Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1039
| Capsunica22 wrote: Ela , cum te simti:))? Zilnic întru sa vad daca ai nascut:)))))))) Mi-am pregatit ?i eu bagajul în mare parte , innca nu e gata ... dar asa daca e o urgenta , am câteva chestii la mine. Înca nu am renun?at la clase:))) , cred ca pana la urma o sa tin pana la 9l .Azi am întrat in luna a 8a ? nu ??? La 32 sapt
Chiar ma simt bine inafara faptului ca ieri si astazi bebe e exagerat de activ, se împinge si am intepaturi, totul e bine. Oare sa fie activitatea asta intensa a lui bebe un semn? 
Cum am mai spus esti foarte energica
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| EllaMaria wrote:Chiar ma simt bine  inafara faptului ca ieri si astazi bebe e exagerat de activ, se împinge si am intepaturi, totul e bine. Oare sa fie activitatea asta intensa a lui bebe un semn?  Cum am mai spus esti foarte energica  La prima sarcina, in ziua in care mi s-au rupt membranele, a fost foooarte activ, ca niciodata. |
|
| AleC wrote:La prima sarcina, in ziua in care mi s-au rupt membranele, a fost foooarte activ, ca niciodata.
eu îl astept cu mareee drag |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| [quote=EllaMaria]
Chiar ma simt bine inafara faptului ca ieri si astazi bebe e exagerat de activ, se împinge si am intepaturi, totul e bine. Oare sa fie activitatea asta intensa a lui bebe un semn? 
Cum am mai spus esti foarte energica [/quote
Ela ,si eu am avut întepaturi sub burta , îs normale .Asa e mai pe final , se pregateste uterul , corpul pt nastere ...vei simti de toate :p fiecare sarcina e unica , poate fi un semn sau poate sa nu fie :D la mine nu a fost activ deloc , nici nu l-am mai simtit pana am nascut :)) eram f speriata .noroc ca ma monotoriza la spital ..?i I auzeam inimioara . oricum Ela...mult a fost ..Putin a ramas mult nu mai ai acusica nasti |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Pff, fetelor!! Ce pregatite sunteti. Eu inca nu mi-am pregatit bagajul. Mi-am cumparat azi 2 prosoape. Atat! Trebuie sa ma pun pe treaba! In schimb am spalat hainele pentru bebe, am zugravit. 
Andreea, succes pe maine!! Sa veniti cu o poza frumoasa!
Ella, si eu tot intru sa vad daca ai nascut! Eu iti tin pumnii sa nasti cat mai usor!
|
|
| As scrie ca si eu tot intru sa vad daca nu am nascut bebe meu a fost ascultator si sta în burtica cum l-am rugat, acum o sa vedem azi la eco cât a mai luat în greutate si probabil, daca tot e bine, o sa-l rog sa se grabeasca |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| EllaMaria wrote:As scrie ca si eu tot intru sa vad daca nu am nascut  bebe meu a fost ascultator si sta în burtica cum l-am rugat, acum o sa vedem azi la eco cât a mai luat în greutate si probabil, daca tot e bine, o sa-l rog sa se grabeasca Succes! ?inem pumnii si asteptam vesti. Eu am avut disco in burta de aseara pana azi, somn putin.. nu stiu ce face.
|
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| ANDREEA2929A wrote:Succes! ?inem pumnii  si asteptam vesti. Eu am avut disco in burta de aseara pana azi, somn putin..  nu stiu ce face. Si la noi a fost cu mult dans aseara, plus cam multe contractii nesuferite, am luat si la pranz si seara no spa forte. |
|
| Buna, fetelor! Daca sunt printre voi care nu si-au luat perna pentru gravide, si au nevoie, sunt la Kaufland. Eu am gasit-o la reducere, 90 de lei am dat pe ea. E super ok! Nu stiu de ce am asteptat atat pana sa imi iau....de cateva nopti dorm horror si am zis, gata....trebuie perna. Husa alba, se da jos, se poate spala.
https://ibb.co/XkTjkSg |
|

| AleC wrote: Si la noi a fost cu mult dans aseara, plus cam multe contractii nesuferite, am luat si la pranz si seara no spa forte.
Asa sunt si eu azi si cu durere cedeaza la no spa, iar se zgaltaie iar ma trec toate. Plus mersul la baie a devenit infernal sper sa rezist pana luni. |
|
| Am fost si noi la eco, totul bine, bebe a luat considerabil în greutate în astea 2 saptamâni, are 3000 g e cu caputul jos, doar îl asteptam  De vreo jumatate de ora m-au luat niste dureri constante de spate, ca la menstruatie, dar fara contractii. Am luat un Nospa si pare ca s-au mai diminuat durerile. Sper totusi ca încet, încet bebe sa isi doreasca sa vina |
|

| EllaMaria wrote:Am fost si noi la eco, totul bine, bebe a luat considerabil în greutate în astea 2 saptamâni, are 3000 g  e cu caputul jos, doar îl asteptam  De vreo jumatate de ora m-au luat niste dureri constante de spate, ca la menstruatie, dar fara contractii. Am luat un Nospa si pare ca s-au mai diminuat durerile. Sper totusi ca încet, încet bebe sa isi doreasca sa vina Super ! |
|

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Buna, fetelor! Am fost azi la Morfo1, bebe este cu o zi mai mare - are in jur de 80 de grame Deja s-ar fi vazut si sexul, chiar daca nu faceam testul Panorama Era un mare "dansator", s-a chinuit doamna doctor putin - dar totul este in regula In curand, intru in trimestrul II. Astazi am 13 saptamani si 4 zile.
Later Edit: Lyli, tu ai facut Morfo1? Astept vesti!! wannabemom attached the following image(s):

|
|
| Ella, a crescut puiul tau!! acum doar sa vina!!
Wannabe, ma bucur ca e totul in regula!! Asa a facut si al meu, la ambele morfologii!!! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| wannabemom wrote:Buna, fetelor! Am fost azi la Morfo1, bebe este cu o zi mai mare - are in jur de 80 de grame Deja s-ar fi vazut si sexul, chiar daca nu faceam testul Panorama Era un mare "dansator", s-a chinuit doamna doctor putin - dar totul este in regula In curand, intru in trimestrul II. Astazi am 13 saptamani si 4 zile. Later Edit: Lyli, tu ai facut Morfo1? Astept vesti!! Felicitari !!! Eu maine dupa amiaza am programarea ... am emotii maxime , voi afla si sexul maine sper ca este totul bine cu bebele !! L.E De curiozitate cat te-a costat morfo? |
|
|