Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MariaS
Scris: Tuesday, May 11, 2021 4:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
Fetelor eu am luat sutiene de alaptat de pe bonprix, ft ok marimea corespunde cu masuratoarea data se ei, din bumbac organic, moi si rezistente.
Eu una port sutien doar când ies in oras, in rest tricou sau maieu, e mai comod ?i mai simplu pt amândoua, decât sa ma chinui cu tricoul pâna il ridic pâna desfac sutienul, bebe devine irascibil, asa ridic tricoul ?i s-a atasatras
BBEma
Scris: Tuesday, May 11, 2021 4:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
Super patutul Andreea coeur coeur coeur foarte frumos si simplu , asa vreau si eu Lol

Fetelor si eu tot de la hm mi am luat sutiene pt ca ai mei sâni au crescut vreo 2 marimi de la începutul sarcinii si erau deja destul de maricei ... doar ca trebuie sa le cos bretelele ca altfel aluneca plasticul ala de unde reglezi breteaua si ajung cu ele mai jos decât as vrea Lol .

Intrebare : ce ziceti de căruciorul asta ? Scrie ca e potrivit de la nastere si parca n as vrea unul cu landou sa l folosesc de câteva ori , scoica e testata adac deci ar fi ok.

https://babymatters.ro/sistem-de-calatorie-2-in-1-carucior-pentru-copii-si-scoica-auto-joie-carucior-versatrax-scoica-auto-i-snug-gray-flannel-1473

MariaS
Scris: Tuesday, May 11, 2021 4:37 PM
Nivel

BBEma wrote:
Super patutul Andreea coeur coeur coeur foarte frumos si simplu , asa vreau si eu Lol

Fetelor si eu tot de la hm mi am luat sutiene pt ca ai mei sâni au crescut vreo 2 marimi de la începutul sarcinii si erau deja destul de maricei ... doar ca trebuie sa le cos bretelele ca altfel aluneca plasticul ala de unde reglezi breteaua si ajung cu ele mai jos decât as vrea Lol .

Intrebare : ce ziceti de caruciorul asta ? Scrie ca e potrivit de la nastere si parca n as vrea unul cu landou sa l folosesc de câteva ori , scoica e testata adac deci ar fi ok.

https://babymatters.ro/sistem-de-calatorie-2-in-1-carucior-pentru-copii-si-scoica-auto-joie-carucior-versatrax-scoica-auto-i-snug-gray-flannel-1473

Caruciorul îi ok, scoica din câte ?tiu nu are un scor bunicel ADAC, cred ca I-Gemm sta mai bine la scor decât I-snug, scoicile de la Joie potrivesc pe orice carucior Joie daca nu ma în?el ?i po?i lua separat. Te sfatuiesc sa "te joci" cu caruciorul pe care dore?ti într-un magazin, iar pe urma sa îl cumperi online daca îl gase?ti la bani mai buni decât în magazin, astfel elimini orice nemul?umire ce poate aparea mai târziu.
EllaMaria
Scris: Tuesday, May 11, 2021 5:08 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Andreeax wrote:
https://ibb.co/G7SwhCK

Faimosul patu? montat dupa ce l-am luat acum 1000 fe ani lumina :))
Buuuun,ca minusuri e faptul ca deasupra sertarului de jos nu are placaj ?i se vede orice depozitezi in el,in rest e un patu? normal. Ioana,ziceai de mânere...da,nu au venit unul roz ?i altul albastru,sunt ambele albe ceea ce pe mine ma mul?ume?te mai mult. Aparatorile sunt puse de so? sa î?i faca el idee care e treaba cu ele :)),am lenjeria la spalat...te be continued.... :)))

Foarte frumos patutulcomputerlove Love abia astept sa-l fac si eu majoreta

Pana una alta am iesit la cumparaturiLol https://ibb.co/3z2N6yD
BBEma
Scris: Tuesday, May 11, 2021 5:19 PM
Nivel

MariaS wrote:

Caruciorul îi ok, scoica din câte ?tiu nu are un scor bunicel ADAC, cred ca I-Gemm sta mai bine la scor decât I-snug, scoicile de la Joie potrivesc pe orice carucior Joie daca nu ma în?el ?i po?i lua separat. Te sfatuiesc sa "te joci" cu caruciorul pe care dore?ti într-un magazin, iar pe urma sa îl cumperi online daca îl gase?ti la bani mai buni decât în magazin, astfel elimini orice nemul?umire ce poate aparea mai târziu.

Da , mai trebuie sa ma documentez putin cu scorurile astea adac Lol vorba ta, le pot lua si separat sa iau o scoica mai buna . Multumesc frumos pentru sfat coeur Cheek Kiss
BBEma
Scris: Tuesday, May 11, 2021 5:20 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

Oaaaaaa ce de hainute coeur super frumoase hearts
MariaS
Scris: Tuesday, May 11, 2021 6:46 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

Dragalase foc coeur
Fetelor sunt reduceri la Smyk ( all for kids) in magazine, pe online nu se vad. Sunt tare frumu?ele ?i din materiale prietenoase cu pielea bebelu?ului.
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, May 11, 2021 7:07 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
BBEma wrote:

Intrebare : ce ziceti de caruciorul asta ? Scrie ca e potrivit de la nastere si parca n as vrea unul cu landou sa l folosesc de câteva ori , scoica e testata adac deci ar fi ok.

Ma tot uit ?i eu de ceva zile la ele...nu ai landou sau n am vazut bine. Stiu ca in scoica e recomandat pâna la 6 luni doar 40 min ?i calatoria cu masina pe distan?e scurte, de aia e necesar landoul. Eu m am uitat pe idealbebe, au preturi super la 3 in 1 de la krausman . Sa vezi la greutate tot timpul ca daca iesi singura e dificil.
IoanaIoanaC
Scris: Tuesday, May 11, 2021 7:39 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Va recomand Grup Siguranta Auto Copii pe FB. SUnt tare amabili, recomanda doar scoicile atestate si care se potrivesc pentru masina pe care o aveti.

