Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| ANDREEA2929A wrote:Eu n am facut de asta intrebam. Andreea nici eu la prima sarcina nu am facut aveam 21 de ani atunci , din cate am inteles dupa 30 de ani e cam obligatoriu sa faci macar un test genetic , nu stiu multe despre asta oricum am inteles ca nu e sigur nimic sunt doar niste probabilitati care sunt calculate |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Lyli wrote: Andreea nici eu la prima sarcina nu am facut aveam 21 de ani atunci , din cate am inteles dupa 30 de ani e cam obligatoriu sa faci macar un test genetic , nu stiu multe despre asta oricum am inteles ca nu e sigur nimic sunt doar niste probabilitati care sunt calculate Da, nu te stresa, si eu am peste 30 dar daca am iesit bine la ambele morfologii, nu ma stresez. Sa stii ca daca imi zicea faceam si eu pt linistea mea. |
|
| EllaMaria wrote:Fetelor, azi la ora 5:50, a venit pe lume micul meu print Oliver si mi-a oferit privilegiul de a fi MAMA! Suntem bine, 3300 g si 54 cm, scor 9/10. Multumesc lui Dumnezeu ca am trecut cu bine peste, am nascut natural. La ora 23:30 mi s-a rupt apa, care era verde, iar de acolo filmul meu a luat-o razna, m-am panicat pe moment, dar în secunda urmatoare m-am adunat, am facut un dus si am plecat spre spital, contractiile fiind din 5 în 5 minute. Nu stiu cand si cum a trecut timpul pana la ora 5:50, stiu doar ca ii repetam într-una moasei ca lichidul e verde si daca e grav vreau sa vina doctorul sa-mi faca cezariana ca bebe sa fie bine. M-a linistit mi-a zis ca e doar putin verde deschis si nu e grav, monitorizand în permamenta bataile inimii care erau foarte bune. Cat despre dureri...atunci erau groaznice, le controlam cât de cât prin respiratie, însa la ultimele contractii strigam în salon sa vina sa ma duca în sala de nasteri ca simt nevoia sa împing si iese bebe. De aici a început pentru mine greul. Desi peste contractii am trecut cum am putut, la impins mi-a fost cel mai greu, m-am chinuit vreo 15 minute, iar apoi am auzit sunetul iubirii: plansetul copilasului meu! :016: de aici am uitat tot chinul si da la o a doua nastere tot natural as alege! https://ibb.co/SVQgk71P.S: i-au dat caciulilita roz dar e fecior în toata firea YEY, in sfarsit! Felicitari! Recuperare usoara si acomodare lina! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/22/2021 Mesaje: 58
| EllaMaria wrote:Fetelor, azi la ora 5:50, a venit pe lume micul meu print Oliver si mi-a oferit privilegiul de a fi MAMA! Suntem bine, 3300 g si 54 cm, scor 9/10. Multumesc lui Dumnezeu ca am trecut cu bine peste, am nascut natural. La ora 23:30 mi s-a rupt apa, care era verde, iar de acolo filmul meu a luat-o razna, m-am panicat pe moment, dar în secunda urmatoare m-am adunat, am facut un dus si am plecat spre spital, contractiile fiind din 5 în 5 minute. Nu stiu cand si cum a trecut timpul pana la ora 5:50, stiu doar ca ii repetam într-una moasei ca lichidul e verde si daca e grav vreau sa vina doctorul sa-mi faca cezariana ca bebe sa fie bine. M-a linistit mi-a zis ca e doar putin verde deschis si nu e grav, monitorizand în permamenta bataile inimii care erau foarte bune. Cat despre dureri...atunci erau groaznice, le controlam cât de cât prin respiratie, însa la ultimele contractii strigam în salon sa vina sa ma duca în sala de nasteri ca simt nevoia sa împing si iese bebe. De aici a început pentru mine greul. Desi peste contractii am trecut cum am putut, la impins mi-a fost cel mai greu, m-am chinuit vreo 15 minute, iar apoi am auzit sunetul iubirii: plansetul copilasului meu! :016: de aici am uitat tot chinul si da la o a doua nastere tot natural as alege! https://ibb.co/SVQgk71P.S: i-au dat caciulilita roz dar e fecior în toata firea
Ellaaaa, felicitari, mamica frumoasa! M-ai emotionat cu postarea ta si se vede ca esti asa de fericita Bine ai venit, bebe Oliver, sa fiti sanatosi, fericiti si sa aveti o acomodare minunata! |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Ella,felicitari!!!! Ma bucur ca nu ai avut un travaliu lung ?i totul a ie?it bine ?i conform planului.Recuperare si acomodare usoara! Te asteptam la mamici. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Ella, felicitari!!!! Ma bucur asa tare ca sunteti bine si ca a venit singurel!! Recuperare usoara sa ai si sa va traiasca minunea!!!
Apropo, nu stiu de ce la noi, imbraca baietii in roz . Mai stiu cazuri. P.S. ce nume frumos ia-ti ales... |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Ella felicitari! Recuperare usoara si acomodare lina |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Felicitari Ella!!! Bine ai venit bebe Oliver, sa cresti mare si sanatos! |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Felicitari, Ella! Recuperare rapida si acomodare usoara! Ma bucur ca ai reusit natural, cum iti doreai! |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Am avut control azi, totul bine, bebelina are 1470 gr, ne mai vedem pe 14, cand am si morfologia. |
|
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Felicitari, Ella! M-am emotionat cand am citit postarea ta! Ai o frumusete de baietel |
|
| AleC wrote:Am avut control azi, totul bine, bebelina are 1470 gr , ne mai vedem pe 14, cand am si morfologia. Super, eu am pe 21 |
|
| |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Ella felicitari! Bun venit pe lume micile Oliver. S-a lasat un pic asteptat,dar cred ca a meritat asteptarea. Recuperare usoara si acomodare lina! |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 788
| Va multumesc mult fetelor! |
|
|