Gravidutele noastre dragi - 61
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Gaby 41
Scris: Sunday, December 26, 2021 7:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Bună Roxi! Zilele astea am mâncat cam mult și ma cam durut burtica cred că nu mi-a priit ceva.Tu cum te simți?
Gaby 41
Scris: Sunday, December 26, 2021 7:09 PM
Nivel

Alicia frumoasă burtică!O să încerc să fac și eu o poză,azi s-au mâine.
Andreea_neacsu
Scris: Sunday, December 26, 2021 7:20 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Roxi , eu zic ca e ok beta , e inca micuta sarcina si nu cred ca avea cum sa fie 100-200 de pe acum .. asa ca stai fara grija 😘
Alicia , ce burtica dragutica 🥰
ia uite , eu zilele astea nu m-am bucurat mai de nimic .. am mancat vreo 2-3 guri de salata boeuf , in rest iaurt .. mi-a fost cam rau .. in seara asta imi fac curaj sa mananc ceva cozonac , ca m-am chinuit o groaza sa il fac
las o poza cu burtica si eu
img
sper ca ati avut sarbatori linistite 😁 eu am incercat sa fiu cuminte , mi-a zis dr la control ca am placenta cam jos si sa am grija macar pana la morfo 1.. si fara sex cu sotul 😂😂😂 acum am scuza
AliciaAlicia
Scris: Sunday, December 26, 2021 7:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/26/2021
Andreea_neacsu wrote:
Roxi , eu zic ca e ok beta , e inca micuta sarcina si nu cred ca avea cum sa fie 100-200 de pe acum .. asa ca stai fara grija 😘
ia uite , eu zilele astea nu m-am bucurat mai de nimic .. am mancat vreo 2-3 guri de salata boeuf , in rest iaurt .. mi-a fost cam rau .. in seara asta imi fac curaj sa mananc ceva cozonac , ca m-am chinuit o groaza sa il fac
img
sper ca ati avut sarbatori linistite 😁 eu am incercat sa fiu cuminte , mi-a zis dr la control ca am placenta cam jos si sa am grija macar pana la morfo 1.. si fara sex cu sotul 😂😂😂 acum am scuza

Ce burtica frumoasa ai și tu,și eu m.am pus sa fac cozonaci și m.a certat mama
Roxi90
Scris: Sunday, December 26, 2021 7:39 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/25/2021
Gaby 41 wrote:
Bună Roxi! Zilele astea am mâncat cam mult și ma cam durut burtica cred că nu mi-a priit ceva.Tu cum te simți?

Off, asa mai patesc eu.Ma dor ovarele si ma deranjeaza gustul pe care il am in gura… de acru…imi vine sa mananc dulce intr-una… la prima sarcina aveam gust de metal si simteam sa mananc tot ce e acru😂
Roxi90
Scris: Sunday, December 26, 2021 7:40 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/25/2021
Andreea_neacsu wrote:
img

Multumesc😘Sunt curioasa maine cu cat creste.
Eu am scuza de pe acum, e bebe😂😂
O burtica foooarte frumoasaaaa❤️❤️❤️🥰
Gaby 41
Scris: Sunday, December 26, 2021 8:26 PM
Nivel

Gaby 41
Scris: Sunday, December 26, 2021 8:27 PM
Nivel

Și burtica mea de 3 luni!!!!!
AliciaAlicia
Scris: Sunday, December 26, 2021 9:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/26/2021
Gaby 41 wrote:
Și burtica mea de 3 luni!!!!!

Ce maricica e burtica ta🥰🥰,stăteam astăzi și ma gândeam dacă la 3 luni avem asa măricele apai la 9 luni 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣🤔
Andreea_neacsu
Scris: Sunday, December 26, 2021 10:46 PM
Nivel

Gaaaby sa nu fii de deochi , ce burtica mare si frumoasa ai Love Love
eu am facut cozonaci , dar am avut grija .. am lucrat mai incet si mai fara spor sa zic asa .. dar au iesit o bunatate , toata lumea m-a laudat ras nici cand am muncit mai mult la ei nu au iesit asa buni
si pe mine m-au certat si mama si sotul dar stiam ca pot sa fac si sa am grija de mine in acelasi timp, mai ales ca voiam neaparat ca pe masa de Craciun sa avem cozonac.. nimeni din familia mea nu face si din familia sotului s-a nimerit la fel sa nu faca nimeni.. si daca imi era pofta de cozonac nici nu aveam de unde manca ..
Gaby 41
Scris: Sunday, December 26, 2021 11:01 PM
Nivel

Andreea neacsu ce burtică mare și frumoasă ai!!!!! Să ne de-a bunul Dumnezeu la toate Bebeluși frumoși și sănătoși!!!!
OtiliaC
Scris: Monday, December 27, 2021 9:27 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/22/2020
Fetelorr, ce burtici frumoase aveti. Nu va speriati daca sunt maricele de la inceput, asa a fost si a mea si ma gandeam ca pe ultima suta de metri o sa explodez, dar nu e asa, am o burtica rezonabila zic eu pentru aproape 36 de sapt🙂. Inca ma simt super bine, am reusit sa fac toate pregatirile pentru sarbatori, ma aplec, ma incalt nu am nicio treaba, cred ca fac parte din categoria gravidutelor norocoase. Las si eu o poza cu burtica meamajoreta

https://ibb.co/prLhQfq
wannabemom
Scris: Monday, December 27, 2021 10:41 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
OtiliaC wrote:
Fetelorr, ce burtici frumoase aveti. Nu va speriati daca sunt maricele de la inceput, asa a fost si a mea si ma gandeam ca pe ultima suta de metri o sa explodez, dar nu e asa, am o burtica rezonabila zic eu pentru aproape 36 de sapt🙂. Inca ma simt super bine, am reusit sa fac toate pregatirile pentru sarbatori, ma aplec, ma incalt nu am nicio treaba, cred ca fac parte din categoria gravidutelor norocoase. Las si eu o poza cu burtica meamajoreta

coeur coeur coeur
Andreea_neacsu
Scris: Monday, December 27, 2021 10:42 AM
Nivel

OtiliaC wrote:

ai dreptate ,Otilia, este rezonabila😍😍 am vazut burtici si mai mari la 36 s . dar tare frumoasa mai e 😍😍
Andreea_neacsu
Scris: Monday, December 27, 2021 10:44 AM
Nivel

wannabemom wrote:

coeur coeur coeur

wannabemom , cum e viata cu bebe ? hearts Angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.