|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 905
| Fetelor am primit rezultatul pt bitest. Morfologia o am pe 2 dec. Ce inteleg eu de aici? Poate a mai facut cineva la laboratorul acesta si are o idee. Oana.c attached the following image(s):

|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 392
| Oana.c wrote:Fetelor am primit rezultatul pt bitest. Morfologia o am pe 2 dec. Ce inteleg eu de aici? Poate a mai facut cineva la laboratorul acesta si are o idee. Oana asta e rezultatul la sange , trebuie sa primesti interpretarea testului , eu a trebuit sa merg la medlife sa mi-o printeze, pe mail mi-a venit la fel doar rezultatul la sange , interpretarea conteaza o sa fie niste grafice pe care scrie anumite valori iar sub ele riscul calculat scazut sau crescut pentru fiecare |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/14/2021 Mesaje: 16
| Buna, fetelor!
Azi pot sa spun ca ma simt si eu cu adevarat graviduta si ma regasesc in casuta aceasta. Am fost si eu la ecografie si am vazut sacul gestational, iar bebe are 2.9 mm si are activitate cardiaca.
Medicul a observat totusi ca am si o decolare de sac gestational, dar a spus ca e pe o suprafata mica si sa nu ma ingrijorez. N-am avut sangerari pana acum, doar usoare crampe uneori. Incep de azi sa administrez Arefam, sper sa fie ok. Gaby, stiu si ca si tu ai avut problema asta, la tine cum a fost? Cum te mai simti?
Felicitari Andreea_neacsu pentru sarcina!
|

| Lyli wrote: Oana asta e rezultatul la sange , trebuie sa primesti interpretarea testului , eu a trebuit sa merg la medlife sa mi-o printeze, pe mail mi-a venit la fel doar rezultatul la sange , interpretarea conteaza o sa fie niste grafice pe care scrie anumite valori iar sub ele riscul calculat scazut sau crescut pentru fiecare
Multumesc Lyli. Pare acea interpretare o face dupa ce face si morfologia? |
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 729
| ema31 wrote:Buna, fetelor! Azi pot sa spun ca ma simt si eu cu adevarat graviduta si ma regasesc in casuta aceasta. Am fost si eu la ecografie si am vazut sacul gestational, iar bebe are 2.9 mm si are activitate cardiaca. Medicul a observat totusi ca am si o decolare de sac gestational, dar a spus ca e pe o suprafata mica si sa nu ma ingrijorez. N-am avut sangerari pana acum, doar usoare crampe uneori. Incep de azi sa administrez Arefam, sper sa fie ok. Gaby, stiu si ca si tu ai avut problema asta, la tine cum a fost? Cum te mai simti? Felicitari Andreea_neacsu pentru sarcina!
Multumesc , Ema Felicitari si tie !!! abia astept sa vina ziua de vineri sa il vad si eu pe bebe cate saptamani ai Ema ? |
| Andreea_neacsu wrote:Multumesc , Ema Felicitari si tie !!! abia astept sa vina ziua de vineri sa il vad si eu pe bebe cate saptamani ai Ema ?
Multumesc! Am 6 saptamani si o zi, cred ca suntem destul de apropiate. Te inteleg perfect, asa eram si eu, super nerabdatoare. Toata saptamana trecuta am visat numai ca sunt la ecografie. :))
O sa fie totul bine, o sa vezi. A sosit rezultatul la primul beta?
|

