Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| Felicitari Elllaaaaa!!! Bine ai venit micutule Oliver, foarte frumos numele !! E superb mititelul,abia astept sa l vad si pe al meu. Recuperare rapida sa ai si acomodare usoara . Ma bucur ca ai avut o experienta plăcută cu nasterea si sunteti bine ! |
|
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| AleC wrote:Am avut control azi, totul bine, bebelina are 1470 gr  , ne mai vedem pe 14, cand am si morfologia.
Superrrr Aleeee, ma bucur ca e bine bebelina si sănătoasă ! Mie nu mi a zis dr nimic de morfo 3 , ce se intampla la ecografia asta ? Se face mereu ? Eu mai merg la control pe 21 la 33 de sapt … Sapt asta am montat si noi pătutul , mai trebuie sa cumpărăm lenjerii si am semnat si contractul la regina maria si am primit cadou kit ul asta , mai vedem dacă o sa l folosesc :)) https://www.philips.ro/c-p/SCF430_16/avent-pompa-manuala-de-san
BBEma attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| Buna fetele ! Am fost ieri la eco pentru triplu test bebe era in parametri normali,se misca la fel de mult, azi am recoltat si sange ramane sa astept rezultatul, dar mi sa spus ca in 6 zile vine mi se pare destul de mult . Si app cred ca azi de dim am simtit cum misca sau o senzatie cv ciudata sa facut burtica tare pe partea dreapta ca si cum cv impingea in sus , voi cum ati simtit primele miscari ? Si la cate saptamani ? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Buna!! Si forum-ul vostru e ciudat?? nu stiu ce s-a intamplat cu el dar e altfel!!
Later edit: mister elucidat! A fost modificat aspectul pentru o utilizare mai facila! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| BBEma wrote:Superrrr Aleeee, ma bucur ca e bine bebelina si sănătoasă ! Mie nu mi a zis dr nimic de morfo 3 , ce se intampla la ecografia asta ? Se face mereu ? Eu mai merg la control pe 21 la 33 de sapt … Sapt asta am montat si noi pătutul , mai trebuie sa cumpărăm lenjerii si am semnat si contractul la regina maria si am primit cadou kit ul asta , mai vedem dacă o sa l folosesc :)) https://www.philips.ro/c-p/SCF430_16/avent-pompa-manuala-de-san Ce.frumos e, a venit si al meu insa nu e montat. Daca e cadou,e fain. Eu vreau electrica, sper totusi sa ne descurcam fara. Pe 21 am si eu control la 31. Nu doar daca recomanda eu o sa fac eco cu medicul meu. Fetele care ati facut dexa, ati observat ca bebe a fost mai linistit in perioada injectiilor? |
|

| Lyli wrote:Buna fetele ! Am fost ieri la eco pentru triplu test bebe era in parametri normali,se misca la fel de mult, azi am recoltat si sange ramane sa astept rezultatul, dar mi sa spus ca in 6 zile vine mi se pare destul de mult . Si app cred ca azi de dim am simtit cum misca sau o senzatie cv ciudata sa facut burtica tare pe partea dreapta ca si cum cv impingea in sus , voi cum ati simtit primele miscari ? Si la cate saptamani ? Depinde cum ai placenta. Eu o am anterioara și cel mai concret am simtit o la 18 saptamani tarziu. Am avut si pe la 16s niste fluturasi sub buric insa n am tinut cont de ei...am zis ca pana nu simt prea bine nu ii socotesc. Constant miscari dupa 22, adica se vedea clar ca loveste sigur e bebe, iti dai seama treptat Tu ai mai avut una, nu? e posibil sa simti mai devreme asa se spune. Atunci cum a fost? |
|

