Gravidutele noastre dragi - 61
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Gaby 41
Scris: Friday, December 24, 2021 1:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Alicia Crăciun Fericit! Sarcină ușoară și la termen și un bebe frumos și sănătos!
Gaby 41
Scris: Friday, December 24, 2021 1:36 PM
Nivel

Fetelor vă doresc tuturor Crăciun Fericit! Să de-a bunul Dumnezeu să aveți toate Bebeluși Frumoși și Sănătoși! Vă îmbrățișez pe Toate!!!!!!
Oana.c
Scris: Friday, December 24, 2021 7:08 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/28/2021
Andreea_neacsu wrote:

ii am facuti acum 2 saptamani , in analizele recomandate de el , nu am probl cu tiroida .. mi-a zis totusi sa repet lunar IGM pt Toxo .. mi-a scris el pe foaie acolo despre ce hormoni e vorba dar na 😂😂 scris de doctor
eu zic ca nu e bi testul , ca parca trebuie luat in ziua cu morfologia sau ceva de genul , sa poata fi corelate rezultatele .. nu mai tin minte prea bine , oricum o sa sun la inceputul lunii dupa ce mers la clinica sa vad despre ce este vorba mai exact ..
multumesc fetelor Angel intr-adevar este totul foaaaarte bine

Ba cred ca dsp asta este vb...despre bitest.
Mie mi s a recoltat pt bitest pe 11 noi iar morfo de tr 1 am avut pe 2 dec.
Atunci cu recoltarea mi s a facut si o eco in care a masurat anumiti parametri.
Calculul de risc a fost facut in ziua morfologiei.
Madalina.d
Scris: Friday, December 24, 2021 8:50 PM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2021
Crăciun fericit și linistit va doresc, fetelor! hearts
Andreea_neacsu
Scris: Friday, December 24, 2021 10:05 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Oana.c wrote:

Ba cred ca dsp asta este vb...despre bitest.
Mie mi s a recoltat pt bitest pe 11 noi iar morfo de tr 1 am avut pe 2 dec.
Atunci cu recoltarea mi s a facut si o eco in care a masurat anumiti parametri.
Calculul de risc a fost facut in ziua morfologiei.

este posibil 😁 voi merge sa recoltez oricum
fetelor , va doresc si eu sarbatori linistite alaturi de familiile voastre !!
iloveyou computerlove
Roxi90
Scris: Saturday, December 25, 2021 10:25 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/25/2021
Buna seara, viitoare mamici!Am urmarit forumul aspirantelor din umbra de ceva vreme, acum m-am hotarat si eu sa scriu la gravidute, caci este cazulCheek Kiss
Incerc sa scriu cat mai scurt:
Sunt deja mamica unui pitic mic, ultima menstruatie a fost pe 29.11, ziua maxim fertila pe 15 decembrie, din data de 12 ne-am apucat de treabachitara , apoi la 2-3 zile au inceput simptomele, si nu, nu au fost in capul meu, fiind la a doua sarcina, am stiut deja ce sa urmaresc.
Sa nu mai scriu ca s-au colorat marginile mameleoanelor deja…
Mi-am facut si eu ca disperataBig Surprise teste de sarcina in fiecare zi…cele de la Viola cu sensibilitate inca din a 8 a zi de la conceptie.Bineinteles negativ pana ieri dimineata cand mi-am mai facut unul si a iesit slab pozitiv ( insemnand dpo 9).Am plecat sa imi fac analiza Beta Hcg si mi-a iesit valoarea 11,2.Maine urmeaza sa dozez iar.
Sunt eu putin absurda ca este valoarea asa micuta?
Cand vorba aia nici 6-10 zile de la implantare nu au trecutBlushing
Va multumesc si Craciun Fericit!hearts
Andreealee
Scris: Saturday, December 25, 2021 10:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/22/2020
Roxi90 wrote:
Buna seara, viitoare mamici!Am urmarit forumul aspirantelor din umbra de ceva vreme, acum m-am hotarat si eu sa scriu la gravidute, caci este cazulCheek Kiss
Sunt deja mamica unui pitic mic, ultima menstruatie a fost pe 29.11, ziua maxim fertila pe 15 decembrie, din data de 12 ne-am apucat de treabachitara , apoi la 2-3 zile au inceput simptomele, si nu, nu au fost in capul meu, fiind la a doua sarcina, am stiut deja ce sa urmaresc.
Mi-am facut si eu ca disperataBig Surprise teste de sarcina in fiecare zi…cele de la Viola cu sensibilitate inca din a 8 a zi de la conceptie.Bineinteles negativ pana ieri dimineata cand mi-am mai facut unul si a iesit slab pozitiv ( insemnand dpo 9).Am plecat sa imi fac analiza Beta Hcg si mi-a iesit valoarea 11,2.Maine urmeaza sa dozez iar.

