|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 963
| Ale nastere usoara! Sa auzim vesti minunate |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| Alec nastere usoara si asteptam vesti , Andreea parca si tu trebuia sa mergi azi , asteptam vesti , nastere cat mai usoara ! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Pe vineri a ramas la mine. Revin cu vesti dupa! Sarcini usoare fetelor, va imbratisez! |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/11/2021 Mesaje: 60
| Nastere usoara si recuperare usoara Andreea si AleC ❤️ |
| ANDREEA2929A wrote:Pe vineri a ramas la mine. Revin cu vesti dupa! Sarcini usoare fetelor, va imbratisez!
Andreea naștere ușoară! te așteaptă cel mai frumos moment |

| EllaMaria wrote:Andreea  naștere ușoară!  te așteaptă cel mai frumos moment Multumesc frumos, Doamne ajuta! |
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Nastere ușoară ,fetelor!!!!! Asteptam vesti! |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Fetelor, eu am nascut dimineata, suntem bine amandoua, va povestesc zilele urmatoare intreaga aventura. Andreea, nastere usoara! |
|

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| AleC wrote:Fetelor, eu am nascut dimineata, suntem bine amandoua, va povestesc zilele urmatoare intreaga aventura. Andreea, nastere usoara!
Felicitari!!! Multa sanatate bebelinei si sa ai parte de o recuperare usoara! |
|
| AleC wrote:Fetelor, eu am nascut dimineata, suntem bine amandoua, va povestesc zilele urmatoare intreaga aventura. Andreea, nastere usoara!
Felicitări! asteptam povestea voastra! |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Felicitari,AleC! Bun venit micuței și recuperare ușoară tie!!! |
|

| AleC wrote:Fetelor, eu am nascut dimineata, suntem bine amandoua, va povestesc zilele urmatoare intreaga aventura. Andreea, nastere usoara! Felicitari!!!! Recuperare usoara! Da sper sa mai rezist si ziua de maine acasa, s au intensificat contractiile. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| Alec felicitari !! Abea astept sa ne povestesti !! Andreea mult curaj si nastere usoara |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
Felicitariiii!!! sa fiti sanatoase si sa creasca mare!! |
|
| ANDREEA2929A wrote: Felicitari!!!! Recuperare usoara! Da sper sa mai rezist si ziua de maine acasa, s au intensificat contractiile.
Andreea naștere ușoară! Poate se gândește să vină mai devreme! |
|
|