Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Sisi2
Scris: Tuesday, June 22, 2021 5:48 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Ioanaaa, felicitari!! Sa va traiasca, sa creasca mare si sa fie sanatoasa!!!
hearts

Ella, ce frumoasa esti!!! Cheek Kiss abia astept sa imi spui ca a venit bebele!! Iti sta tare bine cu burtica, poate de aia nu se grabestehearts sau il asteapta pe al meu, cum ai zis!!hohot

Va las si eu o poza cu burta, pardon, burtoiul meu!hohot

https://ibb.co/xg0mHS6

Aleahim
Scris: Tuesday, June 22, 2021 6:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Multumesc MagBuddy1
freya1
Scris: Tuesday, June 22, 2021 7:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Nastere usoara, Aleahim Cheek Kiss doamne, ce a trecut timpul Hilar
Ella, Sisi, sunteti superbe, nastere usoara !
EllaMaria
Scris: Tuesday, June 22, 2021 7:37 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Sisi2 wrote:
Ioanaaa, felicitari!! Sa va traiasca, sa creasca mare si sa fie sanatoasa!!!
hearts

Ella, ce frumoasa esti!!! Cheek Kiss abia astept sa imi spui ca a venit bebele!! Iti sta tare bine cu burtica, poate de aia nu se grabestehearts sau il asteapta pe al meu, cum ai zis!!hohot

Va las si eu o poza cu burta, pardon, burtoiul meu!hohot

https://ibb.co/xg0mHS6

Sisi, cum am mai zic, esti o graviduta superba!Love computerlove
Aleahim
Scris: Tuesday, June 22, 2021 8:05 PM
Nivel

freya1 wrote:
Nastere usoara, Aleahim Cheek Kiss doamne, ce a trecut timpul Hilar
Ella, Sisi, sunteti superbe, nastere usoara !

Multumesc Freyahearts
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, June 22, 2021 8:23 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Felicitari Ioana, ma gandeam ca ne faci supriza!
Aleahim, nastere usoara!
computerlove
Sisi2
Scris: Tuesday, June 22, 2021 9:16 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Multumesc mult fetelor!!!hearts
Aleahim, nastere usoara!!Cheek Kiss
guest177
Scris: Wednesday, June 23, 2021 12:21 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna dragi femei! Va citesc de mult timp si imi fac curaj sa scriu pentru prima oara. V-am citit povestile si m-am bucurat la fiecare test pozitiv ca si cum as fi fost eu acolo. Povestea mea e urmatoarea: incercam sa avem un bebe din luna septembrie 2019, iar in urma analizelor de rutina, sotul meu a fost diagnosticat cu prostatita cronica, spermograme nasoale etc. A urmat un proces lung cu tratamente, timp in care si eu am facut analize si ecografii, la diversi medici iar la mine totul parea ok. In luna august 2020, la recomandarea unui urolog, sotul meu a facut injectii cu testosteron, intrucat nivelul era undeva la 0,3 (testosteron) insa nu i-a spus si faptul ca timp de cateva luni va ramane fara spermatozoizi. In luna septembrie a facut o noua spermograma in urma careia am constatat ca nu avea niciun spermatozoid viabil. Am hotarat sa mergem Clinica de fertilitate, unde medicii ne-au recomandat sa asteptam pana isi va reveni spemograma. Am asteptat pana in martie cand am revenit la control cu spermograma iar rezultatul a fost unul foarte bun, Normozospermie. Partea nasoala a fost cand medicul, in urma unei ecografii mi-a pus diagnostic de polip endometrial de 2,5 cm. Buun, deci ceilalti medici nu au vazut “minunea” in tot timpul acesta. In aprilie am facut HYFOSY, trompele mele sunt permeabile iar pe 10 mai am facut operatia pt extirparea polipului si iata-ma aici, la o luna si jumatate dupa operatie, sperand la o sarcina pe cale naturala. Am avut un ciclu de 28-29 de zile fara intarzieri mereu cu teste de ovulatie pozitive insa din cauza polipului, spunea medicul, nu ramaneam insarcinata. dupa extirpare am avut menstruatie imediat dupa operatie si la 20 de zile dupa menstruatia de dupa operatie, si medicii spun ca este normal sa se curete endometrul. Iar in momentul de fata sunt in ziua 22 dupa menstruatia aparuta la 20 de zile, am avut ieri o scurgere f mica rozalie si astazi f putin si s-a oprit. Am crampe si sani usor umflati. Va rog sa imi spuneti din experienta voastra de pe forum, in cat timp pot spera la o sarcina? Medicul a zis ca putem incerca din prima luna dupa cm, insa inca nimic. Scuze daca m-am intins cam mult, insa cred ca e mai bine sa stiti toate detaliile.
guest177
Scris: Wednesday, June 23, 2021 12:25 AM

Suntem nerabdatori si speram sa ni se indeplineasca visul cat mai curand. Sotul meu cumpara teste de sarcina insa mie mi-e teama sa fac, in toata perioada asta cred ca am facut maxim 3 teste de sarcina de teama unui rezultat negativ. Am preferat sa astept sa fie o zi de intarziere, dar nu a fost cazul pentru ca imi venea la fix 28-29 de zile. Va felicit pentru rabdarea si curajul de care dati dovada, sunteti extraodinare pentru felul in care va sustineti una pe cealaltacoeur
guest177
Scris: Wednesday, June 23, 2021 12:29 AM

Imi cer scuze, acum vad ca am postat gresit. Am rescris la Aspirante mesajul.
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, June 23, 2021 6:18 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
RoxanaMaria wrote:
Buna dragi femei! Va citesc de mult timp si imi fac curaj sa scriu pentru prima oara. V-am citit povestile si m-am bucurat la fiecare test pozitiv ca si cum as fi fost eu acolo

Stai linistita ca noi tot de acolo am sarit gardul.Buddy1 sa stii ca si dupa ce se rezolva sa ziceam toate impedimentele tot dureaza pana apare sarcina.
Aleahim
Scris: Wednesday, June 23, 2021 10:09 AM
Nivel

Multumesc gagicigrup
EllaMaria
Scris: Wednesday, June 23, 2021 11:03 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Aleahim sunt cu gândul la tine, pentru ziua de mainecoeur Sa ai o întâlnire minunata cu bebelina ta! Te asteptam cu vesti! computerlove
Aleahim
Scris: Thursday, June 24, 2021 7:04 AM
Nivel

EllaMaria wrote:
Aleahim sunt cu gândul la tine, pentru ziua de mainecoeur Sa ai o întâlnire minunata cu bebelina ta! Te asteptam cu vesti! computerlove

Mutumesc!In mod surprinzator am dormit f bine azi noapte si ma simt pregatitaLol O sa va scriu cand pothearts
AleC
Scris: Thursday, June 24, 2021 9:01 AM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Aleahim wrote:

Mutumesc!In mod surprinzator am dormit f bine azi noapte si ma simt pregatitaLol O sa va scriu cand pothearts

Nastere usoara! majoreta Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.