Gravidutele noastre dragi - 61
Subiectul anterior · Subiectul urmator
OtiliaC
Scris: Friday, September 3, 2021 8:57 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/22/2020
wannabemom wrote:
Otilia, ce mai faci?
In cate saptamani esti acum? Ai avut deja Morfo1? Ai aflat daca e fetita?

Cheek Kiss

Multumeac de intrebare, sunt bine, am deja 19 saptamani, au trecut si greturile. Am aflat ca e 100% fetita, deja misca si e super activa. Astept pe 16 septembrie morfo 2.
wannabemom
Scris: Friday, September 3, 2021 11:27 AM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
OtiliaC wrote:

Multumeac de intrebare, sunt bine, am deja 19 saptamani, au trecut si greturile. Am aflat ca e 100% fetita, deja misca si e super activa. Astept pe 16 septembrie morfo 2.

Felicitari! Ma bucur de vestile bune!
Wow...deja o simti cum misca? Ce repede trece timpul SimplyLove
Magda 77
Scris: Friday, September 3, 2021 2:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/12/2020
Felicitări mămici de nou născuți, bine ați venit pe lume îngeri frumoși, sa va dea Dumnezeu sănătate și tot binele din lume la un loc !!!! Curaj celor care urmează sa nască și recuperare usoara!!Sunt programata și eu pe 21 luna aceasta ,avem 36 de saptamani și 3kg600 , pana pe 21 îl fac de 4300, simt ca plesnesc fetelor... am burta fff mare iar el nu da niciun semn ca ar vrea mai devreme.. ii este bine acolo ... coeur
Andreeax
Scris: Friday, September 3, 2021 3:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2020
Magda 77 wrote:
Felicitări mămici de nou născuți, bine ați venit pe lume îngeri frumoși, sa va dea Dumnezeu sănătate și tot binele din lume la un loc !!!! Curaj celor care urmează sa nască și recuperare usoara!!Sunt programata și eu pe 21 luna aceasta ,avem 36 de saptamani și 3kg600 , pana pe 21 îl fac de 4300, simt ca plesnesc fetelor... am burta fff mare iar el nu da niciun semn ca ar vrea mai devreme.. ii este bine acolo ... coeur

Vai,Magda,ce a trecut timpul! Ma bucur ca sunteți bine . Abia aștept da ne povestești întâlnirea magica! coeur

Ce mari ați crescut și voi Otilia!!! coeur DistanceKiss
Lyli
Scris: Friday, September 3, 2021 5:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
Hey fetele !!! Am fost si noi la control azi bebe este bine era foarte activ, mie in schimb mi sa recomandat iarasi odihna , arefam si magneziu colul era ok inchis doar ca imi dau batai de cap contractiile si sa nu riscam sa se deschida colul mi sa recomandat iarasi arefam , in rest suntem bine avem in jur de 850 de grame , masuratorile in parametri , pozitia e problema poate de aici si contractiile bebe este cam jos ... mai greut am prins o poza tinea o manuta la ochi
ANDREEA2929A
Scris: Friday, September 3, 2021 6:19 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Magda 77 wrote:

Asa ma simt si eu, insa stiu ca sapt viitoare scap. 3200 aveam si noi, dar cred ca a mai luat! Multa bafta! Acus e 21majoreta
ANDREEA2929A
Scris: Friday, September 3, 2021 6:22 PM
Nivel

Lyli wrote:
Hey fetele !!! Am fost si noi la control azi bebe este bine era foarte activ, mie in schimb mi sa recomandat iarasi odihna , arefam si magneziu colul era ok inchis doar ca imi dau batai de cap contractiile si sa nu riscam sa se deschida colul mi sa recomandat iarasi arefam , in rest suntem bine avem in jur de 850 de grame , masuratorile in parametri , pozitia e problema poate de aici si contractiile bebe este cam jos ... mai greut am prins o poza tinea o manuta la ochi

