Gravidutele noastre dragi - 61
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ANDREEA2929A
Scris: Friday, July 30, 2021 5:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
BBEma wrote:

Fetele va multumesc pentru griji si răspunsuri , se pare ca a fost o durere datorata constipatiei ….după ce am fost la toaleta mi s a dus durerea instant…De când iau fier si calciu ma constip groaznic da groaznic …. Adică îmi vine sa fac si rămâne blocat si ma si doare de mor , îmi amintesc ca am mai patit asa prin trimestrul 1 .
Urocultura e ok Lily , burtica e relaxata , nu sunt contractii , o sa incerc sa beau mai multa apa , sa mananc mai multe fructe desi cu regimul de diabet nu i chiar indicat dar asta e … ma bucur ca n a fost altceva . Va pup si va imbratisez !!

Am patit si eu asa! Bine ca e doar asta, lasa bebe trebuie sa mai stea. Desi eu simt ca nu mai rezist 🙈
BBEma
Scris: Friday, July 30, 2021 5:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
ANDREEA2929A wrote:

Am patit si eu asa! Bine ca e doar asta, lasa bebe trebuie sa mai stea. Desi eu simt ca nu mai rezist 🙈

Si eu am momente când simt ca nu mai rezist , mai ales acum de când mi a zis dr sa stau in casa si n am mai
Ieșit … nu mai e mult Andreea , imediat trece si ne trezim cu micutii in brate si o sa uitam de toate :* mai ai putintica rabdare . Te imbratisez !! :*
ANDREEA2929A
Scris: Friday, July 30, 2021 8:47 PM
Nivel

BBEma wrote:

Si eu am momente când simt ca nu mai rezist , mai ales acum de când mi a zis dr sa stau in casa si n am mai
Ieșit … nu mai e mult Andreea , imediat trece si ne trezim cu micutii in brate si o sa uitam de toate :* mai ai putintica rabdare . Te imbratisez !! :*

iloveyou
Sisi2
Scris: Sunday, August 1, 2021 12:36 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Buna fetelor!! Am reusit sa citesc si eu din urma!!Ma bucur ca sunteti bine!!Cheek Kiss asta e cel mai important...ca bebelusii cresc si sunt sanatosi. Si ei, si voi.
Stiu ca e greu...dar va garantez, ca merita. Dula nastere, o sa uitati toate greutatile de acum. hearts

Lily, mi-am revenit relativ usor. Daaaar, trebuie vointa. Ce nu facem noi pentru puii nostri?

Va pup fetelor!!! Cheek Kiss
maria2013
Scris: Sunday, August 1, 2021 10:22 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Lyli
Scris: Monday, August 2, 2021 7:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/18/2021
Buna fetele !!! Acum am venit si noi de la control , bebe este bine avem aproape 400 de grame , am facut si poze dar nu foarte reusite statea cu nasul bagat in placenta si misca intr-una yes . Toate masuratorile sunt ok , m-am mai linistit pana la urmatorul control love
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, August 3, 2021 7:37 AM
Nivel

Lyli wrote:
Buna fetele !!! Acum am venit si noi de la control , bebe este bine avem aproape 400 de grame , am facut si poze dar nu foarte reusite statea cu nasul bagat in placenta si misca intr-una yes . Toate masuratorile sunt ok , m-am mai linistit pana la urmatorul control love

computerlove ma bucur ca sunteti bine. Da, asa e te linistesti pana data viitoare.
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, August 3, 2021 7:39 AM
Nivel

Bbema, acus 35?majoreta topai
AleC, cum mai esti?
AleC
Scris: Tuesday, August 3, 2021 11:09 AM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Lyli wrote:

newclap vesti bune! Ma bucur mult! Cheek Kiss
AleC
Scris: Tuesday, August 3, 2021 11:15 AM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
ANDREEA2929A wrote:
AleC, cum mai esti?

Eu zic ca sunt binisor, cu durerile de rigoare, dar nimic de speriat. Daca stau intinsa e mult mai bine. Astept urmatorul control, am pregatit parte din bagaj, trebuie sa le asez in geanta, mai am cateva de comandat, nu multe. Mai greu cu dormitul, ma tot trezesc noaptea si abia abia mai adorm, dar nu am ce face in privinta asta. In rest, ma rog sa fie totul bine, sa stea cuminte pana cand va fi planificata cezariana, mai ales ca nasc la 150 km de casa.
Tu esti bine? Cheek Kiss
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, August 3, 2021 11:22 AM
Nivel

AleC wrote:

Eu zic ca sunt binisor, cu durerile de rigoare, dar nimic de speriat. Daca stau intinsa e mult mai bine. Astept urmatorul control, am pregatit parte din bagaj, trebuie sa le asez in geanta, mai am cateva de comandat, nu multe. Mai greu cu dormitul, ma tot trezesc noaptea si abia abia mai adorm, dar nu am ce face in privinta asta. In rest, ma rog sa fie totul bine, sa stea cuminte pana cand va fi planificata cezariana, mai ales ca nasc la 150 km de casa.
Tu esti bine? Cheek Kiss

Exact in aceeasi etapa si noi, asteptam eco la sf lunii, speram sa nu fie pb ca dr e in concediu. Am luat tot doar sa le pun in geanta, nu le pun de acum ca le am aproape. Doamne ajuta sa treaca repede si bine.
BBEma
Scris: Tuesday, August 3, 2021 3:35 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:
AleC, cum mai esti?