| AleC wrote:Am avut control azi, totul bine, bebelina are 1470 gr  , ne mai vedem pe 14, cand am si morfologia. Super! Felicitari! Eu is curioasa cat ia pana pe 21, ca pe 21 iunie avea 1033 la 26 sapt si un picut 3 zile dar arata de 27. |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| ANDREEA2929A wrote: Super! Felicitari! Eu is curioasa cat ia pana pe 21, ca pe 21 iunie avea 1033 la 26 sapt si un picut 3 zile dar arata de 27.
1067 avea si ea la 27 saptamani. Eu am facut morfo 3 si in prima sarcina, medicul meu recomanda, nu ca fiind necesara neaparat, sau ca ar fi o problema, sa fie. |
|
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| ANDREEA2929A wrote:Depinde cum ai placenta. Eu o am anterioara și cel mai concret am simtit o la 18 saptamani tarziu. Am avut si pe la 16s niste fluturasi sub buric insa n am tinut cont de ei...am zis ca pana nu simt prea bine nu ii socotesc. Constant miscari dupa 22, adica se vedea clar ca loveste  sigur e bebe, iti dai seama treptat Tu ai mai avut una, nu? e posibil sa simti mai devreme asa se spune. Atunci cum a fost? placenta la mine e posterioara , da la prima sarcina am simtit mult mai tarziu sau ma rog am stiut exact ca e bebe si nu gaze pe la vreo 5 luni si ceva dar nu imi aminteac exact, si ma gandeam ca acum as putea simtii mai devreme , dar nu stiu inca daca pot face diferenta dintre gaze si bebe |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Andreea,dupa dexa a fost o idee mai liniștit ca de obicei dar nu mi-am făcut griji pt ca l-am simțit constant. |
|

| Andreeax wrote:Andreea,dupa dexa a fost o idee mai liniștit ca de obicei dar nu mi-am făcut griji pt ca l-am simțit constant. Da, pai azi si a revenit. Constant si la mine dar am observat diferenta: miscari usoare, reactie mica la.stimuli, probabil mult somn. |
|

| Lyli wrote: placenta la mine e posterioara , da la prima sarcina am simtit mult mai tarziu sau ma rog am stiut exact ca e bebe si nu gaze pe la vreo 5 luni si ceva dar nu imi aminteac exact, si ma gandeam ca acum as putea simtii mai devreme , dar nu stiu inca daca pot face diferenta dintre gaze si bebe Da,sigur e bebe, ca la posterioara si la a2a sarcina e mult mai evident.
|
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 984
| Fetelor noi azi iesim din spital, bebe e bine si foooarte galagios, numai gura lui se auzea în tot spitalul. Ne acomodam încet si cu alăptarea, care sincer mi se pare cea mai grea parte. Va atasez o poza haioasa, al meu bebe e cel cu gurita maree , iar celalalt e al colegei de camera care a născut în aceasi zi cu mine la o jumătate de ora, am fost colege de travaliu.
https://ibb.co/VMfBrZW |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| EllaMaria wrote:Fetelor noi azi iesim din spital, bebe e bine  si foooarte galagios, numai gura lui se auzea în tot spitalul. Ne acomodam încet si cu alăptarea, care sincer mi se pare cea mai grea parte. Va atasez o poza haioasa, al meu bebe e cel cu gurita maree  , iar celalalt e al colegei de camera care a născut în aceasi zi cu mine la o jumătate de ora, am fost colege de travaliu. https://ibb.co/VMfBrZW
Ella, ce ma bucur ca sunteti bine!!🥰🥰 e adorabil baby Oliver!! Si poza super haioasa !!! |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| EllaMaria wrote:Fetelor noi azi iesim din spital, bebe e bine  si foooarte galagios, numai gura lui se auzea în tot spitalul. Ne acomodam încet si cu alăptarea, care sincer mi se pare cea mai grea parte. Va atasez o poza haioasa, al meu bebe e cel cu gurita maree  , iar celalalt e al colegei de camera care a născut în aceasi zi cu mine la o jumătate de ora, am fost colege de travaliu. https://ibb.co/VMfBrZW
Vai,Ella,cât de tare m-am amuzat! Asteptam in semn de la tine sa ne spui cum sunteți ! Sa vezi ce bine o sa fie acasă ,abia aștept sa ne povestești. |
|
|