Gravidutele noastre dragi - 61
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreealee
Scris: Wednesday, December 22, 2021 3:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/22/2020
Oana.c wrote:

Sub nicio forma sa nu iei metoclopramid !!!!!! Mai ales in tr 1 !!!
Sunt la farmacie pastile de greata pt gravide si rau de masina.

Mie mi-au pus la spital in perfuzie Metoclopramid NuStiu
Andreealee
Scris: Wednesday, December 22, 2021 3:11 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Oana,Lena, Andreealee, Otilia, Maria ce mai faceți?

Multumesc de intrebare, sunt bine. Am inceput sa simt bebelina cum misca acum 5 zile, adica la 15 sapt si 5 zile, si au mai fost zile cand a miscat de atunci love, ieri dimineata chiar a miscat de mai multe ori :D
Mai merg saptamana viitoare la eco, abia astept. Voi ce faceti?
Gaby 41
Scris: Wednesday, December 22, 2021 3:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Ce frumos Andreealee că simți bebelina!!!!Eu vineri fac 12 săptămâni și pe lângă greață am și arsuri după ce mănânc.În rest obosită abia reușesc să mă ocup de toate și de toți.Era bine venit chiar și cel mai mic ajutor dar la noi nu prea există deși avem 4 bunicii în putere dar toți se fac că plouă.
Andreealee
Scris: Wednesday, December 22, 2021 5:52 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Ce frumos Andreealee că simți bebelina!!!!Eu vineri fac 12 săptămâni și pe lângă greață am și arsuri după ce mănânc.În rest obosită abia reușesc să mă ocup de toate și de toți.Era bine venit chiar și cel mai mic ajutor dar la noi nu prea există deși avem 4 bunicii în putere dar toți se fac că plouă.

Imi pare rau Gaby, dar ai incercat sa le ceri ajutorul? Ca poate nu isi dau seama ca ai nevoie, zic si eu ..
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, December 22, 2021 8:35 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Emetix , daca de ele este vorba iau cand fac drumuri lungi ca am rau de masina , dar nu e chiar 100% ok pt mine , tot imi e rau la un mom dat hohot nu voi lua pastile totusi asa din orice .. il voi intreba maine pe dr ca in cazurile extreme cum a fost aseara ce pot lua .. ce frumos Andreealee sa il simti pe bebe 😁 legat de greturi ma multumesc ca mai am putin pana in al doilea trimestru 😅 am 10 sapt , ce mai e o luna de stari de rau ? floare la ureche 😂 maine am control si am ceva emotii 😁 pana la 2 cand plec de acasa numai acolo imi va sta gandul 😂 si fetelor , va marturisesc ca am facut o prostie . m-am epilat acum vreo saptamana si ceva ca am zis ca am timp sa imi creasca parul pana in seara asta sa ma fac iarasi .. ce credeti , abia se cunoaste , foarte greu imi creste parul in perioada asta .. si mi-e groaza ca va trebui sa ma epilez iarasi si o sa ma irit naspa rau ...
edit* fetelor , de ce nu va faceti ticker ? e mai usor , asa nu mai intrebam mereu “cate saptamani ai?” Cheek Kiss
OtiliaC
Scris: Wednesday, December 22, 2021 9:27 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/22/2020
Andreea_neacsu wrote:
Emetix , daca de ele este vorba iau cand fac drumuri lungi ca am rau de masina , dar nu e chiar 100% ok pt mine , tot imi e rau la un mom dat hohot nu voi lua pastile totusi asa din orice .. il voi intreba maine pe dr ca in cazurile extreme cum a fost aseara ce pot lua .. ce frumos Andreealee sa il simti pe bebe 😁 legat de greturi ma multumesc ca mai am putin pana in al doilea trimestru 😅 am 10 sapt , ce mai e o luna de stari de rau ? floare la ureche 😂 maine am control si am ceva emotii 😁 pana la 2 cand plec de acasa numai acolo imi va sta gandul 😂 si fetelor , va marturisesc ca am facut o prostie . m-am epilat acum vreo saptamana si ceva ca am zis ca am timp sa imi creasca parul pana in seara asta sa ma fac iarasi .. ce credeti , abia se cunoaste , foarte greu imi creste parul in perioada asta .. si mi-e groaza ca va trebui sa ma epilez iarasi si o sa ma irit naspa rau ...
edit* fetelor , de ce nu va faceti ticker ? e mai usor , asa nu mai intrebam mereu “cate saptamani ai?” Cheek Kiss

Pff si eu am o problema cu epilatul, ma fac cu ceara si incepe sa creasca la 2 saptamani, o sa fie un cosmar acum sa merg la doctor in fiecare saptamana si sa fiu fresh, cred ca o sa renunt la ceara.. cat despre starile de rau, eu am incercat cu Emetix si nu a avut efect, in schimb luam cate o pastila de Navatac dimineata cum ma trezeam si de cele mai multe ori avea efect, pe la 14 sapt a inceput usor usor sa dispara greata.
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, December 22, 2021 9:54 PM
Nivel

