Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Alle.p wrote:Eu va scriu din sala de travaliu . M-au apucat contractiile exact acum o saptamana si am reusit sa mai tin cu gynipral. Astazi nici ala nu a mai fost suficient, asa ca astept sa imi intalnesc minunea in urmatoarele ore Am ajunt la Timisoara ca ea sa fie pe cele mai bune maini. Sper sa va dau vesti bune maine.
Alle, esti la Odobescu? Si eu m-am internat acum seara, s-au accentuat contractiile. |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Alle,nastere u?oara ?i toata sanatatea din lume! Asteptam vesti de la tine când este posibil. |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| oanatm wrote:
Alle, esti la Odobescu? Si eu m-am internat acum seara, s-au accentuat contractiile.
Da, sunt la Odobescu. Sunt la sala de nasteri de la etaj. Multumesc fetelor |
|
| Alle.p wrote:Da, sunt la Odobescu. Sunt la sala de nasteri de la etaj. Multumesc fetelor
Eu sunt la parter...nastere usoara sa ai. |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Ce fain ca sunteti in aceeasi maternitate! Abia asteptam vesti de la voi! |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Nasteri usoare fetelor Oana si Allen O sa aveti bebei de aceeasi data fix cu 2 luni mai mici ca mandra mea. Recuperare usoara si acomodare lina |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 814
| Alle.p wrote:Eu va scriu din sala de travaliu . M-au apucat contractiile exact acum o saptamana si am reusit sa mai tin cu gynipral. Astazi nici ala nu a mai fost suficient, asa ca astept sa imi intalnesc minunea in urmatoarele ore Am ajunt la Timisoara ca ea sa fie pe cele mai bune maini. Sper sa va dau vesti bune maine.
Nastere usoara Ale! |
|
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Alle, nastere usoara (daca nu ai nascut deja)! Asteptam vesti bune de la voi fetelor! Nu va puneti amandoua la cafele si sa uitati de noi!
Vai de mine, cum se scurteaza lista de repede |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Alle si Oana , nasteri usoare sa aveti .Suntem cu gandul la voi |
|
|
Mie momentan mi s-au oprit contractiile. Asteptam sa vedem cum evolueaza orele urmatoare. |
|
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Alle, Oana va doresc numai bine! Va asteptam cu vesti bune! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 78
| Alle, Oana, nastere usoara, fetelor! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Alle, Oana, nasteri usoare sa aveti. Va asteptam cu vesti bune!! |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Hei fetelor, la mine s-au mai diminuat putin contractiile, dilatatie nu prea am stau cu sufletul la gura ca nici nu mai stiu daca nasc astazi |
|
| Alle.p wrote:Hei fetelor, la mine s-au mai diminuat putin contractiile, dilatatie nu prea am stau cu sufletul la gura ca nici nu mai stiu daca nasc astazi
Idem si eu |
|
|