Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Ioanaaa, felicitari!! Sa va traiasca, sa creasca mare si sa fie sanatoasa!!!
Ella, ce frumoasa esti!!! abia astept sa imi spui ca a venit bebele!! Iti sta tare bine cu burtica, poate de aia nu se grabeste sau il asteapta pe al meu, cum ai zis!!
Va las si eu o poza cu burta, pardon, burtoiul meu!
https://ibb.co/xg0mHS6
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Multumesc Mag |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3079
| Nastere usoara, Aleahim doamne, ce a trecut timpul Ella, Sisi, sunteti superbe, nastere usoara ! |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 942
| Sisi2 wrote:Ioanaaa, felicitari!! Sa va traiasca, sa creasca mare si sa fie sanatoasa!!! Ella, ce frumoasa esti!!!  abia astept sa imi spui ca a venit bebele!! Iti sta tare bine cu burtica, poate de aia nu se grabeste  sau il asteapta pe al meu, cum ai zis!! Va las si eu o poza cu burta, pardon, burtoiul meu! https://ibb.co/xg0mHS6
Sisi, cum am mai zic, esti o graviduta superba! |
|

| freya1 wrote:Nastere usoara, Aleahim  doamne, ce a trecut timpul Ella, Sisi, sunteti superbe, nastere usoara ! Multumesc Freya |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Felicitari Ioana, ma gandeam ca ne faci supriza! Aleahim, nastere usoara!
|
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Multumesc mult fetelor!!! Aleahim, nastere usoara!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna dragi femei! Va citesc de mult timp si imi fac curaj sa scriu pentru prima oara. V-am citit povestile si m-am bucurat la fiecare test pozitiv ca si cum as fi fost eu acolo. Povestea mea e urmatoarea: incercam sa avem un bebe din luna septembrie 2019, iar in urma analizelor de rutina, sotul meu a fost diagnosticat cu prostatita cronica, spermograme nasoale etc. A urmat un proces lung cu tratamente, timp in care si eu am facut analize si ecografii, la diversi medici iar la mine totul parea ok. In luna august 2020, la recomandarea unui urolog, sotul meu a facut injectii cu testosteron, intrucat nivelul era undeva la 0,3 (testosteron) insa nu i-a spus si faptul ca timp de cateva luni va ramane fara spermatozoizi. In luna septembrie a facut o noua spermograma in urma careia am constatat ca nu avea niciun spermatozoid viabil. Am hotarat sa mergem Clinica de fertilitate, unde medicii ne-au recomandat sa asteptam pana isi va reveni spemograma. Am asteptat pana in martie cand am revenit la control cu spermograma iar rezultatul a fost unul foarte bun, Normozospermie. Partea nasoala a fost cand medicul, in urma unei ecografii mi-a pus diagnostic de polip endometrial de 2,5 cm. Buun, deci ceilalti medici nu au vazut “minunea” in tot timpul acesta. In aprilie am facut HYFOSY, trompele mele sunt permeabile iar pe 10 mai am facut operatia pt extirparea polipului si iata-ma aici, la o luna si jumatate dupa operatie, sperand la o sarcina pe cale naturala. Am avut un ciclu de 28-29 de zile fara intarzieri mereu cu teste de ovulatie pozitive insa din cauza polipului, spunea medicul, nu ramaneam insarcinata. dupa extirpare am avut menstruatie imediat dupa operatie si la 20 de zile dupa menstruatia de dupa operatie, si medicii spun ca este normal sa se curete endometrul. Iar in momentul de fata sunt in ziua 22 dupa menstruatia aparuta la 20 de zile, am avut ieri o scurgere f mica rozalie si astazi f putin si s-a oprit. Am crampe si sani usor umflati. Va rog sa imi spuneti din experienta voastra de pe forum, in cat timp pot spera la o sarcina? Medicul a zis ca putem incerca din prima luna dupa cm, insa inca nimic. Scuze daca m-am intins cam mult, insa cred ca e mai bine sa stiti toate detaliile. |
|
| Suntem nerabdatori si speram sa ni se indeplineasca visul cat mai curand. Sotul meu cumpara teste de sarcina insa mie mi-e teama sa fac, in toata perioada asta cred ca am facut maxim 3 teste de sarcina de teama unui rezultat negativ. Am preferat sa astept sa fie o zi de intarziere, dar nu a fost cazul pentru ca imi venea la fix 28-29 de zile. Va felicit pentru rabdarea si curajul de care dati dovada, sunteti extraodinare pentru felul in care va sustineti una pe cealalta |
|
| Imi cer scuze, acum vad ca am postat gresit. Am rescris la Aspirante mesajul. |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| RoxanaMaria wrote:Buna dragi femei! Va citesc de mult timp si imi fac curaj sa scriu pentru prima oara. V-am citit povestile si m-am bucurat la fiecare test pozitiv ca si cum as fi fost eu acolo Stai linistita ca noi tot de acolo am sarit gardul. sa stii ca si dupa ce se rezolva sa ziceam toate impedimentele tot dureaza pana apare sarcina. |
|

| Multumesc gagici |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 942
| Aleahim sunt cu gândul la tine, pentru ziua de maine Sa ai o întâlnire minunata cu bebelina ta! Te asteptam cu vesti! |
|

| EllaMaria wrote:Aleahim sunt cu gândul la tine, pentru ziua de maine  Sa ai o întâlnire minunata cu bebelina ta! Te asteptam cu vesti! Mutumesc!In mod surprinzator am dormit f bine azi noapte si ma simt pregatita O sa va scriu cand pot |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Aleahim wrote:Mutumesc!In mod surprinzator am dormit f bine azi noapte si ma simt pregatita  O sa va scriu cand pot Nastere usoara! |
|
|