Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| Andreeax wrote:Alle (mare) ,a?i rezistat eroic. Ca micu?a ta vrea sa vina acum sau mai sta putintel o sa fie bine. Asteptam vesti bune de la tine! Capsunica,ma omori cu pozele tale :)) Ara?i super bine ?i tu ?i burtica ta. Eu nu as fi putut sa fac atâta sport nici cu pistolul la tâmpla indiferent ca asta îmi era ?i meseria. Te invidiez! E?ti superba! Andreea multumesc mult :* mi greu ?i mie uneori ?i încerc pe cât posibil sa dau mai.multe indica?ii dar tot se aduna de la toate orele..?i mai ales pe vineri îs rupta .Abia astept sa stau acasa cu bebe :))) |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| oanatm wrote:Fetele, la 20:16 a venit pe lume Ayan, cu 3280g si 50cm. Va povestesc maine cand imi revin.
Felicitari Oana!! Ce nume frumos Multa sanatate si acomodare usoara |
|

| Hello gagici mi-am facut curaj ?i mi-am comandat ?i eu perna de gravide :))) deja dorm mai greu din cauza burticii ..?i am zis ca e cazul sa îmi iau :D .Abia astept sa vina acum .Este în Forma de U ,de la bebeke .Azi o sa pap gogosi ! cu Nutella :)) nu mai pot de fericire :))) hehe .Miercuri mergem la controllllll doamne ..abia astept https://ibb.co/5LqNKyz asta e perna |
|

| o zi frumoasa sa ave?i |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Capsunica22 wrote:Hello gagici  mi-am facut curaj ?i mi-am comandat ?i eu perna de gravide :))) deja dorm mai greu din cauza burticii ..?i am zis ca e cazul sa îmi iau :D .Abia astept sa vina acum .Este în Forma de U ,de la bebeke .Azi o sa pap gogosi !  cu Nutella  :)) nu mai pot de fericire :))) hehe .Miercuri mergem la controllllll  doamne ..abia astept https://ibb.co/5LqNKyz asta e perna M am uitat mult la ea si am mers pe una simpla dar cu caine si cu sot abia incap cu asta am noroc ca inca doarme separat, dupa mica incizie la spate s a mutat provizoriu din cauza cainelui pt ca il pasea noaptea ft des...btw tot cu el doarme |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Capsunica22 wrote: o zi frumoasa sa ave?i
E super patutul Capsunica Arati foarte bine , si eu te invidiez ca poti face atata sport. Pana in ce luna o sa mai tii clase de sport? |
|

| Miri08 wrote:E super patutul Capsunica Arati foarte bine , si eu te invidiez ca poti face atata sport. Pana in ce luna o sa mai tii clase de sport? Daa, e super comod patutul <3 salteluta am luat-o cu cocos,asa aveam și la ceilalți:p Multumesc mult MIRI Eu tot zic ca pana în luna a 9a .Asa îmi doresc ..dar sa vad cum o sa ma simt :) deocamdata îs ok |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Fetelor,am fost sa fac d-dimerii ?i pt prima data am sarit peste coada de afara ?i am intrat direct a?teptând la coada de la receptie unde mai erau doua persoane înaintea mea. Vreau sa va spun ca in momentul in care a ie?it o persoana afara ,prima de la coada de afara a intrat ?i s-a pus in fata mea la receptie. NU ÎMI VENEA SA CRED! Noroc ca a ie?it o asistenta ?i m-a luat direct la recoltat ca altfel cred ca o luam pe tanti aia la bataie!
L.E. sa nu credeți ca m-am băgat in fata la nesimțire,pe usa de la intrare scrie mare ca femeile însărcinate și copiii au prioritate. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Andreeax wrote:Fetelor,am fost sa fac d-dimerii ?i pt prima data am sarit peste coada de afara ?i am intrat direct a?teptând la coada de la receptie unde mai erau doua persoane înaintea mea. Vreau sa va spun ca in momentul in care a ie?it o persoana afara ,prima de la coada de afara a intrat ?i s-a pus in fata mea la receptie. NU ÎMI VENEA SA CRED! Noroc ca a ie?it o asistenta ?i m-a luat direct la recoltat ca altfel cred ca o luam pe tanti aia la bataie!
L.E. sa nu crede?i ca m-am bagat in fata la nesim?ire,pe usa de la intrare scrie mare ca femeile însarcinate ?i copiii au prioritate.
Andreea, fazele astea sunt super enervante. Dar sa stii ca sunt si persoane cu bun simt. Dimineata, stand la rand la covrigi, baiatul din fata mea, vazand ca sunt gravida, m-a lasat in fata lui. Mi s-a parut foarte dragut! |
|

Inregistrat: 4/12/2020 Mesaje: 121
| Felicitari mamici curajoase pentru minunile aduse pe lume, va doresc recuperare u?oara, bebei mâncaciosi ?i sanato?i, nu am mai scris dar va urmaresc, am ?i eu 13 saptamani astazi, un baie?el sanatos care se dezvolta normal fara a fi nevoie de niciun fel de tratament de sus?inere, am ramas doar pe vitamine. Nu mi a venit sa cred astazi când l am vazut ce sentimente m au încercat în condi?iile în care am mai adus pe lume doi copila?i!! https://ibb.co/XDRx4rK |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/11/2021 Mesaje: 60
| Magda 77 wrote:Felicitari mamici curajoase pentru minunile aduse pe lume, va doresc recuperare u?oara, bebei mâncaciosi ?i sanato?i, nu am mai scris dar va urmaresc, am ?i eu 13 saptamani astazi, un baie?el sanatos care se dezvolta normal fara a fi nevoie de niciun fel de tratament de sus?inere, am ramas doar pe vitamine. Nu mi a venit sa cred astazi când l am vazut ce sentimente m au încercat în condi?iile în care am mai adus pe lume doi copila?i!! https://ibb.co/XDRx4rK
Felicitari pentru baietel Magda! Sarcina usoara iti doresc pana la final ! |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Magda,felicitari pt baie?el! M-am gândit la tine de multe ori ?i am tot a?teptat sa ne mai dai vesti. A?a ma bucur ca e totul bine ?i lucrurile decurg de la sine . |
|

| Andreeax wrote:Magda,felicitari pt baie?el! M-am gândit la tine de multe ori ?i am tot a?teptat sa ne mai dai vesti. A?a ma bucur ca e totul bine ?i lucrurile decurg de la sine . Iti mul?umesc pentru gândurile bune !!! |
|

| Simii wrote:Felicitari pentru baietel Magda! Sarcina usoara iti doresc pana la final ! Thanks Simmi |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Felicitari, magda ma bucur ca sunteti bine ! |
|
|