Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| BBEma wrote:Fetele , ce fel de adeverinta avem nevoie de la angajator pentru concediul de maternitate ? Cea obisnuita care se da si pt medicalul obisnuit cu zilele de concediu medical ? E ultima mea sapt la munca , finally !!!! Multumesc :* Zilele de medical Normal nu se cumuleaza cu alea de maternitate ca sa ai nev de adev aia daca ai avut si medical, 08 îl da medicul de familie si de la 28 de sapt ca sa intri in maternitate iti da ginecologul ceva cu care mergi la med de fam, daca i ai dus adev de la angajator nu ti mai trebuie ca stie ca esti asigurata. Ca cel de fam iti da de la 30 ca sa iti ramana 42zile după nastere, dar cu recomandare de la gineco intri de la 28. Oricum te incadrezi și de la 28 dar ei ca sa fie siguri mereu cer recomandare. Asa am si eu dar cu 1 iulie. Am gol câteva zile intre medicale dar o sa iau concediu de odihna ca mai am. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| ANDREEA2929A wrote:Zilele de medical Normal nu se cumuleaza cu alea de maternitate ca sa ai nev de adev aia daca ai avut si medical, 08 îl da medicul de familie si de la 28 de sapt ca sa intri in maternitate iti da ginecologul ceva cu care mergi la med de fam, daca i ai dus adev de la angajator nu ti mai trebuie ca stie ca esti asigurata. Ca cel de fam iti da de la 30 ca sa iti ramana 42zile dupa nastere, dar cu recomandare de la gineco intri de la 28. Oricum te incadrezi ?i de la 28 dar ei ca sa fie siguri mereu cer recomandare. Asa am si eu dar cu 1 iulie. Am gol câteva zile intre medicale dar o sa iau concediu de odihna ca mai am.
I am dus medicului de fam doar adeverinta de la ginecolog si mi a zis sa i duc si o adeverinta de la angajator si asta nu intelegeam, de care vrea :)) dar ma gandesc ca cea sa vada ca sunt asigurata . Da tot asa si eu , am o sapt de concediu de odihna înainte de cel de maternitate . Era pacat de zilele ramase . Multumesc Andreea !! |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Mag,felicitari! Îmi dai încredere in mine pt a încerca mai tz pt bebe 2 pt faptul ca ai spus ca a foat mai u?oara na?terea. Am avut o nastere destul de greuta cu un travaliu destul de lung. Sa va bucura?i de minune!
Ella,Ioana,Aleahim abia a?tept sa îmi povesti?i experien?ele na?terii ?i sa veni?i la mamici. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Am avut si eu control astazi, fetita este bine, a crescut cum trebuie, are 1kg. Si lichidul este ok de data asta, m-am linistit. Doar mi-a adaugat fier, in urma analizelor, dar ma asteptam, asta e, inca o pastila . |
|

| AleC wrote:Am avut si eu control astazi, fetita este bine, a crescut cum trebuie, are 1kg. Si lichidul este ok de data asta, m-am linistit. Doar mi-a adaugat fier, in urma analizelor, dar ma asteptam, asta e, inca o pastila  . Ale ma super bucur, asa ma astept si eu sa aiba un kg sapt viitoare. Eu iau de mult fier, nu i bai, n avem incotro. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| AleC wrote:Am avut si eu control astazi, fetita este bine, a crescut cum trebuie, are 1kg. Si lichidul este ok de data asta, m-am linistit. Doar mi-a adaugat fier, in urma analizelor, dar ma asteptam, asta e, inca o pastila  .
Super Aleee !!! Ma bucur ca sunteti bine si tu si bebelina :* |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| ANDREEA2929A wrote:Ale ma super bucur, asa ma astept si eu sa aiba un kg sapt viitoare. Eu iau de mult fier, nu i bai, n avem incotro. Ce fier iei? As merge pe altrifer, parca pe ala l-am luat in prima sarxina si a foat ok. |
|

| AleC wrote: Ce fier iei? As merge pe altrifer, parca pe ala l-am luat in prima sarxina si a foat ok.
Altrifer scrie si in semnatura. |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| AleC wrote:Am avut si eu control astazi, fetita este bine, a crescut cum trebuie, are 1kg. Si lichidul este ok de data asta, m-am linistit. Doar mi-a adaugat fier, in urma analizelor, dar ma asteptam, asta e, inca o pastila  .
Buna! Ma bucur ca totul e bine! Si eu tot Altrifer forte iau! E ok! Nu m-am constipat dupa el! Eu in 28 iunie am control. Abia astept!! Sa vad daca s-a asezat mai bine!!! |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1039
| Sisi2 wrote:Buna! Ma bucur ca totul e bine! Si eu tot Altrifer forte iau! E ok! Nu m-am constipat dupa el! Eu in 28 iunie am control. Abia astept!! Sa vad daca s-a asezat mai bine!!!
Sustin ceea ce spui si eu tot Altrifer Forte, 2 pe zi chiar, dar nu m-a constipat. Mai ai putin pana la eco Eu mâine merg si am emotii daca a mai luat bebe în greutate |
|

| EllaMaria wrote:Sustin ceea ce spui si eu tot Altrifer Forte, 2 pe zi chiar, dar nu m-a constipat. Mai ai putin pana la eco  Eu mâine merg si am emotii daca a mai luat bebe în greutate Iti tin pumnii Ella! Eu mai am pana luni ?i am emotii ca am o groaza de discutat, rez la morfo, analize, minunea cu glicemia ?i sa o vad mai bine, poate ne da o pozica mai artistica Am spalat ce am cumparat, mai am doar ceva de la farmacie, o sa le calc si le asez in gentuta cam 90% am pregatit. Ne am luat de o grija, stiu ca e repede dar mi e frica sa nu am surpize pe la 7 luni |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1409
| Fetelor saptamâna viitoare apar la Lidl din nou produse pt gravide, daca gasiti, va recomand maieurile pt alaptat , sunt ft practice mai ales acum pe sezonul cald. |
|
| ANDREEA2929A wrote:Iti tin pumnii Ella! Eu mai am pana luni ?i am emotii ca am o groaza de discutat, rez la morfo, analize, minunea cu glicemia  ?i sa o vad mai bine, poate ne da o pozica mai artistica Am spalat ce am cumparat, mai am doar ceva de la farmacie, o sa le calc si le asez in gentuta cam 90% am pregatit. Ne am luat de o grija, stiu ca e repede dar mi e frica sa nu am surpize pe la 7 luni
Nu e prea repede, oricum pana la final o sa tot adaugi în gentuta, eu am terminat-o dar tot mai adaug câte ceva 
Poate sta bebelina la poza si va face o poza de album |
|
| MariaS wrote:Fetelor saptamâna viitoare apar la Lidl din nou produse pt gravide, daca gasiti, va recomand maieurile pt alaptat , sunt ft practice mai ales acum pe sezonul cald.
Multumim, chiar ma întrebam când o sa mai fie, sper sa aduca si maieuri de pt alaptat |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| EllaMaria wrote:Multumim, chiar ma întrebam când o sa mai fie, sper sa aduca si maieuri de pt alaptat Ela , cum te simti:))? Zilnic întru sa vad daca ai nascut:)))))))) Mi-am pregătit și eu bagajul în mare parte , innca nu e gata ... dar asa dacă e o urgenta , am câteva chestii la mine. Încă nu am renunțat la clase:))) , cred ca pana la urma o sa tin pana la 9l .Azi am întrat in luna a 8a ❤ nu ??? La 32 sapt |
|
|