Andreea, dragut foc patutul! Stiam de faza cu placajul din review-uri, dar nu e capat de lume.

Ella! Tare dragute-s! coeur
MariaS
Scris: Tuesday, May 11, 2021 8:56 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Ma tot uit ?i eu de ceva zile la ele...nu ai landou sau n am vazut bine. Stiu ca in scoica e recomandat pâna la 6 luni doar 40 min ?i calatoria cu masina pe distan?e scurte, de aia e necesar landoul. Eu m am uitat pe idealbebe, au preturi super la 3 in 1 de la krausman . Sa vezi la greutate tot timpul ca daca iesi singura e dificil.

A nu se integreze gre?it, bebe doar in scoica respectiv scaun trebuie pus când se fac deplasari cu ma?ina.
Se pot face deplasari lungi cu condi?ia ca la maxim 1h sa fie scos ?i lasat sa se întinda câteva minute .
Acei producatori care promoveaza ideea de pus bebele in landou si landou ancorat pe bancheta ar trebuie pedepsi?i drastic.
O scoica bună poate fi folosită până la 1an+, se schimbă cu un scaun atunci când depășește greutatea maximă admisa sau înălțimea , pe toate scoicile este scris acest lucru.
Mâine va pun 2 poze cu 2 scoici diferite ca să înțelegeți de ce îi bine sa alegeți o scoica bună pt viitorul bebe.
Cei de la Siguranta auto recomanda a se cumpăra scoica abia pe finalul sarcinii pe când știți aproximativ ce dimensiuni va avea bebe.
Va recomandam sa citi?i articolele de mai jos si sa cere?i sfatul celor de la Siguranta auto copii in cazul in care ave?i neclarita?i.
https://copiilabord.com/2017/05/24/cum-alegem-scaunul-auto/
https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/tests/kindersicherheit/kindersitztest/alle-testergebnisse/
BBEma
Scris: Tuesday, May 11, 2021 9:13 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Da si eu ma tot uit si e asa de greu de ales Lol sunt atâtea modele NuStiu daaa, clar vreau unul cât mai usor si compact daca s ar putea . O sa ma mai uit , mai cer pareri , experiente ca n as vrea sa mi para rau Lol
Roser
Scris: Tuesday, May 11, 2021 9:35 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Andreeax wrote:
https://ibb.co/G7SwhCK

Faimosul patu? montat dupa ce l-am luat acum 1000 fe ani lumina :))
Buuuun,ca minusuri e faptul ca deasupra sertarului de jos nu are placaj ?i se vede orice depozitezi in el,in rest e un patu? normal. Ioana,ziceai de mânere...da,nu au venit unul roz ?i altul albastru,sunt ambele albe ceea ce pe mine ma mul?ume?te mai mult. Aparatorile sunt puse de so? sa î?i faca el idee care e treaba cu ele :)),am lenjeria la spalat...te be continued.... :)))

Andreea foarte frumos patutul, dar daca imi permiti sa iti dau un sfat, ar trebui scoase protectiile macar pana la 6 luni, e risc de asfixie. Pana la 6 luni nu se recomanda nici protectii, nici perinita, patura/plapuma, jucarii in patut, iar salteluta ideal e sa fie anti-sufocare in caz ca se roteste pe burta.
Sper sa ajungeti sa il folositi, noi inca nu am atins patutul, in schimb a trebuit sa schimbam patul la dormitor cu unul mai mareLol
freya1
Scris: Tuesday, May 11, 2021 10:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Roser, am vrut sa zic, dar am zis sa ma abtin, lasa ca fetele or sa aiba bebei din aia care dorm in patut Lol dar oricum, e foarte bun pt depozitat jucariile Lol
MariaS
Scris: Tuesday, May 11, 2021 11:02 PM
Nivel

freya1 wrote:
Roser, am vrut sa zic, dar am zis sa ma abtin, lasa ca fetele or sa aiba bebei din aia care dorm in patut Lol dar oricum, e foarte bun pt depozitat jucariile Lol

Nu speriati fetele Lol
Daca mi-ar fi spus cineva ca copilul meu nu va dormi în patut, ma uitam urat si ii spuneam ca vb aiurea hohot
Dupa o luna jumatate de depozitare am inceput sa îl folosim din nou, asta doar pentru ca îi lipit de al nostru si mami tine mereu mâna pe bebecoeur
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, May 12, 2021 5:39 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Maria, asa este, eu m am uitat intai cat se foloseste fiecare piesa si cum de asta i am spus Emei ca nu e suficienta scoica...aveam si eu impresia la inceput ca iti trebuie scoica si partea sport, insa am citit si despre faptul ca landoul nu e indicat pt transportul in masina. Am spus distan?e scurte tocmai in ideea ca dupa o ora trebuie intins bebe.
Eu scoica o vad strict in masina pt deplasare la inceput.
Acum depinde si de anotimp pt folosirea lor, la mine termenul e septembrie deci o sa prind in plin toamna si iarna la inceput.
Foarte bine ca ati spus de perne ca atata m am uitat la ele. Despre patut eu il voi primi de la cineva si am acceptat tocmai de asta , stiu ca e posibil sa nu stea. Insa am prietene care nu au cumpărat si dupa prima luna s au razgandit.
Chiar si leaganul e cu dus intors v am spus ca fetele mele si au imprumutat intre ele cel electric la una a stat la una nu.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.