Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 963
| mag_ wrote:Burtici dragi, va multumesc pentru urarile voastre  Le-am citit pe toate. Noi suntem acasa acum, Sofia Petra e bine, e sanatoasa, voioasa, mancacioasa. Ne obisnuim in viata de 4, la mine e mai greu pt ca am sufletul in bucati, la o zi dupa ce am nascut-o pe Sofia tatal meu a pierdut lupta cu viata, din pacate a avut o boala urata care l-a chinuit ceva vreme pana a renuntat la lupta. E inimaginabil de greu si e complex cursul asta al vietii, cineva se naste, altcineva pleaca. Imi alina Sofia suferinta, nasterea ei mi-a adus bucurie si m-a intarit ca sa suport ceva mai bine pierderea unui tata minunat, unui tata care a plecat la mama mea, fiindca nu-i mai am pe niciunul in viata. Ella, nastere usoara, ma bucur ca a stat bebe in burtica si nu se grabeste sa vina ca sa mai creasca
Fii puternica, Mag! E greu, dar ai o minune care o sa-ti faca mai usoara trecerea peste aceasta pierdere! Condoleante!
Ma bucur ca Sofia Petra se acomodeaza bine
Da, bebele meu e cuminte, inca nu s-a hotarât sa vina, dar mult nu mai e |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| Fetelor va multumesc pentru felicitari !! Mag sincere condoleante !! Te inteleg perfect am trecut prin asta dar fi puternica !! Wannabemom ma bucur ca sunte bine amandoua sunt curioasa tie la morfo cat ti-au iesit masuratorile BPD si HC ? |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Mag, imi pare tare rau!! Condoleante!! Ma bucur ca suntegi bine si tu si pitica!! |
|
| Buna dimineata fetelor, la mine nimic nou se pare ca o mai ducem dar e din ce în ce mai greu cu durerile de spate. Totusi e bine ca au aparut doar acum, pe ultima suta de metri.
Sarbatori frumoase sa aveti! |
|

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Lyli wrote:Fetelor va multumesc pentru felicitari !! Mag sincere condoleante !! Te inteleg perfect am trecut prin asta dar fi puternica !! Wannabemom ma bucur ca sunte bine amandoua sunt curioasa tie la morfo cat ti-au iesit masuratorile BPD si HC ?
Neata! M-am uitat din nou peste raport, nu am vazut acele prescurtari nicaieri.. Chiar l am pus aici - daca ai idee care sunt alea, te rog sa imi spui si mie :) wannabemom attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Neata gagici. Ella sunt curioasa care din noi naste prima Eu joi sunt programata la cezariana si sunt curioasa daca mai sta galusca pana atunci.Miercuri am fost la clinica, pentru ca marti noaptea am avut fff multe contractii false, de la 10 pana pe la 2 jumate nu s-au mai oprit, fata a fost f agitata asa ca miercuri dim i-am scris medicului si am fugit la control.Colul e usor permeabil si bebe a mai coborat putin, dar cu odihna si no-spa, dna doctor zice ca ar trebui sa mai stea pana joi.Eu ma misc f greu, ma doare si burtica si spatele, dar cateva zile trec si incet incet lucrurile vor reveni la normal |
|
| wannabemom wrote:
Neata! M-am uitat din nou peste raport, nu am vazut acele prescurtari nicaieri.. Chiar l am pus aici - daca ai idee care sunt alea, te rog sa imi spui si mie :)
Neata!! La tine au scris ei raportul detaliat mie mi-au scos direct foaia cu masuratorile , mai pe romaneste nu au explicat in raport au tiparit doar valorile sa le deslusesc eu si doar mi-a zis medicul ca e ok totul pana acum . Uite ce inseamna BDP si pentru ce se foloseste O masurare BPD este utila alaturi de alte trei masuratori: 1?
Circumferinta capului Circumferin?a abdominala Lungimea osului femurului (femurul este osul coapsei - cel mai lung os din corp) Aceste trei masuratori, luate împreuna, ajuta la estimarea greuta?ii fetale ?i a vârstei gesta?ionale (cât de departe este sarcina). Masurarea BPD va ofera, de asemenea, dvs. ?i medicului dumneavoastra un sentiment al cre?terii creierului copilului în curs de dezvoltare. Medicul dumneavoastra cauta masurarea BPD, precum ?i celelalte masuratori, pentru a se încadra în intervalul considerat normal.
