Gravidutele noastre dragi - 61
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ema31
Scris: Tuesday, November 23, 2021 10:07 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/14/2021
Gaby 41 wrote:
Ema cum te simți?

Buna, Gaby! Multumesc pentru mesaj. Sunt in general bine, dar tot mai am crampe din cand in cand. Incerc sa ma gandesc ca nu e de speriat daca nu sunt deloc sangerari. Ieri a fost prima zi cu Arefam, probabil mai dureaza pana isi face efectul.
In rest, mor de somn incontinuu, ma dor sanii si ma trezesc cel putin o data pe noapte sa merg la toaleta, ceea ce nu mi se intampla inainte de sarcina. Din fericire, greturi inca nu prea am.

Tu cum esti?

Alicia, ce dragut ar fi sa fie gemeni! Love

Andreea, ce beta frumos, felicitari!
Gaby 41
Scris: Wednesday, November 24, 2021 9:05 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Bună dimineața fetelor! Alicia poate sunt doi! Să ști că nici eu nu am avut grețuri la primul copil deci nu este o regulă și eu zic să te bucuri că nu le ai pentru că eu nu știu ce să mai fac acum îmi este greață de la orice și îmi este tare greu.Andreea poți pune Arefam eu am pus la ultimul control și a fost ok.Ema crampe mai am și eu și când mă supără mai rău i-au Nos-pa și se potolesc.Sincer abia aștept să fac 12 săptămâni cred că abia atunci mă voi liniști.Mie încă îmi este frică de fiecare dată când merg la baie să nu cumva să m-ai văd vreo scurgere deși nu am mai avut nimic de 10 zile tot îmi este teamă.
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, November 24, 2021 12:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
cred ca o sa pun , pana la urma , sa ii explic doamnei dr in caz de i se pare ceva ciudat ca e de la arefam uff ca nu mi-a zis sa iau , a zis ca nu e nevoie , dar eu iau preventiv.. la mine nu merg pe prea multe chestii aici .. am mai obs si de la alte prietene , e de ajuns sa iei acid folic si atat
Lyli
Scris: Wednesday, November 24, 2021 1:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
Fetelor eu azi merg la control am niste emotiii... sper sa ma programeze si bebele sa fie ok ... revin cu vesti !!!
wannabemom
Scris: Wednesday, November 24, 2021 1:39 PM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
Lyli wrote:
Fetelor eu azi merg la control am niste emotiii... sper sa ma programeze si bebele sa fie ok ... revin cu vesti !!!

O sa fie bine, Lyli!! majoreta majoreta majoreta
Gaby 41
Scris: Wednesday, November 24, 2021 1:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Te așteptăm cu vești Lyli!!!!
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, November 24, 2021 2:14 PM
Nivel

Lyli wrote:

asteptam vestile bune dance
Andreealee
Scris: Wednesday, November 24, 2021 3:23 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2020
Buna fetelor. Am fost si eu la morfologie 1. Doctora la care am mers era tare scurta la vorba, este totul bine la masuratori..nu mi-a spus ce este, nici nu am apucat sa intreb ca eu eram concentrata pe ce ii dicta asistentei, mie nu prea mi se adresa sa imi dea vreo informatie si apoi a terminat si n-am apucat sa mai intreb..abia am scos 2 vorbe de la ea ca e totul bine.
NicoletaB
Scris: Wednesday, November 24, 2021 3:27 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/15/2021
Salutare!

Am 34 de ani si sunt insarcinata in 12 saptamani. Dna ginecolog se tot mira ca nu am greturi sau sensibilitate la mirosuri si asta m-a pus pe ganduri, chiar mi-a zis ceva de genul : "pentru o sarcina care de dezvolta normal TREBUIE sa fie si greturi". Ecografia a iesit bine dar tot parca m-a bagat in sperieti. Cray
Andreealee
Scris: Wednesday, November 24, 2021 3:37 PM
Nivel

NicoletaB wrote:
Salutare!

Am 34 de ani si sunt insarcinata in 12 saptamani. Dna ginecolog se tot mira ca nu am greturi sau sensibilitate la mirosuri si asta m-a pus pe ganduri, chiar mi-a zis ceva de genul : "pentru o sarcina care de dezvolta normal TREBUIE sa fie si greturi". Ecografia a iesit bine dar tot parca m-a bagat in sperieti. Cray

Esti doar norocoasa, daca totul este normal la ecografie nu vad de ce ar fi o problema lipsa greturilor. Am avut o colega la munca la fel de norocoasa si nu a avut nicio problema in sarcina.
Oana.c
Scris: Wednesday, November 24, 2021 4:08 PM
Nivel

Inregistrat: 6/28/2021
Andreealee wrote:
Buna fetelor. Am fost si eu la morfologie 1. Doctora la care am mers era tare scurta la vorba, este totul bine la masuratori..nu mi-a spus ce este, nici nu am apucat sa intreb ca eu eram concentrata pe ce ii dicta asistentei, mie nu prea mi se adresa sa imi dea vreo informatie si apoi a terminat si n-am apucat sa mai intreb..abia am scos 2 vorbe de la ea ca e totul bine.

Cat a durat morfologia? Poate a facut doar o parte, maine recoltezi pt bi test si apoi cand este gata te va chema pt interpretare si sa te vada din nou la eco si poate atunci afli mai multe.
Lyli
Scris: Wednesday, November 24, 2021 4:08 PM
Nivel

Inregistrat: 3/18/2021
Gata fetele am revenit , bebe este bine sta cu caputul fix in colul meu care este inca inchis dar sters , a mai prins forme are 3100 g cu aproximatie 50 de cm este in grafice , mi-a dat sa fac pe 2 si pe 3 decembrie niste injectii cu dexametazona acasa iar pe 5 de dim voi merge la spital , a zis ca in functie de cum e bebe atunci vom vedea cand nastem in ziua aia sau urmatoarele ... deci emotii maxime Hilar
Oana.c
Scris: Wednesday, November 24, 2021 4:09 PM
Nivel

Inregistrat: 6/28/2021
NicoletaB wrote:
Salutare!

Buna ! Multe femei nu au niciun simptom rau...greturi sau altele, deci stai relaxata !
Andreealee
Scris: Wednesday, November 24, 2021 4:13 PM
Nivel

Oana.c wrote:

Cat a durat morfologia? Poate a facut doar o parte, maine recoltezi pt bi test si apoi cand este gata te va chema pt interpretare si sa te vada din nou la eco si poate atunci afli mai multe.

Mi-a zis sa revin in ianuarie pe 22, asa credeam si eu ca face a doua parte atunci dar am citit pe fisa ca ma cheama atunci pentru morfo 2 si triplu test
Nu a durat mult, cam 10 minute. I-a dictat asistentei niste masuratori, dar dupa pe foaie erau mai multe detalii scrise de membre, coloana normale, de care nu i-a spus nimic..am inteles ca daca nu a zis nimic inseamna ca e totul in regula si deja au pe formular detaliile astea si modifica doar daca e problema. Mi se pare foarte aiurea sa nu spui omului doua vorbe acolo ca am asteptat cu atata nerabdare sa aflu si eu mai multe.
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, November 24, 2021 4:48 PM
Nivel

si eu cunosc pe cineva care nu a avut absolut deloc greturi , nici macar o zi , la niciun miros la nicio mancare , nimic . bebe e sanatos , mai are o saptamana si naste coeur
Lyli wow dejaa , cred ca ai emotii cu carul newclap natural nasti, nu ?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.