Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
EllaMaria
Scris: Monday, June 28, 2021 10:52 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Sisi2 wrote:
Buna, fetelor! Am fost azi la control, totul bine! Bebe are 2770 g. Din pacate tot in pozitie ciudata sta, isi tine mainile inainte!! Mai merg in 8 iulie si daca nu se aseaza, vom face cezariana!
Am facut si monitorizare, asa de mult o miscat bebe, ca in loc de 20 de min, am stat vreo 40. hohot

Iei ce a crescut baietelulcomputerlove înca mai este timp sa-si schimbe pozitiapupici e jucaus, nu are stare coeur
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, June 29, 2021 7:04 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
EllaMaria wrote:

Iei ce a crescut baietelulcomputerlove înca mai este timp sa-si schimbe pozitiapupici e jucaus, nu are stare coeur

Ella, cum esti? coeur
EllaMaria
Scris: Tuesday, June 29, 2021 8:13 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Ella, cum esti? coeur

Sunt chiar foarte bine, parca nici nu sunt gravidaLol bebe nu da absolut niciun semn ca ar vrea sa vina, iar eu sunt cu rabdarea la nivelul petrolului.. hohot

Saptamâna asta mergem la eco si daca nu vine pana vineri cel mai probabil o sa-mi provoace nasterea sau chiar cezariana... Cumva trebuie sa îl scoatem pe prichindel hearts
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, June 29, 2021 8:29 AM
Nivel

EllaMaria wrote:

Sunt chiar foarte bine, parca nici nu sunt gravidaLol bebe nu da absolut niciun semn ca ar vrea sa vina, iar eu sunt cu rabdarea la nivelul petrolului.. hohot

Saptamâna asta mergem la eco si daca nu vine pana vineri cel mai probabil o sa-mi provoace nasterea sau chiar cezariana... Cumva trebuie sa îl scoatem pe prichindel hearts

computerlove
AleC
Scris: Tuesday, June 29, 2021 9:55 AM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
EllaMaria wrote:

L-ai rugat sa fie ascultator, sa mai stea, dar parca nici asa Lol Cheek Kiss
EllaMaria
Scris: Tuesday, June 29, 2021 10:09 AM
Nivel

AleC wrote:

L-ai rugat sa fie ascultator, sa mai stea, dar parca nici asa Lol Cheek Kiss

Stie ca mamica sa nu are de fel rabdare si o pune la incercareLol
Sisi2
Scris: Tuesday, June 29, 2021 11:34 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
EllaMaria wrote:

Daa! El s-a jucat, in loc sa stea cuminte sa scapam mai repede!hohot
Roser
Scris: Tuesday, June 29, 2021 11:56 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
EllaMaria wrote:

Stie ca mamica sa nu are de fel rabdare si o pune la incercareLol

Ella nu mai ai mult :). Si eu am nascut la 41 de saptamani. Cumva, cumva o sa vina el in urmatoarele zile. Iti doresc nastere usoara pupici
Roser
Scris: Tuesday, June 29, 2021 11:57 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Mihaela14 wrote:
Aleahim, Ioana, felicitari pentru minunile voastre!! Recuperare rapida, va pup!! Cheek Kiss

Mihaela, ce mai faceti voi? Azi maine impliniti un an :).
EllaMaria
Scris: Tuesday, June 29, 2021 12:32 PM
Nivel

Roser wrote:

Ella nu mai ai mult :). Si eu am nascut la 41 de saptamani. Cumva, cumva o sa vina el in urmatoarele zile. Iti doresc nastere usoara pupici

Multumescpupici îl astept cu mare dragcomputerlove
Aleahim
Scris: Wednesday, June 30, 2021 12:09 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Mihaela14 wrote:
Aleahim, Ioana, felicitari pentru minunile voastre!! Recuperare rapida, va pup!! Cheek Kiss

Mihacoeur multumimCheek Kiss
Fetelor noi am ajuns acasa de duminica, dar efectiv nu am avut timp sa scriu nimic.Recuperarea dupa cezariana pt mine personal a fost usoara, m-am mobilizat repede si bine insa am avut probleme cu atasarea si alaptatul inca din spital.Am avut si consultant in alaptare, dar colostrul a venit greu, bebe fiind asa mica nu putea trage si urla de foame.E foarte mancacioasa si nu are rabdare la san.Cand a aparut laptele, au aparur si problemele asa ca am muls la greu si i-am dat cu sticluta, alternat cu lp.Azi a venit o moasa la mine ca incepuse sa mi se inroseasca un san so sa ma doara rau.Aveam toata canalele infundate si eram plina de noduli.
In fine, pe scurt, a reusit sa desfunde si sa elimine o parte din noduli si pt prima data am reusit sa alaptez.Tot la 2 ore trebuie sa masez si sa mulg, ceea ce e si epuizant si dureros(partea de masaj), dar mai incercam, poate poate reusim.
Pentru cine intreba de pompa lansinoh, pentru mine una e vis.Nu doare deloc si isi face treaba de minune.
Va las o poza cu soricica mea.
https://ibb.co/9sQh7Hs
Ellena20
Scris: Wednesday, June 30, 2021 12:26 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Aleahim, ce scumpa e! Cheek Kiss
Sa fie sanatoasa si sa aiba o crestere usoara!
Unele mamici sunt mai norocoase si reusesc sa alapteze din prima, insa in majoritatea cazurilor este foarte greu! Si mie mi-a fost extraordinar de greu si tot pompa m-a salvat.
Andreeax
Scris: Wednesday, June 30, 2021 3:05 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Vai,Aleahim,cât de scumpa este! Love Love ?i eu am stat prost cu toate ale alaptarii de la început ?i am nascut natural: ata?are gre?ita,dureri crunte,completare,pompat. Ma bucur ca te ajuta totu?i pompa,?i eu am una de la lansinoh dar la mine a fost frustranta pomparea și este in continuare in schimb vin ele si vremuri bune și frumoase dupa coeur
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, June 30, 2021 7:15 AM
Nivel

Aleahim wrote:

Fetelor noi am ajuns acasa de duminica, dar efectiv nu am avut timp sa scriu nimic.Recuperarea dupa cezariana pt mine personal a fost usoara, m-am mobilizat repede si bine insa am avut probleme cu atasarea si alaptatul inca din spital.Am avut si consultant in alaptare, dar colostrul a venit greu, bebe fiind asa mica nu putea trage si urla de foame.E foarte mancacioasa si nu are rabdare la san.Cand a aparut laptele, au aparur si problemele asa ca am muls la greu si i-am dat cu sticluta, alternat cu lp.Azi a venit o moasa la mine ca incepuse sa mi se inroseasca un san so sa ma doara rau.Aveam toata canalele infundate si eram plina de noduli.
In fine, pe scurt, a reusit sa desfunde si sa elimine o parte din noduli si pt prima data am reusit sa alaptez.Tot la 2 ore trebuie sa masez si sa mulg, ceea ce e si epuizant si dureros(partea de masaj), dar mai incercam, poate poate reusim.
Pentru cine intreba de pompa lansinoh, pentru mine una e vis.Nu doare deloc si isi face treaba de minune.

Este superba! Felicitari din inima! Da, multumim pt sfat trebuie sa cumpar si eu pompa.
EllaMaria
Scris: Wednesday, June 30, 2021 9:25 AM
Nivel

Aleahim wrote:

Minunata fetita! computerlove ma bucur ca ai o recuperare usoara! pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.