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
Magda 77 wrote:
Fetelor , tot am vrut sa va scriu sa va întreb dacă vreuna dintre voi s a confruntat în sarcina cu sindromul picioarelor nelinistite. Mie mi s a declanșat la a doua sarcina iar din cauza simptomelor am suferit de depresie 6 ani. Acum din luna 7 trăiesc același coșmar. Dorm 2 ore din 24 ore', Adorm undeva în jur de 7 dimineața ma trezesc la 10 dacă am noroc.. sunt zombi .. Am noroc ca bb se odihnește atunci când eu nu dorm. În sarcina nu exista tratament pentru acest sindrom foarte puțin studiat de altfel . Știe vreuna dintre voi despre ce vorbesc??

Nu, Magda insa cu somnul stau si eu ft prost, extrem de prost. Hai ca mai e putin!Buddy1
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, August 18, 2021 7:10 AM
Nivel

BBEma wrote:

Si eu sunt ok , merg la tns săptămânal si pana la urma a rămas cezariana pe 27 ,deci mai e f putin . Nu mai iau decât no Spa si Arefam … bebe s a întors si el si avea 3,500 gr sper sa stea cumintel pana pe 27 . Parca tot am mici contractii dar trec la no Spa , ii tot zic sotului sau tuturor care ma întreabă dacă sunt pregătită , ca sunt dar nu mai repede de 27 :))
Ma bucur ca sunteti si voi bine, abia astept sa ne reunim la mămici :*
Ale pupam bebelina :* si dr meu e sapt asta in concediu si tot stau cu frica pana duminica sa nu ma apuce ceva
Andre burtica mea e joasa mereu , doar ca de când s a întors parca simt ca pot sa respir mai bine desi tot la coaste ma loveste :)) ma gandesc ca s a întors si începe sa se coboare si bebelina ta :* dar am înteles ca poate face asta cu o luna înainte deci sta ea cumintica si asteapta pana cand trebuie . Succes la eco !
Va puuuup :*

Era intoarsa la ultimul control si nu cred ca a schimbat pozitia ca o simt jos cand sughite plus ca in partea de sus nu ajunge la coaste e mai jos, insa nu stiu cat e de relevant ca oricum fac cezariana.
wannabemom
Scris: Thursday, August 19, 2021 6:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
Sunt la doctor, astept sa intru la morfo2

Am vrut sa atasez si o poza dar vad ca nu reusesc de pe telefon 🙁
Lyli
Scris: Thursday, August 19, 2021 7:30 PM
Nivel

Inregistrat: 3/18/2021
wannabemom wrote:
Sunt la doctor, astept sa intru la morfo2

Am vrut sa atasez si o poza dar vad ca nu reusesc de pe telefon 🙁

Te asteptam cu vesti newclap
wannabemom
Scris: Thursday, August 19, 2021 9:06 PM
Nivel

Am reveniiiit
Suntem bine, cu totul.
Avem 584 de grame, si desi doar 22 sapt si 3 zile cronologic, biometric suntem de 23 sapt si 6 zile hearts

wannabemom attached the following image(s):
bebe.jpg

AleC
Scris: Thursday, August 19, 2021 9:34 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
wannabemom wrote:
Am reveniiiit
Suntem bine, cu totul.
Avem 584 de grame, si desi doar 22 sapt si 3 zile cronologic, biometric suntem de 23 sapt si 6 zile hearts

Suuuper! Ma bucur pentru voi! A stat si la poze coeur
wannabemom
Scris: Thursday, August 19, 2021 9:52 PM
Nivel

AleC wrote:

Suuuper! Ma bucur pentru voi! A stat si la poze coeur

Multumesc! Cheek Kiss
Lyli
Scris: Thursday, August 19, 2021 10:41 PM
Nivel

wannabemom wrote:
Am reveniiiit
Suntem bine, cu totul.
super felicitari !!! Ma bucur ca este totul bine
wannabemom
Scris: Thursday, August 19, 2021 11:04 PM
Nivel

Lyli wrote:
super felicitari !!! Ma bucur ca este totul bine

Multumesc hearts
Noapte buna tuturor coeur coeur coeur
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, August 24, 2021 8:30 AM
Nivel

Bbema nastere și recuperare usoara! Te asteptam cu vesti! Iti tin pumnii majoreta coeur
Lyli
Scris: Wednesday, August 25, 2021 3:32 PM
Nivel

Buna fetele !!! E cam liniste in casuta sunteti bine? cum va simtiti ?Erau cateva fete la rand, A mai nascut cnv intre timp ? Bbema stiu ca urmezi nastere si recuperare usoara cand poti sa ne povestesti .
Simii
Scris: Thursday, August 26, 2021 9:51 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/11/2021
Lyli wrote:
Buna fetele !!! E cam liniste in casuta sunteti bine? cum va simtiti ?Erau cateva fete la rand, A mai nascut cnv intre timp ? Bbema stiu ca urmezi nastere si recuperare usoara cand poti sa ne povestesti .

Bunaa, e liniste pe aici pt ca am ramas putine fete , poate mai sar gardul de la aspirici , Doamne ajuta sa le vedem pe aici !!majoreta majoreta

Eu sunt bine, mi se pare ca ma maresc din ce in ce mai mult, deja nu ma mai incap hainele, mai am 3,4 rochite care mi se mai potrivesc, restul parca se "trag pe burta" :))) Lol E naspa cu caldura asta si ca am prins greul fix in cea mai mare caldura, dar asta este, nu ma mai plang. topai Asa am avut noroc si la prima sarcina, cand am nascut pe 01 septembrie, iar acum pe la sfarsitul lui octombrie. Noroc cu aerul conditionat.Lol

Merry89
Scris: Thursday, August 26, 2021 11:26 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/13/2018
Bună, fetelor! Va scriu sa va anunț ca luni, 23 august, s-a născut bebe Teodor-Andrei, la 38 sapt fix, cu 3.3 kg și 51 cm. Din păcate încă nu ne-am externat, bebe face câteva doze de antibiotic, din cauza ca valoarea proteinei C reactive este cam mare. Dacă totul este în ordine, speram sa mergem mâine acasă. Va pup și va doresc sarcini ușoare în continuare și bebei perfecți!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.