Eu pentru asta si pt riscul de ruptura uterina am stat la pat, puscarie am facut 🙈 . O sa fie bine, trebuie sa stai cuminte.Buddy1
Lyli
Scris: Friday, September 3, 2021 7:35 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Eu pentru asta si pt riscul de ruptura uterina am stat la pat, puscarie am facut 🙈 . O sa fie bine, trebuie sa stai cuminte.Buddy1
la pat nu mi-a zis sa stau dar sa ma odihnesc cat pot de mult , oricum simtem nevoia de mult Netflix cateva zile Clap sper ca va fie totul ok , de nastere prematura mi-e cel mai frica ,la noi in romania imi spunea medicul in afara de Bucuresti , rata cea mai promitatoare e de la 30 de saptamani in sus , la mine in oras cu neonatologii e greu tare, il tot rog pe bebe sa stea acolo lin si daca se poate sa se suceasca cu capul in sus pana prin noiembrie Hands
ANDREEA2929A
Scris: Friday, September 3, 2021 8:22 PM
Nivel

Lyli wrote:
la pat nu mi-a zis sa stau dar sa ma odihnesc cat pot de mult , oricum simtem nevoia de mult Netflix cateva zile Clap sper ca va fie totul ok , de nastere prematura mi-e cel mai frica ,la noi in romania imi spunea medicul in afara de Bucuresti , rata cea mai promitatoare e de la 30 de saptamani in sus , la mine in oras cu neonatologii e greu tare, il tot rog pe bebe sa stea acolo lin si daca se poate sa se suceasca cu capul in sus pana prin noiembrie Hands

O sa stea Lyli, nu ti fa griji, totul o sa fie bine!
Lyli
Scris: Friday, September 3, 2021 10:32 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

O sa stea Lyli, nu ti fa griji, totul o sa fie bine!
sper sa fie ok , Andreea am vazut acum la tine in semnatura , iei arefam si acum ? Eu eram putin sceptica pt ca pe prospect scria ca se ia doar in primul trimestru , eu am mai luat pana pe la 14 saptamani. Am incredere in doctorul meu dar de ce scrie asa pe prospect ?
ANDREEA2929A
Scris: Friday, September 3, 2021 11:04 PM
Nivel

Lyli wrote:
sper sa fie ok , Andreea am vazut acum la tine in semnatura , iei arefam si acum ? Eu eram putin sceptica pt ca pe prospect scria ca se ia doar in primul trimestru , eu am mai luat pana pe la 14 saptamani. Am incredere in doctorul meu dar de ce scrie asa pe prospect ?

Scrie am vazut si eu, la mine a fost crinone până la 17s apoi arefam până la 36s, am oprit nu mai iau și n am mai actualizat semnatura.
Este o vorba: prospectul e pt avocatii firmelor de medicamente 🙈😂
Lyli
Scris: Saturday, September 4, 2021 12:47 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Scrie am vazut si eu, la mine a fost crinone până la 17s apoi arefam până la 36s, am oprit nu mai iau și n am mai actualizat semnatura.
Este o vorba: prospectul e pt avocatii firmelor de medicamente 🙈😂

hohot
ANDREEA2929A
Scris: Sunday, September 5, 2021 9:06 AM
Nivel

AleC majoreta majoreta majoreta majoreta curaj, nastere usoara si sanatate multa! Ne auzim cu vesti!
AleC
Scris: Sunday, September 5, 2021 5:53 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
ANDREEA2929A wrote:
AleC majoreta majoreta majoreta majoreta curaj, nastere usoara si sanatate multa! Ne auzim cu vesti!

Iti multumesc mult!Cheek Kiss Am niste emotii.. Si eu astept sa scrii maine ce ati decis referitor la data.
BBEma
Scris: Sunday, September 5, 2021 8:40 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2020
AleC wrote:

Iti multumesc mult!Cheek Kiss Am niste emotii.. Si eu astept sa scrii maine ce ati decis referitor la data.

Nastere usoara AleC !!! Pupici :*
Si de la tine astept vesti Andreea , va tot urmăresc din umbra . Va imbratisez !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.