Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1543
| Otilia ce burtică frumoasă!!!!! M-ai ai câteva săptămâni și îți vezi Puiuțul!!!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Andreea_neacsu wrote:wannabemom , cum e viata cu bebe ?
Inca incerc sa ma obisnuiesc cu durerile de sani ca sa pot alapta in liniste... Il ador pe cel mic - mi e dor sa dorm mai mult de 3-4 ore legate...cand veti alapta trebuie sa o faceti cel putin la 3-4 ore sau daca va cere bebe, si mai des Mi-e foarte foame mereu - in ritmul asta, nu vad cum imi voi reveni prea curand cu silueta... Asta micu are si colici...dar incet incet o sa treaca si perioada asta...
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Bună, mi.au ajuns și mie analizele de la Nifty ,mai am pana la programarea la doctor îmi poate cineva intrepreta analiza? https://ibb.co/yWdsTFm |
|
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| AliciaAlicia wrote:Bună, mi.au ajuns și mie analizele de la Nifty ,mai am pana la programarea la doctor îmi poate cineva intrepreta analiza? https://ibb.co/yWdsTFm Din ce inteleg ai baietel si analizele sunt bune, nu ai risc la genetica. Felicitari |
|
| Andreealee wrote:Din ce inteleg ai baietel si analizele sunt bune, nu ai risc la genetica. Felicitari Să-l pape mama pe el de băiețel 🥰🥰❣❣ |
|
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| AliciaAlicia wrote: Să-l pape mama pe el de băiețel 🥰🥰❣❣
Felicitari !!!! Ai baietel , acum e sigur 😘 |
|
| Gagici va pun si eu poze cu burtica de ap 17 s. Deci m am mai linistit ca am vazut ca si burticile voastre sunt maricele si dragutele ! 💝 Oana.c attached the following image(s):
|
|
| Oana ce burtică mare!!!!! |
|
| Alicia felicitări pentru băiețel!!!!! |
|
| Mulțumesc frumos!🥰🥰 |
|
| Gaby 41 wrote:Oana ce burtică mare!!!!! Awww 🙈 asta cred si eu...la fetita la 5 luni nu era asa cum e acum. Ce sa zic...si bebe de acum e mai mare ecografic cu cateva zile ....🙈 |
|
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
| Fetelor ajutor! Rezultat NUMAR TOTAL DE GERMENI: Sub 1.000 UFC / ml urina NOTA interpretativa: Limita de detectie este de 10e3 UFC/mL Urocultura pozitiva: > sau egal cu 10e5 UFC/mL (Exceptii: Urocultura pozitiva cu Staphylococcus spp.: > sau egal cu 5X10e4 UFC/ml. Urocultura pozitiva cu Candida spp.: > sau egal cu 10e4 UFC/ml.) *UFC - unitati formatoare de colonii Metoda ansei calibrate. Asta mi-o iesit in urocultura! Nu inteleg nimic, eu mi-am facut analiza de Candidă inainte de a ramane insarcinata, nu s a detectat nimic atunci. Ati trecut careva prin asa ceva ? |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| wannabemom wrote:Inca incerc sa ma obisnuiesc cu durerile de sani ca sa pot alapta in liniste... Il ador pe cel mic - mi e dor sa dorm mai mult de 3-4 ore legate...cand veti alapta trebuie sa o faceti cel putin la 3-4 ore sau daca va cere bebe, si mai des Mi-e foarte foame mereu - in ritmul asta, nu vad cum imi voi reveni prea curand cu silueta... Asta micu are si colici...dar incet incet o sa treaca si perioada asta... Ma bucur sa aud ca sunteti bine, si ca usor usor va obisnuiti. Cat despre foamea continua, am auzit ca asa se intampla daca alaptezi, dar totodata si slabesti. Oricum o sa ai timp si de asta, cel mai important e sa fie bebe bine acum. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Lena_cnd wrote:Fetelor ajutor! Rezultat NUMAR TOTAL DE GERMENI: Sub 1.000 UFC / ml urina NOTA interpretativa: Limita de detectie este de 10e3 UFC/mL Urocultura pozitiva: > sau egal cu 10e5 UFC/mL (Exceptii: Urocultura pozitiva cu Staphylococcus spp.: > sau egal cu 5X10e4 UFC/ml. Urocultura pozitiva cu Candida spp.: > sau egal cu 10e4 UFC/ml.) *UFC - unitati formatoare de colonii Metoda ansei calibrate. Asta mi-o iesit in urocultura! Nu inteleg nimic, eu mi-am facut analiza de Candidă inainte de a ramane insarcinata, nu s a detectat nimic atunci. Ati trecut careva prin asa ceva ?
E negativa urocultura, nu ai infectie |
|
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| wannabemom wrote:Inca incerc sa ma obisnuiesc cu durerile de sani ca sa pot alapta in liniste... Il ador pe cel mic - mi e dor sa dorm mai mult de 3-4 ore legate...cand veti alapta trebuie sa o faceti cel putin la 3-4 ore sau daca va cere bebe, si mai des Mi-e foarte foame mereu - in ritmul asta, nu vad cum imi voi reveni prea curand cu silueta... Asta micu are si colici...dar incet incet o sa treaca si perioada asta...
Ma bucur ca sunteți bine. Din câte îmi amintesc, parca pe la 3 luni aprox se reglează lactația și laptele nu prea se va mai stoca în sâni și se va produce la cerere. Atunci nu vor mai fi asa de dureroși. E important sa nu stai pana se întăresc rau și sa se blocheze vreun canal. Eu am pățit la primul copil, în ajunul Crăciunului plângeam de durere și asta pt ca plecasem cu o zi înainte sa cumpăr cate ceva și am ratat o masa. Lăsasem lapte muls pt bebe dar am stat mai mult decât trebuia. Foame îmi era și mie și foarte sete, am înțeles ca e normal, alăptarea consuma resursele. Se va îmbunătăți si treaba asta, stai linistita. Vin zile mai bune, cu siguranță 🤗 |
|
|