Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| IoanaIoanaC wrote:Aleahim, happy 32! Simi, daca ai avut probleme cu tensiunea si in prima sarcina, era de asteptat oarecum sa ai si acum. Stiu ca exista tratament (ceva medicament cu D am uitat cum ii spune) nu doar aspirina. Trebuie mo nitorizata tensiunea zilnic. Succes! Andreea mare, tin pumnii sa fie totul bine pana la final. Fetelro cu poze, sunteti tare frumoase! Happy 32 to you too Parca nu imi vine sa cred ce putin mai avem. Acum astept sa intru la medic.Abia astept sa imi vad soricica si ma rog sa fie bine |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Aleahim wrote:Happy 32 to you too Parca nu imi vine sa cred ce putin mai avem. Acum astept sa intru la medic.Abia astept sa imi vad soricica si ma rog sa fie bine Hai cu vesti bune! |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Totul bine, soricica a recuperat si e de fix 32s.Are 1800 gr si e cu caputul in jos.Colul e lung si inchis, de 4 cm.Peste 3 sapt control si stabilim data Nu va zic ce emotii m-au luat, ca sunt varza Aleahim attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1112
| Aleahim wrote:Totul bine, soricica a recuperat si e de fix 32s.Are 1800 gr si e cu caputul in jos.Colul e lung si inchis, de 4 cm.Peste 3 sapt control si stabilim data Nu va zic ce emotii m-au luat, ca sunt varza
Ce bebelina înca putiiin si bebelina e în bratele tale |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Waaa,Ella,Aleahim,Ioana,ce pu?in mai avem. Eu plec prima apoi posibil sa veni?i toate la intervale scurte ca e pu?in între voi. Azi trb sa termin bagajul ca am so?ul panicat,când o sa fie momentul nu ?tiu daca sa mergem la spital cu ma?ina sau sa chem totu?i ambulanta :)))))) |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| ANDREEA2929A wrote:Si eu simt miscarile acum, dar is asa finute zici ca s spasme musculare  ?i o necajesc când mi se pare ca nu da semne. https://ibb.co/ZRrMXZB
Ce graviduta frumoasa!!! te pup! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Andreaa, Ella, Aleahim, ma bucur ca totul e bine!!! Ce putin mai aveti!! Nu-mi vine sa cred!! |
|

| Andreeax wrote:Waaa,Ella,Aleahim,Ioana,ce pu?in mai avem. Eu plec prima apoi posibil sa veni?i toate la intervale scurte ca e pu?in între voi. Azi trb sa termin bagajul ca am so?ul panicat,când o sa fie momentul nu ?tiu daca sa mergem la spital cu ma?ina sau sa chem totu?i ambulanta :)))))) Shhhh! Nu-mi da panica! |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Sisi2 wrote:Ce graviduta frumoasa!!!  te pup!
|
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Andreeax wrote:Waaa,Ella,Aleahim,Ioana,ce pu?in mai avem. Eu plec prima apoi posibil sa veni?i toate la intervale scurte ca e pu?in între voi. Azi trb sa termin bagajul ca am so?ul panicat,când o sa fie momentul nu ?tiu daca sa mergem la spital cu ma?ina sau sa chem totu?i ambulanta :)))))) Andre tinem pumnii incep galeriile curand pentru voi |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 78
| Mie deja mi s-au umflat gleznele destul de tare. :(( Nu stiu daca de la plimbarile din vacanta de Pasti (caci la intoarcere am sesizat), insa is umflate. Ce-as putea sa fac? Sa le tin in apa cu sare, ceva? |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| andrutannc wrote:Mie deja mi s-au umflat gleznele destul de tare. :(( Nu stiu daca de la plimbarile din vacanta de Pasti (caci la intoarcere am sesizat), insa is umflate. Ce-as putea sa fac? Sa le tin in apa cu sare, ceva?
Eu am în?eles ca trebuie sa stea mai sus decât trunchiul,po?i sa le ridici pe o perna când stai in pat Dar spune-i asta ?i medicului,pe mine medicul meu m-a terorizat la fiecare control cu întrebarea "?i s-au umflat mâinile sau picioarele?" Eu am avut noroc,cel pu?in pana acum,nu am avut nicio problema de genul...doar simt ca îmi obosesc când merg mai mult dar asta e normal,nu le am umflate. Eventual po?i verifica tensiunea in prima faza pt a o elimina sau urmare?te sa fie un raport egal între lichidele pe care le consumi ?i ce urinezi. |
|

| Fetelor sunt reduceri pe bebe tei la maxi cosi scoici si scuane auto. Stiu ca maxi cosi au si modele certificate ADAC, dar nu am urmarit preturile sa vad daca reducerile sunt pe bune sau in stilul emag Poate interseaza pe cineva. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| Buna fetelor ! Am si eu o intrebare cat v-au costat analizele pentru trimestrul 1 inclusiv TORCH SI MORFO 1 , urmeaza sa le fac si nu stiu ce laborator sa aleg sunt multe , Morfo 1 o sa fac la medicul meu nu am intrebat cat costa , si as vrea sa fiu pregatita, merg peste 2 saptamani iar pana atunci mi-a zis sa imi fac si analizele unde vreau eu... eram curioasa daca difera preturile sau daca este un laborator anume care este mai bun. Si nu prin casa de asigurari , as vrea sa stiu preturile intregi . |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/11/2021 Mesaje: 60
| Buna fetelor, va multumesc pentru raspunsurile legate de tensiune.
Lyli, eu doar ce le-am facut pe toate, Morfo 1 m-a costat 500 iar recoltarea pt dublu test 170. Profilul Torch nu l-am facut nici la prima sarcina nici acum si nici nu mi l-a recomandat medicul. Habar nu am de ce. Insa despre analizele de trim 1, eu mi-am luat trimitere de la mf si am si gasit loc la recoltat si nu am platit nimic pt ele.. mi se pare mai convenabil asa. |
|
|