OtiliaC wrote:

Pff si eu am o problema cu epilatul, ma fac cu ceara si incepe sa creasca la 2 saptamani, o sa fie un cosmar acum sa merg la doctor in fiecare saptamana si sa fiu fresh, cred ca o sa renunt la ceara.. cat despre starile de rau, eu am incercat cu Emetix si nu a avut efect, in schimb luam cate o pastila de Navatac dimineata cum ma trezeam si de cele mai multe ori avea efect, pe la 14 sapt a inceput usor usor sa dispara greata.

multumesc Otilia 🥰 nu e chiar rau dimineata, dimpotriva in unele dimineti nu am absolut nimic , mai rau e seara .. am observat ca atunci am cele mai mari probleme .. 😟 o sa vb maine cu doctorul sa vad ce spune , cum ar trebui sa fac sau daca sa iau sa nu ceva .. cum spuneam , ma consolez cu gandul ca va fi mai bine 😂😂 abia acum imi pot imagina ce inseamna o sarcina toxica , desi eu traiesc probabil 5% din ce traiesc fetele , totusi , imi dau seama cat sufera cele care nu pot bea nici apa ... totusi , ce imi e cel mai greu este ca mi-e tot timpul foame , nu reusesc sa scap de senzatia de foame deloc 😂 poate si pt ca mananc mai nimic 😅 si am observat ca mi-e foarte rau dupa ce beau apa .. chiar astazi am facut un experiment sa zic asa , am mancat covrigei ca stiam ca nu mi-e rau de la ei si am baut un pahar mare de apa si in 10 minute maxim mi-a fost rau de la stomac.. si am mai observat in alte seri treaba asta .. poate e doar coincidenta , poate nu
Madalina.d
Scris: Wednesday, December 22, 2021 10:44 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/9/2021
Andreea_neacsu wrote:

multumesc Otilia 🥰 nu e chiar rau dimineata, dimpotriva in unele dimineti nu am absolut nimic , mai rau e seara .. am observat ca atunci am cele mai mari probleme .. 😟 o sa vb maine cu doctorul sa vad ce spune , cum ar trebui sa fac sau daca sa iau sa nu ceva .. cum spuneam , ma consolez cu gandul ca va fi mai bine 😂😂 abia acum imi pot imagina ce inseamna o sarcina toxica , desi eu traiesc probabil 5% din ce traiesc fetele , totusi , imi dau seama cat sufera cele care nu pot bea nici apa ... totusi , ce imi e cel mai greu este ca mi-e tot timpul foame , nu reusesc sa scap de senzatia de foame deloc 😂 poate si pt ca mananc mai nimic 😅 si am observat ca mi-e foarte rau dupa ce beau apa .. chiar astazi am facut un experiment sa zic asa , am mancat covrigei ca stiam ca nu mi-e rau de la ei si am baut un pahar mare de apa si in 10 minute maxim mi-a fost rau de la stomac.. si am mai observat in alte seri treaba asta .. poate e doar coincidenta , poate nu

Andreea, și eu am mari probleme cu foamea, dar maaari. Uneori ma scoate din minți foamea asta. O sa încerc și eu treaba cu apa și iti zic dacă e și la mine la fel. La mine cel mai rau e dimineața, spre seara parca ma mai liniștesc, dar tot nu pot mânca mare lucru. Ca tot ziceai de sarcina toxica, la mine a fost asa prima sarcina, vomitam și dacă ma miscam și doar în perfuzii ma simțeam mai bine. Acum e mult mai bine, nici nu ar trebui sa ma plâng dacă ar fi sa compar, dar tot e nașpa sa iti fie rău, chiar dacă sunt grețuri mai ușoare sau mai nasoale. Hai ca mai avem puțin și scăpăm. 🤗
Lena_cnd
Scris: Wednesday, December 22, 2021 11:05 PM
Nivel

