Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Sisi2
Scris: Wednesday, June 30, 2021 10:14 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Lyli wrote:
Fetelor am si eu o intrebare , cine a facut triplu test poate ma lamuriti si pe mine , maine sunt programata sa merg sa fac testul dar azi la tel medicul mi-a zis: vi maine la mine apoi poimaine mergi la laborator de dim sa recoltezi sange , am zis ok . Intrebarea mea e , la el de ce trebuie sa merg ? Imi va face din nou eco sau imi da foaie ceva? cum se procedeaza cu acest triplu test ?

Din cate stiu eu se coreleaza masurile. Iti face eco si urmatoarea zi trebuie sa mergi la recoltat!!
Tinem pumnii sa iasa bine!Cheek Kiss
Sisi2
Scris: Wednesday, June 30, 2021 10:17 PM
Nivel

monican wrote:
Salut! Am aflat ca sunt insarcinata, bucurie maaare si mi-am facut azi primul beta hcg, care a ie?it 4637 mUI/mL la 4s6z.
In primul rand mi se pare enorm, ma asteptam la valori de vreo 600 si ceva, dar sper ca asta e semn bun si ca probabil implantarea a avut loc mai repede. Se incadreaza oricum in intervalul de referinta de pe analize.
Merg sa repet analiza vineri, dar întrebarea mea e: pana la ce valori se dubleaza beta? Ar trebui sa ma astept la o valoare dubla sau nu se chiar dubleaza cand ajunge la nivelul miilor? Stiam ca este o limita pana cand se dubleaza, dar nu mai stiu care e aia. Poate ma ajutati voi cu un raspuns. Multumesc!

Buna!! Felicitari! hearts
La valoarea asta nu se mai dubleaza. Eu asa stiu. Poate a fost ovulatia sau implatarea mai devreme sau e sarcina gemelara!hearts hearts
Sarcina usoara iti doresc!!Cheek Kiss

Apropo, Aleahim, superba papusica ta!!!computerlove
EllaMaria
Scris: Wednesday, June 30, 2021 10:29 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Sisi2 wrote:

Buna, Ella! Ce ma bucur ca sunteti bine!! Ce fain a recuperat voinicul!!hearts Eu sper sa vina cat mai repede si mai usor!!! Te puuup!Cheek Kiss

Sisi eu am mai spus ca te astept pe tineLol computerlove pupici
Sisi2
Scris: Thursday, July 1, 2021 12:34 AM
Nivel

EllaMaria wrote:

Sisi eu am mai spus ca te astept pe tineLol computerlove pupici

Daa!!hohot se pare ca ai avut dreptate!!
Lyli
Scris: Thursday, July 1, 2021 12:46 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
maria2013 wrote:

Pentru ca se coreleaza rezultatele masuratorilor cu cele ale testului de sânge. De aceea trebuie facute la foarte scurta distanta.
am inteles ms de raspuns, intru in saptamana 16 .
Lyli
Scris: Thursday, July 1, 2021 12:46 AM
Nivel

Sisi2 wrote:

Din cate stiu eu se coreleaza masurile. Iti face eco si urmatoarea zi trebuie sa mergi la recoltat!!
Tinem pumnii sa iasa bine!Cheek Kiss
Multumesc sper sa iasa bine !!!
maria2013
Scris: Thursday, July 1, 2021 5:55 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
Lyli wrote:
am inteles ms de raspuns, intru in saptamana 16 .

Ai facut ?i dublu test si morfologia de prim trimestru? Daca acestea au iesit ok, in cele mai multe cazuri nu se mai recomanda triplu/cvadruplu test. Daca nu au fost în regula, mult mai clar e un test genetic (NIPT Veracity, Panorama s.a.). Dublu/triplu test sunt pur statistice si nu ofera un diagnostic clar.
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, July 1, 2021 6:14 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Lyli wrote:
Fetelor am si eu o intrebare , cine a facut triplu test poate ma lamuriti si pe mine , maine sunt programata sa merg sa fac testul dar azi la tel medicul mi-a zis: vi maine la mine apoi poimaine mergi la laborator de dim sa recoltezi sange , am zis ok . Intrebarea mea e , la el de ce trebuie sa merg ? Imi va face din nou eco sau imi da foaie ceva? cum se procedeaza cu acest triplu test ?

