Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| mariaB02 wrote:Va mai deranjez cu o intrebare fetelor.Eu sunt in săptămâna 7 și 5 zile și m-am speriat tare când aseară fără sa-mi dau seama mi-am aplicat pt durerea de picior o crema gel, numita eqva gel sau ceva de genul, vi s-a întâmplat sau ați auzit pe cineva care a folosit un unguent.Poate păți bebe ceva?Tinand cont ca sunt in primul trimestru și am și o mică zona de decolare? Bună Maria eu folosesc fastum gel ca ma doare o mână,contra indicat este doar în ultimul trimestru asa scrie pe prospect, citește prospectul la crema ta și vezi ce spune |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Fetelor voi cum aveti burticile? Eu destul de maricica si am 4 luni. Pe bebe daca il simtiti unde il simtiti? Burtica mea e sus pozitionata, sub sani, si il simt pe bebe uneori exact sus iar uneori jos jos sub buric...e posibil sa il simt in 2 parti extreme el fiind asa mic? Adica banuiesc ca inoata de colo colo ca sa ajunga in abele parti. Mentionez ca sunt la a 2 a sarcina, nu sunt gaze, stiu sa le diferentiez. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/24/2021 Mesaje: 44
| Fetelor eu sunt destul de paranoia de când am Aflat ca sunt însărcinată.De exemplu eu când am fost la control in săptămâna a 6 doctora mi-a spus de aceea zona de decolare la pol inferior și când am întrebat dacă este ceva grav, ea a răspuns ca mu este grav, ca se întâmpla adesea și de aceea trebuie sa fim prudenți.Mi-a prescris aspirin cardio, folate, arefam și crinone și mi-a zis sa ma ocup de analize și ca ne vedem luna viitoare.Iar eu cum sunt paranoia din cau- crampelor, ma înțeapă din când in când in partea stânga, estimez eu ca ar fi in zona ovarului și când obosesc începe sa ma doară și piciorul.Pe lângă crampe și oboseala nu pot spune ca ma confrunt cu alte probleme.De aceea ma tot întreb dacă ar fi ceva in neregula cu bebe, dacă doamne ferește sarcina s-ar fi oprit din evoluție as avea sângerări sau eu știu ce simptome?Crampele astea ma tot sperie.Vi s-a întâmplat? |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| mariaB02 wrote:Fetelor eu sunt destul de paranoia de când am Aflat ca sunt însărcinată.De exemplu eu când am fost la control in săptămâna a 6 doctora mi-a spus de aceea zona de decolare la pol inferior și când am întrebat dacă este ceva grav, ea a răspuns ca mu este grav, ca se întâmpla adesea și de aceea trebuie sa fim prudenți.Mi-a prescris aspirin cardio, folate, arefam și crinone și mi-a zis sa ma ocup de analize și ca ne vedem luna viitoare.Iar eu cum sunt paranoia din cau- crampelor, ma înțeapă din când in când in partea stânga, estimez eu ca ar fi in zona ovarului și când obosesc începe sa ma doară și piciorul.Pe lângă crampe și oboseala nu pot spune ca ma confrunt cu alte probleme.De aceea ma tot întreb dacă ar fi ceva in neregula cu bebe, dacă doamne ferește sarcina s-ar fi oprit din evoluție as avea sângerări sau eu știu ce simptome?Crampele astea ma tot sperie.Vi s-a întâmplat? Si mie mi se intampla sa ma doara spatele si sa se lase in jos pe picior durerea la efort, inca de la inceputul sarcinii, si a fost totul in regula, in 1-2 zile trece, mai iau si no spa uneori. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Maria crampele sunt normale în primele săptămâni de sarcină.Eu și acum mai am uneori mici dureri de burtă.Dureri destul de mari de ovare am avut și eu pe la 5-6 săptămâni.Eu cred că totul va fi bine stai liniștită. |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1217
| mariaB02 wrote:Fetelor eu sunt destul de paranoia de când am Aflat ca sunt însărcinată.De exemplu eu când am fost la control in săptămâna a 6 doctora mi-a spus de aceea zona de decolare la pol inferior și când am întrebat dacă este ceva grav, ea a răspuns ca mu este grav, ca se întâmpla adesea și de aceea trebuie sa fim prudenți.Mi-a prescris aspirin cardio, folate, arefam și crinone și mi-a zis sa ma ocup de analize și ca ne vedem luna viitoare.Iar eu cum sunt paranoia din cau- crampelor, ma înțeapă din când in când in partea stânga, estimez eu ca ar fi in zona ovarului și când obosesc începe sa ma doară și piciorul.Pe lângă crampe și oboseala nu pot spune ca ma confrunt cu alte probleme.De aceea ma tot întreb dacă ar fi ceva in neregula cu bebe, dacă doamne ferește sarcina s-ar fi oprit din evoluție as avea sângerări sau eu știu ce simptome?Crampele astea ma tot sperie.Vi s-a întâmplat? chiar spuneam mai sus ca m-a intepat in stanga de vreo 2 zile , astazi i-am zis dr si mi-a zis ca e un ligament si din cauza uterului care se mareste resimt mici dureri .. no spa si nu e nicio problema .. eu am fost astazi la control , totul e super bine , pe 15 ian fac morfo 1, mi-a zis dr ca pe 7-8 sa merg sa imi recolteze sange pt cativa hormoni , voi ati facut asa ceva ?