La mine urmeaza sa fac si triplu test , probabil la tine nu e cazul pentru ca ai facut testul acela Panorama |
|
| Aleahim sunt foarte curioasa cum e nasterea prin cezariana sa ne povestesti te rog experienta ta dupa ce vei naste si eu optez pentru cezariana , nu vreau sa sperii fetele dar la mine prima nastere a fost foarte grea naturala. |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Lyli wrote:Aleahim sunt foarte curioasa cum e nasterea prin cezariana sa ne povestesti te rog experienta ta dupa ce vei naste si eu optez pentru cezariana , nu vreau sa sperii fetele dar la mine prima nastere a fost foarte grea naturala. Eu as fi vrut sa nasc natural, dar din cauza herniei de disc, medicul a zis ca cel mai sigur pt mine e cezariana. Cand o sa pot, o sa va scriu |
|

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Lyli wrote: Neata!! La tine au scris ei raportul detaliat mie mi-au scos direct foaia cu masuratorile , mai pe romaneste nu au explicat in raport au tiparit doar valorile sa le deslusesc eu si doar mi-a zis medicul ca e ok totul pana acum . Uite ce inseamna BDP si pentru ce se foloseste O masurare BPD este utila alaturi de alte trei masuratori: 1?
Circumferinta capului Circumferin?a abdominala Lungimea osului femurului (femurul este osul coapsei - cel mai lung os din corp) Aceste trei masuratori, luate împreuna, ajuta la estimarea greuta?ii fetale ?i a vârstei gesta?ionale (cât de departe este sarcina). Masurarea BPD va ofera, de asemenea, dvs. ?i medicului dumneavoastra un sentiment al cre?terii creierului copilului în curs de dezvoltare. Medicul dumneavoastra cauta masurarea BPD, precum ?i celelalte masuratori, pentru a se încadra în intervalul considerat normal.
La mine urmeaza sa fac si triplu test , probabil la tine nu e cazul pentru ca ai facut testul acela Panorama
Multumesc pentru explicatii, Lyli Si da, intr-adevar - deoarece am facut Panorama, nu mi s-a mai dat trimitere pentru dublu sau triplu test.
LE: Si eu optez pentru nastere naturala, acum sper sa pot (m-ai cam speriat Lyli cand ai spus ca a fost foarte greu la experienta ta), sa nu apara vreo complicatie. Desi imi este cam frica, am inteles ca dupa nastere naturala ma recuperez mai repede. De asemenea am inteles ca ar fi mai sanatoasa pentru fat. |
|
| wannabemom wrote:Multumesc pentru explicatii, Lyli Si da, intr-adevar - deoarece am facut Panorama, nu mi s-a mai dat trimitere pentru dublu sau triplu test. LE: Si eu optez pentru nastere naturala, acum sper sa pot (m-ai cam speriat Lyli cand ai spus ca a fost foarte greu la experienta ta), sa nu apara vreo complicatie. Desi imi este cam frica, am inteles ca dupa nastere naturala ma recuperez mai repede. De asemenea am inteles ca ar fi mai sanatoasa pentru fat. Da intr-adevar imediat dupa nastere m-am ridicat am avut bebele cu mine in rezerva , dar se intampla acum 10 ani eram eu si micuta si nu stiam multe lucruri am avut un travaliu foarte lung, ma puteau opera dar la momentul ala nu am vrut , eu am si miopie si de asta a fost mai greu in cazul meu si a necesitat multa atentie dar acum nu vreau sa mai risc , insa stiu cazuri de nastere naturala in maxim o ora deci n-au stiut ce le-a lovit , parerile si experientele sunt diferite , nu te speria , e mult mai bine sa nasti natural doar ca in cazul meu am ramas eu cu niste amintiri care ma inping sa incerc si altceva pentru ca nu a fost usor. Am nascut atunci cu acelas medic ca acum el este adeptul nasterii naturale dar mi-a zis ca e mult mai usor si pentru el si pentru mine sa facem cezariana daca eu vreau. |
|
| Aleahim wrote:Neata gagici. Ella sunt curioasa care din noi naste prima  Eu joi sunt programata la cezariana si sunt curioasa daca mai sta galusca pana atunci.Miercuri am fost la clinica, pentru ca marti noaptea am avut fff multe contractii false, de la 10 pana pe la 2 jumate nu s-au mai oprit, fata a fost f agitata asa ca miercuri dim i-am scris medicului si am fugit la control.Colul e usor permeabil si bebe a mai coborat putin, dar cu odihna si no-spa, dna doctor zice ca ar trebui sa mai stea pana joi.Eu ma misc f greu, ma doare si burtica si spatele, dar cateva zile trec si incet incet lucrurile vor reveni la normal
Nu stiu cât mai sta puiutul meu, dar de 4 zile am si eu dureri de spate si burta, inclusiv contractii neregulate. A?teptam... |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/22/2021 Mesaje: 58
| Fetelor, multumesc pentru cuvintele voastre! E extrem de greu, am mare noroc cu Sofia si Alex, altfel imi venea sa o iau pe campii...
