Gravidutele noastre dragi - 61
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Simii
Scris: Thursday, August 26, 2021 12:02 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/11/2021
Merry89 wrote:
Bună, fetelor! Va scriu sa va anunț ca luni, 23 august, s-a născut bebe Teodor-Andrei, la 38 sapt fix, cu 3.3 kg și 51 cm. Din păcate încă nu ne-am externat, bebe face câteva doze de antibiotic, din cauza ca valoarea proteinei C reactive este cam mare. Dacă totul este în ordine, speram sa mergem mâine acasă. Va pup și va doresc sarcini ușoare în continuare și bebei perfecți!

Felicitari Merry! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii coeur
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, August 26, 2021 12:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
Merry89 wrote:
Bună, fetelor! Va scriu sa va anunț ca luni, 23 august, s-a născut bebe Teodor-Andrei, la 38 sapt fix, cu 3.3 kg și 51 cm. Din păcate încă nu ne-am externat, bebe face câteva doze de antibiotic, din cauza ca valoarea proteinei C reactive este cam mare. Dacă totul este în ordine, speram sa mergem mâine acasă. Va pup și va doresc sarcini ușoare în continuare și bebei perfecți!

Felicitari Merry! Recuperare usoara si sanatate multa!
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, August 26, 2021 12:11 PM
Nivel

Simii wrote:

Bunaa, e liniste pe aici pt ca am ramas putine fete , poate mai sar gardul de la aspirici , Doamne ajuta sa le vedem pe aici !!majoreta majoreta

Eu sunt bine, mi se pare ca ma maresc din ce in ce mai mult, deja nu ma mai incap hainele, mai am 3,4 rochite care mi se mai potrivesc, restul parca se "trag pe burta" :))) Lol E naspa cu caldura asta si ca am prins greul fix in cea mai mare caldura, dar asta este, nu ma mai plang. topai Asa am avut noroc si la prima sarcina, cand am nascut pe 01 septembrie, iar acum pe la sfarsitul lui octombrie. Noroc cu aerul conditionat.Lol

Te cred si te inteleg cel mai bine, eu ce sa mai zic si la pat si ultima suta de metri noroc de aer cum zici, acum s a mai racorit la noi de doua nopti pot sa zic ca e mai bine.
AleC
Scris: Thursday, August 26, 2021 1:07 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
Merry89 wrote:

Felicitari, Merry! Bun venit, Teodor Andrei, sa fiti sanatosi si sa ajungeti repede acasa! coeur
Lyli
Scris: Thursday, August 26, 2021 1:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
Simii wrote:

Bunaa, e liniste pe aici pt ca am ramas putine fete , poate mai sar gardul de la aspirici , Doamne ajuta sa le vedem pe aici !!majoreta majoreta

Eu sunt bine, mi se pare ca ma maresc din ce in ce mai mult, deja nu ma mai incap hainele, mai am 3,4 rochite care mi se mai potrivesc, restul parca se "trag pe burta" :))) Lol E naspa cu caldura asta si ca am prins greul fix in cea mai mare caldura, dar asta este, nu ma mai plang. topai Asa am avut noroc si la prima sarcina, cand am nascut pe 01 septembrie, iar acum pe la sfarsitul lui octombrie. Noroc cu aerul conditionat.Lol

Te inteleg perfect si eu la prima sarcina tot im septembrie am nascut , acum voi naste la inceputul lui decembrie , cu rochitele si caldura si eu stau foarte prost , sa nu mai zic cu rochite elegante am 4 nunti in septembrie trebuie sa merg la cumparaturi , nimic din ce aveam elegant nu ma mai.incape si inca nu-s foarte mare
Lyli
Scris: Thursday, August 26, 2021 1:40 PM
Nivel

Merry89 wrote:

Felicitari!!! Si cat mai rpd sa mergi cu bebe acasa !! Recuperare si acomodare usoara !
EllaMaria
Scris: Thursday, August 26, 2021 6:24 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Felicitări Merry sănătate multa va doresc și sa va aducă multa fericire!hearts

BEma nastere usoara si sa auzim vesti minunate coeur

Andreea a mai rămas atât de putin... WowLove curând o să-ți cunoști minuneacomputerlove
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, August 26, 2021 9:05 PM
Nivel

EllaMaria wrote:
Felicitări Merry sănătate multa va doresc și sa va aducă multa fericire!hearts

BEma nastere usoara si sa auzim vesti minunate coeur

Andreea a mai rămas atât de putin... WowLove curând o să-ți cunoști minuneacomputerlove

Da, Ella, maine am eco abia astept.Buddy1
AleC
Scris: Thursday, August 26, 2021 9:13 PM
Nivel

BBEma, nastere usoara! Asteptam vesti! majoreta Cheek Kiss

Andreea, ne scrii maine dupa eco, stiu ca ai avut ceva de asteptat de la ultimul control. Cheek Kiss
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, August 26, 2021 9:50 PM
Nivel

AleC wrote:
BBEma, nastere usoara! Asteptam vesti! majoreta Cheek Kiss

Andreea, ne scrii maine dupa eco, stiu ca ai avut ceva de asteptat de la ultimul control. Cheek Kiss

Da, Ale mai bine de 1 luna.
Pupicei! Acusica si tu...majoreta
ANDREEA2929A
Scris: Friday, August 27, 2021 4:55 PM
Nivel

Avem 3200g si corespunde de 37s , pe 6 ne da data exacta daca nu se rupe apa pana atunci. 😂 in rest suntem bine. Va pup!
AleC
Scris: Friday, August 27, 2021 6:22 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:
Avem 3200g si corespunde de 37s , pe 6 ne da data exacta daca nu se rupe apa pana atunci. 😂 in rest suntem bine. Va pup!

Bebelina grasuna coeur. Ma bucur mult ca totul e ok! Si noi va pupam!
EllaMaria
Scris: Friday, August 27, 2021 7:32 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
ANDREEA2929A wrote:

Ma bucur ca totul e binecomputerlove se apropie momentul mult așteptat hearts
Lyli
Scris: Friday, August 27, 2021 8:19 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Ma bucur,computerlove Andreea mai ai foarte putin !!!
ANDREEA2929A
Scris: Saturday, August 28, 2021 7:43 AM
Nivel

Da, multumesc fetelor!
AleC tu esti inainte 🙈 vin si eu din urma.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.