Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
EllaMaria
Scris: Wednesday, June 16, 2021 6:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/12/2020
Capsunica22 wrote:

Ela , cum te simti:))? Zilnic întru sa vad daca ai nascut:))))))))
Mi-am pregatit ?i eu bagajul în mare parte , innca nu e gata ... dar asa daca e o urgenta , am câteva chestii la mine. Înca nu am renun?at la clase:))) , cred ca pana la urma o sa tin pana la 9l .Azi am întrat in luna a 8a ? nu ??? La 32 sapt

Chiar ma simt bineLol inafara faptului ca ieri si astazi bebe e exagerat de activ, se împinge si am intepaturi, totul e bine. Oare sa fie activitatea asta intensa a lui bebe un semn? topai

Cum am mai spus esti foarte energicaLove
AleC
Scris: Wednesday, June 16, 2021 6:43 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
EllaMaria wrote:

Chiar ma simt bineLol inafara faptului ca ieri si astazi bebe e exagerat de activ, se împinge si am intepaturi, totul e bine. Oare sa fie activitatea asta intensa a lui bebe un semn? topai

La prima sarcina, in ziua in care mi s-au rupt membranele, a fost foooarte activ, ca niciodata. Hilar
EllaMaria
Scris: Wednesday, June 16, 2021 7:47 PM
Nivel

AleC wrote:

La prima sarcina, in ziua in care mi s-au rupt membranele, a fost foooarte activ, ca niciodata. Hilar

topai eu îl astept cu mareee dragLove
Capsunica22
Scris: Wednesday, June 16, 2021 9:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/10/2020
[quote=EllaMaria]

[/quote

Ela ,si eu am avut întepaturi sub burta , îs normale .Asa e mai pe final , se pregateste uterul , corpul pt nastere ...vei simti de toate :p fiecare sarcina e unica , poate fi un semn sau poate sa nu fie :D la mine nu a fost activ deloc , nici nu l-am mai simtit pana am nascut :)) eram f speriata
.noroc ca ma monotoriza la spital ..?i I auzeam inimioara . coeur oricum Ela...mult a fost ..Putin a ramas coeur mult nu mai ai computerlove hearts acusica nasti newclap
Sisi2
Scris: Thursday, June 17, 2021 12:12 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Pff, fetelor!! Ce pregatite sunteti. Eu inca nu mi-am pregatit bagajul. Mi-am cumparat azi 2 prosoape. Atat!hohot
Trebuie sa ma pun pe treaba! In schimb am spalat hainele pentru bebe, am zugravit. ras

Andreea, succes pe maine!! Sa veniti cu o poza frumoasa!hearts

Ella, si eu tot intru sa vad daca ai nascut! Eu iti tin pumnii sa nasti cat mai usor! Hands

EllaMaria
Scris: Thursday, June 17, 2021 8:53 AM
Nivel

As scrie ca si eu tot intru sa vad daca nu am nascut hohot Lol bebe meu a fost ascultator si sta în burtica cum l-am rugat, acum o sa vedem azi la eco cât a mai luat în greutate si probabil, daca tot e bine, o sa-l rog sa se grabeasca topai
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, June 17, 2021 11:09 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
EllaMaria wrote:
As scrie ca si eu tot intru sa vad daca nu am nascut hohot Lol bebe meu a fost ascultator si sta în burtica cum l-am rugat, acum o sa vedem azi la eco cât a mai luat în greutate si probabil, daca tot e bine, o sa-l rog sa se grabeasca topai

Succes! ?inem pumnii majoreta si asteptam vesti.
Eu am avut disco in burta de aseara pana azi, somn putin.. NuImiPasa nu stiu ce face.
AleC
Scris: Thursday, June 17, 2021 12:56 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
ANDREEA2929A wrote:

Succes! ?inem pumnii majoreta si asteptam vesti.
Eu am avut disco in burta de aseara pana azi, somn putin.. NuImiPasa nu stiu ce face.

