Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ANDREEA2929A
Scris: Monday, June 21, 2021 9:11 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
AleC wrote:

Succes azi la eco, asteptam vesti bune. Contractii am tot avut si eu in ultimele zile, cedeaza si nu prea la no spa forte, trebuie neaparat sa stau si intinsa. Daca stau in picioare sau pe scaun e burtica f tare, in permanenta. La fel am avut si in prima sarcina, iar pe la 32 saptamani aveam colul scurtat si intredeschis, tratament si repaus la pat pana am nascut. Dar a fost ok, am dus pana la 39s1z. Sper doar sa nu se repete, acum e imposibil sa stau la pat cu cel mic.

Probabil e normal de acum sa apara.computerlove
BBEma
Scris: Monday, June 21, 2021 10:12 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
ANDREEA2929A wrote:
Ella, Aleahim majoreta astept cu emotie si cu bucurie computerlove si Ioana e la rand, doamne ce repede a trecut, mai ieri ma bucuram la testele voastre pozitive. Mai ales la tine Aleahim, cum s a intamplat hearts DistanceKiss
Eu azi am eco, abia astept ca am multe de discutat cu medicul, am inteles ca au schimbat si ecograful cu ceva mai bun, poate ne da o poza frumoasa cu bebelina.
Am emotii la col sper sa fie inchis, am avut ceva secretii m am speriat sa nu fie dopul si contractii sapt trecuta si o zi si o noapte cu dureri care au cedat greu, sper sa ajung macar la 36 sapt cu bine.

Succes la eco Andreea !!!! Tin pumnii sa fie totul bine :* si eu îmi tot fac griji ca am niste dureri , am tot luat si eu no Spa … abia astept sa merg si eu Vineri la control sa vad cât a crescut , sa ma mai linistesc ,tipic mie … îngrijorata mereu …

Ella, Aleahim si Ioana Doamne ajuta sa aveti nasteri usoare !!!
Sisi2
Scris: Monday, June 21, 2021 2:55 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Ella, Aleahim, Ioana, asteptam vesti bune!!!hearts nasteri usoare sa aveti!!
Andreea, succesc la eco! Sunt convinsa ca totul e bine!Love
ANDREEA2929A
Scris: Monday, June 21, 2021 6:10 PM
Nivel

Am iesit si noi de la eco, are 1033g totul este bine. Mi a schimbat doza de clexane, acum incepe nebunia sa caut altul ca aveam stoc facut Lol
Aleahim
Scris: Monday, June 21, 2021 7:08 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
ANDREEA2929A wrote:
Am iesit si noi de la eco, are 1033g totul este bine. Mi a schimbat doza de clexane, acum incepe nebunia sa caut altul ca aveam stoc facut Lol

Ma bucur ca totul e bine.Urmeaza o perioada de linisteBuddy1
EllaMaria
Scris: Monday, June 21, 2021 7:11 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
ANDREEA2929A wrote:

Bebelina crestehearts Ma bucur ca sunteti în regulacomputerlove
EllaMaria
Scris: Monday, June 21, 2021 7:12 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Multumesc fetelorcomputerlove
Presimt ca Aleahim sau/si Ioana mi-o iau înainte Lol la bebe ii place în burticahearts
ANDREEA2929A
Scris: Monday, June 21, 2021 7:56 PM
Nivel

Aleahim wrote:

Ma bucur ca totul e bine.Urmeaza o perioada de linisteBuddy1

Da, m.am.linistit total Buddy1
ANDREEA2929A
Scris: Monday, June 21, 2021 7:56 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

Bebelina crestehearts Ma bucur ca sunteti în regulacomputerlove

majoreta facem galerie?
AleC
Scris: Monday, June 21, 2021 8:22 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
ANDREEA2929A wrote:

Ma bucur ca sunteti bine. Ce a zis legat de contractii, a recomandat altceva in afara de no spa? Cheek Kiss
ANDREEA2929A
Scris: Monday, June 21, 2021 9:27 PM
Nivel

AleC wrote:

Ma bucur ca sunteti bine. Ce a zis legat de contractii, a recomandat altceva in afara de no spa? Cheek Kiss

No spa si aveam pe recomandarea veche indometacin dar dupa 28 s nu mai ai voie, stiu ca ei mai pun in spital daca ajungi dar probabil esti sub supraveghere.
Mi a introdus calciu.
AleC
Scris: Monday, June 21, 2021 9:50 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
ANDREEA2929A wrote:

No spa si aveam pe recomandarea veche indometacin dar dupa 28 s nu mai ai voie, stiu ca ei mai pun in spital daca ajungi dar probabil esti sub supraveghere.
Mi a introdus calciu.

Indometacin am avut in prima sarcina, chiar si atunci la 32 saptamani, 3 zile parca, m-a asigurat medicul ca va fi in regula, imi era tare frica. Acum am luat niste uscosin sa le am in casa, poate nu ajung sa le folosesc.
Andreeax
Scris: Monday, June 21, 2021 11:57 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Eu am avut contractii înca de la 12 saptamâni care s-au intensificat foarte mult dupa 25 de saptamâni. Mie mi-a facut foarte bine ?i mi le oprea (ce-i drept doar pt pu?in timp dar timp pre?ios) perfuziile cu sulfat de magneziu dar eu ajunsesem sa am contractii ore in ?ir la mai pu?in de 10 minute care nu se opreau la nospa doza maxima zilnic,3arefam,1,5 nifedipin ?i 3 pastile de magneziu plus uscosin și indometacin uneori pana in tr 3 înca de la vreo 28 de saptamâni . Eu cred ca daca nu aveam tratamentul pe care l-am luat nu ajungeam neam la 37 saptamâni care ?i a?a am fost la limita .
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, June 22, 2021 6:47 AM
Nivel

Andreeax wrote:
Eu am avut contractii înca de la 12 saptamâni care s-au intensificat foarte mult dupa 25 de saptamâni. Mie mi-a facut foarte bine ?i mi le oprea (ce-i drept doar pt pu?in timp dar timp pre?ios) perfuziile cu sulfat de magneziu dar eu ajunsesem sa am contractii ore in ?ir la mai pu?in de 10 minute care nu se opreau la nospa doza maxima zilnic,3arefam,1,5 nifedipin ?i 3 pastile de magneziu plus uscosin ?i indometacin uneori pana in tr 3 înca de la vreo 28 de saptamâni . Eu cred ca daca nu aveam tratamentul pe care l-am luat nu ajungeam neam la 37 saptamâni care ?i a?a am fost la limita .

Asta ma sperie si pe mine, momentan e ok, daca mai apar o sa i scriu, ca pana la 28 aveam scris ce pot lua si adev e ca la indometacin au cedat imediat. Sper sa nu fie nevoie, sapt viitoare fac dexa, asa sper si eu sa trec pragul de 36 si sunt multumita. Chiar mi a spus ieri ca vorbeam de intrare in concediu medical de maternitate ca ne incadram la fix ca ca la mine oricum e cezariana din cauza miomectomiei.
BBEma
Scris: Tuesday, June 22, 2021 11:53 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
ANDREEA2929A wrote:

Felicitari ! Ma bucur ca e totul ok cu bebelina si te ai linistit :*
Doamne ajuta sa stea cumintica cât trebuie la dospit , desi sunt sigura ca asa va fi :*
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.