Nivel: Membru
Inregistrat: 6/24/2021 Mesaje: 12
| Aleahim wrote:Buna fetelor. Noi suntem bine,eu pe ATI si bebe sta putin la caldurica. Va pun si o poza cu Aniela Maria, minune noastra mica, de 2350 gr si 50 cm https://ibb.co/JKvFkmb Ohhh ce draguuu ..e superba Ai scapat Si eu tot la Novogyn nasccccc :x abia astepttttt :016: |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Felicitari Aleahim!!! Recuperare u?oara. Sa va bucura?i de mica minune!!! E superba! |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Aleahim wrote:Buna fetelor. Noi suntem bine,eu pe ATI si bebe sta putin la caldurica. Va pun si o poza cu Aniela Maria, minune noastra mica, de 2350 gr si 50 cm https://ibb.co/JKvFkmb Ce nume frumos! Felicitari!!! |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Felicitari, Aleahim, e superba micuta ta |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Felicitari Aleahim, in sfarsit, dupa atâta timp si-a facut aparitia pe lume si minunea voastra Sa fie sanatoasa si sa aibe o viata lunga alaturi de voi Are un nume superb, sa-i poarte noroc Recuperare usoara si adaptare lina la noua viata |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Multumesc fetelor. Carlita te imbratisez |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| IoanaIoanaC wrote:Neata fete cucuiete! V-am zis ca eu nu vreau sa fiu prima pe lista la gravidute ca am tinut suficient pozitia la aspirante. Clara Carina e acasa. S-a nascut pe 18 iunie, 51cm si 3100gr. Suntem bine, ne adaptam si invatam. Va multumesc pentru gandurile bune! L.E Nu pot atasat poza ca-s toate prea mari Felicitari Ioana Sa ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Aleahim wrote:Buna fetelor. Noi suntem bine,eu pe ATI si bebe sta putin la caldurica. Va pun si o poza cu Aniela Maria, minune noastra mica, de 2350 gr si 50 cm https://ibb.co/JKvFkmb Felicitari Aleahim |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| De cand nu am mai intrat pe aici vad ca s-au nascut doua printese mult asteptate. Felicitari Ioana si Aleahim!! Va asteptam la mamici cand aveti timp |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| carlita wrote:Wow, fetelor, ce harnicuti sunt puiutii vostri!!! Eu am ratat galeria, de acum nu pot decat sa va felicit din suflet pt minunile voastre minunate! Ioana, Aleahim, sa va dea Dumnezeu sanatate sa va bucurati de minunile din viata voastra! Mi-au dat si lacrimile citind vestile, m-a lovit un pic nostalgia, dar sunt extrem de incantata de realizarile voastre! Nastere cat mai usoara fetelor care urmeaza: Ella, Sisi! Doamne-ajuta!
Multumesc Carlita!! Te puuup! |
|
| Alle.p wrote:Felicitari Aleahim, in sfarsit, dupa atâta timp si-a facut aparitia pe lume si minunea voastra Sa fie sanatoasa si sa aibe o viata lunga alaturi de voi Are un nume superb, sa-i poarte noroc Recuperare usoara si adaptare lina la noua viata Mutumesc Alle |
|
| Irinan, Roser va multumesc |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Ella,Sisi voi urmati! Doamne ce trece timpul! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| Aleahim wrote:Buna fetelor. Noi suntem bine,eu pe ATI si bebe sta putin la caldurica. Va pun si o poza cu Aniela Maria, minune noastra mica, de 2350 gr si 50 cm https://ibb.co/JKvFkmb
E superba!!! Si ce nume frumos :* Bine ai venit Aniela! Recuperare si acomodare usoara mamico <3
Sisi, nici mie nu mi vine sa cred când a trecut timpul si am ajuns la 29s , mi se pare ca trece asa repede … Maine poimâine urmeaza Ella si apoi tu … Doamne ajuta ! Va tin pumnii sa aveti niste întâlniri magice cu minunile voastre :* |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 916
| ANDREEA2929A wrote:Ella,Sisi voi urmati! Doamne ce trece timpul!
Sper si eu sa urmez, bebe da impresia ca nu vrea sa vina ii place de mami asa cu burtica
Trece timpul si uneori chiar zboara saptamâna cu saptamâna pana te vezi în momentul mult asteptat
|
|
|