|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| ANDREEA2929A wrote:Da, multumesc fetelor! AleC tu esti inainte 🙈 vin si eu din urma. Pe 1 merg la dr, atunci se intoarce din concediu, si stabilim exact. Trebuie doar sa stea bebelina pana atunci. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| AleC wrote:Pe 1 merg la dr, atunci se intoarce din concediu, si stabilim exact. Trebuie doar sa stea bebelina pana atunci. Da si al meu pe 6, dar mi a lasat alt medic de ceva. O sa stea |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| ANDREEA2929A wrote:Bbema nastere și recuperare usoara! Te asteptam cu vesti! Iti tin pumnii
Daaa, scuze ca nu am mai scris fetelor , am fost ocupată cu bebeeeeee . M a programat mai repede si n am mai avut timp sa va anunt . Am născut pe 25 August un bebelus de nota 10 cu 3450 de grame si 52 de cm . E cumintel deocamdata si e perfect , mai mult decât ce ne am fi dorit vreodata . Cezariana pt mine a fost ok , a doua zi e mai grea dar trece … acum asteptam râurile de lapte :)) si sa ne acomodăm noi cu el si el cu noi si sper sa fie din ce in ce mai bine . Va imbratisez ! Acum sa citesc si restul de comentarii sa felicit si eu celelalte mămici :* |
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| Merry89 wrote:Bună, fetelor! Va scriu sa va anunÈ› ca luni, 23 august, s-a născut bebe Teodor-Andrei, la 38 sapt fix, cu 3.3 kg È™i 51 cm. Din păcate încă nu ne-am externat, bebe face câteva doze de antibiotic, din cauza ca valoarea proteinei C reactive este cam mare. Dacă totul este în ordine, speram sa mergem mâine acasă. Va pup È™i va doresc sarcini uÈ™oare în continuare È™i bebei perfecÈ›i!
Felicitari Merry!!! Bine ai venit bebe si recuperare usoara !!!
AleC si Andreea va tin pumnii si va doresc nasteri usoare ! Îmi dati de veste ca va astept sa ne mutam la mămici , nu plec fără voi :* |

| BBEma wrote:
Daaa, scuze ca nu am mai scris fetelor , am fost ocupată cu bebeeeeee . M a programat mai repede si n am mai avut timp sa va anunt . Am născut pe 25 August un bebelus de nota 10 cu 3450 de grame si 52 de cm . E cumintel deocamdata si e perfect , mai mult decât ce ne am fi dorit vreodata . Cezariana pt mine a fost ok , a doua zi e mai grea dar trece … acum asteptam râurile de lapte :)) si sa ne acomodăm noi cu el si el cu noi si sper sa fie din ce in ce mai bine . Va imbratisez ! Acum sa citesc si restul de comentarii sa felicit si eu celelalte mămici :*
Felicitari, m am gandit eu! Recuperare usoara si sanatate multa! |
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Merry,BBEma,felicitari! Recuperare și acomodare ușoară!
Andreea,ce puÈ›in a mai rămas,imediat îÈ›i cunoÈ™ti minunea!!! |

| Andreeax wrote:Merry,BBEma,felicitari! Recuperare È™i acomodare uÈ™oară! Andreea,ce puÈ›in a mai rămas,imediat îÈ›i cunoÈ™ti minunea!!! Da Andre, ultima suta de metri si cea mai grea sper pe 6 sa ma opreasca 🙈 |
| BBEma wrote:
Daaa, scuze ca nu am mai scris fetelor , am fost ocupată cu bebeeeeee . M a programat mai repede si n am mai avut timp sa va anunt . Am născut pe 25 August un bebelus de nota 10 cu 3450 de grame si 52 de cm . E cumintel deocamdata si e perfect , mai mult decât ce ne am fi dorit vreodata . Cezariana pt mine a fost ok , a doua zi e mai grea dar trece … acum asteptam râurile de lapte :)) si sa ne acomodăm noi cu el si el cu noi si sper sa fie din ce in ce mai bine . Va imbratisez ! Acum sa citesc si restul de comentarii sa felicit si eu celelalte mămici :*
Felicitari, mamica! Sa fiti sanatosi si sa vina repede muuult laptic! Va pupam si ne vedem curand la mamici! |
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Merry, BBEma felicitari!!! Acomodare cat mai lina si multa sanatate va doresc!! |
|
| Am stabilit si noi cezariana, a ramas pe 7, la 39 saptamani, ma asteptam mai devreme. Incepe numaratoarea inversa si am emotii. Pe 6 va trebui sa merg in ambulatoriu pentru test covid si analize, apoi pe 7 revin la spital. |
|

| AleC wrote:Am stabilit si noi cezariana, a ramas pe 7, la 39 saptamani, ma asteptam mai devreme. Incepe numaratoarea inversa si am emotii. Pe 6 va trebui sa merg in ambulatoriu pentru test covid si analize, apoi pe 7 revin la spital. Mai e putin!!! Iti tin pumnii! eu pe 6 merg si daca nu ma opreste, 10 e sigur la 38 fix, ca are urmatoarea garda si È›inând cont că termenul dat de el era 13 cred ca asa va fi. Nastere usoara si sanatate multa! Pe mine ma interneaza cu o zi inainte pt test si analize si raman acolo. |
|
| ANDREEA2929A wrote:Mai e putin!!! Iti tin pumnii!  eu pe 6 merg si daca nu ma opreste, 10 e sigur la 38 fix, ca are urmatoarea garda si È›inând cont că termenul dat de el era 13 cred ca asa va fi.  Nastere usoara si sanatate multa! Pe mine ma interneaza cu o zi inainte pt test si analize si raman acolo. Iti multumesc mult! La fel si tie, o sa fie bine pentru amandoua, sunt sigura.. Ar fi tare sa ramai atunci, nastem amandoua pe 7 |
|

| AleC wrote:Iti multumesc mult! La fel si tie, o sa fie bine pentru amandoua, sunt sigura.. Ar fi tare sa ramai atunci, nastem amandoua pe 7
|
|
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| Fetelor va tin pumnii sa aveti nasteri usoare !!! Ramanem din ce in ce mai putine sper sa vina si fetele de la aspirante cat mai rpd , eu poimaine am urmatorul control sper sa fie totul bine ! |
|

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Otilia, ce mai faci? In cate saptamani esti acum? Ai avut deja Morfo1? Ai aflat daca e fetita?
|
|
|