Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 780
| Sisi2 wrote:Buna, fetelor! Am fost azi la control, totul bine! Bebe are 2770 g. Din pacate tot in pozitie ciudata sta, isi tine mainile inainte!! Mai merg in 8 iulie si daca nu se aseaza, vom face cezariana! Am facut si monitorizare, asa de mult o miscat bebe, ca in loc de 20 de min, am stat vreo 40.
Iei ce a crescut baietelul înca mai este timp sa-si schimbe pozitia e jucaus, nu are stare |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| EllaMaria wrote:Iei ce a crescut baietelul  înca mai este timp sa-si schimbe pozitia  e jucaus, nu are stare Ella, cum esti? |
|
| ANDREEA2929A wrote:Ella, cum esti?
Sunt chiar foarte bine, parca nici nu sunt gravida bebe nu da absolut niciun semn ca ar vrea sa vina, iar eu sunt cu rabdarea la nivelul petrolului.. 
Saptamâna asta mergem la eco si daca nu vine pana vineri cel mai probabil o sa-mi provoace nasterea sau chiar cezariana... Cumva trebuie sa îl scoatem pe prichindel |
|

| EllaMaria wrote:Sunt chiar foarte bine, parca nici nu sunt gravida  bebe nu da absolut niciun semn ca ar vrea sa vina, iar eu sunt cu rabdarea la nivelul petrolului..  Saptamâna asta mergem la eco si daca nu vine pana vineri cel mai probabil o sa-mi provoace nasterea sau chiar cezariana... Cumva trebuie sa îl scoatem pe prichindel
|
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| EllaMaria wrote:Sunt chiar foarte bine, parca nici nu sunt gravida  bebe nu da absolut niciun semn ca ar vrea sa vina, iar eu sunt cu rabdarea la nivelul petrolului..  Saptamâna asta mergem la eco si daca nu vine pana vineri cel mai probabil o sa-mi provoace nasterea sau chiar cezariana... Cumva trebuie sa îl scoatem pe prichindel L-ai rugat sa fie ascultator, sa mai stea, dar parca nici asa |
|
| AleC wrote:L-ai rugat sa fie ascultator, sa mai stea, dar parca nici asa
Stie ca mamica sa nu are de fel rabdare si o pune la incercare
|
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| EllaMaria wrote:Iei ce a crescut baietelul  înca mai este timp sa-si schimbe pozitia  e jucaus, nu are stare
Daa! El s-a jucat, in loc sa stea cuminte sa scapam mai repede! |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1599
| EllaMaria wrote:Stie ca mamica sa nu are de fel rabdare si o pune la incercare 
Ella nu mai ai mult :). Si eu am nascut la 41 de saptamani. Cumva, cumva o sa vina el in urmatoarele zile. Iti doresc nastere usoara |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1599
| Mihaela14 wrote:Aleahim, Ioana, felicitari pentru minunile voastre!! Recuperare rapida, va pup!!
