Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 993
| wannabemom wrote:Buna, fetelor! Am fost azi la Morfo1, bebe este cu o zi mai mare - are in jur de 80 de grame Deja s-ar fi vazut si sexul, chiar daca nu faceam testul Panorama Era un mare "dansator", s-a chinuit doamna doctor putin - dar totul este in regula In curand, intru in trimestrul II. Astazi am 13 saptamani si 4 zile. Later Edit: Lyli, tu ai facut Morfo1? Astept vesti!!
Ma bucur ca totul este bine si bebe creste sanatos! |
|

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Lyli wrote: Felicitari !!! Eu maine dupa amiaza am programarea ... am emotii maxime , voi afla si sexul maine sper ca este totul bine cu bebele !! L.E De curiozitate cat te-a costat morfo?
Am facut la Sanador Bucuresti, unde am abonament Extra platit de angajator. A fost inclus totul in abonament. Dar mentionez ca nu a fost 3D sau 4D sau cum am mai vazut pana acum poze pe aici de la Morfo... Sau poate nu se face asa la Trimestrul 1? Nici nu stiu. Iti urez multa bafta, o sa fie totul bine - ai sa vezi! |
|

| EllaMaria wrote:Ma bucur ca totul este bine si bebe creste sanatos!
Multumesc mult, Ella! Abia astept sa ne povestesti experienta ta, mai ai tare putin!!! |
|

| Sisi2 wrote:Ella, a crescut puiul tau!!  acum doar sa vina!! Wannabe, ma bucur ca e totul in regula!! Asa a facut si al meu, la ambele morfologii!!!
Da, foarte agitat si a reusit cam greu sa ii auda inimioara. A trebuit sa facem o pauza, sa merg pe afara sa ma plimb vreo 15 minute si apoi sa revin si sa incercam din nou :D Am mancat ceva usor si apoi se mai linistise cand am revenit. In total cred ca a durat vreo 2 ore toata treaba. Foarte atenta doctora.
O sa avem dansatori talentati
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| wannabemom wrote:
Am facut la Sanador Bucuresti, unde am abonament Extra platit de angajator. A fost inclus totul in abonament. Dar mentionez ca nu a fost 3D sau 4D sau cum am mai vazut pana acum poze pe aici de la Morfo... Sau poate nu se face asa la Trimestrul 1? Nici nu stiu. Iti urez multa bafta, o sa fie totul bine - ai sa vezi!
Am inteles... la mine o sa faca 3D sigur , si la ultimul control am facut normal apoi a trecut in 3D |
|
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| Ce de vesti bune fetele ! Ma bucur ca e totul bine cu toti bebelusii :*
Ellaaa ma bucur ca a luat bebe in greutate si iti urez nastere usoara si sa fie asa cum iti doresti întâlnirea magica :*
|
|
| BBEma wrote:Ce de vesti bune fetele ! Ma bucur ca e totul bine cu toti bebelusii :*
Ellaaa ma bucur ca a luat bebe in greutate si iti urez nastere usoara si sa fie asa cum iti doresti întâlnirea magica :*
multumesc |
|
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| Buna seara fetelor ! Azi am fost si eu la control totul pare ok am aflat ca este baietel !!! Era foarte agitat se misca non stop !!! |
|
| Lyli wrote:Buna seara fetelor ! Azi am fost si eu la control totul pare ok am aflat ca este baietel !!! Era foarte agitat se misca non stop !!!
Felicitari pentru baietel ma bucur ca totul e ok! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Lyli wrote:Buna seara fetelor ! Azi am fost si eu la control totul pare ok am aflat ca este baietel !!! Era foarte agitat se misca non stop !!! Felicitari! sa stii ca baieteii is mai dansatori din ce am observat. La mine a stat cu mainile la fata vreo 3 eco, la 9 sapt dansa acolo am un filmulet tare simpatic, insa in rest cumincioara. Acasa are program de tumbe |
|

| Lyli wrote:Buna seara fetelor ! Azi am fost si eu la control totul pare ok am aflat ca este baietel !!! Era foarte agitat se misca non stop !!!
Hey! Felicitari pentru baietel!! Agitat, ca si al meu! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
Felicitari!!!! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/22/2021 Mesaje: 58
| Burtici dragi, va multumesc pentru urarile voastre Le-am citit pe toate.
Noi suntem acasa acum, Sofia Petra e bine, e sanatoasa, voioasa, mancacioasa. Ne obisnuim in viata de 4, la mine e mai greu pt ca am sufletul in bucati, la o zi dupa ce am nascut-o pe Sofia tatal meu a pierdut lupta cu viata, din pacate a avut o boala urata care l-a chinuit ceva vreme pana a renuntat la lupta. E inimaginabil de greu si e complex cursul asta al vietii, cineva se naste, altcineva pleaca. Imi alina Sofia suferinta, nasterea ei mi-a adus bucurie si m-a intarit ca sa suport ceva mai bine pierderea unui tata minunat, unui tata care a plecat la mama mea, fiindca nu-i mai am pe niciunul in viata.
Ella, nastere usoara, ma bucur ca a stat bebe in burtica si nu se grabeste sa vina ca sa mai creasca
|
|

| mag_ wrote:Burtici dragi, va multumesc pentru urarile voastre  Le-am citit pe toate. Noi suntem acasa acum, Sofia Petra e bine, e sanatoasa, voioasa, mancacioasa. Ne obisnuim in viata de 4, la mine e mai greu pt ca am sufletul in bucati, la o zi dupa ce am nascut-o pe Sofia tatal meu a pierdut lupta cu viata, din pacate a avut o boala urata care l-a chinuit ceva vreme pana a renuntat la lupta. E inimaginabil de greu si e complex cursul asta al vietii, cineva se naste, altcineva pleaca. Imi alina Sofia suferinta, nasterea ei mi-a adus bucurie si m-a intarit ca sa suport ceva mai bine pierderea unui tata minunat, unui tata care a plecat la mama mea, fiindca nu-i mai am pe niciunul in viata. Ella, nastere usoara, ma bucur ca a stat bebe in burtica si nu se grabeste sa vina ca sa mai creasca Off...condoleante pentru tatal tau... Ma bucur ca sunteti bine sanatoase tu si fetita ta si imi pare rau ca a fost sa fie asa cu tata... |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Mag, condoleante! Ma bucur ca sunteti bine, acasa! 
Lili, Wannabe, felicitari pt baietei si pt vestile bune! 
Ella, cum esti? |
|
|