Buna Roxi. Eu in 10 dpo am avut 26 beta deci e posibil ca la tine in 9 dpo sa fie ok, ma mir ca ti-a iesit pe test ca la mine abia se vedea la 26. Bafta la beta 2 majoreta
Roxi90
Scris: Saturday, December 25, 2021 11:29 PM
Nivel

Multumesc Andreea pentru raspuns.Cheek Kiss
Si eu m-am mirat ca a iesit la testHilar Deci cred ca e ok si la mine.Am cautat pe alte forumuri cum au iesit alte valori… de m-a luat capu’, mai aveam un pic si ma apuca plansu’, asa ca mai bine am scris aiciBuddy1
Andreealee
Scris: Sunday, December 26, 2021 12:05 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2020
Roxi90 wrote:
Multumesc Andreea pentru raspuns.Cheek Kiss
Si eu m-am mirat ca a iesit la testHilar Deci cred ca e ok si la mine.Am cautat pe alte forumuri cum au iesit alte valori… de m-a luat capu’, mai aveam un pic si ma apuca plansu’, asa ca mai bine am scris aiciBuddy1

Hai ca mai ai putin de asteptat sa faci beta 2 si acolo o sa vezi daca a evoluat. Ai mai si testat sa vezi daca devine mai vizibila liniuta?
Roxi90
Scris: Sunday, December 26, 2021 12:38 AM
Nivel

Andreealee wrote:

Hai ca mai ai putin de asteptat sa faci beta 2 si acolo o sa vezi daca a evoluat. Ai mai si testat sa vezi daca devine mai vizibila liniuta?

Astazi nu.Acum mai am un test surechek, ma gandeam sa il fac maine, o sa se pozitiveze si acela.Este la indigo cu prima sarcinaras
Doar ca beta hcg am dozat prima oara la cateva zile de intarziere a cm.
Eroare nu este deloc, caci sunt si simptomele… care nu ma lasa de pe acumCray
Lena_cnd
Scris: Sunday, December 26, 2021 9:44 AM
Nivel

Inregistrat: 11/15/2021
Roxi90 wrote:

Astazi nu.Acum mai am un test surechek, ma gandeam sa il fac maine, o sa se pozitiveze si acela.Este la indigo cu prima sarcinaras
Doar ca beta hcg am dozat prima oara la cateva zile de intarziere a cm.
Eroare nu este deloc, caci sunt si simptomele… care nu ma lasa de pe acumCray

Salutare si felicitări!
Eu in paralel cu testele de sange mi-am facut in fiecare dimineata aproximativ la aceasi ora timp de 8 zile teste de sarcina, cumva sa ma conving ca totul e bine si o sa vezi ca in fiecare zi se vede liniuța tot mai pronunțată, asta arata beta tot creste, legat de faptul ca e 11, parerea mea este ca nu e de speriat, totul depinde cand s-a implantat :), daca s a implantat recent, beta e mic, sunt convinsa ca totul e bine 😍, si ni te poti alătura linistita :) .
Eu mi-am facut beta in ziua 26 a CM sau ziua 14 dupa concepție, dar eu am fost supusa tratamentului si am stiut exact ziua in care ovulez, am fost monitorizata pe tot ciclul menstrual,
Valoare la Beta a fost 602, dar sunt gemeni, totul se dublează.
O sa fie bine 🤗😘
Iulia13
Scris: Sunday, December 26, 2021 10:18 AM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Roxi90 wrote:

Buna, felicitări!! Eu in 11 dpo am avut valoarea 20,5. Deci eu zic că e ok valoarea ta pentru 9 dpo. Cel mai sigur te lămurește beta 2. Sărbători fericite in continuare!
Gaby 41
Scris: Sunday, December 26, 2021 12:49 PM
Nivel

Bună fetelor!Roxi eu cred că este bună valoare ta de la beta.Încearcă să folosești teste de 10 de la Livsane sau Dr.Max dacă mai testezi cel de la ShureCheck este de 25 și se va pozitiviza greu.
Roxi90
Scris: Sunday, December 26, 2021 2:05 PM
Nivel

Va multumesc fetelor, sunteti toate niste dragute!Cheek Kiss
Mi-am facut astazi testul sure check, a iesit pozitiv si acela, am plecat apoi sa imi fac beta la Synevo si era inchisuff
Maine dimineata o sa ma duc sa dozezBuddy1
Felicitari si voua pentru bebelusii din burtici si pentru cei nascutimajoreta
Cum sunteti? Cum va simtiti?🤗
AliciaAlicia
Scris: Sunday, December 26, 2021 6:38 PM
Nivel

Inregistrat: 9/26/2021
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.