Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lyli
Scris: Thursday, July 1, 2021 12:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
ANDREEA2929A wrote:

Eu n am facut de asta intrebam.hearts
Andreea nici eu la prima sarcina nu am facut aveam 21 de ani atunci , din cate am inteles dupa 30 de ani e cam obligatoriu sa faci macar un test genetic , nu stiu multe despre asta oricum am inteles ca nu e sigur nimic sunt doar niste probabilitati care sunt calculate
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, July 1, 2021 12:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
Lyli wrote:
Andreea nici eu la prima sarcina nu am facut aveam 21 de ani atunci , din cate am inteles dupa 30 de ani e cam obligatoriu sa faci macar un test genetic , nu stiu multe despre asta oricum am inteles ca nu e sigur nimic sunt doar niste probabilitati care sunt calculate

Da, nu te stresa, si eu am peste 30 dar daca am iesit bine la ambele morfologii, nu ma stresez. Sa stii ca daca imi zicea faceam si eu pt linistea mea.
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, July 1, 2021 12:36 PM
Nivel

EllaMaria wrote:
Fetelor, azi la ora 5:50, a venit pe lume micul meu print Oliver si mi-a oferit privilegiul de a fi MAMA! coeur Suntem bine, 3300 g si 54 cm, scor 9/10. Multumesc lui Dumnezeu ca am trecut cu bine peste, am nascut natural. La ora 23:30 mi s-a rupt apa, care era verde, iar de acolo filmul meu a luat-o razna, m-am panicat pe moment, dar în secunda urmatoare m-am adunat, am facut un dus si am plecat spre spital, contractiile fiind din 5 în 5 minute. Nu stiu cand si cum a trecut timpul pana la ora 5:50, stiu doar ca ii repetam într-una moasei ca lichidul e verde si daca e grav vreau sa vina doctorul sa-mi faca cezariana ca bebe sa fie bine. M-a linistit mi-a zis ca e doar putin verde deschis si nu e grav, monitorizand în permamenta bataile inimii care erau foarte bune. Cat despre dureri...atunci erau groaznice, le controlam cât de cât prin respiratie, însa la ultimele contractii strigam în salon sa vina sa ma duca în sala de nasteri ca simt nevoia sa împing si iese bebe. De aici a început pentru mine greul. Desi peste contractii am trecut cum am putut, la impins mi-a fost cel mai greu, m-am chinuit vreo 15 minute, iar apoi am auzit sunetul iubirii: plansetul copilasului meu! :016: de aici am uitat tot chinul si da la o a doua nastere tot natural as alege!

https://ibb.co/SVQgk71

P.S: i-au dat caciulilita roz dar e fecior în toata firea Lol computerlove

YEY, in sfarsit!majoreta coeur computerlove
Felicitari! Recuperare usoara si acomodare lina!
mag_
Scris: Thursday, July 1, 2021 1:06 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/22/2021
EllaMaria wrote:
Fetelor, azi la ora 5:50, a venit pe lume micul meu print Oliver si mi-a oferit privilegiul de a fi MAMA! coeur Suntem bine, 3300 g si 54 cm, scor 9/10. Multumesc lui Dumnezeu ca am trecut cu bine peste, am nascut natural. La ora 23:30 mi s-a rupt apa, care era verde, iar de acolo filmul meu a luat-o razna, m-am panicat pe moment, dar în secunda urmatoare m-am adunat, am facut un dus si am plecat spre spital, contractiile fiind din 5 în 5 minute. Nu stiu cand si cum a trecut timpul pana la ora 5:50, stiu doar ca ii repetam într-una moasei ca lichidul e verde si daca e grav vreau sa vina doctorul sa-mi faca cezariana ca bebe sa fie bine. M-a linistit mi-a zis ca e doar putin verde deschis si nu e grav, monitorizand în permamenta bataile inimii care erau foarte bune. Cat despre dureri...atunci erau groaznice, le controlam cât de cât prin respiratie, însa la ultimele contractii strigam în salon sa vina sa ma duca în sala de nasteri ca simt nevoia sa împing si iese bebe. De aici a început pentru mine greul. Desi peste contractii am trecut cum am putut, la impins mi-a fost cel mai greu, m-am chinuit vreo 15 minute, iar apoi am auzit sunetul iubirii: plansetul copilasului meu! :016: de aici am uitat tot chinul si da la o a doua nastere tot natural as alege!

https://ibb.co/SVQgk71

P.S: i-au dat caciulilita roz dar e fecior în toata firea Lol computerlove

Ellaaaa, felicitari, mamica frumoasa! M-ai emotionat cu postarea ta si se vede ca esti asa de fericita hearts Bine ai venit, bebe Oliver, sa fiti sanatosi, fericiti si sa aveti o acomodare minunata! Cheek Kiss
Andreeax
Scris: Thursday, July 1, 2021 1:42 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Ella,felicitari!!!! firstprize Ma bucur ca nu ai avut un travaliu lung ?i totul a ie?it bine ?i conform planului.Recuperare si acomodare usoara! Te asteptam la mamici. coeur
Sisi2
Scris: Thursday, July 1, 2021 2:07 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Ella, felicitari!!!!hearts Ma bucur asa tare ca sunteti bine si ca a venit singurel!! Recuperare usoara sa ai si sa va traiasca minunea!!!computerlove

Apropo, nu stiu de ce la noi, imbraca baietii in rozhohot . Mai stiu cazuri.
P.S. ce nume frumos ia-ti ales...
Aleahim
Scris: Thursday, July 1, 2021 4:40 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Ella felicitari!
Recuperare usoara si acomodare linacomputerlove
Roser
Scris: Thursday, July 1, 2021 5:22 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Felicitari Ella!!!
Bine ai venit bebe Oliver, sa cresti mare si sanatos!pupici
AleC
Scris: Thursday, July 1, 2021 5:47 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Felicitari, Ella! Recuperare rapida si acomodare usoara! Ma bucur ca ai reusit natural, cum iti doreai! coeur Cheek Kiss
AleC
Scris: Thursday, July 1, 2021 5:49 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Am avut control azi, totul bine, bebelina are 1470 gryes, ne mai vedem pe 14, cand am si morfologia.
wannabemom
Scris: Thursday, July 1, 2021 6:13 PM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
Felicitari, Ella!
M-am emotionat cand am citit postarea ta!
Ai o frumusete de baietel computerlove
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, July 1, 2021 7:10 PM
Nivel

AleC wrote:
Am avut control azi, totul bine, bebelina are 1470 gryes, ne mai vedem pe 14, cand am si morfologia.

Super, eu am pe 21
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, July 1, 2021 7:10 PM
Nivel

MariaS
Scris: Friday, July 2, 2021 12:50 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Ella felicitari! Bun venit pe lume micile Oliver.
S-a lasat un pic asteptat,dar cred ca a meritat asteptarea.
Recuperare usoara si acomodare lina!coeur
EllaMaria
Scris: Friday, July 2, 2021 7:56 AM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Va multumesc mult fetelor! iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.