Inregistrat: 11/15/2021
Gaby, eu sunt bine, cel putin asa cred, sângerarea nu s a mai oprit, e destul de putina in schimb, am reușit psihic sa ma obișnuiesc cu ea, face parte din decor 😅, din fericire pentru mine e ca lucrez de acasa, dar e si un dezavantaj faptul ca stau tot in casa, cum fac cel mai mic efort obosesc maxim, ceea ce nu-mi place, am scapat de grețuri matinale, am tot sperat sa reapară, dar nimic, sunt anumite mirosuri care ma deranjeaza, de mancat pot manca aproape orice, pe partea asta sunt norocosa, dar in schimb am sângerarea care nu-mi da o stare de singuranta si liniste a si ma dor sanii, cu asta am ramas :), plus tensiune arterială scăzută, am avut si 8 cu 5 🙁, eu chiar nu am avut pb cu tensiunea niciodata
Astazi am avut ceva crampe in burtica, din cate am citit sunt normale, vreau sa nu mai gandesc negativ si sa ma bucur de perioada asta, mi am tot zis ca daca trec de 8 s o sa fie totul bine, asa m am setat in mintea mea, sarcina anterioară am aflat la 8s ca s a oprit din evoluție.
Dr mea mi a zis sa nu mai compar ce a fost cu ce e acuma, si are dreptate.
M am înregistrat si la medicul de familie, mi o dat trimitere la analize pentru primul Trim si surpriza surprizelor, mi-o facut reteta pentru arefam 😳, mi o picat fata cand am vazut, la cate iau pe zi se simte “reducerea”.
Maine merg sa mi fac analizele de urina si sange.
In 3 avem control, din pacate eu nu am ecografii delea faine ca si ale voastre ca nu imi mai face ecografie intravaginal doar abdominal si nu e la fel de conturat.
Poate acuma in 3 se vad mai bine.
mariaB02
Scris: Thursday, December 23, 2021 10:17 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/24/2021
Buna, fetelor!Nu am avut răbdare , mai ales acum cu sărbătorile și m-am apucat de curățenie, m-am ales cu o durere de spate și picior de toată frumusețe și am folosit și niște produse de curățenie care nu știu cât de sigure sunt in sarcina.Vouă vi s-a întâmplat sa va doară spatele și piciorul când depuneți efort sau ați folosit produse de curățenie in sarcina?Multumesc!
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, December 23, 2021 11:00 AM
Nivel

mariaB02 wrote:
Buna, fetelor!Nu am avut răbdare , mai ales acum cu sărbătorile și m-am apucat de curățenie, m-am ales cu o durere de spate și picior de toată frumusețe și am folosit și niște produse de curățenie care nu știu cât de sigure sunt in sarcina.Vouă vi s-a întâmplat sa va doară spatele și piciorul când depuneți efort sau ați folosit produse de curățenie in sarcina?Multumesc!

da , chiar acum am terminat curatenia pe langa ce am facut ieri si ma doare mijlocul si in partea stanga cam in zona ovarului (asa estimez eu) .. mijlocul ma doare moderat , dar intr-o parte ma inteapa din cand in cand .. nu cred ca is mari probleme .. iar legat de produsele de curatenie si eu am lucrat cu ele , am incercat sa inspir cat mai putin , am tinut geamurile deschise sa iasa cat mai repede mirosul si am luat-o treptat , fiecare camera aspirat sters praf , curat cu produse , apoi in baie la fel , apoi in buc la fel .. ca sa nu stau prea mult in mirosul acela chimic ..
Gaby 41
Scris: Thursday, December 23, 2021 2:59 PM
Nivel

Bună fetelor! Aveți mare grijă cu efortul, astăzi am cam făcut și eu treabă și parcă simt puțină presiune pe lateral la nivelul ovarelor.Lena dacă te doare burtica să iei Nos-pa pe mine ma ajutat pentru că nu sa mai contract uterul și așa sa oprit și sângerarea.Să ști că am citit pe forum din urmă și am văzut că au fost câteva graviduțe care au sângerat la început i-ar bebelușii au fost bine,ai să vezi că vei fi bine.
mariaB02
Scris: Thursday, December 23, 2021 3:13 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/24/2021
Va mai deranjez cu o intrebare fetelor.Eu sunt in săptămâna 7 și 5 zile și m-am speriat tare când aseară fără sa-mi dau seama mi-am aplicat pt durerea de picior o crema gel, numita eqva gel sau ceva de genul, vi s-a întâmplat sau ați auzit pe cineva care a folosit un unguent.Poate păți bebe ceva?Tinand cont ca sunt in primul trimestru și am și o mică zona de decolare?
Andreealee
Scris: Thursday, December 23, 2021 4:39 PM
Nivel

mariaB02 wrote:
Va mai deranjez cu o intrebare fetelor.Eu sunt in săptămâna 7 și 5 zile și m-am speriat tare când aseară fără sa-mi dau seama mi-am aplicat pt durerea de picior o crema gel, numita eqva gel sau ceva de genul, vi s-a întâmplat sau ați auzit pe cineva care a folosit un unguent.Poate păți bebe ceva?Tinand cont ca sunt in primul trimestru și am și o mică zona de decolare?

Daca ai folosit doar o data nu cred ca se intampla nimic, dar eu zic sa nu il mai folosesti pentru ca din ce am citit pe net despre acest eqva gel este pentru caini si cabaline, dar se foloseste si pentru uz uman.
Gaby 41
Scris: Thursday, December 23, 2021 5:27 PM
Nivel

Bună Maria!Stai liniștită dacă ai dat doar o dată.Eu cred că nu are ce să-ți facă rău.Iar legat de decolare de sac îți recomand să nu faci efort deloc.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.