|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| andrutannc wrote:Pffff, am luat-o din Iunie sa recuperez tot ce n-am mai apucat sa citesc. Felicitari fetelor care au nascut, sunt asa dragalasi toti bebeii. M-am uitat la toate pozele. Je are cezariana programata pentru 20 August...mai e asa putin. Acum o saptamana avea 2.700 Kg. Inca putin! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| AleC wrote: Cum esti? Abia astept sa ajung si eu miercuri la control, am burta mereu tare, dureri, contractii, sper sa fie totusi ok, stiu ca e normal sa apara astfel de schimbari in perioada asta, dar tot speriata sunt.
In aceeasi barca! Iau cate 3 no spa pe zi de 80, stau mai mult la pat, cel putin de cand mi a zis ca exista risc de ruptura uterina. Eu am pe 26 august urmatorul, sper sa stea cuminte. Te astept cu vesti |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| ANDREEA2929A wrote:In aceeasi barca! Iau cate 3 no spa pe zi de 80, stau mai mult la pat, cel putin de cand mi a zis ca exista risc de ruptura uterina. Eu am pe 26 august urmatorul, sper sa stea cuminte. Te astept cu vesti
Vin si eu in barca voastră :)) cât am făcut dexa bebe a fost mai linistit si dupaia o zi jumate cred ca s a miscat încontinuu , mi se intarea burta când se misca așa de tare de abia puteam sta in picioare . Si eu stau mai mult in pat … si număr zilele sa ajung la 36 de sapt cu bine . Mai merg pe 5 la control … O sa fie bine fetelor pana la urma , prin câte am trecut cu burticile toate , mai rezistam putintel . Va imbratisez !! |
| ANDREEA2929A wrote:In aceeasi barca! Iau cate 3 no spa pe zi de 80, stau mai mult la pat, cel putin de cand mi a zis ca exista risc de ruptura uterina. Eu am pe 26 august urmatorul, sper sa stea cuminte. Te astept cu vesti
Vin si eu in barca voastră :)) cât am făcut dexa bebe a fost mai linistit si dupaia o zi jumate cred ca s a miscat încontinuu , mi se intarea burta când se misca așa de tare de abia puteam sta in picioare . Si eu stau mai mult in pat … si număr zilele sa ajung la 36 de sapt cu bine . Mai merg pe 5 la control … O sa fie bine fetelor pana la urma , prin câte am trecut cu burticile toate , mai rezistam putintel . Va imbratisez !! |
| BBEma wrote:
Vin si eu in barca voastră :)) cât am făcut dexa bebe a fost mai linistit si dupaia o zi jumate cred ca s a miscat încontinuu , mi se intarea burta când se misca așa de tare de abia puteam sta in picioare . Si eu stau mai mult in pat … si număr zilele sa ajung la 36 de sapt cu bine . Mai merg pe 5 la control … O sa fie bine fetelor pana la urma , prin câte am trecut cu burticile toate , mai rezistam putintel . Va imbratisez !!
Da, asa a fost si la mine pe dexa, acum are cate un show, dar alterneaza o zi agitata, o zi normala. Inca putin, fetele mele dragi! Bbema oricum tu o sa dai startul |
| ANDREEA2929A wrote:Da, asa a fost si la mine pe dexa, acum are cate un show, dar alterneaza o zi agitata, o zi normala. Inca putin, fetele mele dragi! Bbema oricum tu o sa dai startul
Daaa, si eu ma astept sa dau start ul mai ales ca datorită placentei mele ma va programa la cezariana mai repede , cred ca la 37 de sapt . Astept cu nerăbdare data de 5 sa facem programarea sa aflu când va fi , oricum am emotii , ma tot gandesc cum o sa fie , daca o sa fiu in stare sa ma descurc cu bebe :))) |
| BBEma wrote:
Daaa, si eu ma astept sa dau start ul mai ales ca datorită placentei mele ma va programa la cezariana mai repede , cred ca la 37 de sapt . Astept cu nerăbdare data de 5 sa facem programarea sa aflu când va fi , oricum am emotii , ma tot gandesc cum o sa fie , daca o sa fiu in stare sa ma descurc cu bebe :)))
O sa te descurci sigur! |
| BBEma wrote:
Daaa, si eu ma astept sa dau start ul mai ales ca datorită placentei mele ma va programa la cezariana mai repede , cred ca la 37 de sapt . Astept cu nerăbdare data de 5 sa facem programarea sa aflu când va fi , oricum am emotii , ma tot gandesc cum o sa fie , daca o sa fiu in stare sa ma descurc cu bebe :)))
Vei fi minunata, cea mai buna pentru bebe al tau!