Lyli, dar de ce te a pus sa faci triplu test? Cate sapt ai?
Lyli
Scris: Thursday, July 1, 2021 7:06 AM
Nivel

Andreea Am 16 sapt ,
Maria nu am facut dublu test cumva am sarit perioada , morfo 1 am facut toate masuratorile au iesit ok din cate a zis medicul , am mai intrebat fete si majoritatea au facut doar dublu test
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, July 1, 2021 8:55 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Lyli wrote:
Andreea Am 16 sapt ,
Maria nu am facut dublu test cumva am sarit perioada , morfo 1 am facut toate masuratorile au iesit ok din cate a zis medicul , am mai intrebat fete si majoritatea au facut doar dublu test

Eu n am facut de asta intrebam.hearts
EllaMaria
Scris: Thursday, July 1, 2021 11:26 AM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Fetelor, azi la ora 5:50, a venit pe lume micul meu print Oliver si mi-a oferit privilegiul de a fi MAMA! coeur Suntem bine, 3300 g si 54 cm, scor 9/10. Multumesc lui Dumnezeu ca am trecut cu bine peste, am nascut natural. La ora 23:30 mi s-a rupt apa, care era verde, iar de acolo filmul meu a luat-o razna, m-am panicat pe moment, dar în secunda urmatoare m-am adunat, am facut un dus si am plecat spre spital, contractiile fiind din 5 în 5 minute. Nu stiu cand si cum a trecut timpul pana la ora 5:50, stiu doar ca ii repetam într-una moasei ca lichidul e verde si daca e grav vreau sa vina doctorul sa-mi faca cezariana ca bebe sa fie bine. M-a linistit mi-a zis ca e doar putin verde deschis si nu e grav, monitorizand în permamenta bataile inimii care erau foarte bune. Cat despre dureri...atunci erau groaznice, le controlam cât de cât prin respiratie, însa la ultimele contractii strigam în salon sa vina sa ma duca în sala de nasteri ca simt nevoia sa împing si iese bebe. De aici a început pentru mine greul. Desi peste contractii am trecut cum am putut, la impins mi-a fost cel mai greu, m-am chinuit vreo 15 minute, iar apoi am auzit sunetul iubirii: plansetul copilasului meu! :016: de aici am uitat tot chinul si da la o a doua nastere tot natural as alege!

https://ibb.co/SVQgk71

P.S: i-au dat caciulilita roz dar e fecior în toată firea Lol computerlove
OtiliaC
Scris: Thursday, July 1, 2021 11:31 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2020
EllaMaria wrote:
Fetelor, azi la ora 5:50, a venit pe lume micul meu print Oliver si mi-a oferit privilegiul de a fi MAMA! coeur Suntem bine, 3300 g si 54 cm, scor 9/10. Multumesc lui Dumnezeu ca am trecut cu bine peste, am nascut natural. La ora 23:30 mi s-a rupt apa, care era verde, iar de acolo filmul meu a luat-o razna, m-am panicat pe moment, dar în secunda urmatoare m-am adunat, am facut un dus si am plecat spre spital, contractiile fiind din 5 în 5 minute. Nu stiu cand si cum a trecut timpul pana la ora 5:50, stiu doar ca ii repetam într-una moasei ca lichidul e verde si daca e grav vreau sa vina doctorul sa-mi faca cezariana ca bebe sa fie bine. M-a linistit mi-a zis ca e doar putin verde deschis si nu e grav, monitorizand în permamenta bataile inimii care erau foarte bune. Cat despre dureri...atunci erau groaznice, le controlam cât de cât prin respiratie, însa la ultimele contractii strigam în salon sa vina sa ma duca în sala de nasteri ca simt nevoia sa împing si iese bebe. De aici a început pentru mine greul. Desi peste contractii am trecut cum am putut, la impins mi-a fost cel mai greu, m-am chinuit vreo 15 minute, iar apoi am auzit sunetul iubirii: plansetul copilasului meu! :016: de aici am uitat tot chinul si da la o a doua nastere tot natural as alege!

P.S: i-au dat caciulilita roz dar e fecior în toata firea Lol computerlove

Felicitarii!! Sa creasca mare si voinic!! Iar pentru tine recuperare usoara!
Asa ma bucur cand aud experiente placute cu nasteri naturale.majoreta
Irinan
Scris: Thursday, July 1, 2021 12:01 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
EllaMaria wrote:
.

Multumesc ca mi-ai spuspupici tinand cont ca nu am experienta unei alte sarcini, automat nu pot sa fac o comparatie în ceea ce priveste durerea, astfel ca probabil o sa mi se para doar extrem de dureros. Partea buna e ca, daca ajung sa mi se provoace, poate am noroc de un travaliu scurt. Oricum tot ce îmi doresc e ca bebe sa fie sanatos si prefer sa simt eu durere, dar el sa fie binecomputerlove

Doamne ajuta Ella, sa ai parte de o nastere usoara si cel mai important de un copil sanatoscoeur
Irinan
Scris: Thursday, July 1, 2021 12:04 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
EllaMaria wrote:

Felicitari si crestere usoaraCheek Kiss
Lyli
Scris: Thursday, July 1, 2021 12:14 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

Felicitari Ella computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.