Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1551
| Waaa,nastere u?oara,Oana! Î?i ?inem pumnii ?i când este posibil te asteptam cu impresii. |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1877
| Maria.mmh wrote:Andreea, ia vezi daca e ok acum Scuze, dar le-am luat de pe listuta din causta veche. Mi-a luat si ceva sa imi dau seama cum se face sa apara ticker-ul. Daca mai observati ceva in neinregula imi spuneti, sa pot modifica (,) cat se mai poate Ce prompta ai fost, multuumeeesc! Nu era bai, ti am zis! |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1877
| Oana, nastere usoara! |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| ANDREEA2929A wrote: Ce prompta ai fost, multuumeeesc! Nu era bai, ti am zis!
Daca tot facem o treaba, sa o facem bine Nastere usoara, Oana ! |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Multumesc fetelor! O sa va povestesc maine cum a fost! |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2502
| oanatm wrote:Multumesc fetelor! O sa va povestesc maine cum a fost! Nastere usoara si recuperare usoara. Asteptam vesti bune |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/13/2018 Mesaje: 91
| Maria, ?i eu vreau pe listuta, daca mai po?i face modificari... |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Merry89 wrote:Maria, ?i eu vreau pe listuta, daca mai po?i face modificari...
Done
|
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Aleahim wrote:Pfoaiii ce sus am urcat AlleP cum sunteti? Asteptam vesti de la voi Eu va scriu din sala de travaliu . M-au apucat contractiile exact acum o saptamana si am reusit sa mai tin cu gynipral. Astazi nici ala nu a mai fost suficient, asa ca astept sa imi intalnesc minunea in urmatoarele ore Am ajunt la Timisoara ca ea sa fie pe cele mai bune maini. Sper sa va dau vesti bune maine. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1849
| Alle, nastere usoara!! Suntem cu gandul la voi Asteptam vesti de la tine |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2502
| Alle.p wrote:Eu va scriu din sala de travaliu  . M-au apucat contractiile exact acum o saptamana si am reusit sa mai tin cu gynipral. Astazi nici ala nu a mai fost suficient, asa ca astept sa imi intalnesc minunea in urmatoarele ore Am ajunt la Timisoara ca ea sa fie pe cele mai bune maini. Sper sa va dau vesti bune maine. Alle iti tinem pumnii si ne rugam sa fiti bine Asteptam cele mai bune vesti |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2795
| Alle.p wrote:Eu va scriu din sala de travaliu  . M-au apucat contractiile exact acum o saptamana si am reusit sa mai tin cu gynipral. Astazi nici ala nu a mai fost suficient, asa ca astept sa imi intalnesc minunea in urmatoarele ore Am ajunt la Timisoara ca ea sa fie pe cele mai bune maini. Sper sa va dau vesti bune maine. Nastere usoara, Alle! Te asteptam cu vesti frumoase! Doamne ajuta! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Alle.p wrote:Eu va scriu din sala de travaliu  . M-au apucat contractiile exact acum o saptamana si am reusit sa mai tin cu gynipral. Astazi nici ala nu a mai fost suficient, asa ca astept sa imi intalnesc minunea in urmatoarele ore Am ajunt la Timisoara ca ea sa fie pe cele mai bune maini. Sper sa va dau vesti bune maine. Alle, tinem pumnii! Nastere usoara! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/27/2020 Mesaje: 18
| Oanatm, Alle, sa treceti cu bine peste nastere, si voi si bebelusii! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| Alle te asteeptam cu vesti bune |
|
|