Daaa, parca nici nu mi vine sa cred ca joi fac 35s si am si programare , sper sa mi dea derogare sa ies si eu din casa măcar un 20 de min acolo … dacă nu asta e , mult a fost , putin a rămas .
Nu mi fac sperante ca s a îmbunătătit ceva cu placenta , dar am emotii ca ma gandesc ca îmi va spune când va fi cezariana si atunci o sa înceapă numărătoarea inversa oficială :))
In rest ma simt chiar ok de când ma odihnesc mai toata ziua, nu am dureri decât dacă ma constip, dorm destul de bine … bagajul e aproape gata , mai trebuie sa calc câteva hainute :D
Doamne ajuta sa fie bine si avem parte toate de experiente frumoase :* va puuuup :*
licuriciC
Scris: Wednesday, August 4, 2021 1:58 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/4/2021
Buna dragi gravidute si mamici.
Acum 6 ani am fost aici pe forum si am fost incurajata si indrumata f frumos la prima sarcina.
Acum revin pentru ca sunt insarcinata (7 saptamani conform calculelor mele). Inca nu am fost la consultt pentru ca nu ma pot hotara la ce medic sa merg.
La prima sarcina am fost la dr Monica Titianu, cu care am nascut natural. Am avut sarcina cu probleme si ea m-a ajutat sa o duc la capat, fiind internata in spital f des. Insa acum ea este in concediu pentru cresterea copilului si nu stiu exact pana cand. Stiu ca o pot gasi la privat, insa in maternitate nu poate veni, fiind in concediu.
Am citit pareri si recomandari de medici. Am ajuns la numele Diaconu Minodora. Insa nu stiu mare lucru despre ea, doar ce am citit pe internet.
Este cineva aici care stie ceva despre acest medic sau pana cand este dr Titianu in concediu (nu as suna sa o intreb pe ea)?
Multumesc! Sursa forum 7 pitici: https://forum.7p.ro/clubul-mamicilor-incepatoare---16.aspx?g=posts&m=1114593&goto#m1114593.
Mihaela1234
Scris: Thursday, August 5, 2021 9:11 AM
Nivel

Inregistrat: 5/24/2016
licuriciC wrote:
Buna dragi gravidute si mamici.
Acum 6 ani am fost aici pe forum si am fost incurajata si indrumata f frumos la prima sarcina.
Acum revin pentru ca sunt insarcinata (7 saptamani conform calculelor mele). Inca nu am fost la consultt pentru ca nu ma pot hotara la ce medic sa merg.
La prima sarcina am fost la dr Monica Titianu, cu care am nascut natural. Am avut sarcina cu probleme si ea m-a ajutat sa o duc la capat, fiind internata in spital f des. Insa acum ea este in concediu pentru cresterea copilului si nu stiu exact pana cand. Stiu ca o pot gasi la privat, insa in maternitate nu poate veni, fiind in concediu.
Am citit pareri si recomandari de medici. Am ajuns la numele Diaconu Minodora. Insa nu stiu mare lucru despre ea, doar ce am citit pe internet.
Este cineva aici care stie ceva despre acest medic sau pana cand este dr Titianu in concediu (nu as suna sa o intreb pe ea)?
Multumesc! Sursa forum 7 pitici: https://forum.7p.ro/clubul-mamicilor-incepatoare---16.aspx?g=posts&m=1114593&goto#m1114593.

Hey! Felicitari! Esti din Iasi cumva? Acestea sunt nume de medici de la mine din oras :D.

Din pacate nu stiu nimic despre Diaconu Minodora... am dat un search pe facebook in grupul de mamici si are recenzii bune.. insa mentioneaza ca e si cam serioasa si trebuie sa rezonezi cumva cu ea.

despre Monica Titianu am citit cum ca ar reveni in septembrie la spital. Deci ai putea cred in prima faza sa mergi la ea la privat... si sa discuti cu ea.

As mai face o mentiune., pt ca ai scris ca ai nascut natural prima data.. ca si mine. Din pacate din cauzs pandemiei s-au schimbat unele lucruri.

Medicul nu mai poate veni de acasa sa te asiste la nastere, la stat. Deci nasti cu cine e de garda.. :(

Si mai grav, sunt sanse sa nu poti naste la Cuza daca in acea zi maternitatea Elena Doamna e de garda. Aceste lucruri le-am discutat recent cu medicul meu.. care mi-a zis ca nu ma poate asigura ca voi naste cu el decat daca merg la privat...
BBEma
Scris: Friday, August 6, 2021 11:45 AM
Nivel

Neata fetelor !
Am fost si noi ieri la control , bebe e bine , mare si gras , un pic cam mare , medicul a zis ca o sa fie cam de 4 kg , nu s a întors , ii place in burtica si sa stea la poze.
Mi l a arătat in 4D asa color si molfăia ceva asa , isi musca buza :)))) are niste falcute … in rest doar placenta ne mai da de furca , data trecută era previa centrală acum a zis ca e previa partial centrală , tot la repaos trebuie sa stau si dacă e totul ok pe 30.08 facem cezariana ,dar medicul zice ca o sa fie totusi mai repede ca si bebe e mare si placentae cum e… o sa vedem de la control la control ca o sa merg săptămânal . Va imbratisez !!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.