Si la noi a fost cu mult dans aseara, plus cam multe contractii nesuferite, am luat si la pranz si seara no spa forte.
Sisi2
Scris: Thursday, June 17, 2021 1:20 PM
Nivel

Buna, fetelor! Daca sunt printre voi care nu si-au luat perna pentru gravide, si au nevoie, sunt la Kaufland. Eu am gasit-o la reducere, 90 de lei am dat pe ea. E super ok!
Nu stiu de ce am asteptat atat pana sa imi iau....de cateva nopti dorm horror si am zis, gata....trebuie perna.
Husa alba, se da jos, se poate spala.

https://ibb.co/XkTjkSg
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, June 17, 2021 2:09 PM
Nivel

AleC wrote:

Si la noi a fost cu mult dans aseara, plus cam multe contractii nesuferite, am luat si la pranz si seara no spa forte.

Asa sunt si eu azi si cu durere cedeaza la no spa, iar se zgaltaie iar ma trec toate. Plus mersul la baie a devenit infernal Lol sper sa rezist pana luni.
EllaMaria
Scris: Thursday, June 17, 2021 2:27 PM
Nivel

Am fost si noi la eco, totul bine, bebe a luat considerabil în greutate în astea 2 saptamâni, are 3000 gcomputerlove e cu caputul jos, doar îl asteptam coeur
De vreo jumatate de ora m-au luat niste dureri constante de spate, ca la menstruatie, dar fara contractii. Am luat un Nospa si pare ca s-au mai diminuat durerile. Sper totusi ca încet, încet bebe sa isi doreasca sa vinahearts
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, June 17, 2021 2:58 PM
Nivel

EllaMaria wrote:
Am fost si noi la eco, totul bine, bebe a luat considerabil în greutate în astea 2 saptamâni, are 3000 gcomputerlove e cu caputul jos, doar îl asteptam coeur
De vreo jumatate de ora m-au luat niste dureri constante de spate, ca la menstruatie, dar fara contractii. Am luat un Nospa si pare ca s-au mai diminuat durerile. Sper totusi ca încet, încet bebe sa isi doreasca sa vinahearts

Super majoreta !Buddy1
wannabemom
Scris: Thursday, June 17, 2021 3:04 PM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
Buna, fetelor!
Am fost azi la Morfo1, bebe este cu o zi mai mare - are in jur de 80 de grame SimplyLove
Deja s-ar fi vazut si sexul, chiar daca nu faceam testul Panorama
Era un mare "dansator", s-a chinuit doamna doctor putin - dar totul este in regula computerlove
In curand, intru in trimestrul II. Astazi am 13 saptamani si 4 zile.

Later Edit: Lyli, tu ai facut Morfo1? Astept vesti!!

wannabemom attached the following image(s):
202485714_162225919269791_7021546864782265843_n.jpg

Sisi2
Scris: Thursday, June 17, 2021 4:18 PM
Nivel

Ella, a crescut puiul tau!!hearts acum doar sa vina!!hearts

Wannabe, ma bucur ca e totul in regula!! Asa a facut si al meu, la ambele morfologii!!! hohot
Lyli
Scris: Thursday, June 17, 2021 4:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
wannabemom wrote:
Buna, fetelor!
Am fost azi la Morfo1, bebe este cu o zi mai mare - are in jur de 80 de grame SimplyLove
Deja s-ar fi vazut si sexul, chiar daca nu faceam testul Panorama
Era un mare "dansator", s-a chinuit doamna doctor putin - dar totul este in regula computerlove
In curand, intru in trimestrul II. Astazi am 13 saptamani si 4 zile.

Later Edit: Lyli, tu ai facut Morfo1? Astept vesti!!

Felicitari !!! Eu maine dupa amiaza am programarea ... am emotii maxime , voi afla si sexul maine sper ca este totul bine cu bebele !!
L.E De curiozitate cat te-a costat morfo?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.