Mihaela, ce mai faceti voi? Azi maine impliniti un an :). |
|
| Roser wrote:Ella nu mai ai mult :). Si eu am nascut la 41 de saptamani. Cumva, cumva o sa vina el in urmatoarele zile. Iti doresc nastere usoara
Multumesc îl astept cu mare drag |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2502
| Mihaela14 wrote:Aleahim, Ioana, felicitari pentru minunile voastre!! Recuperare rapida, va pup!! Miha multumim Fetelor noi am ajuns acasa de duminica, dar efectiv nu am avut timp sa scriu nimic.Recuperarea dupa cezariana pt mine personal a fost usoara, m-am mobilizat repede si bine insa am avut probleme cu atasarea si alaptatul inca din spital.Am avut si consultant in alaptare, dar colostrul a venit greu, bebe fiind asa mica nu putea trage si urla de foame.E foarte mancacioasa si nu are rabdare la san.Cand a aparut laptele, au aparur si problemele asa ca am muls la greu si i-am dat cu sticluta, alternat cu lp.Azi a venit o moasa la mine ca incepuse sa mi se inroseasca un san so sa ma doara rau.Aveam toata canalele infundate si eram plina de noduli. In fine, pe scurt, a reusit sa desfunde si sa elimine o parte din noduli si pt prima data am reusit sa alaptez.Tot la 2 ore trebuie sa masez si sa mulg, ceea ce e si epuizant si dureros(partea de masaj), dar mai incercam, poate poate reusim. Pentru cine intreba de pompa lansinoh, pentru mine una e vis.Nu doare deloc si isi face treaba de minune. Va las o poza cu soricica mea. https://ibb.co/9sQh7Hs |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1849
| Aleahim, ce scumpa e! Sa fie sanatoasa si sa aiba o crestere usoara! Unele mamici sunt mai norocoase si reusesc sa alapteze din prima, insa in majoritatea cazurilor este foarte greu! Si mie mi-a fost extraordinar de greu si tot pompa m-a salvat. |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1554
| Vai,Aleahim,cât de scumpa este! ?i eu am stat prost cu toate ale alaptarii de la început ?i am nascut natural: ata?are gre?ita,dureri crunte,completare,pompat. Ma bucur ca te ajuta totu?i pompa,?i eu am una de la lansinoh dar la mine a fost frustranta pomparea și este in continuare in schimb vin ele si vremuri bune și frumoase dupa |
|

| Aleahim wrote:Miha  multumim Fetelor noi am ajuns acasa de duminica, dar efectiv nu am avut timp sa scriu nimic.Recuperarea dupa cezariana pt mine personal a fost usoara, m-am mobilizat repede si bine insa am avut probleme cu atasarea si alaptatul inca din spital.Am avut si consultant in alaptare, dar colostrul a venit greu, bebe fiind asa mica nu putea trage si urla de foame.E foarte mancacioasa si nu are rabdare la san.Cand a aparut laptele, au aparur si problemele asa ca am muls la greu si i-am dat cu sticluta, alternat cu lp.Azi a venit o moasa la mine ca incepuse sa mi se inroseasca un san so sa ma doara rau.Aveam toata canalele infundate si eram plina de noduli. In fine, pe scurt, a reusit sa desfunde si sa elimine o parte din noduli si pt prima data am reusit sa alaptez.Tot la 2 ore trebuie sa masez si sa mulg, ceea ce e si epuizant si dureros(partea de masaj), dar mai incercam, poate poate reusim. Pentru cine intreba de pompa lansinoh, pentru mine una e vis.Nu doare deloc si isi face treaba de minune. Va las o poza cu soricica mea. https://ibb.co/9sQh7Hs
Este superba! Felicitari din inima! Da, multumim pt sfat trebuie sa cumpar si eu pompa. |
|
| Aleahim wrote:Miha  multumim Fetelor noi am ajuns acasa de duminica, dar efectiv nu am avut timp sa scriu nimic.Recuperarea dupa cezariana pt mine personal a fost usoara, m-am mobilizat repede si bine insa am avut probleme cu atasarea si alaptatul inca din spital.Am avut si consultant in alaptare, dar colostrul a venit greu, bebe fiind asa mica nu putea trage si urla de foame.E foarte mancacioasa si nu are rabdare la san.Cand a aparut laptele, au aparur si problemele asa ca am muls la greu si i-am dat cu sticluta, alternat cu lp.Azi a venit o moasa la mine ca incepuse sa mi se inroseasca un san so sa ma doara rau.Aveam toata canalele infundate si eram plina de noduli. In fine, pe scurt, a reusit sa desfunde si sa elimine o parte din noduli si pt prima data am reusit sa alaptez.Tot la 2 ore trebuie sa masez si sa mulg, ceea ce e si epuizant si dureros(partea de masaj), dar mai incercam, poate poate reusim. Pentru cine intreba de pompa lansinoh, pentru mine una e vis.Nu doare deloc si isi face treaba de minune. Va las o poza cu soricica mea. https://ibb.co/9sQh7Hs
Minunata fetita! ma bucur ca ai o recuperare usoara! |
|
|