Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ANDREEA2929A
Scris: Sunday, July 11, 2021 6:47 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
Capsunica93 wrote:
Heiii :*:*:* noi suntem bine❤🧡! Luni avem control
.abia aasteeeept ❤🧡💛
AM PREGATIT toate lucrușoarele pentru bebe , mai avem de făcut patutul, asta la.sfarsitul lunii :D .La sfârșitul lunii plecam în orașul În care voi naște..și stam.acolo o săptămână în așteptarea lui bebe ,va pupacim pe toate , sa știți ca va urmăresc:*:*:*:*

Tinem pumnii, AMR! coeur coeur coeur
Sisi2
Scris: Sunday, July 11, 2021 11:04 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Capsunica93 wrote:
.abia aasteeeept ❤🧡💛
AM PREGATIT toate lucrușoarele pentru bebe , mai avem de făcut patutul, asta la.sfarsitul lunii :D .La sfârșitul lunii plecam în orașul În care voi naște..și stam.acolo o săptămână în așteptarea lui bebe ,va pupacim pe toate , sa știți ca va urmăresc:*:*:*:*

Iuuui, mai e putin!!! Ce trece timpul!! coeur
Eu parca nu realizez ca saptamana viitoare ma intalnesc cu ghemotocul asta, mult asteptat!!!
Si eu sunt gata cu pregatirile, mai trebuie sa ma uit in geanta de maternitate sa ma asigur ca am tot ce trebuie, desi nu imi trebuie mare lucru!!ras
Sisi2
Scris: Sunday, July 11, 2021 11:06 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Lyli wrote:
Buna fetele ! Mi-au venit si mie valorile la analizele de sange insa nu si calculul de risc, estriolul imi pare micut dar este in limitele laboratorului,

AFP 15.7 Ul/ml
Estriol 0.657 ng/ml
Hcg total 26056 mUl/ml
Varsta ecografica la recoltare a fost 16 saptamabi BPD 31 mm daca imi amintesc bine
Iar varsta mea este 31 si 7 luni , daca ma poate ajuta cnv cu o interpretare sau o parere pana Luni cand vin calculele de risc ... stau cam pe ghimpi Bye2

Cu drag te-as ajuta dar ma super depaseste!! Nu am habar cum se interpreteaza. Sigur totul e bine!! Incearca sa te linistesti!!Cheek Kiss
BBEma
Scris: Sunday, July 11, 2021 2:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
Capsunica93 wrote:
.abia aasteeeept ❤🧡💛

Superrr !!! Ma bucur ca sunteti ok si tu si bebe , acum chiar începe numărătoarea inversa ! Iti tin pumnii sa ai o nastere usoara:*

Fetele , voi ati luat pernuta si plăpumioară pt patut ? Asa … si ce părere aveti de protectiile acelea împletite pt patut ??? As vrea sa iau si eu si niste cearceafuri pt salteluta cu elastic …sa fie cât mai simplut… dar am tot văzut seturi cu plăpumioară, pernuțe,apărători ,etc….si nu stiu ce sa fac ? Voi cum ati luat ? Si voi , mămicile cu experienta :* Multumesc !!!
AleC
Scris: Sunday, July 11, 2021 2:54 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
BBEma wrote:

Superrr !!! Ma bucur ca sunteti ok si tu si bebe , acum chiar începe numărătoarea inversa ! Iti tin pumnii sa ai o nastere usoara:*

Fetele , voi ati luat pernuta si plăpumioară pt patut ? Asa … si ce părere aveti de protectiile acelea împletite pt patut ??? As vrea sa iau si eu si niste cearceafuri pt salteluta cu elastic …sa fie cât mai simplut… dar am tot văzut seturi cu plăpumioară, pernuțe,apărători ,etc….si nu stiu ce sa fac ? Voi cum ati luat ? Si voi , mămicile cu experienta :* Multumesc !!!

