Gravidutele noastre dragi - 61
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria.mmh
Scris: Thursday, July 15, 2021 11:07 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
Simii
Scris: Thursday, July 15, 2021 11:09 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/11/2021
Multumim pentru casuta noua Maria coeur
Maria.mmh
Scris: Thursday, July 15, 2021 11:09 AM
Nivel

Astept sa se anute gravidutele pentru noua lista, sper ca am scos bine din lista fetele care deja au nascut ras
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, July 15, 2021 11:18 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Maria.mmh wrote:
Astept sa se anute gravidutele pentru noua lista, sper ca am scos bine din lista fetele care deja au nascut ras

Multumim frumos pentru casuta!coeur
Lyli
Scris: Thursday, July 15, 2021 2:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
Maria si eu sunt pe aici Cheek Kiss
Sisi azi e ziua cea mare !!! Nastwre usoara si te asteptam cu vesti !!majoreta
wannabemom
Scris: Thursday, July 15, 2021 2:08 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
Multumim pentru casuta!
Maria, sunt si eu pe aici
Maria.mmh
Scris: Thursday, July 15, 2021 2:32 PM
Nivel

Lyli wrote:
Maria si eu sunt pe aici Cheek Kiss
Sisi azi e ziua cea mare !!! Nastwre usoara si te asteptam cu vesti !!majoreta

Lyli, vad ca nu ai ticker. Si nu stiu unde sa te pozitionez in listuta, avand in vedere varsta sarcinii ras
Lyli
Scris: Thursday, July 15, 2021 4:39 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Lyli, vad ca nu ai ticker. Si nu stiu unde sa te pozitionez in listuta, avand in vedere varsta sarcinii ras

Maria nu stiu sa fac am 18 saptamani azi ras
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, July 15, 2021 4:58 PM
Nivel

Lyli wrote:

Da click la mine și te duce pe.site il faci si apoi copii codul in semnatura!

[
url=

https:
//lilypie.
com]

https://lbdf.lilypie.
com/6IZrp2.png
" />
[/url]
Cam asa arata ce trebuie sa copii doar ca e mai legat eu l am despartit asa ca sa te prinzi tu care il copii.
Maria.mmh
Scris: Thursday, July 15, 2021 5:50 PM
Nivel

Lyli wrote:

O sa te trec mâine, din păcate acum nu mai am acces la PC și după telefon nu ma descurc..
Poate reușești sa faci și tikerul și le trec pe amândouă mâine ras
Sisi2
Scris: Thursday, July 15, 2021 8:37 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Buna fetelor! Uuu, am reusit sa fiu si eu prima pe listahearts Astazi in jur de ora 10:00 a venit pe lume Paul, un bebe care a primit 10 la nastere, are 3465 g si 55 de cm.
Cat despre operatie, nu a fost asa grea, nici pregatirile premergatoare. Stiu ca multe fete au retineri in ceea ce priveste clisma, sonda, anestezia. Si eu am avut dar sunt super ok. Nu sunt dureroase, mai mult creaza disconfort. ras

Partea mai grea a venit cand s-a dus efectul anesteziei. Am avut dureri destul de mari vreo 4 ore. Am primit 3 feluri de calmante. Durerea a cedat pana la urma si sunt ok.

Intalnirea cu bebe a fost cel mai frumos lucru din viata mea. Nu am vazut ceva mai frumos si mai perfect. 💙💙💙

Va pupp si va multumesc pentru incurajari si cuvintele frumoase!!🥰🥰🥰
AleC
Scris: Thursday, July 15, 2021 9:39 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Sisi2 wrote:
Buna fetelor! Uuu, am reusit sa fiu si eu prima pe listahearts Astazi in jur de ora 10:00 a venit pe lume Paul, un bebe care a primit 10 la nastere, are 3465 g si 55 de cm.
Cat despre operatie, nu a fost asa grea, nici pregatirile premergatoare. Stiu ca multe fete au retineri in ceea ce priveste clisma, sonda, anestezia. Si eu am avut dar sunt super ok. Nu sunt dureroase, mai mult creaza disconfort. ras

Partea mai grea a venit cand s-a dus efectul anesteziei. Am avut dureri destul de mari vreo 4 ore. Am primit 3 feluri de calmante. Durerea a cedat pana la urma si sunt ok.

Intalnirea cu bebe a fost cel mai frumos lucru din viata mea. Nu am vazut ceva mai frumos si mai perfect. 💙💙💙

Bine ai venit, bebe Paul! Sa aveti o viata frumoasa, recuperare rapida mamica! newclap Cheek Kiss
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, July 15, 2021 11:41 PM
Nivel

Sisi2 wrote:

Felicitari!!!!computerlove recuperare usoara!
Lyli
Scris: Friday, July 16, 2021 1:37 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Da click la mine și te duce pe.site il faci si apoi copii codul in semnatura!

[
url=

https:
//lilypie.
com]

https://lbdf.lilypie.
com/6IZrp2.png
" />
[/url]
Cam asa arata ce trebuie sa copii doar ca e mai legat eu l am despartit asa ca sa te prinzi tu care il copii.

Andreea ms am reusit sa fac ticker-ul dar nu reusesc sub nici o forma sa arate poza am incercat sa copiez si cu url si cu img si simplu http nu stiu ma bate rau am lasat linkul simplu , apare tickerul dar doar la click , oare sa fie din cauza tabletei ? Eu nu folosec pc dar daca trebuie neaparat o sa intru pe pc , sau nu stiu eu exact ce sa copiez am dat la forumuri si am incercat toate adresele url pe care le genereaza ma simt ca la scoala hohot
Lyli
Scris: Friday, July 16, 2021 1:41 AM
Nivel

Sisi2 wrote:

Sisi felicitari !!! Sa fie sanatos sa va bucurati de el si recuperare usoara !! O intrebare ai nascut la spital de stat sau la privat? Si sa sti ca si eu mai mult de sonda aia si de anestezie ma tem
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.