Lyli, felicitari pentru baietel! Sa creasca mare si sanatos in burtica!
Ella, Aleahim, sunt cu ochii pe voi si va doresc nasteri ca a mea
Ca vorbeati de nastere, eu am vrut din prima nastere naturala pentru ca mi-e foarte frica de operatii. Nu am fost operata niciodata si nu voiam sa trec prin asta in momentul nasterii, apoi m-am gandit si la recuperare care e mai usoara in cazul nasterii naturale. Cu toate astea, da, prima nastere a fost foarte grea, 17 ore de travaliu, nu ma dilatam, dureri intense, ajunsesem sa ma simt sleita de puteri la final, doctorul imi zicea sa imping si eu simteam ca adorm. DAR, cu toate astea, chiar daca practic am riscat sa repet prima experienta, am preferat sa nu ma gandesc si sa incerc sa nasc din nou natural. Dupa cele 17 ore de la prima nastere nu am zis ca nu as vrea sa mai nasc vreodata asa, asta pentru ca mi-am tot zis ca a meritat totul, oricat de greu ar fi fost, am si uitat intre timp tot chinul ala... Iar acum nu voiam cezariana chiar daca travaliu avea sa fie la fel de lung pt ca m-am gandit si la recuperare, la faptul ca il am pe Alex acasa care are nevoie de mine, si bine am facut, mai ales ca am avut si inmormantarea si a fost mai ok si din punctul asta de vedere cu recuperarea... Oricum, in orice fel ati alege sa nasteti, rezultatul e la fel de minunat! 
Celorlalte burtici, sarcini usoare si la termen, cu bebelusi sanatosi! O sa va urmaresc cu drag din umbra, sa mai aflu noutati despre voi si puii din burtica :) |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Ella, Aleahim astept cu emotie si cu bucurie si Ioana e la rand, doamne ce repede a trecut, mai ieri ma bucuram la testele voastre pozitive. Mai ales la tine Aleahim, cum s a intamplat Eu azi am eco, abia astept ca am multe de discutat cu medicul, am inteles ca au schimbat si ecograful cu ceva mai bun, poate ne da o poza frumoasa cu bebelina. Am emotii la col sper sa fie inchis, am avut ceva secretii m am speriat sa nu fie dopul si contractii sapt trecuta si o zi si o noapte cu dureri care au cedat greu, sper sa ajung macar la 36 sapt cu bine. |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| ANDREEA2929A wrote:Ella, Aleahim  astept cu emotie si cu bucurie  si Ioana e la rand, doamne ce repede a trecut, mai ieri ma bucuram la testele voastre pozitive. Mai ales la tine Aleahim, cum s a intamplat Eu azi am eco, abia astept ca am multe de discutat cu medicul, am inteles ca au schimbat si ecograful cu ceva mai bun, poate ne da o poza frumoasa cu bebelina. Am emotii la col sper sa fie inchis, am avut ceva secretii m am speriat sa nu fie dopul si contractii sapt trecuta si o zi si o noapte cu dureri care au cedat greu, sper sa ajung macar la 36 sapt cu bine. Succes azi la eco, asteptam vesti bune. Contractii am tot avut si eu in ultimele zile, cedeaza si nu prea la no spa forte, trebuie neaparat sa stau si intinsa. Daca stau in picioare sau pe scaun e burtica f tare, in permanenta. La fel am avut si in prima sarcina, iar pe la 32 saptamani aveam colul scurtat si intredeschis, tratament si repaus la pat pana am nascut. Dar a fost ok, am dus pana la 39s1z. Sper doar sa nu se repete, acum e imposibil sa stau la pat cu cel mic. |
|
|