 |
|
| Oana la ultima ecografie care a fost abdominală pe la 10 săptămâni am văzut că doctorul a pus sonda jos de tot eu credeam că bebe este mai sus în zona buricului dar m-am înșelat.Și eu am burtica mare și abia mâine fac 12 săptămâni numai că eu nu l-am simțit pe bebe cred că oricum este devreme am citit că poți simți bebelușul începând cu săptămâna 14 de sarcină. |
|
| Mă bucur că totul este bine Andreea neacsu!Eu am făcut hormo |
|
| Scuze sa trimis jumătate de mesaj.Eu am făcut hormonii tiroidieni poate despre ei este vorba dacă nu i-ai făcut. |
|
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
| Gaby 41 wrote:Bună fetelor! Aveți mare grijă cu efortul, astăzi am cam făcut și eu treabă și parcă simt puțină presiune pe lateral la nivelul ovarelor.Lena dacă te doare burtica să iei Nos-pa pe mine ma ajutat pentru că nu sa mai contract uterul și așa sa oprit și sângerarea.Să ști că am citit pe forum din urmă și am văzut că au fost câteva graviduțe care au sângerat la început i-ar bebelușii au fost bine,ai să vezi că vei fi bine. Pt relaxarea uterului mi-a dat Dna dr Aleract (magneziu, B6 si inca ceva substanța ) si no Spa, 2/zi. Durerile care le simt sper sa fie de la creșterea sarcinii.
|
|
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
| Andreea_neacsu wrote:chiar spuneam mai sus ca m-a intepat in stanga de vreo 2 zile , astazi i-am zis dr si mi-a zis ca e un ligament si din cauza uterului care se mareste resimt mici dureri .. no spa si nu e nicio problema .. eu am fost astazi la control , totul e super bine , pe 15 ian fac morfo 1, mi-a zis dr ca pe 7-8 sa merg sa imi recolteze sange pt cativa hormoni , voi ati facut asa ceva ?  Ce fain si mare e😘😍! Ce fain, ma bucur ca totul e bine succes la morfo 1 🙏🏻! Totul va fi bine! 😘🤗 |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1217
| Gaby 41 wrote:Scuze sa trimis jumătate de mesaj.Eu am făcut hormonii tiroidieni poate despre ei este vorba dacă nu i-ai făcut. ii am facuti acum 2 saptamani , in analizele recomandate de el , nu am probl cu tiroida .. mi-a zis totusi sa repet lunar IGM pt Toxo .. mi-a scris el pe foaie acolo despre ce hormoni e vorba dar na 😂😂 scris de doctor eu zic ca nu e bi testul , ca parca trebuie luat in ziua cu morfologia sau ceva de genul , sa poata fi corelate rezultatele .. nu mai tin minte prea bine , oricum o sa sun la inceputul lunii dupa ce mers la clinica sa vad despre ce este vorba mai exact .. multumesc fetelor intr-adevar este totul foaaaarte bine |
|
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Bună Maria! Și eu simt uneori înțepături în zona ovarelor destul des și mai am și dureri de burta uneori. La începutul sarcinii simțeam foarte tare aceste înțepături, ba chiar de dinainte sa aflu ca sunt însărcinată. Eram foarte panicata, îmi imaginam ca e vreo sarcina extrauterina și de acolo durerile, dar nu a fost cazul. Sunt normale astfel de dureri în sarcina, mai ales la început, cum ziceau și fetele. Încearcă sa stai cât mai linistita și sigur se rezolva și decolarea aia. 🤗 |
|
| Bună fetelor! Wannabemom ce mai faci?Cum te simți?Ce face Gabriel? |
|

Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Anul acesta de Crăciun, Îți transmit al meu gând bun În bucuria care te-inconjoara Sa ai o sarcina ușoara! Sa ai mare grija de tine Ma rog sa îți fie bine! Sa-l nasti ușor,pe puișor Soțul să-ți fie de ajutor. Sa fiți mereu asa voioși Plini de viață, curajoși! Puii sa semene cu voi Cei din burtica și alți doi🥰 Crăciun fericit fetelor!❣🎄🙏 |
|
|