Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Stie cineva ceva de Ioana? Nu a mai scris de ceva timp,sper ca nu am omis eu vreun mesaj. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 919
| Andreeax wrote:Stie cineva ceva de Ioana? Nu a mai scris de ceva timp,sper ca nu am omis eu vreun mesaj.
Si eu ma intrebam, ultima data am vazut ca a fost online în 16 iunie... |
|
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Neata fete cucuiete! V-am zis ca eu nu vreau sa fiu prima pe lista la gravidute ca am tinut suficient pozitia la aspirante. Clara Carina e acasa. S-a nascut pe 18 iunie, 51cm si 3100gr. Suntem bine, ne adaptam si invatam.
Va multumesc pentru gandurile bune! L.E Nu pot atasat poza ca-s toate prea mari |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Ioana,felicitari!!!!!! Ce nume frumos are micuța! Acomodare ușoară și recuperare rapida. Aveam pe limba sa te întreb daca ai nascut Poate când ai timp ne poveste?ti experien?a na?terii prin cezariana din perspectiva ta. Eu tot culeg info de pe acum. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Felicitari, Ioana! Crestere usoara! Recuperare usoara si acomodare cat mai lina! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| IoanaIoanaC wrote:Neata fete cucuiete! V-am zis ca eu nu vreau sa fiu prima pe lista la gravidute ca am tinut suficient pozitia la aspirante. Clara Carina e acasa. S-a nascut pe 18 iunie, 51cm si 3100gr. Suntem bine, ne adaptam si invatam. Va multumesc pentru gandurile bune! L.E Nu pot atasat poza ca-s toate prea mari
Oaaaaa !!! Felicitari mamico ! Recuperare rapida si acomodare usoara :* superb e numele . Multaaaa sanatate <3 |
|
| Felicitari Ioana! acomodare cât mai usoara, presimteam vesti bune din partea ta Bine ai venit micuta Clara Carina!
Vai fetelor ce frumoase poze aveti cu bebeii vostrii.
Andreea baietelul tau e o scumpete!
Pana una alta al meu fecioras, inca va saluta din burtica https://ibb.co/XxvWYW9
Rabdarea mea a luat sfarsit! ma rog de el sa vina dar el se întinde linistit în burtica |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| IoanaIoanaC wrote:Neata fete cucuiete! V-am zis ca eu nu vreau sa fiu prima pe lista la gravidute ca am tinut suficient pozitia la aspirante. Clara Carina e acasa. S-a nascut pe 18 iunie, 51cm si 3100gr. Suntem bine, ne adaptam si invatam. Va multumesc pentru gandurile bune! L.E Nu pot atasat poza ca-s toate prea mari Felicitari, mamico! Recuperare rapida, sa fiti sanatoase! Va pupam |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Ioana, felicitari bine ai venit, papusica scumpa ! asteptam povestea cand gaaesti putin timp |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| IoanaIoanaC wrote:Neata fete cucuiete! V-am zis ca eu nu vreau sa fiu prima pe lista la gravidute ca am tinut suficient pozitia la aspirante. Clara Carina e acasa. S-a nascut pe 18 iunie, 51cm si 3100gr. Suntem bine, ne adaptam si invatam. Va multumesc pentru gandurile bune! L.E Nu pot atasat poza ca-s toate prea mari Te felicit si aici, ca asa-i frumos Sa aveti o crestere frumoasa,acomodare lina si tie recuperare usoara. Imbratisari draga mea |
|
| Aleahim wrote:Te felicit si aici, ca asa-i frumos Sa aveti o crestere frumoasa,acomodare lina si tie recuperare usoara. Imbratisari draga mea
Aleahim tu urmezi Presimt ca al meu o asteapta pe Sisi |
|
| EllaMaria wrote:Aleahim tu urmezi Presimt ca al meu o asteapta pe Sisi :00101i4: Azi am fost sa fac PCR-ul.Si joi o scoatem la lumina.Deci probabil da, ti-o iau inainte |
|
| Aleahim wrote:Azi am fost sa fac PCR-ul.Si joi o scoatem la lumina.Deci probabil da, ti-o iau inainte
Nastere usoara asteptam vesti |
|
| EllaMaria wrote:Nastere usoara asteptam vesti Multumesc draguta |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/22/2021 Mesaje: 58
| Ioana, felicitari pentru bebelina cu nume superb! Sa fiti sanatoase, fericite si acomodare lina sa aveti!
Aleahim, nastere usoara daca urmezi tu si intalnire minunata cu bebelina ta! |
|
|