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Fetelor ca sa stim cu toate cat de avansate sunteti in sarcina, faceti-va tickere (cum il am eu pe al meu de la semnatura) ca mai uit...Stiu doar ca Lyli e cel mai aproape de mine... apoi in spate e Otilia si apoi cred ca e Oana.c - dar poate incurc eu Lyli nici tickerul tau nu e inca vizibil, e un link doar... |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1476
| Bună Ema.Și eu am avut o decolare mică de sac gestațional doar că eu am avut scurgeri roz și am primit tratament cu Duphaston 1cp la 8 ore, Nos-pa de 80 mg la 8 ore și Arefam ovule 1 dimineața unul seara.La 5 zile după ce am fost la urgență stăteam în pat și am simțit ceva m-am dus la baie și am avut o mică sângerare diferită de prima care fusese doar roz,atunci m-am speriat.Toate astea le-am pățit la 5 săptămâni și 5 zile de sarcină.Am fost la control apoi la 6 săptămâni și 5 zile și mi-a spus doctorul că nu mai am nimic probabil că săculețul lui bebe sa prins la loc.Ce te sfătuiesc este să stai foarte mult în pat,să nu mai ridici nimic, fără efort cel puțin 10 zile. |
| Acum am 7 săptămâni și 3 zile și sper să fie totul bine de acum încolo.Ce tratament ți-a dat doctorul pentru decolare?Nu ți-a dat și Nos-pa?Eu l-am luat pentru a opri contracțiile uterului care cică ar fi una din cauze.Au trecut 12 zile de atunci însă în fiecare zi îmi este teamă când merg la baie sper să nu mai văd sânge. |
| Ema poate ne pui o poză cu bebe de la eco dacă ai! Felicitări și îți doresc o sarcină ușoară! |

| wannabemom wrote:Fetelor ca sa stim cu toate cat de avansate sunteti in sarcina, faceti-va tickere (cum il am eu pe al meu de la semnatura) ca mai uit...Stiu doar ca Lyli e cel mai aproape de mine... apoi in spate e Otilia si apoi cred ca e Oana.c - dar poate incurc eu Lyli nici tickerul tau nu e inca vizibil, e un link doar... Ajuta ne , cum se face tickerul? |
| wannabemom wrote:Fetelor ca sa stim cu toate cat de avansate sunteti in sarcina, faceti-va tickere (cum il am eu pe al meu de la semnatura) ca mai uit...Stiu doar ca Lyli e cel mai aproape de mine... apoi in spate e Otilia si apoi cred ca e Oana.c - dar poate incurc eu Lyli nici tickerul tau nu e inca vizibil, e un link doar...
Buna! Eu sunt noua pe aici. Daca nu te superi, imi spui si mie cum se face acest ticker, te rog? Multumesc mult!
|
| Gaby 41 wrote:Ema poate ne pui o poză cu bebe de la eco dacă ai! Felicitări și îți doresc o sarcină ușoară!
Multumesc mult! La fel si tie, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Ma bucur ca esti bine acum si iti multumesc pentru toate informatiile. Sunt surprinsa ca la mine n-a fost niciun pic de sangerare, dar poate urmeaza sau poate se resoarbe ce e acolo, Doamne-ajuta. Iau si No-spa, da. Luam dinainte, ca mai simteam crampe usoare, dar n-a fost ceva de speriat. Acum am inceput si cu Arefam si stau in repaus, nu mai fac nimic nici prin casa. Noroc ca lucrez de acasa si pot sa stau in pat.
Atasez si poza cu ecografia: https://ibb.co/6XGsb0f |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1561
| Pentru ticker,fetele care nu aveți și vreți,dati click pe orice alt ticker al oricui și de acolo va completați cu datele voastre și vi-l personalizați pe al vostru iar apoi la sfârșit trebuie sa copiati unul din linkurile rezultate in urma a ceea ce ați selectat (nu mai știu exact câre e cel pt forum,încercați mai multe formate pana apare cum trebuie in semnătura ) și apoi paste in semnătura ☺️ Sper ca am explicat cum trebuie 😊
De când nu am mai văzut căsuța gravidutelor așa animata Începe sa îmi fie dor de ea |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 729
| ema31 wrote:
Multumesc! Am 6 saptamani si o zi, cred ca suntem destul de apropiate. Te inteleg perfect, asa eram si eu, super nerabdatoare. Toata saptamana trecuta am visat numai ca sunt la ecografie. :))
O sa fie totul bine, o sa vezi. A sosit rezultatul la primul beta?
nuuu, tocmai miercuri vine .. lucreaza greu cei de la clinica unde am mers eu .. intr-adevar, suntem apropiate , eu am 5 s si 5 zile sper cand merg (o sa am 6 s si 2 z ) sa se vada embrionul bine si sa se auda inimioara . legat de ticker , promit sa fac , dupa primul control |
|
|