Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1546
| Bună Roxi! Zilele astea am mâncat cam mult și ma cam durut burtica cred că nu mi-a priit ceva.Tu cum te simți? |
|
| Alicia frumoasă burtică!O să încerc să fac și eu o poză,azi s-au mâine. |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1033
| Roxi , eu zic ca e ok beta , e inca micuta sarcina si nu cred ca avea cum sa fie 100-200 de pe acum .. asa ca stai fara grija 😘 Alicia , ce burtica dragutica 🥰 ia uite , eu zilele astea nu m-am bucurat mai de nimic .. am mancat vreo 2-3 guri de salata boeuf , in rest iaurt .. mi-a fost cam rau .. in seara asta imi fac curaj sa mananc ceva cozonac , ca m-am chinuit o groaza sa il fac las o poza cu burtica si eu
 sper ca ati avut sarbatori linistite 😁 eu am incercat sa fiu cuminte , mi-a zis dr la control ca am placenta cam jos si sa am grija macar pana la morfo 1.. si fara sex cu sotul 😂😂😂 acum am scuza |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Andreea_neacsu wrote:Roxi , eu zic ca e ok beta , e inca micuta sarcina si nu cred ca avea cum sa fie 100-200 de pe acum .. asa ca stai fara grija 😘 Alicia , ce burtica dragutica 🥰 ia uite , eu zilele astea nu m-am bucurat mai de nimic .. am mancat vreo 2-3 guri de salata boeuf , in rest iaurt .. mi-a fost cam rau .. in seara asta imi fac curaj sa mananc ceva cozonac , ca m-am chinuit o groaza sa il fac las o poza cu burtica si eu  sper ca ati avut sarbatori linistite 😁 eu am incercat sa fiu cuminte , mi-a zis dr la control ca am placenta cam jos si sa am grija macar pana la morfo 1.. si fara sex cu sotul 😂😂😂 acum am scuza Ce burtica frumoasa ai și tu,și eu m.am pus sa fac cozonaci și m.a certat mama |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/25/2021 Mesaje: 47
| Gaby 41 wrote:Bună Roxi! Zilele astea am mâncat cam mult și ma cam durut burtica cred că nu mi-a priit ceva.Tu cum te simți? Off, asa mai patesc eu.Ma dor ovarele si ma deranjeaza gustul pe care il am in gura… de acru…imi vine sa mananc dulce intr-una… la prima sarcina aveam gust de metal si simteam sa mananc tot ce e acru😂 |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/25/2021 Mesaje: 47
| Andreea_neacsu wrote:Roxi , eu zic ca e ok beta , e inca micuta sarcina si nu cred ca avea cum sa fie 100-200 de pe acum .. asa ca stai fara grija 😘 Alicia , ce burtica dragutica 🥰 ia uite , eu zilele astea nu m-am bucurat mai de nimic .. am mancat vreo 2-3 guri de salata boeuf , in rest iaurt .. mi-a fost cam rau .. in seara asta imi fac curaj sa mananc ceva cozonac , ca m-am chinuit o groaza sa il fac las o poza cu burtica si eu  sper ca ati avut sarbatori linistite 😁 eu am incercat sa fiu cuminte , mi-a zis dr la control ca am placenta cam jos si sa am grija macar pana la morfo 1.. si fara sex cu sotul 😂😂😂 acum am scuza
Multumesc😘Sunt curioasa maine cu cat creste. Eu am scuza de pe acum, e bebe😂😂 O burtica foooarte frumoasaaaa❤️❤️❤️🥰 |
|
| https://ibb.co/rc6WSHx |
|
| Și burtica mea de 3 luni!!!!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Gaby 41 wrote:Și burtica mea de 3 luni!!!!! Ce maricica e burtica ta🥰🥰,stăteam astăzi și ma gândeam dacă la 3 luni avem asa măricele apai la 9 luni 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤣🤣🤣🤔 |
|
| Gaaaby sa nu fii de deochi , ce burtica mare si frumoasa ai eu am facut cozonaci , dar am avut grija .. am lucrat mai incet si mai fara spor sa zic asa .. dar au iesit o bunatate , toata lumea m-a laudat nici cand am muncit mai mult la ei nu au iesit asa buni si pe mine m-au certat si mama si sotul dar stiam ca pot sa fac si sa am grija de mine in acelasi timp, mai ales ca voiam neaparat ca pe masa de Craciun sa avem cozonac.. nimeni din familia mea nu face si din familia sotului s-a nimerit la fel sa nu faca nimeni.. si daca imi era pofta de cozonac nici nu aveam de unde manca .. |
|
| Andreea neacsu ce burtică mare și frumoasă ai!!!!! Să ne de-a bunul Dumnezeu la toate Bebeluși frumoși și sănătoși!!!! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Fetelorr, ce burtici frumoase aveti. Nu va speriati daca sunt maricele de la inceput, asa a fost si a mea si ma gandeam ca pe ultima suta de metri o sa explodez, dar nu e asa, am o burtica rezonabila zic eu pentru aproape 36 de sapt🙂. Inca ma simt super bine, am reusit sa fac toate pregatirile pentru sarbatori, ma aplec, ma incalt nu am nicio treaba, cred ca fac parte din categoria gravidutelor norocoase. Las si eu o poza cu burtica mea
https://ibb.co/prLhQfq |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| OtiliaC wrote:Fetelorr, ce burtici frumoase aveti. Nu va speriati daca sunt maricele de la inceput, asa a fost si a mea si ma gandeam ca pe ultima suta de metri o sa explodez, dar nu e asa, am o burtica rezonabila zic eu pentru aproape 36 de sapt🙂. Inca ma simt super bine, am reusit sa fac toate pregatirile pentru sarbatori, ma aplec, ma incalt nu am nicio treaba, cred ca fac parte din categoria gravidutelor norocoase. Las si eu o poza cu burtica mea https://ibb.co/prLhQfq
|
|
| OtiliaC wrote:Fetelorr, ce burtici frumoase aveti. Nu va speriati daca sunt maricele de la inceput, asa a fost si a mea si ma gandeam ca pe ultima suta de metri o sa explodez, dar nu e asa, am o burtica rezonabila zic eu pentru aproape 36 de sapt🙂. Inca ma simt super bine, am reusit sa fac toate pregatirile pentru sarbatori, ma aplec, ma incalt nu am nicio treaba, cred ca fac parte din categoria gravidutelor norocoase. Las si eu o poza cu burtica mea https://ibb.co/prLhQfq
ai dreptate ,Otilia, este rezonabila😍😍 am vazut burtici si mai mari la 36 s . dar tare frumoasa mai e 😍😍
|
|
| wannabemom , cum e viata cu bebe ? |
|
|