La mine, in afara durerilor si contractiilor, totul era ok, col, placenta, dar asa a fost si prima sarcina, si dupa un simplu control m-am trezit cu col scurtat si intredeschis, probabil de acolo si teama mea de acum, mai ales ca sunt toata ziua cu cel mic acasa si vreau sa ma pot ocupa si de el. Dar va fi bine, sigur, pentru noi toate! |
| AleC wrote:Vei fi minunata, cea mai buna pentru bebe al tau! La mine, in afara durerilor si contractiilor, totul era ok, col, placenta, dar asa a fost si prima sarcina, si dupa un simplu control m-am trezit cu col scurtat si intredeschis, probabil de acolo si teama mea de acum, mai ales ca sunt toata ziua cu cel mic acasa si vreau sa ma pot ocupa si de el. Dar va fi bine, sigur, pentru noi toate!
Sunt nasoale surprizele astea … mai ales asa pe ultima suta de metri , asa mi a dat si mie un soc când nu ma mai asteptam sa se lase placenta dar important e sa fie bine la final , trecem noi si peste asta !! E bine ca te avem pe tine Ale , ca esti mămica experimentata ,avem pe cine bate la cap :))) glumesc …. Sa ne mai bucuram de burtici o perioada ca griji o sa tot avem ! Distractie placuta cu cel mic , e fain ca te tine ocupată si nu mai stai cu gândul toata ziua . Pupici!! |
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| BBEma wrote:
O sa te descurci!! De asta ma temeam si eu..ca dupa cezariana nu o sa ma descurc cu bebe. Dar m-am descurcat. Dupa ce il vezi ti se trezesc toate instinctele. Ai sa vezi. Nici eu nu am crezut dar e adevarat.
|
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Fetelor, cum pot edita ticker-ul?? ca nu stiu... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/11/2021 Mesaje: 60
| Buna fetelor, vin si eu cu vesti bune, azi am fost la control si am si eu 700 de gr de bebe ❤️❤️ Colul e ok, lichidul la fel , placenta este sus de tot si bebe este cu capul in ea Am primit calciu si MagneB6 pt ca am inceput sa am carcei la picioare iar medicul mi-a zis ca ajuta. Am primit si analize ca stiti ca intrebam pe aici pe forum de ele. Las si eu o pozica cu fetita mea https://ibb.co/2n35tV3 |
|
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| Buna fetele !!! Simi super pozica , urmez si eu la control saptamana viitoare , sper ca este bine si bebe , deja am inceput sa il simt mult mai bine seara. Sisi cum esti ? Te-ai recuperat usor? Wannabemom la tine e totul ok? A inceput bebe sa se miste ? |
|
| Draga de ea . Ma bucur ca totul este bine! |
|
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Lyli wrote: Buna fetele !!! Simi super pozica , urmez si eu la control saptamana viitoare , sper ca este bine si bebe , deja am inceput sa il simt mult mai bine seara. Sisi cum esti ? Te-ai recuperat usor? Wannabemom la tine e totul ok? A inceput bebe sa se miste ?
Hey! Daaa... de ceva timp simt chestii. Aseara chiar si sotul stand cu mana pe burtica a simtit! <3 Eu maine seara am eco, abia astept, nu l-am mai vazut de la morfo1. Sunt in 19 saptamani, ma fac din ce in ce mai mare... am mari pofte de mancare...greturile s au dus considerabil fata de cum erau, insa am probleme cu somnul si ma trezesc cu dureri de spate... caut sa imi cumpar perna din aia de dormit ptr gravide, pe care ulterior sa o pot folosi si ptr alaptare. Te pup
PS. Iti dai seama? Suntem amandoua cam la jumatate - dar de acum o sa ne creasca burtica din ce in ce mai repede si de acum o sa l simtim din ce in ce mai bine |
|
|