Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Felicitari Oana!!!! |
|

Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Felicitari, Oana! Sa fiti sanatosi si fericiti! Recuperare usoara si crestere lina!
PS: mi se pare taare fain ca v-ati intalnit, tu si Alle.p, bebelusii vostri au facut sa se intample asta! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Felicitari, Oana! |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Nicole2018 wrote:Felicitari, Oana! Sa fiti sanatosi si fericiti! Recuperare usoara si crestere lina! PS: mi se pare taare fain ca v-ati intalnit, tu si Alle.p, bebelusii vostri au facut sa se intample asta!
Daa culmea ca eram atat de aproape una de cealalta si nu ne-am dat seama. Imi pare rau ca am apucat sa stam impreuna asa de putin ca eu am nascut. |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Multumesc fetelor pt urari! Sa aveti parte de nasteri cat mai usoare! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| Ce de vesti frumoase! Felicitari mamici curajoase ! MIRI cine îmi duce lipsa Eu tot lucrez , îs toata ziua în sala de sport .Asa bine e în weekend .. bebe e super activ ca si mami ..nu -i place sa fac stretching si la antrenamente danseaza si el cu noi în burtica :)) o sa va las niste poze .Burtica creste creste si mi-e din ce în ce mai greu... Acusica e august si ma vad cu el în Brate can't wait Miercuri mergem la control , abia astept sa îl vad pe bebe Mi-am luat si patutut , îmi plac alea de lemn mai mult,însa nu sunt chiar asa comode si practice .Asta am observat cu cei 2 copilasi :p .Asa ca am ales cel sport , la al doilea bebe tare practic mi-a fost . Am gasit cu laterala , sa putem face co-sleeping.Da da ..eu îs genul:)))) suflet lânga suflet Voi cum sunteti?
https://ibb.co/m5jSbQc
Și aici patutul : https://ibb.co/tBVBWCx |
|

| |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Neata fetele Oana felicitari bun venit pe lume micutului Ayan Într-adevar a fost funny ca eram practic in acelas salon Pe mine m-au lasat contractiile, mai am cand si cand, dar de intesitate mica. De dimineata am vazut o secretie cu putin sange, ma gandesc ca o fi din dop. Ma tine pe jar pitica mea, dar ma bucur pt fiecare zi in plus in burtica si ca e bine |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Capsunica22 wrote:Ce de vesti frumoase!  Felicitari mamici curajoase ! MIRI  cine îmi duce lipsa Eu tot lucrez , îs toata ziua în sala de sport .Asa bine e în weekend ..  bebe e super activ ca si mami ..nu -i place sa fac stretching  si la antrenamente danseaza si el cu noi în burtica :)) o sa va las niste poze .Burtica creste creste si mi-e din ce în ce mai greu... Acusica e august si ma vad cu el în Brate  can't wait Miercuri mergem la control , abia astept sa îl vad pe bebe Mi-am luat si patutut , îmi plac alea de lemn mai mult,însa nu sunt chiar asa comode si practice .Asta am observat cu cei 2 copilasi :p .Asa ca am ales cel sport , la al doilea bebe tare practic mi-a fost . Am gasit cu laterala , sa putem face co-sleeping.Da da ..eu îs genul:)))) suflet lânga suflet Voi cum sunteti? https://ibb.co/m5jSbQc?i aici patutul : https://ibb.co/tBVBWCx Hey, poate ne lasi de unde l ai cumparat!
|
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Felicitari Oana, bun venit bebe Ayan! Alle (mare) te asteptam si pe tine cu vesti bune! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/13/2018 Mesaje: 91
| Felicitari, Oana! Sa va aduca numai bucurii micu?ul! |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Alle (mare) ,a?i rezistat eroic. Ca micu?a ta vrea sa vina acum sau mai sta putintel o sa fie bine. Asteptam vesti bune de la tine! Capsunica,ma omori cu pozele tale :)) Ara?i super bine ?i tu ?i burtica ta. Eu nu as fi putut sa fac atâta sport nici cu pistolul la tâmpla indiferent ca asta îmi era ?i meseria. Te invidiez! E?ti superba! |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Andreeax wrote:Fetele,am ales ?i eu patu?ul. Ini?ial ma gândeam la un co-sleep dar am renun?at. Am luat un patu? pe care îl pot face ?i birou când i se duce vremea. E unul destul de ieftin dar sper sa ma tine pana când trecem la un pat. A fost 650,va las o poza. https://ibb.co/gPskzRM
E dragut, asa e si al meu, transformabil cica. La asta citisem undeva ca nu are manerele alea frumoase ca in poza, floricele, ci niste manere rotunde simple... poate ma insel, dar in caz ca e asa sa nu ramai surprinsa |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| IoanaIoanaC wrote:E dragut, asa e si al meu, transformabil cica. La asta citisem undeva ca nu are manerele alea frumoase ca in poza, floricele, ci niste manere rotunde simple... poate ma insel, dar in caz ca e asa sa nu ramai surprinsa
Mai mult ca mânerele ma intereseaza culoarea sertarului pt ca am toata mobila de dormitor maro iar patu?ul o sa stea in camera noastra pana ne terminam casa...lucru realizabil probabil la anul ?i apoi vedem ce o sa se întâmple cu camera lui bebe ?i daca îl facem pe acesta birou ?i ii luam altul. :)))) |
|

| ANDREEA2929A wrote:Hey, poate ne lasi de unde l ai cumparat! De pe Emag l-am comandat, ini?ial am vrut de pe babyneeds dar pe emag am.primit ?i un cadou ?i era ?i mai ieftin :p ..cadou am primit sistem de leganare la patut :) e de la Chipolino |
|
|