Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Casuta anterioara: https://forum.7p.ro/gravidutele-noastre-dragi---60.aspx?g=posts&t=19333
Gravidutele noastre dragi 1.Sisi2
2.Miri08
3.Capsunica22
4.Andrutannc
5.Merry89
6.BBEma
7.AleC
8.Andreea2929A 9.Simii
10. Lily
11. Wannabemom
12.OtiliaC
Sarcina usoara tuturor burticilor! Ultima actualizare: 15.07.2021 |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/11/2021 Mesaje: 60
| Multumim pentru casuta noua Maria |
|
| Astept sa se anute gravidutele pentru noua lista, sper ca am scos bine din lista fetele care deja au nascut |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Maria.mmh wrote:Astept sa se anute gravidutele pentru noua lista, sper ca am scos bine din lista fetele care deja au nascut Multumim frumos pentru casuta! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| Maria si eu sunt pe aici Sisi azi e ziua cea mare !!! Nastwre usoara si te asteptam cu vesti !! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Multumim pentru casuta! Maria, sunt si eu pe aici |
|
| Lyli wrote:Maria si eu sunt pe aici Sisi azi e ziua cea mare !!! Nastwre usoara si te asteptam cu vesti !!
Lyli, vad ca nu ai ticker. Si nu stiu unde sa te pozitionez in listuta, avand in vedere varsta sarcinii |
|
| Maria.mmh wrote:Lyli, vad ca nu ai ticker. Si nu stiu unde sa te pozitionez in listuta, avand in vedere varsta sarcinii Maria nu stiu sa fac am 18 saptamani azi |
|
| Lyli wrote: Maria nu stiu sa fac am 18 saptamani azi Da click la mine și te duce pe.site il faci si apoi copii codul in semnatura!
[ url=
https: //lilypie. com]
https://lbdf.lilypie. com/6IZrp2.png " /> [/url] Cam asa arata ce trebuie sa copii doar ca e mai legat eu l am despartit asa ca sa te prinzi tu care il copii. |
|
| Lyli wrote: Maria nu stiu sa fac am 18 saptamani azi
O sa te trec mâine, din păcate acum nu mai am acces la PC și după telefon nu ma descurc.. Poate reușești sa faci și tikerul și le trec pe amândouă mâine |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Buna fetelor! Uuu, am reusit sa fiu si eu prima pe lista Astazi in jur de ora 10:00 a venit pe lume Paul, un bebe care a primit 10 la nastere, are 3465 g si 55 de cm. Cat despre operatie, nu a fost asa grea, nici pregatirile premergatoare. Stiu ca multe fete au retineri in ceea ce priveste clisma, sonda, anestezia. Si eu am avut dar sunt super ok. Nu sunt dureroase, mai mult creaza disconfort.
Partea mai grea a venit cand s-a dus efectul anesteziei. Am avut dureri destul de mari vreo 4 ore. Am primit 3 feluri de calmante. Durerea a cedat pana la urma si sunt ok.
Intalnirea cu bebe a fost cel mai frumos lucru din viata mea. Nu am vazut ceva mai frumos si mai perfect. 💙💙💙
Va pupp si va multumesc pentru incurajari si cuvintele frumoase!!🥰🥰🥰 |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Sisi2 wrote:Buna fetelor! Uuu, am reusit sa fiu si eu prima pe lista Astazi in jur de ora 10:00 a venit pe lume Paul, un bebe care a primit 10 la nastere, are 3465 g si 55 de cm. Cat despre operatie, nu a fost asa grea, nici pregatirile premergatoare. Stiu ca multe fete au retineri in ceea ce priveste clisma, sonda, anestezia. Si eu am avut dar sunt super ok. Nu sunt dureroase, mai mult creaza disconfort. Partea mai grea a venit cand s-a dus efectul anesteziei. Am avut dureri destul de mari vreo 4 ore. Am primit 3 feluri de calmante. Durerea a cedat pana la urma si sunt ok. Intalnirea cu bebe a fost cel mai frumos lucru din viata mea. Nu am vazut ceva mai frumos si mai perfect. 💙💙💙 Va pupp si va multumesc pentru incurajari si cuvintele frumoase!!🥰🥰🥰 Bine ai venit, bebe Paul! Sa aveti o viata frumoasa, recuperare rapida mamica! |
|
| Sisi2 wrote:Buna fetelor! Uuu, am reusit sa fiu si eu prima pe lista Astazi in jur de ora 10:00 a venit pe lume Paul, un bebe care a primit 10 la nastere, are 3465 g si 55 de cm. Cat despre operatie, nu a fost asa grea, nici pregatirile premergatoare. Stiu ca multe fete au retineri in ceea ce priveste clisma, sonda, anestezia. Si eu am avut dar sunt super ok. Nu sunt dureroase, mai mult creaza disconfort. Partea mai grea a venit cand s-a dus efectul anesteziei. Am avut dureri destul de mari vreo 4 ore. Am primit 3 feluri de calmante. Durerea a cedat pana la urma si sunt ok. Intalnirea cu bebe a fost cel mai frumos lucru din viata mea. Nu am vazut ceva mai frumos si mai perfect. 💙💙💙 Va pupp si va multumesc pentru incurajari si cuvintele frumoase!!🥰🥰🥰
Felicitari!!!! recuperare usoara! |
|
| ANDREEA2929A wrote:Da click la mine și te duce pe.site il faci si apoi copii codul in semnatura! [ url= https: //lilypie. com] https://lbdf.lilypie. com/6IZrp2.png " /> [/url] Cam asa arata ce trebuie sa copii doar ca e mai legat eu l am despartit asa ca sa te prinzi tu care il copii. Andreea ms am reusit sa fac ticker-ul dar nu reusesc sub nici o forma sa arate poza am incercat sa copiez si cu url si cu img si simplu http nu stiu ma bate rau am lasat linkul simplu , apare tickerul dar doar la click , oare sa fie din cauza tabletei ? Eu nu folosec pc dar daca trebuie neaparat o sa intru pe pc , sau nu stiu eu exact ce sa copiez am dat la forumuri si am incercat toate adresele url pe care le genereaza ma simt ca la scoala |
|
| Sisi2 wrote:Buna fetelor! Uuu, am reusit sa fiu si eu prima pe lista Astazi in jur de ora 10:00 a venit pe lume Paul, un bebe care a primit 10 la nastere, are 3465 g si 55 de cm. Cat despre operatie, nu a fost asa grea, nici pregatirile premergatoare. Stiu ca multe fete au retineri in ceea ce priveste clisma, sonda, anestezia. Si eu am avut dar sunt super ok. Nu sunt dureroase, mai mult creaza disconfort. Partea mai grea a venit cand s-a dus efectul anesteziei. Am avut dureri destul de mari vreo 4 ore. Am primit 3 feluri de calmante. Durerea a cedat pana la urma si sunt ok. Intalnirea cu bebe a fost cel mai frumos lucru din viata mea. Nu am vazut ceva mai frumos si mai perfect. 💙💙💙 Va pupp si va multumesc pentru incurajari si cuvintele frumoase!!🥰🥰🥰 Sisi felicitari !!! Sa fie sanatos sa va bucurati de el si recuperare usoara !! O intrebare ai nascut la spital de stat sau la privat? Si sa sti ca si eu mai mult de sonda aia si de anestezie ma tem |
|
|