Nivel: Membru
Inregistrat: 12/25/2021 Mesaje: 47
| Mi-a venit si rezultatul la beta2: 94 .Yeyy🥳 Insemnand dpo 12.Sunt fericita acum❤️ |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Felicitări, Roxi! sarcina ușoară sa ai! |
|

| Madalina.d wrote:Felicitări, Roxi!  sarcina ușoară sa ai!
Multumesc Mada, sarcina usoara si tie!🤗 |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
| freya1 wrote:
E negativa urocultura, nu ai infectie
Multumesc de raspuns, m am panicat ca nu mimam dat seama ce inseamna, eu credeam ca is infectii 🙁 Edit M au sunat si de la clinica ca le am trimis rezultatele si mi-au zis si ele ca sunt ok! Multumesc incaodata! |
|
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
| Roxi90 wrote:Mi-a venit si rezultatul la beta2: 94 .Yeyy🥳 Insemnand dpo 12.Sunt fericita acum❤️ Iupi 😍🤗😘 felicitări, bine ai venit in club 😍. |
|

Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Roxi90 wrote:Mi-a venit si rezultatul la beta2: 94 .Yeyy🥳 Insemnand dpo 12.Sunt fericita acum❤️ Felicitări!! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1081
| wannabemom ma bucur tare ca sunteti ok 😘 pe partea asta nu pot spune mai mult ca nu mai am niciun copil si nu stiu sa te incurajez prea bine dar sigur lactatia se regleaza in timp si sanii vor fi si ei mai spre normal .. eu momentan am scapat in mare parte de durerea de sani (usor usor de la saptamana la saptamana pana acum cand nu ma mai dor decat intr-un anume loc ) dar cred ca va aparea cand incepe lactatia sa isi faca de cap Alicia , felicitari pentru baietel ! Roxi , suuuper rezultat ! ma bucur ! sa fiti sanatosi iei ceva acid folic ? |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1546
| Roxi felicitări! Sarcină ușoară și la termen! |
|

| wannabemom wrote:Inca incerc sa ma obisnuiesc cu durerile de sani ca sa pot alapta in liniste... Il ador pe cel mic - mi e dor sa dorm mai mult de 3-4 ore legate...cand veti alapta trebuie sa o faceti cel putin la 3-4 ore sau daca va cere bebe, si mai des Mi-e foarte foame mereu - in ritmul asta, nu vad cum imi voi reveni prea curand cu silueta... Asta micu are si colici...dar incet incet o sa treaca si perioada asta...
Felicitari pentru bebe!❤️ Nu stiu la ce fel de dureri te referi.Dureri ca sunt plini? Poti folosi pompa electrica sa ii mai golesti, daca sunt dureri cand trage, inseamna ca nu este atasat corect la san. ( pe astea le-am invatat si eu dupa ce am nascut… dar nu mi-au fost de ajutor caci nu am alaptat). Al meu s-a nascut mai mic si nu avea putere sa suga, am folosit pompa manuala, pe care nu o recomand.Am aruncat-o la gunoi instant.Am cumparat pompa electrica dar din ce am inteles si eu, nu se compara cu ce trage bebe fata de ce tragi tu la pompa.Deci nu scoteam mare lucru.Primele zile acasa a stat mai mult nemancat ca nu tragea nici de la biberon, pana am vazut pe net cu schimbatul tetinei… foloseam nr. 1 pentru o luna, am schimbat cu nr. 2 si a fost ok. Era totul la cerere, nicidecum la 3-4 ore, chiar daca era lapte praf. Au vazut si asistentele, neonatoloagele din spital ca aveam lapte, dar nu avea el putere.Cumva nici nu m-am ofticat atunci.Pe la 5-6 luni am simtit ca a ramas neterminat… si nu puteam accepta ca s-a terminat atat de brusc… sa nu il pot alapta.Cand s-a inzdravenit el, pierdusem tot laptele. Nici macar un consultant in alaptare nu ma ajuta.Asa a fost sa fie!Poate am mai mult noroc acum. 🤗
Multumesc Lena, Alicia, Gabi🤗😘
Andreea, iau acid folic 🤗
|
|

Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Roxi90 wrote:
Felicitari pentru bebe!❤️ Nu stiu la ce fel de dureri te referi.Dureri ca sunt plini? Poti folosi pompa electrica sa ii mai golesti, daca sunt dureri cand trage, inseamna ca nu este atasat corect la san. ( pe astea le-am invatat si eu dupa ce am nascut… dar nu mi-au fost de ajutor caci nu am alaptat). Al meu s-a nascut mai mic si nu avea putere sa suga, am folosit pompa manuala, pe care nu o recomand.Am aruncat-o la gunoi instant.Am cumparat pompa electrica dar din ce am inteles si eu, nu se compara cu ce trage bebe fata de ce tragi tu la pompa.Deci nu scoteam mare lucru.Primele zile acasa a stat mai mult nemancat ca nu tragea nici de la biberon, pana am vazut pe net cu schimbatul tetinei… foloseam nr. 1 pentru o luna, am schimbat cu nr. 2 si a fost ok. Era totul la cerere, nicidecum la 3-4 ore, chiar daca era lapte praf. Au vazut si asistentele, neonatoloagele din spital ca aveam lapte, dar nu avea el putere.Cumva nici nu m-am ofticat atunci.Pe la 5-6 luni am simtit ca ramas neterminat… si nu puteam accepta ca s-a terminat atat de brusc… sa nu il pot alapta.Cand s-a inzdravenit el, pierdusem tot laptele. Nici macar un consultant in alaptare nu ma ajuta.Asa a fost sa fie!Poate am mai mult noroc acum. 🤗
Multumesc Lena, Alicia,
Andreea, iau acid folic 🤗
Fii optimista, sarcina usoara!!! |
|

| Oana.c wrote: Fii optimista, sarcina usoara!!!
Multumesc.Fie ce o fi cu alaptarea :) Sarcina usoara si tie! |
|

Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Roxi90 wrote: Multumesc.Fie ce o fi cu alaptarea :) Sarcina usoara si tie! Ai toate sansele sa reusesti din moment ce ai reusit si prima data, daca bebe e puternic si insista ! Multumesc asemenea ! 🤗 |
|
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Bună fetelor! Ce mai faceți, cum va mai simțiți? Eu de câteva zile ma simt mai bine, nu îmi mai e asa de rau, s-au diminuat destul de tare grețurile cam de când am făcut 11 săptămâni. Nu prea îmi mai e rau dimineața, mai mult spre seara și nu tare. Cumva m-a speriat chestia asta, parca e prea devreme sa scap de grețuri. La prima sarcina am scăpat după 14 săptămâni. Știu ca nu trebuie comparate sarcinile, dar ma tot gândesc ca poate s-a întâmplat ceva cu bebe și de aiai diminuarea grețurilor. Sensibilitatea la mirosuri încă exista și durerea de sâni e la fel de mare. Ma tot încurajez cu asta, dar merg mâine la control și sper sa fie totul bine. |
|
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Madalina.d wrote:Bună fetelor! Ce mai faceți, cum va mai simțiți? Eu de câteva zile ma simt mai bine, nu îmi mai e asa de rau, s-au diminuat destul de tare grețurile cam de când am făcut 11 săptămâni. Nu prea îmi mai e rau dimineața, mai mult spre seara și nu tare. Cumva m-a speriat chestia asta, parca e prea devreme sa scap de grețuri. La prima sarcina am scăpat după 14 săptămâni. Știu ca nu trebuie comparate sarcinile, dar ma tot gândesc ca poate s-a întâmplat ceva cu bebe și de aiai diminuarea grețurilor. Sensibilitatea la mirosuri încă exista și durerea de sâni e la fel de mare. Ma tot încurajez cu asta, dar merg mâine la control și sper sa fie totul bine. Buna Madalina. Nu te ingrijora ca ai scapat de greturi. Si eu am scapat de ele destul de repede, chiar e adevarat ca spre trimestrul 2 scapi de ele .. si la mine a fost asa. |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1081
| Madalina, uite eu de exemplu am scapat de durerile de sani , dar nu m-am panicat .. fii optimista, bebe e acolo si e bine iar legat de subiectul alaptare , mie imi e putin teama sincer .. toata lumea din jur spune ca alaptarea doare primele dati , ca sa vezi ca abia mai poti sta ca vor durea sanii , ca vei avea ragade de nici nu poti tine tricoul pe tine ... incurajator sper sa dau de o asistenta draguta sa imi arate in maternitate cum se ataseaza corect bebe .. dar si de ele imi e urat , am inteles de la verisoara sotului ca ei nu i-au aratat deloc si cand a ajuns acasa s-a chinuit destul de mult .. si s-a enervat, a mers mai mult pe lp ca nu reusea si pana la urma si-a pierdut laptele |
|
|