|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| wannabemom wrote:Otilia, ce mai faci? In cate saptamani esti acum? Ai avut deja Morfo1? Ai aflat daca e fetita? Multumeac de intrebare, sunt bine, am deja 19 saptamani, au trecut si greturile. Am aflat ca e 100% fetita, deja misca si e super activa. Astept pe 16 septembrie morfo 2. |

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| OtiliaC wrote: Multumeac de intrebare, sunt bine, am deja 19 saptamani, au trecut si greturile. Am aflat ca e 100% fetita, deja misca si e super activa. Astept pe 16 septembrie morfo 2.
Felicitari! Ma bucur de vestile bune! Wow...deja o simti cum misca? Ce repede trece timpul |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/12/2020 Mesaje: 121
| Felicitări mămici de nou născuți, bine ați venit pe lume îngeri frumoși, sa va dea Dumnezeu sănătate și tot binele din lume la un loc !!!! Curaj celor care urmează sa nască și recuperare usoara!!Sunt programata și eu pe 21 luna aceasta ,avem 36 de saptamani și 3kg600 , pana pe 21 îl fac de 4300, simt ca plesnesc fetelor... am burta fff mare iar el nu da niciun semn ca ar vrea mai devreme.. ii este bine acolo ... |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Magda 77 wrote:Felicitări mămici de nou născuți, bine ați venit pe lume îngeri frumoși, sa va dea Dumnezeu sănătate și tot binele din lume la un loc !!!! Curaj celor care urmează sa nască și recuperare usoara!!Sunt programata și eu pe 21 luna aceasta ,avem 36 de saptamani și 3kg600 , pana pe 21 îl fac de 4300, simt ca plesnesc fetelor... am burta fff mare iar el nu da niciun semn ca ar vrea mai devreme.. ii este bine acolo ...
Vai,Magda,ce a trecut timpul! Ma bucur ca sunteți bine . Abia aștept da ne povestești întâlnirea magica!
Ce mari ați crescut și voi Otilia!!! |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| Hey fetele !!! Am fost si noi la control azi bebe este bine era foarte activ, mie in schimb mi sa recomandat iarasi odihna , arefam si magneziu colul era ok inchis doar ca imi dau batai de cap contractiile si sa nu riscam sa se deschida colul mi sa recomandat iarasi arefam , in rest suntem bine avem in jur de 850 de grame , masuratorile in parametri , pozitia e problema poate de aici si contractiile bebe este cam jos ... mai greut am prins o poza tinea o manuta la ochi |

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Magda 77 wrote:Felicitări mămici de nou născuți, bine ați venit pe lume îngeri frumoși, sa va dea Dumnezeu sănătate și tot binele din lume la un loc !!!! Curaj celor care urmează sa nască și recuperare usoara!!Sunt programata și eu pe 21 luna aceasta ,avem 36 de saptamani și 3kg600 , pana pe 21 îl fac de 4300, simt ca plesnesc fetelor... am burta fff mare iar el nu da niciun semn ca ar vrea mai devreme.. ii este bine acolo ... Asa ma simt si eu, insa stiu ca sapt viitoare scap. 3200 aveam si noi, dar cred ca a mai luat! Multa bafta! Acus e 21 |

| Lyli wrote:Hey fetele !!! Am fost si noi la control azi bebe este bine era foarte activ, mie in schimb mi sa recomandat iarasi odihna , arefam si magneziu colul era ok inchis doar ca imi dau batai de cap contractiile si sa nu riscam sa se deschida colul mi sa recomandat iarasi arefam , in rest suntem bine avem in jur de 850 de grame , masuratorile in parametri , pozitia e problema poate de aici si contractiile bebe este cam jos ... mai greut am prins o poza tinea o manuta la ochi Eu pentru asta si pt riscul de ruptura uterina am stat la pat, puscarie am facut 🙈 . O sa fie bine, trebuie sa stai cuminte. |
| ANDREEA2929A wrote:Eu pentru asta si pt riscul de ruptura uterina am stat la pat, puscarie am facut 🙈 . O sa fie bine, trebuie sa stai cuminte. la pat nu mi-a zis sa stau dar sa ma odihnesc cat pot de mult , oricum simtem nevoia de mult Netflix cateva zile sper ca va fie totul ok , de nastere prematura mi-e cel mai frica ,la noi in romania imi spunea medicul in afara de Bucuresti , rata cea mai promitatoare e de la 30 de saptamani in sus , la mine in oras cu neonatologii e greu tare, il tot rog pe bebe sa stea acolo lin si daca se poate sa se suceasca cu capul in sus pana prin noiembrie |

| Lyli wrote: la pat nu mi-a zis sa stau dar sa ma odihnesc cat pot de mult , oricum simtem nevoia de mult Netflix cateva zile  sper ca va fie totul ok , de nastere prematura mi-e cel mai frica ,la noi in romania imi spunea medicul in afara de Bucuresti , rata cea mai promitatoare e de la 30 de saptamani in sus , la mine in oras cu neonatologii e greu tare, il tot rog pe bebe sa stea acolo lin si daca se poate sa se suceasca cu capul in sus pana prin noiembrie O sa stea Lyli, nu ti fa griji, totul o sa fie bine! |
| ANDREEA2929A wrote: O sa stea Lyli, nu ti fa griji, totul o sa fie bine!
sper sa fie ok , Andreea am vazut acum la tine in semnatura , iei arefam si acum ? Eu eram putin sceptica pt ca pe prospect scria ca se ia doar in primul trimestru , eu am mai luat pana pe la 14 saptamani. Am incredere in doctorul meu dar de ce scrie asa pe prospect ? |

| Lyli wrote: sper sa fie ok , Andreea am vazut acum la tine in semnatura , iei arefam si acum ? Eu eram putin sceptica pt ca pe prospect scria ca se ia doar in primul trimestru , eu am mai luat pana pe la 14 saptamani. Am incredere in doctorul meu dar de ce scrie asa pe prospect ? Scrie am vazut si eu, la mine a fost crinone până la 17s apoi arefam până la 36s, am oprit nu mai iau și n am mai actualizat semnatura. Este o vorba: prospectul e pt avocatii firmelor de medicamente 🙈😂 |
| ANDREEA2929A wrote: Scrie am vazut si eu, la mine a fost crinone până la 17s apoi arefam până la 36s, am oprit nu mai iau și n am mai actualizat semnatura. Este o vorba: prospectul e pt avocatii firmelor de medicamente 🙈😂
|

| AleC curaj, nastere usoara si sanatate multa! Ne auzim cu vesti! |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Iti multumesc mult! Am niste emotii.. Si eu astept sa scrii maine ce ati decis referitor la data. |
|
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| AleC wrote:Iti multumesc mult!  Am niste emotii.. Si eu astept sa scrii maine ce ati decis referitor la data.
Nastere usoara AleC !!! Pupici :* Si de la tine astept vesti Andreea , va tot urmăresc din umbra . Va imbratisez ! |
|
|