Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Capsunica22
Scris: Saturday, March 27, 2021 2:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/10/2020
Andreeax wrote:
Alle (mare) ,a?i rezistat eroic. Ca micu?a ta vrea sa vina acum sau mai sta putintel o sa fie bine. Asteptam vesti bune de la tine!
Capsunica,ma omori cu pozele tale :)) Ara?i super bine ?i tu ?i burtica ta. Eu nu as fi putut sa fac atâta sport nici cu pistolul la tâmpla indiferent ca asta îmi era ?i meseria. Te invidiez! E?ti superba!

Andreea multumesc mult :* coeur mi greu ?i mie uneori ?i încerc pe cât posibil sa dau mai.multe indica?ii sic dar tot se aduna de la toate orele..?i mai ales pe vineri îs rupta .Abia astept sa stau acasa cu bebe :)))
Roser
Scris: Saturday, March 27, 2021 3:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2018
oanatm wrote:
Fetele, la 20:16 a venit pe lume Ayan, cu 3280g si 50cm.
Va povestesc maine cand imi revin.

Felicitari Oana!! Ce nume frumoshearts
Multa sanatate si acomodare usoara Cheek Kiss
Capsunica22
Scris: Sunday, March 28, 2021 5:31 PM
Nivel

Hello gagici coeur mi-am facut curaj ?i mi-am comandat ?i eu perna de gravide :))) deja dorm mai greu din cauza burticii ..?i am zis ca e cazul sa îmi iau :D .Abia astept sa vina acum .Este în Forma de U ,de la bebeke .Azi o sa pap gogosi ! coeur cu Nutella newclap :)) nu mai pot de fericire :))) hehe .Miercuri mergem la controllllll love love love hearts doamne ..abia astept yes
https://ibb.co/5LqNKyz asta e perna
Capsunica22
Scris: Sunday, March 28, 2021 5:31 PM
Nivel

Capsunica22 wrote:
Hello gagici coeur mi-am facut curaj ?i mi-am comandat ?i eu perna de gravide :))) deja dorm mai greu din cauza burticii ..?i am zis ca e cazul sa îmi iau :D .Abia astept sa vina acum .Este în Forma de U ,de la bebeke .Azi o sa pap gogosi ! coeur cu Nutella newclap :)) nu mai pot de fericire :))) hehe .Miercuri mergem la controllllll love love love hearts doamne ..abia astept yes
o zi frumoasa sa ave?i majoreta
ANDREEA2929A
Scris: Sunday, March 28, 2021 6:10 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Capsunica22 wrote:
https://ibb.co/5LqNKyz asta e perna

M am uitat mult la ea si am mers pe una simpla dar cu caine si cu sot abia incap cu asta Lol am noroc ca inca doarme separat, dupa mica incizie la spate s a mutat provizoriu din cauza cainelui pt ca il pasea noaptea ft des...btw tot cu el doarmeLol
Miri08
Scris: Sunday, March 28, 2021 9:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
Capsunica22 wrote:
o zi frumoasa sa ave?i majoreta

E super patutul Capsunica pupici
Arati foarte bine , si eu te invidiez ca poti face atata sport.
Pana in ce luna o sa mai tii clase de sport?
Capsunica22
Scris: Sunday, March 28, 2021 9:38 PM
Nivel

Miri08 wrote:

E super patutul Capsunica pupici
Arati foarte bine , si eu te invidiez ca poti face atata sport.
Pana in ce luna o sa mai tii clase de sport?

Daa, e super comod patutul <3 salteluta am luat-o cu cocos,asa aveam și la ceilalți:p
Multumesc mult MIRI hearts Eu tot zic ca pana în luna a 9a .Asa îmi doresc ..dar sa vad cum o sa ma simt :) deocamdata îs ok coeur
Andreeax
Scris: Monday, March 29, 2021 10:25 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Fetelor,am fost sa fac d-dimerii ?i pt prima data am sarit
peste coada de afara ?i am intrat direct a?teptând la coada de la receptie unde mai erau doua persoane înaintea mea. Vreau sa va spun ca in momentul in care a ie?it o persoana afara ,prima de la coada de afara a intrat ?i s-a pus in fata mea la receptie. NU ÎMI VENEA SA CRED! Noroc ca a ie?it o asistenta ?i m-a luat direct la recoltat ca altfel cred ca o luam pe tanti aia la bataie!