La primul bebe le-am avut pe toate, degeaba. De data aceasta voi folosi doar cearceaf cu elastic, atat. Eventual aparatori, dar mai tarziu. Cheek Kiss
freya1
Scris: Sunday, July 11, 2021 2:58 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
E bine ca bebe sa stea in patut fara perna, patura, aparatori, jucarii de plush pt ca e risc de sufocare; eu am luat cearsafuri cu elastic si sub ele am pus protectie impermeabila pt saltea
Pt cand a fost mai racoare am avut sac de dormit (putin l-am folosit) si in rest preferata lui bebe pt dormit (supravegheat), acoperit ziua in carucior etc e o paturica tricotata din lana merinos primita cadou, fff usoara si calduroasa (si e si mai sigura, chiar daca si-o trage peste fata poate respira prin ea). Dar in general a dormit in pijama cu botosei si nu a fost nevoie de invelit
Andreeax
Scris: Sunday, July 11, 2021 3:46 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Eu mi-am luat tot tacâmul dar folosim doar un o husa impermeabilă și cearceaf pe elastic pe salteluta și bebe doarme doar cu o muselină pe care in 10 secunde și-o da jos de pe piciorușe at când țin geamul deschis noaptea și mi se pare mie ca e mai răcoare Lol Apărători am pus doar in partea din fata unde sunt gratiile pt ca își bagă piciorusele printre (acum ca e mai crescut si e mai activ) dar știu ca nu e indicat decât mai târziu puse,eu am considerat ca e mai bine pt el așa. In primele săptămâni când era mai răcoare i-am luat un sac de dormit de 0,5 toc dar nu l-a acceptat și atunci îl înveleam cu o păturica de care spune Freya pana la mijloc sau il îmbrăcăm intr-o pijamaluta cu mâneci si picioare lungi. Având in vedere căldurile de acum cred ca doar cearceaf in pătuț e ok,poate o păturica super subțire de bumbac la nevoie pe care o pui atunci când e cazul.
BBEma
Scris: Sunday, July 11, 2021 3:54 PM
Nivel

Deci deocamdata iau doar cearceafurile pt salteluta si protectia impermeabilă , apărătoarea impletita va fi doar asa pt capriciul meu sa fac câteva poze artistice la patut :)) ca de folosit poate o folosim mai incolo când va fi bebe mai măricel .

Multumesc fetele tare mult de sfaturi ! Va pup si va imbratisez :*
ANDREEA2929A
Scris: Sunday, July 11, 2021 7:24 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
BBEma wrote:
Deci deocamdata iau doar cearceafurile pt salteluta si protectia impermeabilă , apărătoarea impletita va fi doar asa pt capriciul meu sa fac câteva poze artistice la patut :)) ca de folosit poate o folosim mai incolo când va fi bebe mai măricel .

Multumesc fetele tare mult de sfaturi ! Va pup si va imbratisez :*

Eu am dat comanda de toate insa asa cum zic fetele nu voi pune aparatorile.pupici
BBEma
Scris: Sunday, July 11, 2021 7:55 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Eu am dat comanda de toate insa asa cum zic fetele nu voi pune aparatorile.pupici

Si pe mine ma tenta :)) ca am văzut niste seturi tare faine, dar am zis sa întreb cum e mai bine , cu tot tacâmul sau fără :* oricum apărătoarea o iau si eu doar ca nu o pun inca . Pupici :*
freya1
Scris: Sunday, July 11, 2021 8:30 PM
Nivel

Da, seturile sunt mai frumoase, pe de alta parte ma bucur ca nu am investit mult in ele pt ca la noi patutul e doar de decor Lol
Zee
Scris: Sunday, July 11, 2021 9:32 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
Eu am luat tot tacamul + un babynest. Stiu ca parerile sunt impartite cand vine vorba de babynest dar pe noi ne-a ajutat maxim, inca doarme in el.
Legat de aparatori, mi se par utile cand mai creste si se plimba prin tot patutul, ca nu se loveste si nu isi baga mainile sau piciorusele, dar le-am pus de la 2 luni, cand am vazut ca isi intoarce capul.
La cearsaf recomand ala cu elastic. Eu plapumioara am mai folosit-o sa o pun la spate sa stea pe o parte si acum o tin intre patut si patul nostru ca ramane un pic de loc intre.
BBEma
Scris: Monday, July 12, 2021 5:57 AM
Nivel

Freya de asta mi e si mie frica :)) sa nu fie doar de decor pătutul :)) dar vedem când vine momentul :*

Zee si eu am comandat babynest cu toate ca stiu ca părerile sunt împărtite si am mai zis ca oricum nu o sa l lasă sa doarmă nesupravegheat sau noaptea in el si cearceaf tot cu elastic voi comanda :*

Multumesc fetele ! Pupici !!
freya1
Scris: Monday, July 12, 2021 7:19 AM
Nivel

Si eu am folosit babynestul ca sa doarma in patul nostru cat era foarte mic, apoi nu a mai vrut
maria2013
Scris: Monday, July 12, 2021 10:41 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
freya1 wrote:
Da, seturile sunt mai frumoase, pe de alta parte ma bucur ca nu am investit mult in ele pt ca la noi patutul e doar de decor Lol

Freya, si pentru fata mea patutul a fost doar de decor sau, ocazional, pt cate un somn scurt peste zi. Pe la un an, am vrut să îl scoatem din camera, dar i-am mai dat o sansa si...surpriza: de atunci îl adoră! Si acum doarme in el, iar când e la bunica "plânge" după "pat mic"! Mai dă-i o sansa, poate, poate!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.