|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1476
| Bună dimineața Alicia! Testul Panorama este un test mai complex decât bitestul sau triplu test este și mult mai scump.Tu cum te simți? |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/28/2021 Mesaje: 50
| Gaby 41 wrote:Bună dimineața Bibii!În a câtă zi Dpo ești?Eu am avut test Barza de 10 slab pozitiv în ziua 8 Dpo.Ce test ai făcut cu ce sensibilitate? Un test barza , dar sincer nu stiu ce sensibilitate . Sincer , nu stiu exact momentul ovulatiei , daca as pune la ciclu de 35 ieri ar fi fost 12-13. Azi e z35 si nimic, dar mi-e si frica sa mai fac teste..
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Andreea_neacsu wrote:o sa am o discutie cu medicul la care merg maine sa vedem el ce spune  aia ii, daca e nevoie iau si acidul folic ca nu e mare lucru , dar pe celelalte zic eu ca nu are rost sa le iau ca ma indop si fac doza prea mare de vitamine .. uite Alicia , dr la care am fost acum mi-a zis ca nu doar la nevoie no spa , neaparat de 3 ori pe zi .. dar pe mine nu ma doare burta .. Lena , ori dai o fuga repede la dr sa te linistesti , ori mai astepti putin .. asa mi-au zis si mie fetele , simptomele apar si dispar si sa nu ma sperii.. Andreealee , bine ca este totul bine.. dar acum ceva repaos ti-a dat , ori numai arefam si no spa ? Ba da si repaos, mi-au dat concediu pana miercuri. Eu oricum lucram de acasa si stateam in pat, nu faceam efort prea mare. |

Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Gaby 41 wrote:Bună dimineața Alicia! Testul Panorama este un test mai complex decât bitestul sau triplu test este și mult mai scump.Tu cum te simți? Bună dimineața!am citit ca testul Panorama se poate face după saptaman a 9 ,acum mai am o întrebare, morfologia fetala pentru primul trimestru se mai face dacă fac testul Panorama?eu sunt bine și bebe la fel ,mi.am schimbat vitaminele de la Elevit 1 la Femosun nu prea ma simțeam bine de la ele,durerea de sâni este insuportabila la mine,scurgerile maronii nu le mai am,grețuri nu am ,a început să se vadă foarte puțin burtica la mine ,bine,m.am și îngrășat , am visat serile trecute ca am născut un băiețel pe plaja singura și nu vroiam sa chem ambulanta sa nu ma despartă de el,mai visez camera copilului, momentul când îl voi avea ,numai vise ,cred ca și din cauza ca ma gândesc într-una, abia aștept sa vina momentul sa încep cumpărăturile și sa ii fac camera,este primul copil încercat și dorit de 5 ani, așteptarea asta de 9 luni e grea |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Neata. Morfologiile se fac intotdeauna! Panorama doar poate tine loc de dublu sau triplu test! |

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Am ajuns si eu la 38 de saptamani. Bebe se misca ft puternic... si iar sunt confuza daca am doar crampe sau incep contractiile. Stau mai mult intinsa in pat toata ziua... |
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 392
| wannabemom wrote:Am ajuns si eu la 38 de saptamani. Bebe se misca ft puternic... si iar sunt confuza daca am doar crampe sau incep contractiile. Stau mai mult intinsa in pat toata ziua... Asa sunt si eu , ieri bagam mana in foc ca am contractii insa erau cele false la mine bebe e in pozitie craniana de la 29 de saptamanai tot apasa pe col, dar degeaba trebuie sa asteptam , oricum vei sti cand va veni momentul mai ales ca la tine bebe e maricel din cate imi amintesc |