L.E. sa nu credeți ca m-am băgat in fata la nesimțire,pe usa de la intrare scrie mare ca femeile însărcinate și copiii au prioritate.
Sisi2
Scris: Monday, March 29, 2021 2:40 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Andreeax wrote:
Fetelor,am fost sa fac d-dimerii ?i pt prima data am sarit
peste coada de afara ?i am intrat direct a?teptând la coada de la receptie unde mai erau doua persoane înaintea mea. Vreau sa va spun ca in momentul in care a ie?it o persoana afara ,prima de la coada de afara a intrat ?i s-a pus in fata mea la receptie. NU ÎMI VENEA SA CRED! Noroc ca a ie?it o asistenta ?i m-a luat direct la recoltat ca altfel cred ca o luam pe tanti aia la bataie!

L.E. sa nu crede?i ca m-am bagat in fata la nesim?ire,pe usa de la intrare scrie mare ca femeile însarcinate ?i copiii au prioritate.

Andreea, fazele astea sunt super enervante. Dar sa stii ca sunt si persoane cu bun simt. Dimineata, stand la rand la covrigi, baiatul din fata mea, vazand ca sunt gravida, m-a lasat in fata lui. Mi s-a parut foarte dragut!
Magda 77
Scris: Monday, March 29, 2021 3:20 PM
Nivel

Inregistrat: 4/12/2020
Felicitari mamici curajoase pentru minunile aduse pe lume, va doresc recuperare u?oara, bebei mâncaciosi ?i sanato?i, nu am mai scris dar va urmaresc, am ?i eu 13 saptamani astazi, un baie?el sanatos care se dezvolta normal fara a fi nevoie de niciun fel de tratament de sus?inere, am ramas doar pe vitamine. Nu mi a venit sa cred astazi când l am vazut ce sentimente m au încercat în condi?iile în care am mai adus pe lume doi copila?i!!majoreta coeur https://ibb.co/XDRx4rK
Simii
Scris: Monday, March 29, 2021 3:22 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/11/2021
Magda 77 wrote:
Felicitari mamici curajoase pentru minunile aduse pe lume, va doresc recuperare u?oara, bebei mâncaciosi ?i sanato?i, nu am mai scris dar va urmaresc, am ?i eu 13 saptamani astazi, un baie?el sanatos care se dezvolta normal fara a fi nevoie de niciun fel de tratament de sus?inere, am ramas doar pe vitamine. Nu mi a venit sa cred astazi când l am vazut ce sentimente m au încercat în condi?iile în care am mai adus pe lume doi copila?i!!majoreta coeur https://ibb.co/XDRx4rK

Felicitari pentru baietel Magda! Sarcina usoara iti doresc pana la final ! coeur Cheek Kiss
Andreeax
Scris: Monday, March 29, 2021 3:23 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Magda,felicitari pt baie?el! M-am gândit la tine de multe ori ?i am tot a?teptat sa ne mai dai vesti. A?a ma bucur ca e totul bine ?i lucrurile decurg de la sine .
Magda 77
Scris: Monday, March 29, 2021 3:33 PM
Nivel

Andreeax wrote:
Magda,felicitari pt baie?el! M-am gândit la tine de multe ori ?i am tot a?teptat sa ne mai dai vesti. A?a ma bucur ca e totul bine ?i lucrurile decurg de la sine .
Iti mul?umesc pentru gândurile bune !!!computerlove
Magda 77
Scris: Monday, March 29, 2021 3:33 PM
Nivel

Simii wrote:

Felicitari pentru baietel Magda! Sarcina usoara iti doresc pana la final ! coeur Cheek Kiss
Thanks Simmi computerlove
freya1
Scris: Monday, March 29, 2021 5:03 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Felicitari, magda computerlove ma bucur ca sunteti bine !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.