| Am vb cu asistenta doctoriței și nu face morfologia de primul trimestru, știți careva în Craiova care face va rog?vreau sa fac programare din timp |
Inregistrat: 11/14/2021 Mesaje: 16
| Buna!
Am primit de Mos Nicolae un "cadou" pe care nu-l doresc nimanui vreodata. Am fost azi la ecografie, iar embrionul nu mai avea activitate cardiaca. S-a oprit din evolutie la 6 saptamani si 3 zile. :((((((((((((((((((((
Ma retrag din aceasta casuta, mi-a parut bine sa va cunosc si va doresc numai bine! |
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 392
| AliciaAlicia wrote:Am vb cu asistenta doctoriței și nu face morfologia de primul trimestru, știți careva în Craiova care face va rog?vreau sa fac programare din timp Alicia normal ar fi trebuit sa-ti spuna ea unde sa mergi , poate colaboreaza cu cnv , dar poti merge pe bulevardul carol 1 la Sanocare, la Madonnamaria, la cabinetul Medicului berceanu parca se mai face sau direct la spitalul 1 ... sunt mai multe locuri in care poti face , eu oricum le-am facut cu plata pe toate mai suna o data asistenta si cere o recomandare daca nu colaboreaza cu nimeni ... alege o clinica au aparaturi bune |
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 729
| ema31 wrote:Buna!
Am primit de Mos Nicolae un "cadou" pe care nu-l doresc nimanui vreodata. Am fost azi la ecografie, iar embrionul nu mai avea activitate cardiaca. S-a oprit din evolutie la 6 saptamani si 3 zile. :((((((((((((((((((((
Ma retrag din aceasta casuta, mi-a parut bine sa va cunosc si va doresc numai bine! of Ema! mi se rupe sufletul imi pare tare rau .. din pacate si eu de ziua mea am primit “ cadou “ eliminarea sarcinii ... fii tare ... dar ai simtot ceva nelalocul lui de ai mers la control ? stiu ca nu te ajuta cu nimic mesajul meu , ca nu sterge durerea... te imbratisez ! |
|
Inregistrat: 11/14/2021 Mesaje: 16
| Andreea_neacsu wrote:of Ema! mi se rupe sufletul  imi pare tare rau .. din pacate si eu de ziua mea am primit “ cadou “ eliminarea sarcinii ... fii tare ... dar ai simtot ceva nelalocul lui de ai mers la control ? stiu ca nu te ajuta cu nimic mesajul meu , ca nu sterge durerea... te imbratisez !
Multumesc mult pentru sustinere, Andreea! Ma chemase dr la control ca sa vada cum evolueaza zona aia de decolare pe care o observase acum 2 saptamani. Practic, inimioara lui s-a oprit la cateva zile dupa ecografia trecuta. :(
Nu stiu, cumva parca aveam o presimtire, nu stiu sa explic de ce.
Oare are sens sa mai merg si la alt cabinet la ecografie? Exista posibilitatea sa fie gresit diagnosticul? Sau imi fac mai mult rau? Data trecuta chiar se vedea clar activitatea cardiaca, am vazut si eu embrionul cum pulseaza, iar acum... nimic. Trebuia sa am 8 saptamani si o zi, iar pe ecografie apare de 6 sapt si 3 zile. |
|
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
| freya1 wrote:Cate saptamani ai, Lena? Sa stii ca simptomele pot disparea si reaparea fara ca asta sa insemne ceva Am 6/7 saptamani.
|
|
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
| Gaby 41 wrote:Bună dimineața fetelor!Lena am avut și eu o teamă pe la 5 săptămâni legată de sarcină în sensul că sânii erau moi ca înainte de sarcină iar cu toate astea bebe era bine.Am zile când sânii sunt moi și azi mi se par moi dar cred că sunt fluctuații hormonale și din această cauză se întâmplă.Nu cred că tensiunea la nivelul sânilor și greața ar trebui să fie un indicator prea important eu zic să stai liniștită că totul este bine.
Multumesc Gaby, in 10 am programare la dr. nici nu stiu ce sa cred, de dimineata am avut ceva grețuri, dar poate mi le am indus eu, sper sa ai dreptate, sunt tare panicata, am anunțat si la serviciu, acuma lucrez de acasa pentru ca am avut ceva sângerare si mi s a recomandat sa stau in pat. Sper sa depășesc momentul asta cu bine.
|
|

| ema31 wrote:
Multumesc mult pentru sustinere, Andreea! Ma chemase dr la control ca sa vada cum evolueaza zona aia de decolare pe care o observase acum 2 saptamani. Practic, inimioara lui s-a oprit la cateva zile dupa ecografia trecuta. :(
Nu stiu, cumva parca aveam o presimtire, nu stiu sa explic de ce.
Oare are sens sa mai merg si la alt cabinet la ecografie? Exista posibilitatea sa fie gresit diagnosticul? Sau imi fac mai mult rau? Data trecuta chiar se vedea clar activitatea cardiaca, am vazut si eu embrionul cum pulseaza, iar acum... nimic. Trebuia sa am 8 saptamani si o zi, iar pe ecografie apare de 6 sapt si 3 zile.
Îmi pare foarte rău mie la prima sarcina când mi.a spus doctorul ca e oprit din evolutie nu credeam asa ca am fost sa repet beta-hCG pentru a fi sigura și da era in scădere deci era oprita. |
|
|